Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 253925402541 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
11-07-2017, ora 23:02
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
sophie iti multumesc mult
chiar m-ai incurajat.
eu sunt din buzau.
m-as intalni cu mare placere cu fiecare dintre voi sunteti minunate. ma bucur ca acest forum mi-a dat sansa sa va cunosc.ma incurajati cum nimeni nu o face.
va pup din suflet.
multumesc nume frumos sophie
0
11-07-2017, ora 23:25
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
Îți stă foarte bine cu ea Alysa20 ;)))) la doar 5 săptămâni cât ai, sânii tăi s-au așezat foarte frumos.

YnaA, cu mult drag! Știu că este foarte dificil să ai încredere într-un doctor doar din spusele cuiva și sin câteva poze văzute. Însă mergi pe intuiție. Nu dă greș niciodată :)) Și vezi care e părerea generală despre el. Ia-o matematic. Este o foarte mare probabilitate ca dacă 9 persoane din 10 au păreri pozitive, sigur ai făcut alegerea potrivită. Eu una pe forumul ăsta nu am văzut încă o părere negativă despre dânsul. Nici ca om, nici ca profesionist. Cel puțin până acum :))
0
12-07-2017, ora 00:26
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
am ales acest doctor pentru ca a operat persoane apripiate mie.apoi la consult totul a fost ok chiar super.
si sunt atat de hotarata sa fac acest pas mai ales acum ca toata lumea il apreciaza asa de mult.
vad asa decoltee si sani frumosi incat inumar minutele.
belle a mai revenit cu vesti?
0
12-07-2017, ora 00:33
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
shoegal foarte funny partea cu contactul sexual, , de proba merge "
intradevar nu stiu cat de bine se simte femeia daca are dureri, dar sunt sigura ca barbatii au mai mare cheful.
si sotul meu ma tot enerveaza ca nu am nevoie ca am sani frumosi perfecti pt corpul meu..dar ieri bunica mea era curioasa cat de mari vor fi si am umplut o punga cu 500 ml de apa..am legat.o si am bagat.o sub tricou..asa ca barbatimiu radea pe sub mustati sa zic asa..
mi.am zis ahaaaaaa e hot.
0
12-07-2017, ora 00:35
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
Alysa iti multmesc pentru mesaj.ai un decolteu super.ai renuntat la bustiera medicinala?
Electra ce mai faci?
0
12-07-2017, ora 07:22
Alysa20
Nu este medic/terapeut
Alysa20
Multumesc fetele :* :* nu am renunțat la bustiera medicinală, o port cel puțin 12 ore pe zi cum mi a recomandat medicul.Cea obijuita o port când ies undeva sau câteva ore prin casa. Cred ca o sa ma despart greu de ea :)))
0
12-07-2017, ora 11:35
Shoegal
Nu este medic/terapeut
Shoegal
YnaA, nu a fost asa dureros, la 10 zile nu mai aveam cine stie ce dureri, iar sanii nu au fost implicati, ca sa zic asa :)))

Am si eu o intrebare pentru cele care au folosit benzi Biodermis si stick Prosil: dupa cat timp de la operatie le ati folosit? Mai dadeati cu crema cicatrizanta?(contractubex, stratamed, etc). Ah si care dintre benzi sunt pentru sani? Nu prea inteleg de pe site :( multumesc!
0
12-07-2017, ora 12:33
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
fetele care s-au operat la doctorul chawi..a-ti avut tuburi de dren sau cum se spune..ca alea ma cam sperie ca cica dor cand sunt eliminate sa zic asa.si daca da.. la cat timp v-au fost date jos?
0
12-07-2017, ora 13:07
LoriLori
Nu este medic/terapeut
LoriLori
YanA nu. Eu n.am avut. Electraa n.a avut. Celalalte fete nu cred.
0
12-07-2017, ora 13:51
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
YnaA, nu-ti mai face probleme inutile, tuburile alea de dren se pun in functie de situatie, nu de medic, majoritatea fetelor de aici nu au avut nevoie, cred ca doar la vreo 2 persoane am citit la un moment dat, mai demult, ca au avut.
0
12-07-2017, ora 14:21
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
YnaA, nici eu nu am avut tuburi de dren. Dnul dr Chawi nu le folosește din câte știu.
0
12-07-2017, ora 14:31
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Buna fetelor
Eu am avut dupa prima interventie tuburi de drenaj, nu m au deranjat deloc, nu m-au durut cand au fost scose si nu a ramas semn. Tuburile de drenaj se folosesc pentru a minimiza acumularea de sange sau lichid in zona operatiei.
0
12-07-2017, ora 16:15
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
Shoegal, benzile/stickul se folosec după ce ți-au fost scoase firele si dupa ce ți-au căzut TOATE cojile. Deci practic cand e totul închis pe acolo. Nu se folosec pe răni deachise.
Benzile de silicon sunt cele pentru MASTOPEXIE, cele care au formă de ancoră.
Se pot tăia cum vrei. Eu din cele 2 benzi am reușit să scot practic 3 "perechi".
O pereche Îți ajunge ptr vreo 2 săptămâni. Apoi nu mai adera pe piele si trebuie schimbata cu una noua. Se spală, sunt reutilizabile. Au si un detergent special ptr ele. SilQue Clenz parcă se numește. Apare pe site. Dacă nu găsești anunță-ma te rog și iti trimit linkul exact.
0
12-07-2017, ora 16:58
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
multumesc fetelor.trec zilele si vreau sa fiu sigura de tot
0
12-07-2017, ora 17:09
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
YnaA, foarte bine faci. Întreabă tot ce iti trece prin minte. Ăsta e și scopul forumului.
0
12-07-2017, ora 17:20
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
LuciaP ti-am răspuns la PM
0
12-07-2017, ora 18:07
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
azi mi.am donat catelul bichon maltez.am o zi foarte trista dar am facut.o spre binele lui ca nu avea timp.sa.i acord atentia pe care o merita. oeicum am vb cu persoana respectiva mi.a trimis poze si e fericit.vroiam za impart asta cu voi.
da e bine ca intreb ca ma linistesc.6 zile si cateva ore pana la operatie am emotii pe care le simt mai puternic cu fiecare zi care trece
2
12-07-2017, ora 21:38
Ram0
Nu este medic/terapeut
Ram0
De ce ti-ai donat catelul, ynaA ? Daca n-aveai timp trebuia sa nu-l iei.Veste trista ptr el, saracul.Daca n-ai timp ptr un copil il dai spre adoptie ? Stiu, situatii diferite dar...in fine, e decizia ta !
0
12-07-2017, ora 22:38
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
asa e.dar situatia e mai complicata cand vezi catelesul ca sta ca intr.o puscarie si efectiv nu ai timp sa iesi sa.l plimbi.cea mai mare dovada de iubire a fost sa.l dau cuiva care are grija de el asa cum merita.
vestea buna e ca nu e afectat si e fericit ca are prieteni de nasul lui.
da stiu e trist dar am facut ce era mai bn pt el
1
12-07-2017, ora 23:22
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
Ram0 da sunt situatii diferite dar in acelasi timp destul de asemanatoare.
l.am crescut pe catel ca pe propiu copil. ma trezeam la 3 noapte pt abell sa.i dau papa apoi la 4 pt catelus sa.i dau si lui papa din mana ca altfel nu manca.
l.am tinut 3 luni si am facut toate eforturile posibile sa il pastrez.
impartea aceeasi suzeta cu copilul meu si bineinteles cand nu eram eu atenta.
dar cum pot eu sa chinui un suflet cand stiu ca are posibilitatea sa fie mult mai bine?
tocmai deaia zic ca nu am timp pt ca am copilul mic si nu ma descurc la plimbare.abia pot sa.l stapanesc pe baiatul meu.
sa las cainele plangand dupa mn mereu e foarte crud.sa vin acasa rupta de oboseala si el sa sara pe mn iar eu sa ma culc lasandu.l de izbeliste este iar un sentiment nu chiar placut.
plus ca mai primea cate un pumn de la baietelul meu si mi se rupea sufletul de el..plus ca abell lingea locul unde el a facut pipi si asa mai departe.
pt mn a fost o lupta.
sa nu cumva sa.l loveasca copilul..apoi sa nu cumva sa faca nevoile exact unde copilul meu punea gurita (are prostul obicei sa puna gura si limba peste tot).
acest subiect este pe langa ce se discuta in topic.dar daca tot ai intrebat ti.am raspuns.
nu i.am facut rau..i.am facut bine.are 5 luni se poate acomoda destul de usor (deja a facut.o)
pentru mine este greu..casa e pustie. ma bucur doar ca el nu imi simte lipsa desi il pupam si doarmea bot in bot cu mn sa zic asa.
un caine trebuie luat pt toata viata.
nu am fost cea mai inspirata.dar acum are prieteni si o familie ce ii acorda toata atentia posibila.
cand iubesti pe cnv trebuie sa ii mai dai si aripi sa zboare eu asa cred(daca asta inseamna fericirea celuilalt)
0
12-07-2017, ora 23:38
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
fetelor mai am 5 zile pana la operatie si eu fumez pana numai pot. e careva care nu a stopat sau rarit tigarile inainte de operatie? nu de alta dar vreau incurajare.
apoi dupa operatie clar o sa vreau tigari.sunt inraita.
2
12-07-2017, ora 23:53
Ram0
Nu este medic/terapeut
Ram0
ynaA, draga mea, scuză-mi curiozitatea. Am si eu un cățeluș de cinci ani, numarul obrazniciilor lui sunt direct proportionale cu nr firelor de par, si am parul des !:)) In perioada imediat dupa operatie aprox 7 saptamani, am plimbat cațelul (14 kg) cu o lesa legata de o curea pusa in jurul taliei, aratam penibil, dar implantul era in siguranta iar treburile lui fiziologice in natură:D Timp se gaseste ptr orice in functie de prioritati.
Stiu ca e off topic, dar ca o gluma, inchideti un om cu un caine intr-un portbagaj si vedeti care dintre ei se va bucura sa vă vada dupa 2 ore :))
0
13-07-2017, ora 01:49
Mic36
Nu este medic/terapeut
Mic36
Buna seara fetelor.vin si eu sa ma alaturi voua daca nu va suparati.
Eu mi am facut marire de sani pe 1 iulie pentru ca dupa alaptarea a doi copii nu mai aveam mare lucru si mi se parea ca arat ingrozitor...vreau sa va intreb pe cele care au facut operati mai demult dupa cat timp v-ati reintors la servici ?? Eu sincer inca nu ma simt in stare dar as vrea cat mai curand pentru ca nu mai pot sta acasa.vineri ma duc sa imi scoata atele si azi abea am inceput sa conduc iar insa destul de greu mi se pare...dureri nu am mai avut dupa a patra zi dupa operatie doar discomfort si obosesc foarte usor chiar si acum...
0
13-07-2017, ora 03:45
Ram0
Nu este medic/terapeut
Ram0
Neața, Mic36, bine ai venit :* Felicitari ! Vrem si poze ;)

Eu mi-am reluat activitatile zilnice aproximativ dupa 3 saptamani.Puteam si mai devreme dar parca nu ma simteam pregatita fizic 100 %.Depinde si ce activitate ai la job si cat de solicitant fizic este.Doar tu iti poti raspunde la aceasta intrebare. Majoritatea fetelor dupa 2 saptamani sau chiar dupa 1 sapt s-au intors la serviciu, depinde de organismul fiecareia.
1
13-07-2017, ora 11:33
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Buna dimi fetelor! Va pup pe toate!
Felicitari Mic36!
YnaA, stai linistita, toate fricile tale sunt normale, toate am trecut prin asta...din fericire indoielile se spulbera in ultimele doua zile. Cel putin la mine asa a fost, cu 2 saptamani inainte de operatie eram praf cu creierul, apoi in ultimele 2 zile abia asteptam sa vina odata operatia. Toate se vor termina cu bine si te vei bucura de un rezultat minunat!

Ram0!! Te pup draga mea, parca ma vad pe mine in povestirea ta cu catelul :))) numai ca eu am mai multi si daca i-as fi legat de mine cred ca ma tarau pe jos pana la urma. Eu ieseam din scara cu cainii alergand dupa ei :)) cu o mana tineam lesele cat de cat si cu cealalta imi tineam tatzele... O nebunie :))
Apropo!! Tu si Timeea mi-ati trezit interesul pentru un costum de baie rosu :))) astazi in pauza de masa am sa dau o fuga pana la magazin sa il probez :))))
O zi minunata frumoaselor!
0
13-07-2017, ora 11:49
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Buna fetelor,
indiferent daca esti fumator serios :) sau fumezi doar ocazional este bine din punctul meu de vedere odata ce stii cand urmeazaca sa fii operat, sa incerci sa renunti si la fumat, daca nu se poate de tot macar sa fie rarite tigarile considerabil.Complicatiile din timpul sau dupa operatie sunt reduse pana la nivelul celor care nu sunt fumatoare.Este necesara ce i drept putin mai multa vointa, dar daca te informezi si vezi exact care sunt riscurile sunt sigura ca micsorezi nr tigarilor fumate macar inainte si o saptamana, doua dupa interventie.
Nicotina are efecte negative in general dar strict legat de cicatricile ramase in urma operatiei, rata aparitiei complicatiilor este mai mare la fumatori, se vindeca mai greu si nu intotdeauna cu un rezultat estetic ok.
0
13-07-2017, ora 11:50
Diana_Ella
Nu este medic/terapeut
Diana_Ella
Chanell ce faci? Vreau sa vorbesc cu tine.. Ți-am scris mesaj
1
13-07-2017, ora 11:57
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Buna din nou YnaA, eu sunt fumatoare inraita si mi-am anuntat medicul despre acest viciu. Mi-a zis ca pot fuma linistita, doar sa le raresc putin. Eh, nu le-am rarit deloc. Pana si in dimineata de dinainte de operatie am fumat vreo 3, din cauza emotiilor.
Dupa operatie nu am avut nici o problema. Nici macar in ceea ce priveste vindecarea.
Acum na, fiecare face cum considera si conform indicatiilor medicului. Pupici!
0
13-07-2017, ora 12:02
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
multumesc fetelor.
apropo de catei. nu e vb de operatie e vorba de timpul meusi ca imi era mila ca statea singurel. in fine asa am considerat ca va fi mai fericit!
eu tot fumez ca nebuna de azi incerc sa le raresc.maine dim ma duc la analize.
0
13-07-2017, ora 12:14
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Da am citit ce ai scris legat de catel, sincer cred ca ai procedat corect atat timp cat ii este mai bine si este iubit, ingrijit de noua famile.
Ai mei au mai multe animalute si stiu cat timp trebuie sa le dedici iar daca mai ai si copil mic... stiu ca sunt multi iubitori de animale si nu vad o problema in a avea in casa bebe si animal de companie, eu am evitat am zis sa ii iau un catel fetitei mele cand o sa creasca.Si aici sunt parerile impartite, tine de fiecare in parte.
Importanta este operatia care va urma :)) si faptul ca ai de gand sa raresti tigarile.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 253925402541 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •