Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 259926002601 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
11-10-2017, ora 01:45
Andreea918
Nu este medic/terapeut
Andreea918
Hello fetelor. As dori sa imi pun implanturi la domnul doctor Dragos Zamfirescu. S-a mai operat cineva la el? Pareri? Va multumesc!
1
11-10-2017, ora 09:45
valentyna-84
Nu este medic/terapeut
valentyna-84
buna dimineata Daisey1 asa mi se facea si mie arnigelu sincer imi era o scarba de el... sa nu mai zic ce senzatie imi lasa pe piele cand incepea sa se usuce:( groaznica, dar m-am dat intr-o zi din graba cu crema respectiva dupa dus si nu eram stersa f bine mai erau stropi de apa si asa am ajuns sa descopar ca pielea un pic umeda si mainile mele la fel au facut sa intre mai bine sau mai usor in piele crema si sa scap de "jeg" si senzatia ingrizitoare de carton. la mine a functionat poate are effect si la tine
recuperari usoare si decizii frumoase
1
11-10-2017, ora 12:01
Daisey1
Nu este medic/terapeut
Daisey1
Probabil pielea mea este un pic mai groasă la fel si pe mâini sau pe spate nu ma pot da cu crema pentru ca efectiv nu intra in piele doar pe palme mă pot da dar in rest pe lungimea mâini nici vorbă !
1
11-10-2017, ora 14:42
Daisey1
Nu este medic/terapeut
Daisey1
Anna- ești bine?nu ai mai dat nici un semn
1
11-10-2017, ora 17:53
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
Andreea in legătură cu doboș...da un serach pe google.din punctul meu de vedere poți trage concluzii singura.pup
0
11-10-2017, ora 18:59
anna-
Nu este medic/terapeut
anna-
Sunt bine fetelor, am scapat, acum recuperarea e grea, abia ma misc, stau tot im pat, orice miscare o fac, o simt in sani, e foarte greu.. Nu stiu in cat timp o sa treaca
0
11-10-2017, ora 21:11
Anelisse
Nu este medic/terapeut
Anelisse
Fetelor ati avut vruna probleme cu firele resorbabile dupa operatie?Eu am o luna si jumate aproape si am observat seara asta la
O incizie ca intr un loc sunt foarte rosie si am un punct galben, si din poze doctorul spune ca probabil e un fir care corpul meu nu îl accepta si mi a spus sa vin la clinica.E ceva grav?
0
11-10-2017, ora 21:55
Daisey1
Nu este medic/terapeut
Daisey1
Am avut si eu unu deasupra de areola un punct mic galben dar sa vindecat de la sine mai greu decat firele de la inciziile de sub san dar pana la urma sa topit si el
1
11-10-2017, ora 22:00
Anelisse
Nu este medic/terapeut
Anelisse
Eu am si punct galben si e si zona rosie in jurul lui. Nu imi place deloc cum arata.
2
11-10-2017, ora 22:01
Anelisse
Nu este medic/terapeut
Anelisse
AM incercat sa atasez poza dar nu merge.
0
11-10-2017, ora 22:12
Andreea918
Nu este medic/terapeut
Andreea918
Buna fetele. Pareri despre Stan Vitalie? Despre Dragos Zamfirescu m-am cam lamurit.
0
11-10-2017, ora 23:00
ynaA
Nu este medic/terapeut
ynaA
Anna in 5 zile totul va fi mult mai bins
0
11-10-2017, ora 23:12
Betty Taylor
Nu este medic/terapeut
Betty Taylor
Bună seara tuturor!!! Vă urmăresc de ceva vreme și vă și admir în același timp! ! Marți sunt programată la dr Ovidiu Grecu..As vrea sa aud ceva păreri în leg cu acest medic, care mie una mi se pare ok...Am văzut poze cu sânii făcuți de el și par ff naturali...
0
12-10-2017, ora 09:07
Adelaoo
Nu este medic/terapeut
Adelaoo
Buna Betty Taylor! Eu sunt programata la acelasi medic miercuri :)Am citit despre el si sincer sunt f incatntata, imi plac si rezultatele lui, abia astept sa merg la consult! Daca tu te duci prima astept sa spui ce parere ti-a facut. Succes!
1
12-10-2017, ora 09:58
Betty Taylor
Nu este medic/terapeut
Betty Taylor
Hello! ! Cu siguranță voi da detalii despre viitoarele experiențe în acest domeniu. Mie, una, mi a fost de un real folos acest forum. Eu am fost și la dr Radu Ionescu după ce am așteptat două luni ( fiind în concediu și apoi f aglomerat ) și am optat doar pt mastopexie fiindu mi teamă, recunosc, sa port grija silicoanelor.totuși mi a cerut destul de mult și operația a fixat o la sf lui noiembrie fiind suprasolicitat. Intre timp am zis sa merg la cel de al doilea medic pe lista mea pt ca are costuri mai mici și rezultate la fel de frumoase..Spre surprinderea mea m a programat destul de repede și dacă recuperarea este aceeași m am decis sa mi pun și silicoane.ideea mea este sa mi pun proteze de silicon pt a evita mastopexia și implicit cicatricele inestetice. Acum sa văd și părerea medicului și apoi voi lua o hotărâre..nush de ce dar înainte eram ff sceptica în privința asta, , însă după ce m am documentat mai mult am realizat că nu este chiar așa grav cum pare...Va pup și vă țin la curent
0
12-10-2017, ora 11:04
dolcevitabb
Nu este medic/terapeut
dolcevitabb
Buna dimineata fetelor!
Betty si Adelaoo, eu mai am 2 zile si implinesc 8 luni de cand m-am operat la dr.Ovdiu Grecu, de care sunteti interesate. Sunt foarte multumita, atat de rezutat, cat si de marime, forma si relattia medic-pacient si intreg personalul medical de la Medsport. Mi-am pus implante Mentor, anatomice, 370 cc. Refacerea a fost foarte usoara si nici drene nu am avut, dar asta cred ca tine de fiecare organism in parte, pt ca o alta fata operata in aceeasi zi cu mine, de dr.Grecu a avut tuburi de dren si dureri mai mari decat ale mele. Forma din poza, este aceeasi ca si la 3 luni de la operatie, cand s-a stabilizat si sanii s-au asezat definitiv.
Cicatricile sunt f mici si au devenit aproape invizibile. Sunt curioasa de impresiile voastre si sper ca ati facuut deja alegerea cea mai potrivita! Tineti-ne la curent! Succes!
0
12-10-2017, ora 12:28
Adelaoo
Nu este medic/terapeut
Adelaoo
Buna docevitabb! Ceea ce vad in poza ta de profil imi place foarte mult, este exact genul de rezultat pe care mi-l doresc si eu.
0
12-10-2017, ora 12:32
AndreiAndreea
Nu este medic/terapeut
AndreiAndreea
Anellise, exista posibilitatea aceasta, deoarece firele se resorb in luni de zile si se poate ca organismul sa mai elimine din ele. Nu te preocupa, mergi la dr sa ti-l scoata. Succes!
0
12-10-2017, ora 12:40
AndreiAndreea
Nu este medic/terapeut
AndreiAndreea
Fetelor, mie mi-au disparut pozele, de ce, stie cineva?
Multumesc!
0
12-10-2017, ora 12:46
Betty Taylor
Nu este medic/terapeut
Betty Taylor
Wow !! Dolcevitabb ai niște sâni superbi!!! Să te bucuri de ei!!! Mă bucur că te ai recuperat ușor!! Eu aș opta pt mentor anatomic 295 sau cel mult 315...asta zic eu dar să vedem ce zice medicul..cât mă bucur să aud lucruri bune despre acest medic!! Și tu ești dovada clară că dl doctor este un adevărat profesionist..
1
12-10-2017, ora 15:12
Fefelis
Nu este medic/terapeut
Fefelis
Și eu am fost la consultație la domnul Grecu, încântată fiind de rezultatele sale. Nu am fost pe aceeași lungime de undă, clar, ba chiar ne-am enervat reciproc. Am stat vreo oră și ceva timp în care el a vorbit foarte mult și eu mai deloc, sugestiile lui nu au fost întocmai pe gustul meu și părerile mele nu prea le-a băgat în seamă. În fine, n-am reușit să cădem de acord, eu voiam lifting+ implant dar domnul doctor a zis că mai bine doar lifting ceea ce pentru mine nu era o variantă pentru că rămâneam cu sâni mici.
La sfârșit a încheiat consultația când a vrut el, nu a ținut cont și a plecat destul de nervos din cabinet. Fără măsurători sau altceva.
Prețurile pe care mi le-a dat- 4000 € doar lifting
5500 € lifting+ implant (operație pe care a zis că o face doar cu semnătură din partea mea, cred că de când cu scandalul Loredana Chivu a prins un fel de frică).
Ca doctor are cele mai frumoase rezultate, în opinia mea. Dar a lăsat mult de dorit la capitolul relație pacient-doctor.
1
12-10-2017, ora 15:48
Fefelis
Nu este medic/terapeut
Fefelis
Betty Taylor, din câte am înțeles și de la dr Grecu dar și de la dr Nae (care m-a și operat) nu este o idee prea bună să pui doar implant pe un sân căzut. Dacă doctorul Ionescu ți-a recomandat lifting, înseamnă că e nevoie. Simplul implant poate arăta bine un timp, dar tot se va ajunge la ridicare, este o chestiune de un an, maxim doi. Desigur, pot exista și excepții dar sunt rare. Astea sunt cuvintele doctorului la care te vei duce tu la consultație, chiar sunt curioasă ce-ți va recomanda ție.
Să știi că și mie îmi era teamă de cicatrice dar se pare că n-am avut de ce. Mai bine câteva cicatrici decât sâni picați.
Dar, la aproape o lună, tăieturile mele arată super, mult mai bine decât mă așteptam. Folosesc și Stratamed și ajută mult.
Menționez că am implant+ lifting clasic în formă de ancoră deci tăieturi în jurul areolelor (pe care le-a și micșorat cu ocazia asta și sunt foarte mulțumită de ele, zici că sunt făcute pe șablon), tăieturi verticale și cele de sub sâni. Toate se prezintă bine, de coji am scăpat de câteva zile în totalitate.
P.S: poate pui o poză să vedem de la ce pleci!
1
12-10-2017, ora 18:22
Juliana87
Nu este medic/terapeut
Juliana87
Buna fetelor - dupa lungi discutii cu doctorii: Porumb, Micluta, si Hassan, m-am programat la Dr.Hassan Rachad - pe data de 2 Nov voi intra in operatie am mari emotii sa dea Dzeu sa fie totul bine. Multumesc pt sfaturile voastre mi-a fost de mare AJUTOR acest forum
0
12-10-2017, ora 18:27
Betty Taylor
Nu este medic/terapeut
Betty Taylor
Bună Fefelis !! Cred că ai dreptate...implantele fără lifting dau rezultate ok doar temporar...totuși 4900 euro doar mastopexia mi se pare destul de mult..Adică aceleași dureri și aceleași costuri și să am tot sanii mici, doar ridicați nu se merită zic eu...Si astfel am ajuns să admir operele lui dl dr Grecu veniindu mi ideea să mi fac si bustul generos si rinoplastie în banii ăștia..afacerista din mine își spune cuvântul :))) va pup
0
12-10-2017, ora 18:34
MadalinaRox
Nu este medic/terapeut
MadalinaRox
Buna fetelor! Si eu am fost la consultații la rashad si dr chawi! Mi-a plăcut de amândoi, as avea încredere de amândoi, dar voi rămâne la dr chawi. Am operația programată pe joi, 19 Octombrie, am emoții, si sunt f nerăbdătoare. Va pup
0
12-10-2017, ora 18:48
Betty Taylor
Nu este medic/terapeut
Betty Taylor
Văzând cat ti a cerut tie dr Grecu 5500euro(lifting+implante) si cat mi a spus mie dr Ionescu 4900+900 =5800euro nu prea vad o diferență semnificativă la bani...deci adio rinoplastie:(( singurul avantaj e că m aș opera mai repede..și in cele din urmă cu scandalul ăla în care a fost implicat dr Grecu cum a rămas?? Nu cred că există motive de îngrijorare, nu??eu nu prea dădeam atenție la astfel de știri dar după am realizat ca loredana chivu a fost operată de dr Grecu...
0
12-10-2017, ora 19:06
Betty Taylor
Nu este medic/terapeut
Betty Taylor
Sincera sa fiu in urma liftingului fără silicoane i aș avea cum ii are MădălinaRox fără operație...O sa pun mai târziu și eu o poză să vedem de la ce plecăm...Si sa mi ziceți parerea voastră...pupici
0
12-10-2017, ora 20:11
Betty Taylor
Nu este medic/terapeut
Betty Taylor
Tot incerc sa atasez poza dar văd că nu apare...în fine poate se încarcă mai greu...voi mai încerca..oricum sanii mei sunt un dezastru având în vedere că am alaptat si anul asta am și slăbit 15 kg pt că nu mă mai suportăm așa pufoasa;)) în prezent am 60 kg..
1
12-10-2017, ora 20:22
Daisey1
Nu este medic/terapeut
Daisey1
Draga mea vezi ca ai profilul setat sa fie 100% privat debifeaza chestia aia
0
12-10-2017, ora 23:02
Fefelis
Nu este medic/terapeut
Fefelis
Draga mea, liftingul nu prea este dureros, asta ți-o zic sigur. Dar, la mine nici implantul nu a fost.
De asta ți-am zis prețurile ca să vezi că nu e așa mare diferență între Grecu și Ionescu, cum nu este diferență nici la faptul că ambii recomandă mai mult liftingul fără implant și dacă totuși se hotărăsc să pună implant îl pun mic.
Liftingul micșorează sânul drastic, exemplu: eu aveam cupa C la sutien deci sâni mari și când doctorul Grecu mi-a arătat în oglindă cum ar arăta sânii mei în urma liftingului (i-a tras cu mâna în sus și cu cealaltă a acoperit o parte din ei) am fost șocată de cât de mici păreau. Nu m-aș fi recunoscut după operație, eu obișnuită să fiu "țâțoasă".
Dacă pentru tine contează doar forma, mergi pentru lifting. Dacă vrei și volum clar și implant.
Nu vreau să fac recomandări dar dacă nu te mulțumește ceea ce îți zice Grecu, programează-te și la doctorul Nae. Nu o să regreți. Eu am plătit 3900 € cu totul. Face și reduceri pentru două operații într-una și este un doctor care nu și-a pierdut omenia.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 259926002601 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •