Implant silicon sani
Da, asa este din pacate. Pe forum, fetele mi-au spus ca nu e cine stie ce de capul lui in momentul cand am spus ca ma voi duce la el dar nu ma asteptam sa fie chiar asa... in fine, macar m-am convins de una singura.
Da, asa stiu si eu Daisey, ca acestea ar fi cele mai folosite alaturi de Motiva care vad ca e o firma din ce mai populara pe aici.
Da, asa stiu si eu Daisey, ca acestea ar fi cele mai folosite alaturi de Motiva care vad ca e o firma din ce mai populara pe aici.
Buna seara,
Anna din proprie experienta nu iti recomand polytech, eu nu am fost deloc multumita de rezultat, forma, felul in care se simteau fiind un implant tare...nu stiu daca se intampla des dar eu am facut mare frumusete de capsula contractila si am fost nevoita sa fac o noua interventie dupa cativa ani de la prima.
Nu as mai merge la dr Stan ptr nimic in lume, extrem de nemultumita... si costul total al interventiei, imens si ptr vremea asta dar ptr acum 7 ani... merita sa mergi si la alti dr si sa vezi alte pareri iar din punctul meu de vedere total alt implant nu polytech.
Sunt acum altele atat de apropiate ca si textura de sanul natural...iar forma o alegi impreuna cu dr, dupa o consultatie &discutie amanuntite...
Mult succes in continuare si sunt sigura ca indiferent de alegerea facuta intre cei doi dr vei fi multumita.
Anna din proprie experienta nu iti recomand polytech, eu nu am fost deloc multumita de rezultat, forma, felul in care se simteau fiind un implant tare...nu stiu daca se intampla des dar eu am facut mare frumusete de capsula contractila si am fost nevoita sa fac o noua interventie dupa cativa ani de la prima.
Nu as mai merge la dr Stan ptr nimic in lume, extrem de nemultumita... si costul total al interventiei, imens si ptr vremea asta dar ptr acum 7 ani... merita sa mergi si la alti dr si sa vezi alte pareri iar din punctul meu de vedere total alt implant nu polytech.
Sunt acum altele atat de apropiate ca si textura de sanul natural...iar forma o alegi impreuna cu dr, dupa o consultatie &discutie amanuntite...
Mult succes in continuare si sunt sigura ca indiferent de alegerea facuta intre cei doi dr vei fi multumita.
Multumesc mult Claudia pentru incurajare si imi pare rau pt ce ti s-a intamplat la Stan. Ha, si cand te gandesti ca sustine ca de la implantele astea nu faci capsula contractila dar se pare ca nu-i asa. Mi-a cerut in jur de 4800 de euro pentru operatie. Destul de mult dar as fi fost dispusa sa dau daca imi inspira increderea necesara. Asta e, va tin la curent cu ce imi spun urmatorii. Bafta fetelor care urmeaza sa fie operate!
Pentru putin
Sper sa fie cu folos si in final sa fii extrem de multumita de rezultat!
Sper sa fie cu folos si in final sa fii extrem de multumita de rezultat!
Doctori numai gandesc rațional ei depind de "noi" pentru că noi le băgăm bani lor in buzunar și nu ei nouă!!!Mulți au ajuns in culmea nesimțiri ma bucur mult că există acest forum unde se pot spune părerile eu am legat și o prietenie frumoasa cu o fostă membră a acestui forum și ma ajutat in tot ceea ce am avut nevoie!
o sa fiu pe langa topic dar fac referire la doctori.
acu o saptamana si ceva am fost la spital..diagnostic fiind criza biliara..o malformatie ceva de genul am 3 pereti in loc de unul..am fost la un spital privat din bucuresti..dupa 3 zile in care simptomele nu disparuse..dar luam medicamente pentru fiere.am plecat iar in toiul noptii la spital..tot la unul privat din bucuresti..mi.a spus clar si raspicat chiar razand ca fierea mea este absolut normala..si ca as avea ceva la stomac..am dormit in bucuresti la un hotel iar la 12 ziua am fost din nou la spital pentru acel test la stomac mereu uit denumirea.. pe romaneste mi.a bagat un furtun in stomac..rezultatul gastrita si pilory..mda
mi.a dat 3000mg de antibiotic pe zi..am citit pareri si se pare ca sunt foarte tari aceste antibiotice si iti pot distruge si ficatul.
am inceput un tratament naturist de la plafar..desi niciunul nu garanteaza rezultat inclusiv antibioticul.
ma gandeam si la un nedic homeopat si chiar m.am programat maine tot la bucuresti la ora 10 dim..insa habar nu am ce sa fac.
imi e si frica sa ma duc in alta parte ca parca aud alt diagnostic si inebunesc )))
haz de necaz
acu o saptamana si ceva am fost la spital..diagnostic fiind criza biliara..o malformatie ceva de genul am 3 pereti in loc de unul..am fost la un spital privat din bucuresti..dupa 3 zile in care simptomele nu disparuse..dar luam medicamente pentru fiere.am plecat iar in toiul noptii la spital..tot la unul privat din bucuresti..mi.a spus clar si raspicat chiar razand ca fierea mea este absolut normala..si ca as avea ceva la stomac..am dormit in bucuresti la un hotel iar la 12 ziua am fost din nou la spital pentru acel test la stomac mereu uit denumirea.. pe romaneste mi.a bagat un furtun in stomac..rezultatul gastrita si pilory..mda
mi.a dat 3000mg de antibiotic pe zi..am citit pareri si se pare ca sunt foarte tari aceste antibiotice si iti pot distruge si ficatul.
am inceput un tratament naturist de la plafar..desi niciunul nu garanteaza rezultat inclusiv antibioticul.
ma gandeam si la un nedic homeopat si chiar m.am programat maine tot la bucuresti la ora 10 dim..insa habar nu am ce sa fac.
imi e si frica sa ma duc in alta parte ca parca aud alt diagnostic si inebunesc )))
haz de necaz
Mda din păcate dacă te duci la 4 5 medici diferiți au alt diagnostic plus de asta la multe spitale de stat se face procedura pe viu fără anestezie generală și la stomac și dorsal bănuiesc că știți la ce mă refer ceea ce mi se pare sincer horror si eu am făcut această procedură cu anestezie generală bineînțeles nu am avut nici un disconfort doar avusesem inainte un virus la stomac si nu mi-a dat voie sa mananc nimic 3 săptămâni vomitam încontinuu am primit tratament dar am vrut dupa ceva timp să verific dacă mai există acel virus dar a fost totul normal
tot generala am avut si eu anestezie nu am simtit nimic.
sedate mi.a spus medicul
nici eu nu pot manca..
am greata si imi vine sa vomit
o zi e buna 3 horror.
sedate mi.a spus medicul
nici eu nu pot manca..
am greata si imi vine sa vomit
o zi e buna 3 horror.
Eu vomitam si de la miros daca simțeam miros de prajeala am luat un virus de la carne de pui 3000 antibiotic este foarte mult eu am avut maxim de 1000 să nu ți se întâmple ceva la stomac de la antibiotic așa tare de cate ori pe zi iei?
pai e cam asa...8 antibiotice pe zi.
cate 2 amoxacilina de 2 ori pe zi de 500mg si 2 kalcid de 2 ori pe zi de 250mg.
timp de 10 zile
mi se pare mult.
iau ceva natural de ieri.
dar tot am greata..
pfff idioata treaba la mn
cate 2 amoxacilina de 2 ori pe zi de 500mg si 2 kalcid de 2 ori pe zi de 250mg.
timp de 10 zile
mi se pare mult.
iau ceva natural de ieri.
dar tot am greata..
pfff idioata treaba la mn
Eu am primit niste picaturi si pastile mici pentru stomac dar dupa ce am luat primele picături trebuiau 15 de 3 ori pe zi nici nu mi-am mai amintit de greață
pff mie nu mi.a dat nimic de greata.
adica cand a spus ca am problrme la fiere mi.a dat motilium..dar cand la alt spital mi.a spus de stomac mi.a dat antibioticele care ti.am spus..nexum si eubiotic
presupun ca nexium ajuta putin.
insa nu am luat aceste medicamente de frica.am preferat natural ca eu deobicei urasc pastilele nu ma panichez repede.
dar sunt profund dezamagita de medici.
am dat 10 milioane sa.mi spuna un diagnostic gresit
apoi iar 10 mil sa.mi spuna ca am pilory si gastrita sper ca de data asta sa.mi fi dat diagnosticul bun macar asa stiu si eu ce am.desi preferam sa nu am nimic sa.mi zica ca.s nebuna.
adica cand a spus ca am problrme la fiere mi.a dat motilium..dar cand la alt spital mi.a spus de stomac mi.a dat antibioticele care ti.am spus..nexum si eubiotic
presupun ca nexium ajuta putin.
insa nu am luat aceste medicamente de frica.am preferat natural ca eu deobicei urasc pastilele nu ma panichez repede.
dar sunt profund dezamagita de medici.
am dat 10 milioane sa.mi spuna un diagnostic gresit
apoi iar 10 mil sa.mi spuna ca am pilory si gastrita sper ca de data asta sa.mi fi dat diagnosticul bun macar asa stiu si eu ce am.desi preferam sa nu am nimic sa.mi zica ca.s nebuna.
Te cred pai clar ca tu dacă ai probleme la stomac trebuie să îți dea ceva de greața că altfel stomacul nu acceptă mâncarea și atunci mai patesti și altele pe lângă stau și mă gandesc oare mai există medici buni in țară?
Buna fetelor, ma bag si eu in aceasta discutie offtopic - ideea sta in felul urmator. Tratamentele naturiste sunt frectie la picior de lemn in cazuri de-astea. Daca medicina naturista ar functiona si ne-am putea face bine doar din ceiulete si pastilute cu coada soricelului si mai stiu eu ce, toti ne-am trata asa. Din pacate, adevarul este ca tot la medicina clasica ajungem si tot pastilele "serioase" ne vor face bine.
Atata timp cat vei ocoli sa iti iei tratamentul prescris de medic, te vei chinui din ce in ce mai rau cu acel Helicobacter, cat si cu gastrita...
Nu a murit nimeni din cauza acestui tratament, iar ficatul rezista cu brio, crede-ma... sa nu ne subestimam totusi organismul.
Mai rau il slabesti lasandu-l bolnav, decat tratandu-l cat mai repede si ajutandu-l sa se refaca ulterior...
Mult succes :)
P.S. La mine au fost necesare 2 endoscopii si 2 copro pentru a depista bacteria asta nenorocita... :(
Atata timp cat vei ocoli sa iti iei tratamentul prescris de medic, te vei chinui din ce in ce mai rau cu acel Helicobacter, cat si cu gastrita...
Nu a murit nimeni din cauza acestui tratament, iar ficatul rezista cu brio, crede-ma... sa nu ne subestimam totusi organismul.
Mai rau il slabesti lasandu-l bolnav, decat tratandu-l cat mai repede si ajutandu-l sa se refaca ulterior...
Mult succes :)
P.S. La mine au fost necesare 2 endoscopii si 2 copro pentru a depista bacteria asta nenorocita... :(
Ynaa, Motilium este un medicament pentru greață nu pentru stomac.Fetelor mai am fix 10 zile până la operatie...deja încep să intru în panica
Electraa mă faci să râd:)))) mare dreptate ai mi-am amintit că într-o noapte ma apucat durerea de masea si era si pe week-end de nu găseam dentist am incercat totul de la mestecat de cuișoare, apă cu sare, zahar pus pe țigară și tras pe nas toate leacurile babesti care existau
stiu ca motilium este pt greata.tocmai asta spuneam mi.a recomandat motilium docyotul care mi.a spus ca am fierea cu probleme..apoi cand m.a diagnosticat cu gastrita si pilory nu mi.a mai recomandat nici un medicament de greata.
pfff nu orice doctor stie ce face..nu stiu
pfff nu orice doctor stie ce face..nu stiu
Ynaa, dacă iti e greață poti sa iei Motilium ca rau nu poate sa iti faca..iti spun din experienta..
merci amee o sa imi iau..ca ma enerveaza teribil greata asta.pup
Buna fetelor.Dupa cum va spuneam Miercuri m-am operat si eu la dr Hasan, implant Mentor 350 si ridicare totala.Ce pot sa zic pana acum, mare lucru nu ca inca nu mi-am vazut sanii, insa am avut dureri si mia fost foarte rau...deci nu este chiar o operatie usoara.Vreau sa va intreb 2 lucruri.In sanul drept simt ca un fel de lichid care uneori parca imi curge inspre mamelon.E doar reactia corpului la implant?Ca am citit aici ca se poate acumula un lichid pt care tr tuburi de dren.Sanii nu imi sunt umflati mai mult decat au fost de la incput...dar tot imi fac griji.Si inca ceva, a mai patit cineva sa aiba dureri foarte mari in partea de jos a abdomenului, unde este vezica biliara?Deci simt cum imi pleaca de sus ceva pana jos pe canale si ma doare groaznic.Eu cred k antibioticul a facut sa imi plece pietrele care le am la fiere sau rinichi.Voi ce credeti?va pwp pe toate
referitor la lichid nu stiu ce sa zic..dar e posibil ce zici despre antibiotic si pietrele la rinchi
Buna
Nu pleaca pietrele de la antibiotic.
Fiind in primele 48 de ore de la operatie poate fi orice de la hematom sau serom dar asta ar insemna sa te umfli mult fata de cum ai fost la primul control si e putin probabil sa faci la amandoi in acelasi timp, adica ar fi ghinionul ghinionului.
In general si cel mai probabil e ca ai un edem serios al muschiului pectoral lucru firesc plus ceva aer normal dupa operatie ce se va resorbi cu timpul.
Colecistul e sub coaste in dreapta deci partea superioara a abdomenului nu jos.
Daca nu ai facut febra si nu ai un san mult mai mare ca celalalt atunci esti in grafic.
Nu pleaca pietrele de la antibiotic.
Fiind in primele 48 de ore de la operatie poate fi orice de la hematom sau serom dar asta ar insemna sa te umfli mult fata de cum ai fost la primul control si e putin probabil sa faci la amandoi in acelasi timp, adica ar fi ghinionul ghinionului.
In general si cel mai probabil e ca ai un edem serios al muschiului pectoral lucru firesc plus ceva aer normal dupa operatie ce se va resorbi cu timpul.
Colecistul e sub coaste in dreapta deci partea superioara a abdomenului nu jos.
Daca nu ai facut febra si nu ai un san mult mai mare ca celalalt atunci esti in grafic.
Muresan Claudia multumesc.Sa stii ca sanii sunt la fel ca dupa operatie.Nici o schimbare...Nu s-au umflat si nu ma dor mai mult decat normal...azi chiar m-am simtit mult mai bine...am mancat cat de bine am putut si cu calmantele si restul medicamentelor am reusit sa ies si la plimbare...implantele nu le simt deloc.Spune-mi te rog mai multe despre serom...simt cateodata ca mi se misca ceva lichid in dreptul si ma cam speriat asta.Umflati nu sunt nici vanatai nu am.Muschii iam menajat cat de mult am putut, ma ridica al meu de la spate..insa am obs ca azi nu mau mai durut la fel de tare ca pana acum...sper sa fie bine cu lichidul ala care i-l simt.va pwp
Exact cum ti am spus si mai devreme, nu este cazul tau, atata timp cat sanii nu sunt mai umflati decat in primele zile...
100% nu este cazul tau acum ca spui ca te simti bine si nu ai niciun simtom care ar indica aparitia unui serom
-Scurgere de puroi
- Inrosirea zonei operate
- Aparitia umflaturilor
- Sensibilitatea zonei
- Dureri
- Febra
Nu este cazul sa te ingrijorezi
Cand mergi la control?
100% nu este cazul tau acum ca spui ca te simti bine si nu ai niciun simtom care ar indica aparitia unui serom
-Scurgere de puroi
- Inrosirea zonei operate
- Aparitia umflaturilor
- Sensibilitatea zonei
- Dureri
- Febra
Nu este cazul sa te ingrijorezi
Cand mergi la control?
Luni ar trebuii sa merg la control.Sanii nu stiu cum arata ca mia zis sa nu deschid deloc bustiera...deci nu stiu daca am scurgeri dar maine vreau sa ma deschid sa ma uit.La controlul de dupa operatie mia fost frica sa ma uit la ei insa fata care era cu mine in salon a zis ca sanul drept era mai rosu decat cel stang, poate si de unde a avut mai mult de lucru la el, era mai lasat.Apoi dr ma intepat de multe ori in san cu un ac si nu am simtit nimic.Ma intepat si in stangul si am simtit ff putin.Nu stiu de ce.Ma tot chinui sa pun poza sa vedeti cum sunt prin bustiera.A lucrat cam 3 ore la ei, sper ca a facut ceva bun.La cealalta fata a lucrat cam 2 ore...mai incerc sa incarc poza
Atata timp cat te simti din ce in ce mai bine su nu ai facut febra cred ca n ai motive de ingrijorare. Sunt sigura ca este totul
Ok, spuneai ca ai si augumentare plus ridicare, nu?
Iar legat de faptul ca era sanul putin rosu dupa asa interventie este perfect normal. eu am avut o zona vanata cateva zile pe sanul stang.
Este totusi o intervetie destul de grea, rezultatul final este pe parcursul unui an intreg.
Tumefierea si depigmentarea temporara sau inrosirea tesutului sunt normale.
Ok, spuneai ca ai si augumentare plus ridicare, nu?
Iar legat de faptul ca era sanul putin rosu dupa asa interventie este perfect normal. eu am avut o zona vanata cateva zile pe sanul stang.
Este totusi o intervetie destul de grea, rezultatul final este pe parcursul unui an intreg.
Tumefierea si depigmentarea temporara sau inrosirea tesutului sunt normale.
Elisuc, hei !! Nu-ti face griji prea multe in privinta altor complicatii, sunt sigura ca dr le-ar fi sesizat a doua zi si nu ti-ar fi facut externarea, chiar si asa grabit cum este:)) E normal sa ai dureri, a lucrat 3 ore la sanii tai ! Rezultatul va fi pe măsură, ce se vede prin bustieră e promițător ❤ Recuperare ușoară ! Pupici !!
Ps : daca ai o nelamurire, durere, orice ce ti se pare ca nu e in regulă, , cel mai bine este sa-ti contactezi dr.Scrie-i pe whatssup, o sa iti răspundă si asa o sa stai liniștită !
Ps : daca ai o nelamurire, durere, orice ce ti se pare ca nu e in regulă, , cel mai bine este sa-ti contactezi dr.Scrie-i pe whatssup, o sa iti răspundă si asa o sa stai liniștită !
elisuc sanii tai arata superb prin bustiera.pit punr pariu ca vor fi bomba
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 15cancer de san
- 3ce stiti despre medicamentele pentru cresterea sanilor?
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 5calcifiere la san fara semnificatii patologice - ce inseamna asta?
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 14sani mariti natural
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 27implant silicon sani
- 7cancer am aflat ieri
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 3Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
- 14Tumora maligna la san
- 37Cancer mamar la 87 de ani.Va rog dati-mi niste indrumari.
- 1Interpretare ecografie san
- 0Dureri dupa operatia de implant mamar
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 4Recomandare Dr. - implanturi mamare prin axila
- 1Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: