Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 256725682569 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
24-08-2017, ora 17:44
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
ram0 ai pm
1
24-08-2017, ora 19:25
.
Nu este medic/terapeut
.
Buna Ramo...in primul rand nici eu nu vad santul de care zici si parerea mea e ca iti arata super...Stiu insa ca umflatura aceea intre sani apare cam la majoritatea fetelor...cu cat implantul e mai mare cu atat si umflatura este...si la mine era umflat bine insa pot sa zic ca acum sa tras mult...foarte putin mai e...Bustiera dimpotriva te ajuta..cu siguranta nu e acesta motivul...incearca sa dai si intre sani cu Arnigel...pe mn asta ma ajutat.:**
0
24-08-2017, ora 19:36
.
Nu este medic/terapeut
.
Iti multumesc Yna...sincer nici nu am visat ca voi avea rezultatul care i-l am...si tot mai frumosi se fac...la inceput ii simteam pe la subrat :)) dar acum nu mai sunt deloc pe acolo, sunt in mijloc...s-au mai si muiat...ieri am dat jos steristipsurile si nu mia venit sa cred...deci s-au luat cu tot cu cojite si urmele sunt de vis...nu am idee daca urmeaza sa se schimbe...dar pe langa sfarc in locu unde am luat alea zici ca nu am fost taiata...asa bine ii prins...nu postez inca poza noua caci pe alocuri mai am bubitele care se vad naspa...dar cand cad si acelea revin sa vedeti cum sunt...
1
24-08-2017, ora 20:05
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Buna fetelor si va multumesc pentru raspunsuri. sper ca in timp si cu ajutorul unguentelor sa se mai ingusteze :) eu de rabdare nu duc lipsa :))

Ram0!!!! Deci nu cred ca inca mai porti bustiera! Si la cel mai stramt rand de capse!
Hai te rog, fa o incercare si ia-ti o bustiera din aceea decoltata din microfibra. Sunt unele cu barete subtiri, pe aprox toate culorile. Costa cam 25 de lei...
Daca sa zicem ca nu gasesti, desi nu cred, mergi la Triumph si ia-ti un sutien, gen bustiera, fara burete si intarituri... pana in maxim 150 lei.
Incearca sa renunti la bustiera aceea pe timpul noptii si sa o inlocuiesti cu asa ceva... crede-ma pe cuvant ca dupa a doua seara te vei simti senzational! Trebuie doar sa scapi de "dependenta" si de falsul sentiment de siguranta pe care ti-l ofera acea bustiera medicinala :)
Pe timpul zilei nici sa nu te mai gandesti sa o porti :)))) FREE YOUR BOOBS!!!! Kiss :))))
0
24-08-2017, ora 21:24
Bby17
Nu este medic/terapeut
Bby17
Buna seara fetelor. felicitari pentru operatii!! pe 18 septembrie am programare la operatie la Domnul dr. Bogdan Caraban. cine s-a mai operat la el acum recent?? cum este perioada de dupa operatie?? am emotii:((
1
24-08-2017, ora 22:44
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
buna.nu stiu nimic despre acest doctor.
perioada de dupa nu va fi foarte usoara dar nici grea.
depinde cat de pozitiva si nerăbdătoare vei fi.
cat de greu iti va fi nu uita sa te uiti in oglinda si sa te admiri.
da.ne mai multe detalii despre operatie.in ce oras te vei opera? ce marime? de la cat pleci?
felicitari pt curaj
0
24-08-2017, ora 23:07
Bby17
Nu este medic/terapeut
Bby17
În Constanța ma voi opera. Plec de la sâni ffff mici. Medicul mi a spus ca îmi pot pune de 400 sau 450. El îmi va da comanda de ambele mărimi iar eu ma voi hotărâ în ziua operației de cât vreau. Optez pt 400. Îmi doresc aceasta operație de foarte mult timp dar nu am avut curaj. Pe 5 sept am programare la dansul sa mai stabilim ultimile detalii. Abia aștept. :)
0
24-08-2017, ora 23:52
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Up
1
25-08-2017, ora 00:07
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
succes mirela..sper sa alegi marimea corecta desi eu te voi sfatui maximul posibil.
in rest iti doresc numai bine si refacere super usoara
0
25-08-2017, ora 05:59
B88
Nu este medic/terapeut
B88
Neatza fetele! Inca ma documentez despre ce tip de implant sa aleg. Pana de curand eram hotarata pe mentor anatomic la doctorul Stana. Dar recent am vbit cu o fata operata de doctorul Ionescu cu motiva.
Pe site-ul FDA (asociatia din state care aproba implanturi) nu zice nimic de motiva.
Fetele care aveti motiva stiti despre garantie and all? Totul Ok? Am inteles ca acest nou tip de implant se numeste gummy bear si ca desi este rotund are mobilitate mai mare decat celelalte si ajunge sa stea natural. Fata cu care am vbit spunea ceva de genul ca atunci cand sta in picioare sanul ia forma naturala si cand sta pe spate se "pliaza" tot ca un san natural. E adevarat?
0
25-08-2017, ora 09:02
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
B88, eu am Motiva dar sunt operată doar de marți.Implanturile astea nu sunt încă aprobate de FDA pt ca sunt doar de 5 ani pe piata.Dr meu a zis ca in 4 ani au fost 0 complicații. Eu le-am ales pentru ca m-au atras cat de moi sunt.Garantie au ca mai toate implanturile, la rupere, la contractura etc.Si eu l-am întrebat pe dr meu de faza cu anatomic si mi-a luat un implant si mi-a aratat ca orice implant rotund ia oarecum o forma anatomica atunci cand esti in picioare.
0
25-08-2017, ora 09:47
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
B88 ai sa gasesti foarte multe filmulete pe YouTube despre Motiva.si eu si Sora mea suntem operate la c'è acelasi medic cu acest timp de implant motiva. Ne a convins o prietena operata de 1 an de zile si arata super natural si frumosi sanii ei.
0
25-08-2017, ora 09:48
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Amee suntem operate in aceeasi zi :)
0
25-08-2017, ora 10:48
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Alexxandra88, tu cum te simți?eu nu am nimic in afara de presiune :))))
0
25-08-2017, ora 10:52
Ram0
Nu este medic/terapeut
Ram0
Nu credeam ca e vreo problema daca port bustiera asta de la clinica, sincer si in momentul asta o am pe mine :))) O sa renunț la ea, promit ! Merg mai tarziu la cumparaturi , sper sa gasesc o noua depedenta ptr sani -))

Electra, merci de sfaturi dar e valabil si ptr tine Free your Boobs :)) Nu stiu de ce îi acoperi cu sutiene cand ei sunt SUPERBI !! M-as uita la ei non-stop ! Sper sa iei măsuri :))

Te pup :*
0
25-08-2017, ora 11:04
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
da ellectra..ram0 are dreptate lasa.ti sanii free sa.i vada si ochii nostri ca.s prea sexy sa.i acoperi
1
25-08-2017, ora 11:14
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
:))) multu fetele! Asa am sa fac. Promit sa fac o poza noua cu bestiile libere :)))) Va pup! :**
0
25-08-2017, ora 11:20
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Amee si eu la fel doar presiune si umpic umflati in lateral dar nu am dureri ma misc ies afara urc scari pana la et 5 cobor adica nu am probleme :) ma bucur ca avem o recuperare usoara :)
2
25-08-2017, ora 17:54
Maria.ma
Nu este medic/terapeut
Maria.ma
Buna, fetelor! "Va citesc" de multa vreme, insa e prima data cand va scriu.
Sunt programata la operatie pe data de 5 octombrie la domnul Dr. Dragos Zamfirescu, la clinica Zetta. In urma masurilor aveam de ales intre 345 cc, profil mediu si 385 cc, profil inalt. Mentor, anatomice. Am ales 345cc, pentru ca imi doresc sa arate natural, insa am tot vazut poze si am si o prietena cu 350cc, insa Arion si mi se par cam mici. Eu am 1.76 si 59 Kg... mi as pune 385, insa mi e frica de profilul ala inalt, sa nu aiba acel efect de "iesite din gat"
Din experienta, voi ce ma sfatuiti sa fac? :) multuuuumesc
0
25-08-2017, ora 18:03
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
draga mea maria.
acel profil de iesit din gat va fi la inceput.2..3 saptamani apoi se vor lasa minunat de frumos.cres ca ai inaltimea so greutate potrivita pt o marime mai mare.
0
25-08-2017, ora 18:09
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Buna
Maria eu as alege maximul recomandat de dr.
Eu am 1, 70 si 55kg, am
Implant 400cc si nu sunt mari deloc.Te asigur ca dupa interventie, cum se intampla in general, vei gandi ca poate trebuia sa iti pui mai mari :)
Iar legat de profil inalt daca ai toracele lung... sunt mai indicate din punctul meu de vedere.
0
25-08-2017, ora 18:31
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Eu am 510 si nu mi se par mari la 1.65 inaltime si 54 kg. Sfatuiesc sa mergeti pe maxim !
0
25-08-2017, ora 19:07
Maria.ma
Nu este medic/terapeut
Maria.ma
Va multumesc tare mult pentru raspunsuri! Cum aflu daca am toracele lung?:))) adica nu mai stiu cat a iesit la masuratori :) imi era frica sa nu se vada urat, chiar imi doresc un efect natural (atat cat se poate) :))) o sa-l sun sa-i zic ca m-am razgandit, ca poate nu le are pe stoc in ziua operatiei :))
0
25-08-2017, ora 19:14
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Maria cauta o poza care iti place si inceraca sa i explici medicului ca nu ii vrei din gat. Eu la prima operatie nu am stiut sa explic corect si am avut protezele mamare pozitionate prea sus... acum dn doctor mi le a coborat cu 2 degete. Fii decisa si spunei exact cum ai vrea ! Succes !
1
25-08-2017, ora 19:27
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Buna Maria.ma,

Pe langa faptul ca nu stii ce vrei, faci o confuzie intre cifre, forme, marimi :))
Ca exemplu, fara sa caut sa vad daca exista si in cataloage, 385cc rotund difera de 385cc anatomic. La fel, nu poti compara nici marimile de la Mentor cu cele de la Arion! Alta firma, alta mancare de peste.
Daca ai discutat cu medicul tau despre Mentor, eu iti trimit un link util, cu catalogul Mentor ( cuprinde marimi, proiectii, diametre, forme... tot ) si vezi la ce esti incadrata. Iti notezi si iti faci o ideie!
Pana sa iti anunti medicul de ceva ce oricum nu ai habar, fa-ti putin temele si studiaza cu atentie :) crede-ma ca e foarte bine sa te uiti.multe dintre noi nu ne-am uitat cand inca era timp si ar fi fost poate mai bine pentru noi...
Bafta si daca ai intrebari... te asteptam

http://www.mentorimplants.fi/mentor_tuotekatalogi_2016.pdf
1
25-08-2017, ora 19:32
Maria.ma
Nu este medic/terapeut
Maria.ma
Nu am specificat nimic despre implant rotund! Am zis ca in urma masuratorilor, medicul mi a dat de ales intre doua masuri, cu profile diferite, ambele Mentor, anatomic! Intrebarea mea era, daca profilul inalt va fi mai "evident" decat cel mediu, eu dorindu-mi un efect natural. Nu stiu la ce te referi cand spui ca n-am habar:)))
1
25-08-2017, ora 19:39
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Scuze :)) am sarit prea repede :)) intelesesem eu prost. Daca tot stii cele doua marimi, uita-te in catalog ca la anatomic e putin mai complicat decat la rotund.
Dar avand in vedere faptul ca esti chiar inalta, cred ca ar fi cel mai bine sa alegi 345cc, daca aceea este marimea maxima.
Ma uit acum in catalog si regasesc 345... cu proiectie de 5, 8 dar a doua marime nu o regasesc la Tall... gasesc 395...care are o proiectie mai mica decat 345 medium
0
25-08-2017, ora 19:44
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Maria pai in principiu zona de sub gat pana unde incepe sanul, daca este spatiu mare, in general se recomanda implant cu profil inalt...implantul este mai
Lung si asa zona sternului nu mai pare asa mare si sanii nu par pozitionati prea jos.
Iar daca alegi anatomic eu cred ca par mai naturali decat cei rotunzi.
Eu am ergonomic motiva si stiu de mentor ca au implantul cu profil inalt...iar legat de marime...din experienta iti spun sa mergi pe maximul propus de dr.
Dupa operatie e total alta poveste decat atunci cand iti pun implantul intr un sutien sa iti faci o parere de cum vor arata.
Atunci par mult mai mari :)
0
25-08-2017, ora 22:14
Cr2015
Nu este medic/terapeut
Cr2015
Fetelor, de ce nu sunt indicate sutienele cu "sarma" in partea de jos? Dar alea cu push up?
0
25-08-2017, ora 22:26
Cr2015
Nu este medic/terapeut
Cr2015
Nu mai stiu cine spunea de plaja acum cateva zile... ieri am fost la control si am intrebat medicul. Nu mi a interzis dar nici nu mi a recomandat sa merg. Mi a spus ca in urma operatiei nu doar zona inciziei a fost efectata, ci intreg sanul, iar razele
uv patrund prin piele. Mi a spus sa dau sanul cu crema uv si sa folosesc un sutien care acopera cat mai bine.

Deci, voi sta la umbra... sau la soare dar cu 3 prosoape pe sani :))

Ynaa, tu parca ai fost la mare tot pe la 3 saptamanani, nu? Cum te ai imbracat pe plaja? Cum ai protejat sanii si cam ce ti a spus medicul despre statul la soare?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 256725682569 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •