Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 257325742575 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
02-09-2017, ora 23:45
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
In general, nu ai voie sa mananci si sa bei nimic cu sase ore, inainte de anestezie.
Adesea, cand te trezesti din anestezie poti simti:
Senzatie de greata
Durere in gat, din cauza tubului de intubat folosit pentru anestezia generala
Durere minora in zona in care ti-a fost injectat anestezicul.
Iar legat de manacat dupa anestezie generala, in caz ca te simti bine si nu ai niciuna din starile mai sus mentionate si ai pofta de mancare ar trebui sa mananci cat de curand ai posibilitatea sa o faci si sa te ridici din pat chiar a doua zi postoperatorie.
Si trebuiesc evitate alimentele care constipa.
0
03-09-2017, ora 11:06
Taz26
Nu este medic/terapeut
Taz26
Buna fetelor! Sunt noua pe forum si va citesc cu interes comentariile de ceva vreme. Acum un an si jumatate am fost operata de gastric sleeve si am slabit peste 50 de kilograme. Acum am mare nevoie de un lifting cu implant mamar. Elisuc, experienta ta cu dl dr Rachad m-a impins sa ma duc si eu la o consultatie cu dansul. Am aceeasi problema pe care ai avut-o si tu, sanii foarte lasati, insa ai mei sunt ceva mai mici decat au fost ai tai. Am o intrebare. La cat timp dupa consultatie te programeaza pentru operatie? Multumesc
0
03-09-2017, ora 14:23
Lucia P.
Nu este medic/terapeut
Lucia P.
Fetelor, voi v-ati facut ecografie mamara inainte de operatie? Este necesara sau nu?

:*
0
03-09-2017, ora 15:04
.
Nu este medic/terapeut
.
Buna Taz26.Ti-am scris si in privat.In general cam intr-o luna te programeaza.Cat de repede se poate daca doresti.Eu sunt foarte multumita de rezultat, cicatricile se vad foarte bine iar diferenta este enorma, parca am alti sani.Mergi cu toata increderea
0
03-09-2017, ora 15:14
.
Nu este medic/terapeut
.
LuciaP.Mia dl dr mia cerut echo normal.Iar daca la echo s-ar fi vazut ceva in neregula atunci ar fi trebuit sa fac mamografie.Daca la echo e totul ok numai.Depinde insa.Altii medici cer din prima mamografie, tr sa intrebi medicul tau.:**
0
03-09-2017, ora 15:24
Lucia P.
Nu este medic/terapeut
Lucia P.
Eu sunt programata pe 20 septembrie la dnul dr. Chawi. :) Dumnealui mi-a zis ca ecografia e optionala, o fac daca vreau.
0
03-09-2017, ora 15:34
.
Nu este medic/terapeut
.
Lucia cum adica optionala???Nu mi se pare normal.
Adica daca ai chisturi sau alte probleme care sa nu iti recomande operatia?Eu zic sa faci neaparat echo...
1
03-09-2017, ora 15:45
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
mie chawi mi.a spus sa.mi fac echo desi nu crede ca as avea o problema..trebuie facuta.
succes
0
03-09-2017, ora 15:49
Misha20
Nu este medic/terapeut
Misha20
Taz26 eu vinerea trecuta am fost la consultatie si m-a programat miercuri pe 6 pentru operatie. La domnul doctor Rachad
1
03-09-2017, ora 16:09
Alysa20
Nu este medic/terapeut
Alysa20
Subscriu la ce a scris Elisuc, ECO este obligatorie ! Nu va Jucați cu sănătatea voastră !Daca Doamne ferește sunt probleme e bine de știut si medicul si voi.Eu m am dus la dr Rashad cu analizele in Dinți cu problema cu glicemia, sa știe din start daca e vreo problema sau nu.Este o operație totuși si APT pentru ea trebuie sa fiți si sa nu va puteți viața in pericol si doctorul, si anestezista si clinica :) Succes fetelor ce urmează la operație si recuperare ușoară celor proaspăt tunate :))
0
03-09-2017, ora 17:00
Taz26
Nu este medic/terapeut
Taz26
Buna Misha20. Iti multumesc frumos si iti tin pumnii miercuri! Sper sa ai parte de rezultatele pe care ti le doresti si cu minim de dureri! Eu ma duc la consultatie pe 14 septembrie abia
0
03-09-2017, ora 17:32
Misha20
Nu este medic/terapeut
Misha20
Multumesc taz26 mult succes si tie.
1
03-09-2017, ora 21:32
Laurix
Nu este medic/terapeut
Laurix
Faceti analizele fetelor sunt importante...si echo este fff important cu scorul birads...aveti grija de voi si de corpul.vostru controlati va bine din timp, ca paranteza prietena mea a fost operata acum.4 ani (reductie mamara)desi avea celule precanceroase..in luna mai anul asta s a dus la medicul meu sa si faca a doua reductie mamara deoarece lrima a fost un mare esec, domnul doctor i a zis din prima ca acolo e ceva si langa el va fi si un oncolog, prin urmare a fost desfacuta si inchisa la loc deoarece i s au gasit 3 noduli cancerosi bineinteles, deci mare grija
0
03-09-2017, ora 22:53
Lucia P.
Nu este medic/terapeut
Lucia P.
Asa e fetelor, multumesc pt sfaturi!

Mai am o dilema, trebuie sa aleg intre Mentor si Arion. Am citit lucruri bune despre ambele firme si totusi nu stiu ce decizie sa iau.
0
04-09-2017, ora 16:08
Mary_ct
Nu este medic/terapeut
Mary_ct
buna fetelor, revin cu o intrebare...poate poate una dintre voi a trecut printr-o situatie similara...m-am hotarat sa fac operatia pe 21 decembrie la doctorul Chawi problema este ca dupa 48 de ore trebuie sa calatorec cu avionul ? totusi este un risc ridicat de hemoragie... stiti ceva referitor la asta?
1
04-09-2017, ora 22:05
korah
Nu este medic/terapeut
korah
Buna Maria.ct. Din ceea ce stiu eu nu e indicat sa zbori minim o saptamana. In afara de asta, mai sunt controalele post-operatorii si schimbatul pansamentelor.
In plus, trebuie sa ai grija sa nu te grabesti, sa nu cari, sa nu ridici si sa nu impingi chestii.
Ar trebui totusi sa iti intrebi medicul, poate el are alt protocol pentru ingrijirea post-op.
0
05-09-2017, ora 11:00
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Wow, câte fete se operează la chawi!!!
0
05-09-2017, ora 14:06
llyya
Nu este medic/terapeut
llyya
Elisuc imi poti spune si mie cum a fost recuperarea in jurul areolelor, ti a curs ceva de acolo dupa operatie?
0
05-09-2017, ora 14:14
llyya
Nu este medic/terapeut
llyya
Mi am facut si eu ieri ridicate de sani prin areola si imi curge cva de acolo, tie Elisuc in cate zile ti a scos firele? ai inceput sa iti dai cu stratamed, vazut ca suntem operate de acelasi medic si de aceea te intreb pe tine, Luni a duc la control sa vad ce zice.ms mult☺☺
0
05-09-2017, ora 16:13
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
buna fetelor..am fost ocupata si am lipsit o perioada.
azi am fost la control
azi am facut 1l si 3s de la operatie.
se pare ca totul este ok iar sanii evolueaza frumos.
l.am intrebat pe chawi despre diferentele de marca a implantelor si dupa cateva exemple si video-uri pe care mi le-a aratat sunt in totalitate multumita ca am arion si nu mentor ori alergan ori alta firma.
nu critic pe alt doctor care prefera alta marca.toate sunt bune..numai ca ma simt intr-un fel norocoasa ca am arion..din punctul de vedere al explicatiei si dovezilor pe care mi le-a aratat chawi.
am totala incredere cum de alt fel fiecare fata de aici are incredere in dr ei.
va spuneam saptamana trecuta ca sanul stang este mai mare de cat cel drept..saptamana asta au inceput din nou sa se regleze, iar doctorul mi-a spus ca sunt normale aceste transformari..
mi-a mai spus sa mai port bustiera si ziua ca am greutatea mare( 500ml) in fiecare san.
cand sunt acasa trebuie sa mai port nenorocirea asta de bustiera.
sutiene..pushup ori cu sarma doar dupa 3 luni.
pushapul sisau sarma ridica sanul si impreuna cu el si implantul iar riscul de contractura este mare...
sunt multumita de rezultat pana acum.
felicitari noilor fee care s-au operat si succes pentru urmatoarele candidate la sani frumosi.
va pup
5
05-09-2017, ora 17:27
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Sa inteleg ca cele norocoase au arion iar cele mai putin norocoase altceva?
Poti sa impartasesti cu noi mai exact de ce asa ceva?
Multumesc!
0
05-09-2017, ora 17:28
.
Nu este medic/terapeut
.
Buna llyya.La 2 saptamani mi-am scos firele.In timpul acesta dar si dupa nu mia curs nimic din operatie.Dar atat timp cat sanul nu iti este mai umflat decat normal sau decat celalalt este totul ok.Se poate intampla sa curga ceva lichid.Daca se formeaza insa infectie sau altceva sanul se umfla foarte tare si te si doare.Pt linistea ta insa, fa cateva poze la problema care o ai si trimite-i d-lui Rachad pe Watsap si iti va spune de indata daca esti in regula sau nu.Scrie-i orice problema ai, eu si dupa 10 seara iam scris si mia raspuns :)).Sa ne spui daca esti bine si e totul ok :**
0
05-09-2017, ora 17:33
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Si mai am o intrebare consider destul de pertinenta tinand cont de faptul ca cele mai dese intrebari si curiozitati privind evolutia implantului vin de la cele operate la aceasi clinica...restul obinuiesc sa aiba raspunsurile. Cumva dupa interventie nu mai sunteti sfatuite in niciun fel ?
0
05-09-2017, ora 17:41
Misha20
Nu este medic/terapeut
Misha20
Ilyya scuza ma ca te intreb dar esti operata la acelasi ddoctor la care ma voi opera si eu. De ce ti-ai facut ridicare dupa operatie?? Nu ai fost multumita de rezultat?
4
05-09-2017, ora 17:50
Alysa20
Nu este medic/terapeut
Alysa20
ynaA mi se pare ca prea pui pe un piedestal Implanturile si medicul tău...nu neg ca ar fi bune nu sunt in măsura sa mi dau cu părerea despre alte tipuri de implant decât ceea ce am.dar scuza ma asa si eu pot sa spun "vai ce ma bucur ca am mentor si nu alt tip de implant " deși ce ti arata el acolo "dovezi" nu ti garantează ca nu vei avea probleme cu ele.nici noua restul nu ne garantează ca nu vom avea gen contractura capsulara doar ca avem mentor sau motiva sau mai știu eu ce marca de implant ! Deci cam suna a reclama..
3
05-09-2017, ora 17:58
Alysa20
Nu este medic/terapeut
Alysa20
Si încă ceva, fiecare pacienta mulțumită isi lauda medicul dar nu l divinizeaza.Pana la urma asta ii e meseria, de asta ia mii de euro pt o operație estetica sa si faca treaba asa cum trebuie..nu este Dumnezeu...O operație estetica reușită tine si de doctor si de organism si de pacient cum are grija după...Poate par dura si deși Rashad imi este înainte de medic, prieten si nu l ridic in slavi si nici marca de implant care mi a pus o.Exemplu clar eu mentor, fata de după mine Arion, explicație ? Constituție, forma sânului, măsurătorile, rezultatul dorit si pret.O zi frumoasa.
1
05-09-2017, ora 18:26
.
Nu este medic/terapeut
.
Deacord cu Alysa.Consider ca intrebari de genu "care e cel mai bun implant?" nici nu ar mai trebuii sa se puna.Cel mai bun este cel care ti-l recomanda medicul si care ti se potriveste...nu stiu daca exista un cel mai bun si un cel mai prost.Exista doar diversitate ca la orice produs
4
05-09-2017, ora 19:23
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Si eu am intrebat de diferentele dintre Mentor si Arion, iar explicatia mi s-a parut mai mult subiectiva ( cred ca asta este optiunea lui din acest moment si cam atat ). Mie personal nu mi-a spus ceva rau despre Mentor... Am avut doar o discutie despre Polytech, acolo a fost transant. Eu la momentul respectiv nu stiam mai nimic despre marci si tot intrebam ce si cum.
In legatura cu intrebarile pe care le tot pun fetele, cred ca sunt mai degraba din cauza neatentiei. Cu toatele am primit foi cu indicatii si explicatii dupa operatie. Insa putine am avut urechi sa auzim. Emotii, dureri... si am observat o chestie. Vad ca multe au o teama sa sune medicul, chiar daca acesta isi arata toata disponibilitatea, de frica sa nu deranjeze...si prefera sa intrebe prima data aici...
Total gresit! Sunt banii si viata noastra la mijloc.

Seara faina tuturor :)
0
05-09-2017, ora 19:25
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
fetelor stati asa..nu am spus si nici nu voi spune vreodata ca arion este mai bun de cat mentor sau altul.
fiecare este bun am si scris mai sus.
parerea mea personala este ca sunt multumita de faptul ca am arion..deoarece imi faceam griji in privinta asta auzind ca sunt ieftine si asa mai departe.
nimeni nu mi-a garantat ca nu o sa am probleme.
nu ma iau la cearta cu niciuna dintre voi ca eu nu stiu sa fiu prea politicoasa.
cine considera ca fac reclama sa cinsidere cat vrea poate numai doarme la noapte de grija asta.
eu v-am spus ca doctorul meu considera ca dintre toate marcile...arionul este singurul care in decursul anilor nu a vazut rupturi (din experienta lui ).
mi-a aratat 2 filnulete realizate acu 1 saptamana cu mentor care s-au rupt si apropo allergan vor fi scoase de pe piata curand sau deja sunt au avut mari probleme
asta mi-a spus medicul asta va spun.
o zi frumoasa
0
05-09-2017, ora 20:10
CarmenDno
Nu este medic/terapeut
CarmenDno
Eu am Polytech se simt foarte naturali
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 257325742575 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •