Implant silicon sani
Bafta Vicky iti urrz mult succes, sigur ca te voi incuraja pentu ca se merita sa faci pasul asta si cum am msi spus chiar nu regret.Creed ca pe timpul zilei poti sta cu cineva daca vrei, eu sunt operata la alta clinica dsr regulile cred ca sunt cam la fel.pupici
Buna fetelor!
Maine dimineata la 9 30 am si eu operatia.tine ti mi pumniii...sunt fff stresata avand in vedere ca ma operez la arad si sunt din cj...iar copii ambii imi sunt cu febra :((( nu mai pot de stres...am vrut si sa imi aman operatia dar la finalul anului trebuie sa plec in austria cu copii cu masina...si cam ar trebui sa fiu cat de cat recuperata.
Felicitari tuturor fetelor...sa speram ca o sa fiu si eu la fel de bucuroasa ca voi!! :*
Maine dimineata la 9 30 am si eu operatia.tine ti mi pumniii...sunt fff stresata avand in vedere ca ma operez la arad si sunt din cj...iar copii ambii imi sunt cu febra :((( nu mai pot de stres...am vrut si sa imi aman operatia dar la finalul anului trebuie sa plec in austria cu copii cu masina...si cam ar trebui sa fiu cat de cat recuperata.
Felicitari tuturor fetelor...sa speram ca o sa fiu si eu la fel de bucuroasa ca voi!! :*
Emily si Vicky odata decise, ati facut pasul cel mai greu! Acum asteptarea asta e iritanta, dar va trece totul repede! Recuperarea dureaza si ea in functie de organismul fiecareia, insa per total, aceasta interventie nu este considerata una dificila. Daca va putem ajuta cu sfaturi din propriile experiente, suntem aici, profitati de noi :-) va tinem pumnii sa iasa totul cum va doriti! Curaj, veti avea formele dorite!
Vicky, poate sa stea sotu cu tine toata ziua. Si eu am fost op. tot la Arcalife si a fost o debandada in salon toata ziua pana seara la somn:))).
Emily, succes maine, sa iasa tot asa cum iti doresti!
Emily, succes maine, sa iasa tot asa cum iti doresti!
Emily dc te operezi la arad?scrie sus la lupa andrea10 si vezi rezultatul ei
M-am spalat pe cap! Si am spalat si cada dupa ;-) Am simtit ca nu e nimic fortat, nu am exagerat, a fost ok. A fost mai mare frica. Va pup
Va multumec fetelor...bafta maine Emily!! Iti tinem pumnii
AndreeaRadu..dar nu e contraindicat sa te apleci?..ma gandesc ca daca stai aplecata sa te speli pe cap, mainile practic sunt tot deasupra capului nu?...ca oricum ai sta in picioare sau aplecata mainile sunt tot deasupra capului...
Fetele...mie nu imi e frica de recuperare, adica de durere, am un grad foarte ridicat de toleranta al durerii(dupa cezariana, a doua zi eram pe picioarele mele faceam ture pe acolo, operata seara la 7:30)...mi-e mai mult de cat de inutila ma
voi simti:))...daca vreti sa ma credeti, de cand m-am hotarat mie mi-a fost frica de anestezie:)))
AndreeaRadu..dar nu e contraindicat sa te apleci?..ma gandesc ca daca stai aplecata sa te speli pe cap, mainile practic sunt tot deasupra capului nu?...ca oricum ai sta in picioare sau aplecata mainile sunt tot deasupra capului...
Fetele...mie nu imi e frica de recuperare, adica de durere, am un grad foarte ridicat de toleranta al durerii(dupa cezariana, a doua zi eram pe picioarele mele faceam ture pe acolo, operata seara la 7:30)...mi-e mai mult de cat de inutila ma
voi simti:))...daca vreti sa ma credeti, de cand m-am hotarat mie mi-a fost frica de anestezie:)))
YnaA, cum esti cu buzele? Ești mulțumită de cum le-a "lucrat" Chawi? Mă bate gândul să îmi pun și eu acid hialuronic. Tu cât ti-ai pus? Se văd fake? Fiindcă mie una nu îmi plac buzele care se "lipesc" sus, care nu mai au acea "adâncitura" specifică buzei de sus.
Dacă nu te deranjează, poți pune te rog o poză de aproape cu buzele nerujate?
Cât te-a costat intervenția, am uitat (știu că ai menționat la un moment dat însă nu am găsit postarea)?
Ca să nu deviem de la topicul acestui forum, imi poți lasă un mesaj pe privat dacă poți.
Mulțumesc mult anticipat! Te pup :*
Dacă nu te deranjează, poți pune te rog o poză de aproape cu buzele nerujate?
Cât te-a costat intervenția, am uitat (știu că ai menționat la un moment dat însă nu am găsit postarea)?
Ca să nu deviem de la topicul acestui forum, imi poți lasă un mesaj pe privat dacă poți.
Mulțumesc mult anticipat! Te pup :*
Vichy, nu trebuie sa-ti fie frica nici de anestezie si nici de op propriu zisa, ca adormi foarte repede si te trezesti deja operata. Mai grea e intradevar recuperarea si imposibilitatea de a face tot ceea ce faceai pina. Dar totul e trecator, eu astept cu nerabdare sa ma recuperezi total. Vreau sa va spun ca dupa 10 zile( la mine in orice caz) incepe a fi mai usor. Curaj si succes la toate. Pupici
Fetele veterane, imi puteti spune aproximativ dupa ce perioada ati fost la sauna? Mersi
Viky pe mine ma chemat la 8 dim, mi.a luat sange, ia spus sotului ca la mine o sa mai dureze ca are o interventie inaintea mea.ma dus in salon, m.am schimbat, mi.a facut ekg si apoi mi.a spus sa mergem in sala de operatie.mie nu imi venea a crede, eu stiam ca mai dureaza:).am ajuns in sala.aveam emotii, mi.a spus dl doc ca tremur si ca imi bate inima tare, eu nu constientizam.m.a incurajat dl doc, asistenta si dna anestezist.in nici 3 sec am adormit.cu plata dl doctor mi.a spus ca pot plati la externare, sotu a platit in ziua operatiei.noi am dat euro pt ca aveam.poate sta sotu cu tine pana seara.dar tu o sa fii somnoroasa. Ai tv in camera.doamnele asistente sunt super dragute, vin din la 15 in 15 min si te intreaba cum de simti, chiar daca tu ai un buton care apesi daca ai nevoie de cv.te pup iti urez bafta, nu e asa de greu pe cat pare
B88, nici eu nu am vazut mari schimbari de la o luna la alta, in 24 am 3 luni dar ii vad la fel.
Cat despre dus si spalatul parului la fel am facut si eu, m-am spalat din picioare si nu am simtit discomfort. Depinde de fiecare, important este sa nu fortati si sa faceti atat cat va permite corpul, dar nici sa nu fiti prea speriate. :)) Recuperare usoara fetelor, merita chinul somnului din primele saptamani.
Cat despre dus si spalatul parului la fel am facut si eu, m-am spalat din picioare si nu am simtit discomfort. Depinde de fiecare, important este sa nu fortati si sa faceti atat cat va permite corpul, dar nici sa nu fiti prea speriate. :)) Recuperare usoara fetelor, merita chinul somnului din primele saptamani.
multumesc Nicoleta..mie mi-a luat sange de cand am fost la consultatie..am vrut eu sa fie facute din timp in caz ca nu ies bine, sa pot sa fac tratemen..stiindu-ma cu anemia la purtator:))...ca am auzit cazuri la fete de pe aici cum ca le-a dat tratament cu fier si bla bla...deci daca nu m-a sunat pana acum inseamna ca sunt "operabila":))..la ekg-ul ala nu stiu ce parametrii au ei cand noua mai ca ne explodeaza inima de emotii:))...anestezia se face intravenos, nu?
si stiu ca a mai fost intrebarea asta de 283748944de ori aici pe forum...dar parca ma prosteste de tot stresul asta...defapt mai bine zic ce tin minte si daca e nevoie va rog sa ma completati.bagajul ptr spital: bluza cu nasturi sau fermoar, pantaloni lejeri, evident periuta si pasta de dinti, servetele umede, un prosopel...mmm pf incarcator...aaaa papucii am inteles ca sunt optionali:)) ca se dau de la clinica(si din cate stiu de la surse care distribuie consumabile:)))) la arcalife chiar nu duc lipsa de ei)...ceva de mancare? o banana doua, ceva de rontait?
Multumesc fetelor de incueajari!!...Daisey am cautat o pe andreea10...da..:( mai bn nu stiam de ea...:(((( la cj am fost la dr fodor...cel mai bun pe zona..dar asa m a repezit ca dupa 4 consultatii nu am inteles nimik...nici macar ce e cu cel anatomic sau rotund...ce proiectie?ce baza? Nimikkkkk.si sa nu mai zic ca te tinea 15 min si venea asistenta ca urmeaza urmatorul...ba mai mult ai programare la 21 seara si te ia la 23...:( deci nu mi a inspirat incredere.pe dr siclovan l am gasit cautand pe mai multe forumuri...pana acum nimik de rau...da ale lui andreea sunt horror...sper sa iasa ok...acesta e fff deschis...sambata la 19 seara l am sunat si a vorbit cu mine vreo ora...cerandu mi poze pe mail sa imi zica exact ce e acolo...sa nu ma duc la consultatie pana in arad degeaba...cand am ajuns la consultatie am stat 2 ore jumatate in care mi a raspuns la orice intrebare...asa acest om mi a inspirat multa incredere.acum ce sa zic.dimineata trebuie sa fiu acolo...sper ca totul sa decurga ok.oricum o sa mai citesc comm andreei referitor la cazul ei..
Ms mult pt tot fetelor...revin maine cu noutati...pupici
Ms mult pt tot fetelor...revin maine cu noutati...pupici
Anestezia :iti baga o branula si iti pune o perfuzie
Trebuie ceva usor sa papi:banana, iaurt
Papuci iti dau ei
De mancat o sa mananci seara un pic, e posibil sa ai greata de l anestezie, dar iti trece repede pt ca iti face o injectie in branula si iti pune alcool la gat.stai liniștită esti pe maini bune
Trebuie ceva usor sa papi:banana, iaurt
Papuci iti dau ei
De mancat o sa mananci seara un pic, e posibil sa ai greata de l anestezie, dar iti trece repede pt ca iti face o injectie in branula si iti pune alcool la gat.stai liniștită esti pe maini bune
Fetelor simt ca imi borboreseste ceva la sanul stang:(e normal?in lateranu sanului, de la subrat mai jos.la operatie am observat ca am vanataie, e normal nu?pana acum nu am avut.o.ms
Pe mine mă.a spălat soțul la o saptamana..apoi la următoarea baie am putut singura
Siclovan a fost prima mea optiune sincer dupa ce am vazut problema Andreei plus pe google plangere panala, o femeie care a avut cancer mamar, inca una cu o problema la nas si inca una decedata in urma miscsorari stomacului m-am razgandit la 180 de grade si m-am dus la domnul ivan in cluj am probleme cu un san ma deranjeaza si urmeaza a 2 acum.pe 29 plus ca prima data am platit 3400 dar acum imi pun implanturi mai mari si mai moi si platesc maxim 800-900 de euro doar costurile implantului sunt multumita ca a facut exact asa cum am dorit sa le schimbam pentru ca nu cred ca scapam de durerea asta, senzatie de corp strain, greutate, hipersensibilitate doar cu un retus(apropo nu ma costa absolut nimic)eu nu vreau sa te sperii dar am inteles ca domnul siclovan dupa ce a descoperit problema andreei nu si-a dat absolut deloc interesul pentru problemele ei
Bravo madi o sa ai niste tzate superbe.succes emilly.
Despre buze per total sunt mulțumită dar au mai scăzut.adică chiar se vad super naturale.biza de sus care am cerut.o ridicata încă e acolo frumoasa.
Da sunt mulțumită, dar nu știu cum pun alti doctori deci mie îmi place ce am.de ziua mea in ianuarie o să repet iar procedura să rămână mai mari după.
Imediat v.am spus că se vad super fake.vânătăile numai trecut intr.o săptămână. insa hematom tot am pe dedesubt nu mă deranjează cu nimic.depinde de la buze la buze..de la un organism la altul.voi atașa o poza nemachiata.pup
Eu daca nu fac complicații pot recomanda un medic..dar poate alti fac mult mai bine această intervenție habatlr nu am.voi pune o poza.
Despre buze per total sunt mulțumită dar au mai scăzut.adică chiar se vad super naturale.biza de sus care am cerut.o ridicata încă e acolo frumoasa.
Da sunt mulțumită, dar nu știu cum pun alti doctori deci mie îmi place ce am.de ziua mea in ianuarie o să repet iar procedura să rămână mai mari după.
Imediat v.am spus că se vad super fake.vânătăile numai trecut intr.o săptămână. insa hematom tot am pe dedesubt nu mă deranjează cu nimic.depinde de la buze la buze..de la un organism la altul.voi atașa o poza nemachiata.pup
Eu daca nu fac complicații pot recomanda un medic..dar poate alti fac mult mai bine această intervenție habatlr nu am.voi pune o poza.
Ina te rog imi spui daca ti sa intamplat s tie sa simti ca ti se misca cv, ca borboreseste in partea exrerioara a sanului. Parca am gandacei.si ai avut vanataie la oeratie?ms
Am pus o poza dar nu știu cât de bine se vede.
Mai fac mâine una.asta care am pus.o e de acu o saptamana.
In seara asta nici nu mă pot clinti din pat.
De aseară ma cuprins o grava răceală și menstruația mă chinuie.am fost pe la cinema am zis că poate mă simt mai bn..de unde!?? am văzut un idiot de film plictisitor..și eram doar eu cu soțul în sala))))).și eu și soțul suntem praf..of răceală asta.
Va pup
Mai fac mâine una.asta care am pus.o e de acu o saptamana.
In seara asta nici nu mă pot clinti din pat.
De aseară ma cuprins o grava răceală și menstruația mă chinuie.am fost pe la cinema am zis că poate mă simt mai bn..de unde!?? am văzut un idiot de film plictisitor..și eram doar eu cu soțul în sala))))).și eu și soțul suntem praf..of răceală asta.
Va pup
Eu sper sa va fiu de folos pentru ca am si eu aproape un an de la op, o sa dau detalii despre a 2 operatie cum este cu recuperarea Plus o sa va spun diferența simțită pe pielea mea între anatomic si rotundul care urmează
Nicoleta partea cu miscatul..mi se întâmplă și acum..adică sper sa vb despre același lucru..dar când mă întorc pe o parte mai simt că se mișcă implantul pacolo sau că se mai blochează...habar nu am ce face el pe acolo.insa de bolborosit nu cred că am simțit asta.
Nu mai băgați în seamă orice durere.pana la 3..4luni tot o să mai simțiți tot felul de lucruri noi.
Eu și acu la 5 luni aproape mai simt cate o înțepătură, mai una..mai alta.
Daca vi se pare ceva sa vă scoată din minți atunci sunați medicul.este o operatie.
Eu la cezariana și după un an mai simțeam pacolo cate o durere.
De învinețit nu m.am învinețit la tzate..ce am auzit eu că ar fi normale câteva vânătăi.depinde de organism.
La buze însă am fost vanata.
Nu mai băgați în seamă orice durere.pana la 3..4luni tot o să mai simțiți tot felul de lucruri noi.
Eu și acu la 5 luni aproape mai simt cate o înțepătură, mai una..mai alta.
Daca vi se pare ceva sa vă scoată din minți atunci sunați medicul.este o operatie.
Eu la cezariana și după un an mai simțeam pacolo cate o durere.
De învinețit nu m.am învinețit la tzate..ce am auzit eu că ar fi normale câteva vânătăi.depinde de organism.
La buze însă am fost vanata.
Ynna draga mea si eu sper sa scap si de probleme mai sunt doar 16 zile
Multumesc mult daisey...maine o sa am o discutie inainte cu domnul dr...in functie de ea o sa ma hotarasc..sper sa primesc rasp dorite ca nu as vrea sa o iau iarasi de la 0. Pupici
Nu ai de ce sa o iei de la 0 tu daca simti ca tiai gasit medicul inseamna ca simți bine pe oricine îngrijorează aceste eșecuri dar poate ea a avut doar ghinion
Da...poate asa e...eu asa am simtit cand am fost la el...sper sa fie ok
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sanii prea mari afecteaza sanatatea?
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 7Papilom intraductal
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 13Sani mici
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 3marirea sanilor
- 4Implant mamar la 18 ani
- 21proteza san stang
- 63Micsorare de sani
- 2sini prea mari
- 1Marire sani
- 3Durere la sâni, help
- 1Scoaterea implanturilor mamare
- 0Implant mamar salin
- 1Sâni tuberosi intervenție
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: