Implant silicon sani
Fetelor într-adevăr de când m-am operat, au început probleme cu sistemul imunitar am răcit cu toate că eu nu mai racisem de 3 ani apoi am facut o infecție urinara care a durat o săptămână si a fost horror ceea ce nu mai avusesem de vreo 10 ani cred că mitul cu silicoanele este in mare parte adevărat!
OannaT si pe mine m-au intrebat cei de la bustiere la ce doctor m-am operat. Banuiesc ca vor sa vada cine i-a recomandat. Si mie mi s-a parut un pic aiurea. Insă si la eco la fel m-au intrebat. Cine stie...
Misha20, ramane practic un contur al areolei, foarte subtire, in timp cicatricea se albeste si devine aproape insesizabila.
Buna Misha.Ai rabdare.Am vazut ca esti operata in Septembrie.Eu sunt in 9 August si areolele nici acum nu sunt cum trebuie.E un proces care dureaza ceva.Cu siguranta ai fire resorbabile interne care se topesc pe la vreo 2 luni sau mai bine...tr sa astepti cateva luni bune ca sa poti vedea un rezultat.
Fetelor aveti mare dreptate cu cei de la bustiere.Au creierul cat un gandac.Eu locuiesc in strainatate si nu stia nimeni, decat sotul meu, ca m-am operat.Cand am comandat bustiera la comentarii am specificat CLAR:ca nu doresc sa sune sa intrebe nimic si pe pachet la fel sa nu scrie nimic legat de acest subiect.Si ce credeti??Cand mi-a ridicat mama mea pachetul i-au trimis si o factura si pe factura era trecuta si rubrica Comentarii, cu tot ceea ce le-am scris pe site.deci prostie feroce nu alta...cum sa scrii pe factura asa ceva...nu mia venit sa cred cand am vazut...deci fetelor mare grija cu site-ul respectiv.mai bine luati bustiera de la medic.Oricum e ff mica bustiera si ma strange tare...imi raman pe sani toate dungile de la cusaturi.desii per ansamblu e frumoasa si arata bine nu este in nici un caz asemanatoare cu cea de la medic...:**
Fetelor aveti mare dreptate cu cei de la bustiere.Au creierul cat un gandac.Eu locuiesc in strainatate si nu stia nimeni, decat sotul meu, ca m-am operat.Cand am comandat bustiera la comentarii am specificat CLAR:ca nu doresc sa sune sa intrebe nimic si pe pachet la fel sa nu scrie nimic legat de acest subiect.Si ce credeti??Cand mi-a ridicat mama mea pachetul i-au trimis si o factura si pe factura era trecuta si rubrica Comentarii, cu tot ceea ce le-am scris pe site.deci prostie feroce nu alta...cum sa scrii pe factura asa ceva...nu mia venit sa cred cand am vazut...deci fetelor mare grija cu site-ul respectiv.mai bine luati bustiera de la medic.Oricum e ff mica bustiera si ma strange tare...imi raman pe sani toate dungile de la cusaturi.desii per ansamblu e frumoasa si arata bine nu este in nici un caz asemanatoare cu cea de la medic...:**
Am uitat sa zic ca mi-au trimis factura separat.deci nu au bagat-o in pachet cum face orice firma...ei o trimit extra, ti se da in mana si bineinteles scrie cat casa poporului ca e firma Bustiere medicale.ro..stadiu 1 postoperator.jenant.Mai multe ma abtin sa zic
Un volum de 400ccmotiva nu poate fi mai mic sau mai mare decat un volum de 400cc mentor sau alta marca, poate fi doar egal, insa poate fi mai greu sau mai usor din cauza densitatii diferite, asta e corect. Diferenta de greutate este f mica si greutatea nu se vede, ea se cantareste, se simte, volumul il vezi. Daca se vede o diferent de volum este pur si simplu din cauza diferentelor anatomice dintre paciente, forma san, constitutie, lipsa sau existenta glandei, etc. Dr recomanda implantul in functie de latimea sanului, de exemplu la o latime de 11cm la mentor nu ai variante multe, poti baga un volum de 330cc in comparatie cu motiva unde la o latime de 11cm ai variante mai multe si poti baga un volum mai mare. Asta nu inseamna ca 330cc mentor anatomic este echivalentul lui 400cc motiva. Poti avea proiectie asemanatoare pt ca unul e anatomic si altul rotund desi au volume diferite. O punga rotunda daca o sugrumi un partea de sus va avea un volum mai mare in partea de jos si automat ii creste si proiectia care poate fi la fel de mare cu cea a unui implant rotund cu volum diferit.
Ma rog, am intrat prea mult in detalii dar mie mi a trezit putin interesul acest subiect :)).
Sanatate, pace si prosperitate :))
Ma rog, am intrat prea mult in detalii dar mie mi a trezit putin interesul acest subiect :)).
Sanatate, pace si prosperitate :))
Elisuc, cred ca trebuia un nr mai mare bustiera ta.Eu o sa iau de la Triumph la 6 sapt, sper sa fie buna...
Sper din tot sufletul sa fie totul in regula la implanturile Motiva eu as vrea ceva sigur pentru toată viata si vedeți cum este in ziua de astazi nici un implant nu am auzit sa nu aibe probleme
Dacă doriți eu va pot pune o poza cu areola mea doar la una sunt operată să vedeți cum arata diferența între alb culoarea pieli si culoarea naturală a areolei
Si eu sper la fel :)), insa nimic nu-i sigur in ziua de azi, din pacate.
Eu ma tot gandesc ca imi doream mai mult, dar ce sa fac daca nu intra. Acum ma tot uit pe net sa vad cum or sa fie cand se aseaza. Mai are cineva rotund high profile de la mentor? Se mai duce 20% cand se aseaza in buzunarul facut?
Eu acum am 90 cm peste sani. Daca se duce 20% raman aproape cu ce a fost.
Eu acum am 90 cm peste sani. Daca se duce 20% raman aproape cu ce a fost.
B88 stai calma ca nu rămâi cum ai fost...exemplu eu cu aceiași marca de implant ca si tine, de la 2 saptamâni mi am măsurat sanii de curiozitate cât o sa scadă...acum la 3 luni si jumătate am aceiași măsura la sani adică 94.Ba mai mult mai capăt 2 cm înainte de menstruație.Deci nu au scăzut deloc deși mie mi sa u facut alte Șanțuri mamare sa fie sanii la același nivel, având si asimetrie. :)
B88, citeste forumul din urma cat de mult poti, vei gasi multe postari despre rezultate, dupa o luna, trei luni, sase luni, chiar un an sau doi. Intra pe profilurile fetelor, cele mai multe au completat cu informatii despre marimi si profil implant. Sanii isi vor modifica aspectul pana la 6-7 luni, atunci vei vedea rezultatul final.
Helen12, m-am tot uitat dar nu gasisem despre cat mai pierd cand se aseaza. Alysa20 mersi de raspuns. M-am mai incurajat putin. Sper sa ramana macar asa la 90. :)
Stiu ca trebuie sa am rabdare sa se aseze dar stii cum e, vrei sa te vezi cat mai curand.
Stiu ca trebuie sa am rabdare sa se aseze dar stii cum e, vrei sa te vezi cat mai curand.
Daisey oricat de mult ai vrea sa le pastrezi pe viata nu poti, pentru ca se lasa si nu o sa iti mai placa..
Aaa da nu le vreau pe viata sincer vreau sa nu am complicatii atata tot sau probleme
Buna B88.Eu am o luna si jumatate de la operatie si m-am masurat constant.Nu au scazut deloc.Am mai vb si cu alte fete si contrar a ceea ce se spune ele mi-au zis ca in timp nu s-au micsorat ci dimpotriva au prins volum
.In cazul lor 100% adevarat caci am vazut poze...ma gandesc ca nu e o regula poate depinde...
Amme draga bustiera mie ff fixa desii am luat-o cu o marime mai mare decat cea primita de la clinica, in ideea sa o port si dupa stadiu 1.. ceea ce nu stiu daca o sa pot :**
.In cazul lor 100% adevarat caci am vazut poze...ma gandesc ca nu e o regula poate depinde...
Amme draga bustiera mie ff fixa desii am luat-o cu o marime mai mare decat cea primita de la clinica, in ideea sa o port si dupa stadiu 1.. ceea ce nu stiu daca o sa pot :**
Multumesc pt raspuns fetelor. Daiesy1 ar fi super daca ai putea pune o poza sunt tare curioasa. Multumesc mult.
In realitate se vede mult mai tare diferența decat in poză
Misha, am pus si eu o poza, ca sa-ti faci o idee (eu am avut micsorare de areola). Am si lifting in ancora pe sanul din poza (pe celalalt nu:D). Fac un an de la operatie in octombrie :)
Multumesc fetelor. Se vede foarte bine, nu este deloc inestetic. Imi imaginam cu totul altfel. Am sa pun acum o poza Anastefan sa-mi spui te rog mult daca il aveai si tu la fel dupa ce te-ai operat.mi se pare foarte stramba areola la un san
Daisey1 imi place foarte mult areola ta nu ti-a micsorat-o, nu? Mie mi le-a miscorat foarte mult :( parca nu imi plac asa mici :(
La ce te referi cand spui ca e stramba, la contur? Pielea o sa se relaxeze cu timpul si o sa se mai intinda, nu le mai analiza acum atat, ai rabdare sa se vindece si o sa vezi schimbari in fiecare luna, si nici prea mici nu cred ca ti se vor mai parea. Ai rabdare:) :*
Da Anastefan asa este, trebuie sa am rabdare si de fel nu prea am. Mi se pare mult prea ovala in loc sa fie rotunda.
Si inca ceva, mi se exfoliaza pielea pe sani in parti, pe lateralul exterior al sanilor, vi s-a intamplat? E ok sa te dai cu crema de corp hidratanta sau este vreo crema speciala ?
Si inca ceva, mi se exfoliaza pielea pe sani in parti, pe lateralul exterior al sanilor, vi s-a intamplat? E ok sa te dai cu crema de corp hidratanta sau este vreo crema speciala ?
Daisey foarte frumoși sâni tai
Sper sa fii bine sa nu existe probleme
Mult succes la control
Sper sa fii bine sa nu existe probleme
Mult succes la control
Misha si eu sunt la fel de nerabdatoare ca tine..si mi-e frica sa nu ramana asa o areola mai mare si cealalta mai mica...doctorul a spus sa am rabdare macar pana la 4 luni ca am fire resorbabile si cand se topesc se schimba forma marimea etc...si intre sani e diferenta, unul a coborat celalalt e tot cocotat...sper sa coboare...marti fac 5 sapt de la operatie..
Referitor la crema eu ma dau pe sani cu o crema foarte grasa Excipial4 cu 4%Urea..mi-au aparut 2 vergeturi noi pe laterale (una pe fiecare san :)) )si am zis sa ii hidratez bine sa nu mai apara si altele
Exact de asta imi este frica si mie dar trebuie sa avem rabdare. Si trebuie sa fim pozitive si multumite. Si eu am vergeturi. O sa incep sa ma dau si eu cu crema poate previn aparitia altor vergeturi. Va pup pe toate.
Buna fetelor. Sunt noua pe aici. Va urmăresc de ceva timp. Pana mi am facut curajul sa ma operez si eu.
Intervenția am avut-o vineri pe la 17p.m.
Nu stiu cum a fost la voi...dar la mine este groaznic. Ma dor sânii incredibil de tare si nu ma pot mișca singura. Adică sa ma dau jos din pat. Am o întrebare. Pansamentul la cât timp trebuie schimbat? Mulțumesc.
Intervenția am avut-o vineri pe la 17p.m.
Nu stiu cum a fost la voi...dar la mine este groaznic. Ma dor sânii incredibil de tare si nu ma pot mișca singura. Adică sa ma dau jos din pat. Am o întrebare. Pansamentul la cât timp trebuie schimbat? Mulțumesc.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cancer de san
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 22fire pe sani
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 3sani lasati si moi
- 9Vreau sani mari
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 13cancer la san
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 2operatie estetica la spital
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 1ruptura implant mamar
- 1Operatie de augmentare mamara
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 1Implant mamar. Astept sfaturi! Pls
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: