Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 258325842585 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
18-09-2017, ora 21:08
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Fetele a folosit cineva plasturi de silicon cicatrizanti? Cum sunt?
0
18-09-2017, ora 21:28
fflorrrri
Nu este medic/terapeut
fflorrrri
Oana Ai mesaj.
0
18-09-2017, ora 22:43
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Alexandra88 eu folosesc mepiform..dar pe langa ei folosesc si cotractubex si strataderm...cicatricile mele arata ok la 1 luna...
0
18-09-2017, ora 22:58
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Multumesc Ameee eu am avut probleme prima data am facut cicatricile cheloide de asta dr mi a dat plasturi de silicon dar eu am aproape o luna pe 22 si inca nu mi au vazut cojile. tu cum te mai simti? Sau mai muiat sanii?
0
18-09-2017, ora 22:59
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Amee ai mes
0
19-09-2017, ora 00:02
Laura15
Nu este medic/terapeut
Laura15
Buna revin cu o intrebare, sunt fete operate la Dumitru Totir si au impanturi mentor, aveti acele cute inestetice sub sani cand stati aplecate? Sunt destul de slaba si imi este foarte teama de acel rippling.
0
19-09-2017, ora 00:07
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Laura15, eu din cate am vazut 2 cazuri pana acum cu ripling aveau cutele in lateral doar.Una din fete era tot asa foarte slaba..si avea un implant mic 250 doar...dar asta dar cand se aplecau...
0
19-09-2017, ora 01:22
Laura15
Nu este medic/terapeut
Laura15
Imi este teama ca desi voi alege un implant mai micut tot voi face acest rippling deoarece sunt destul de slaba, si atunci voi fi nemultumita si de marime si de acele cute inestetice.
0
19-09-2017, ora 07:41
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Laura15 depinde de tesutul mamar care il ai. Prietena mea are 10 ani de cand are implant mentor anatomic si nu are cute fiind operata tot la totir. Iar implantul anatomic cica este umpic mai tare decat cel rotund (coezivitate).
0
19-09-2017, ora 08:29
Adelaoo
Nu este medic/terapeut
Adelaoo
Buna dragelor! Felicitari pentru curajul pe care l-ati avut si multumesc pentru multitudinea de informatii pe care le oferiti aspirantelor. Imi doresc sa fac si eu aceasta operatie si de aceea sunt intr-o ampla cercetare :) Am ajuns la subiectul pensa cu radioplasma...in operatiile voastre s-a folosit? La ce medic? Recuperarea a fost simtitor mai scurta in comparatie cu acele cazuri unde nu s-a folosit?
0
19-09-2017, ora 09:16
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Adelaooo, pe mine m-a operat cu Ellmann, nu am vut dureri deloc dar eu sunt foarte nemultumita de rezultat..nu am decat o luna...poate se mai schimba dar mari sperante nu imi fac...
0
19-09-2017, ora 09:35
valentyna-84
Nu este medic/terapeut
valentyna-84
buna dimineata
Laura15 ce problema ai cu INR-ul? eu m-am operat cu el la nivelul de 2.17 si am fost ff ok, sunt operata tot de Dr Totir
0
19-09-2017, ora 10:47
Laura15
Nu este medic/terapeut
Laura15
La mine este doar 1, 23 doar putin depaseste limita, sper ca atunci cand voi reface analizele inainte de operatie va fi in parametri normali.
1
19-09-2017, ora 11:12
valentyna-84
Nu este medic/terapeut
valentyna-84
Laura15 daca nu iei anticuagulante valoarea INR este inte 0.9-1.2 insa daca ai tratament intreaba medicul care ti-a recomandat anticuagulantul care este valoarea recomandata.
1.23 nu este o valoare mare este chiar normala
1
19-09-2017, ora 11:28
valentyna-84
Nu este medic/terapeut
valentyna-84
Amee te pot intreba ce anume te nemultumeste??marime?forma?multumesc si scuze daca te-am deranjat.
0
19-09-2017, ora 12:18
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Valentina dupa cat timp ai renuntat la bustiera? Am uitat sa L. Intreb pe totir :)
0
19-09-2017, ora 13:53
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Valentina, areolele au marimi diferite...si nu o sa se intample o minune ca e imposibil...eventual trebuie sa fac retus...
0
19-09-2017, ora 14:30
valentyna-84
Nu este medic/terapeut
valentyna-84
Alexxandra88 la controlul de 1 sapt mi-a schimbat bustiera, la 6 saptamani mi-a sp ca pot folosi bustira normala, si gata cu restrictiile. la 3 luni mi-a spus sa uit ca sunt operata :) insa si acum dorm cu bustiera din clinica si orice activitate in casa obligatoriu bustiera respectiva, stiu ca par exagerata dar paza buna trece primejdia rea, si asa ma simt eu confortabil
Amee imi pare rau pt dezamagirea ta. Doc? ce spune?este cel mai in masura sa faca recomndarea si binenteles retusul
0
19-09-2017, ora 15:06
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Doctorul spune sa am rabdare pt ca am doar 1 luna de la operatie si firele sunt resorbabile...trebuie sa astept pana la 6 luni sa vad rezultatul final..
1
19-09-2017, ora 15:14
valentyna-84
Nu este medic/terapeut
valentyna-84
in acest caz inarmeaza-te cu rabdare, si ai incredere in el ca a facut treaba buna. sunt sigura ca in timp rezultatele se vor arata, chiar daca se lasa asteptate.
1
19-09-2017, ora 15:44
OannaT
Nu este medic/terapeut
OannaT
Amee, cauta pe forum postarile lui MARMARIS si ea a fost nemultumita de cum aratau areolele, dar dupa cateva luni i s-au aranjat foarte frumos si era incantata! Nu mai fiti dezamagite de interventie cand stiti ca a trecut atat de putin timp, e normal sa arate mai ciudat la inceput, muschii inca nu s-au relaxat complet, sanii nu s-au pozitionat definitiv, acesta nu este rezultatul final. In primele 6 luni sanii se schimba de la o saptamana la alta. Aveti rabdare si fiti mandre de voi ca ati avut curajul sa schimbati ceva in bine, purtati-va sanii cu mandrie si aveti incredere! Pupici!!
0
19-09-2017, ora 17:02
Misha20
Nu este medic/terapeut
Misha20
Buna fetelor. Ieri seara mi-am dat pansamentele jos si am dormit fara ele doar cu bustiera, am avut o senzatie teribila de mancarime si imediat dupa ce le-am dat jos m-am mai calmat. Maine fac doua saptamani si ma duc si imi scoata firele. Credeti ca imi poate afecta cu ceva daca nu imi mai pun pansamente nici astazi ?
0
19-09-2017, ora 21:59
ana2391
Nu este medic/terapeut
ana2391
Astazi am scos si eu firele!! Sunt foarte fericita intrucat Domnul doctor s-a mirat cat de bine s-au asezat dupa doar doua saptamani. Si am scapat de banda elastica enervanta!!! Imi vine sa dau petrecere. De asemenea am primit comanda de bustiere si astazi port una alba.. stadiul 1 post operator dar mi se pare ca nu ma mai strange ca aia din clinica, desi e acelasi model. Sa fie de la faptul ca nu am banda elastica... iar fara pansament se simte cam ciudat. Ar trebui sa nu mai pun deloc? Doar stratamed?
Misha - nu cred ca are nimic, operatia ta este inchisa din a doua saptamana. Daca nu te deranjeaza...
0
19-09-2017, ora 22:34
Shoegal
Nu este medic/terapeut
Shoegal
Si eu am fost operata cu pensa ellman, intr adevar nu am avut dureri si am avut o recuperare rapida. Mi a a spus ca pot sa ridic mainile, sa fac dush, etc.

Pt cine intrebase, Dr Totir recomanda de regula purtarea bustierei o luna si jumatate. Si mie mi a spus la 2 luni sa uit ca am fost operata si sa duc o viata normala :)
1
19-09-2017, ora 22:51
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Eu nu cred ca are legatura pensa Ellman cu faptul ca nu am avut dureri, cred ca fiecare organism e diferit si unic si resimte altfel pragurile durerii
1
19-09-2017, ora 23:35
OannaT
Nu este medic/terapeut
OannaT
Amee sanii tai arata foarte bine, sunt mari si au o forma super! Eu cred ca nu vor mai exista diferente prea mari intre areole atunci cand pielea nu va mai fi asa de întinsă!
1
20-09-2017, ora 08:00
Alysa20
Nu este medic/terapeut
Alysa20
Neata, Misha20, părerea mea este ca trebuie pansament steril pana la o luna pe incizii.Este cunoscut faptul ca pana atunci exista riscul de Infecții, iar după acesta începe sa scadă.Pana cad cojitele ar trebui protejate cumva, asta știu de la medic.Iar faptul ca ai senzație de mâncărime este foarte bine, înseamnă ca te vindeci.Sanatate si rexuperare ușoară tuturor ! :)
0
20-09-2017, ora 09:36
eeliza gri
Nu este medic/terapeut
eeliza gri
buna dimineata. :) Greu.. dar strang din dinti.
N-am mai intrat pe forum pentru ca nu m-am simtit in stare. M-am operat luni in jurul pranzului. Imi aduc aminte ca m-am trezit dupa in salon, a venit doctorul sa vorbeasca cu mine, am uitat cam tot ce a zis.. apoi eu am
dormit aproape tot timpul. Ieri m-a externat. In spital eu n am avut dureri.. aseara insa a inceput sa ma doara. am
ales 355 pana la urma, stiu ca toate mi ati zis mai mari mai mari.. dar eu nu le vreau mari! astept sa ma simt mai bine si sa pun si o poza. Am
o senzatie de arsura si apasare si durerea merge pana spre burta..
0
20-09-2017, ora 10:00
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Buna dimineata,
Eliza sunt putin mai grele primele 4 zile dupa incet dar sigur te vei simti mult mai bine
Trebuie sa ai putina rabdare.
Si eu am fost buimaca rau dupa anestezie.
Abia a doua zi am fost prezenta si constienta.
Rezultatul este multumitor?
0
20-09-2017, ora 10:47
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
OannaT, sa speram ca asa o sa fie..da sunt destul de mari, prea mari as zice desi la inceput mi se pareau mici:)))forma pare anatomica...
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 258325842585 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •