Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 265526562657 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
22-11-2017, ora 13:49
Simonika25
Nu este medic/terapeut
Simonika25
Alexa multumesc pentru Info! Daca coboara cat sa aate natural.. sa se aseze frumos e perfect. Sanii mei sunt foarte lasati si s-au lasat la aproximativ un an de la operatie
0
22-11-2017, ora 13:52
Simonika25
Nu este medic/terapeut
Simonika25
De ce se incarca pozele mele invers ?!
0
22-11-2017, ora 13:54
Belll33
Nu este medic/terapeut
Belll33
Crisssta, o sa fie bine!Sa-ti spun ca in momentul in care mi-am vazut taieturile am inceput sa plang si sa-mi blestem zilele ca m-am operat?Ma simteam transata si regretam ca am facut operatia.Si eu am lifting si implant.Instant m-am stricat la burta pe sistem nervos si m-a tinut treaba asta o saptamana ca nu stiam de ce sa ma plang mai intai, de burta sau de sani.Acum dupa o luna(maine fac), ma simt altfel.Taieturile nu mai sunt atat de urate, se intinde si pielea si a disparut si sangele inchegat care imi dadea impresia ca sunt si mai groase si mai urate decat erau.Presiunea incepe sa dispara si ea.Eu sunt oricum foarte sensibila si la mine a durat totul foarte mult.Dupa 3 saptamani am reusit sa ma ridic singura.Vad pe pielea mea ca toate trec:).Asa ca fetelor, capul sus!!
0
22-11-2017, ora 14:02
Belll33
Nu este medic/terapeut
Belll33
Mada02, dezlipeste-ti bandajele in timp ce dai cu apa calda pe el.Mie asa mi-a spus doctorul si intr-adevar s-au dezlipit mult mai repede.Ai niste sani foarte frumosi.Toate sunteti superbe:)!
0
22-11-2017, ora 14:32
Crisssta
Nu este medic/terapeut
Crisssta
Multumesc Belll33 pentru raspunsul tau...parca ma simt mai bine:)...abia astept sa mai treaca vreo 3 saptamani sa nu mai imi fie groaza sa ma uit in oglinda..sanii tai arata minunat...imi plac enorm...sa te bucuri de ei.
1
22-11-2017, ora 14:35
Crisssta
Nu este medic/terapeut
Crisssta
Oare ce medic ar fi atat de inconstient incat sa foloseasca o marca de implant pe care nu este sigur...si-ar strica toata reputatia(vorbesc in special de cei renumiti)punand implanturi fara sa le studieze si sa fie siguri ca au date corecte despre implanturi..in ceea ce priveste calitatea lor.
0
22-11-2017, ora 14:37
Alexa899
Nu este medic/terapeut
Alexa899
Simonika25 eu am mers pe mana doctorului...eu ii vroiam rotunzi dar el mi a explicat ca cel mai bine s ar vedea anatomici si nu imi pare rau...acum tu poti merge si consulta mai multi medici.
0
22-11-2017, ora 14:44
Simonika25
Nu este medic/terapeut
Simonika25
Mie mi-a recomandat rotund, ca sa imi umple si partea de sus care acum este goala...
0
22-11-2017, ora 14:52
Crisssta
Nu este medic/terapeut
Crisssta
Simonika...mie mi-a recomandat anatomice...si eu chiar eram goala de tot in partea de sus..daca te uiti la poza mea...
Eu am vrut doar lifting pentru ca aveam destula glanda mamara...dar mi-a spus ca ar fi necesar si implant ca sa umple partea de sus.
Tu sti cel mai bine ce iti doresti dar parerea mea este ca ar trebui sa tinem cont si de sfaturile medicilor...care fac asta zilnic si vad sute de cazuri.
0
22-11-2017, ora 15:54
Simonika25
Nu este medic/terapeut
Simonika25
Pai eu tin cont de parerea lui, tocmai de aia spun ca el mi-a recomand Polytech rotund de 360 ml, eu acum am Allergan rotund de 310, high profile, cele care doreste medicul sa mi le puna acum nu sunt High profile, sunt mai plate. Tocmai de aia am intrat aici... sa mai cer pareri :( de data asta vreau sa iasa bine, nu am chef sa ma tot operez.
0
22-11-2017, ora 16:07
Roxana2706
Nu este medic/terapeut
Roxana2706
Fetelor. Am si eu o intrebare. Pentru incizii mi s-a recomandat contratubex de 2 ori pe zi. Voi vă ștergeti inciziile înainte de fiecare aplicare?
0
22-11-2017, ora 16:16
Alexa899
Nu este medic/terapeut
Alexa899
Simonika25 caută pe situl polytech, sau întreabă medicul ce proiecție au si its faci o părere de cum ar veni...daca vrei mai mari alege o proteza cu proiecție mai mare decat cea pe care o ai acum...eu am
Acum polytech 260 AOHP proiecție 4, 6 anatomice...la fel ca crisssta sani erau goi in partea de sus si ca sa umple mi a pus anatomice + full lifting
0
22-11-2017, ora 16:16
Roxana2706
Nu este medic/terapeut
Roxana2706
Am încărcat si eu o poză noua de la 3 săptămâni de la operație. O vedeti?
1
22-11-2017, ora 16:44
Emily1
Nu este medic/terapeut
Emily1
Mada..eu pun dusul cu apa calduta pe taieturi si tin un pic sa se inmoaie pielea dupa care iau sapun pe maini si dau pe taieturi...usor..nu apas deloc dupa care dau cu duaul si cu mana si mai usor ca nu mai aluneca cum nu mai este sapun...si totul e ok..eu folosesc nivea baby sau jhonson baby..nu lichid ci solid

Nicoleta sa sti ca nu ustura deloc...eu chiar ma simt fff bn cand dau cu apa calduta..parca se relaxeaza mischiul.

Felicitari noilor operate!!
Pupici si curaj
0
22-11-2017, ora 16:55
Cris_cc
Nu este medic/terapeut
Cris_cc
Buna! Tocmai am fost la consultatie, dr. Chawi mi a recomandat implant de 360. Are cineva astfel de implanturi, ma ajutati cu o parere/poza daca ati plecat tot de la cupa f mica? Va rooog
0
22-11-2017, ora 17:14
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
Roxana se vede poza noua.frumosi sani

Emily ms de ras
Va pup
0
22-11-2017, ora 17:18
Sanduta57
Nu este medic/terapeut
Sanduta57
Simonika,

Implantul tau e subglandular?
0
22-11-2017, ora 17:18
Mădă02
Nu este medic/terapeut
Mădă02
Ms Emily, o sa incerc si eu sa fac dus asa cu toate ca mi e frica.va pup fetele
1
22-11-2017, ora 17:20
Mădă02
Nu este medic/terapeut
Mădă02
Ms Bell asa o sa fac, te pup
0
22-11-2017, ora 17:52
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
Fetelor azi toata ziua m.au suparat sanii:(cand m injunghea unu, cand altu:(mai am 9 zile pana la ciclu.dl doc spune ca e posibil de la asta.voi ce spuneti?:(
0
22-11-2017, ora 17:57
Simonika25
Nu este medic/terapeut
Simonika25
Da asa cred, eu stiam ca o sa mi-l puna in spatele muschiului.. dar se pare ca nu a facut asta. Cel putin medicul ce m-a vazut ieri mi-a spus ca astae motivul pentru care s-au lasat, nu aveam ce sa imi sustina greutatea
2
22-11-2017, ora 18:25
Ram0
Nu este medic/terapeut
Ram0
Bună, fetele ! Sutienul din poza il am de pe site-ul WildFashion ; am dat pe el 15 lei de Black Friday.Au tot felul de sutiene si body-uri dragute si ieftine, bineinteles calitatea nu e asa wow dar asa de fun, sunt ok !:)) Sunt asemanatoare ca si calitate /modele ca cele de pe SevenSins , dar mult mai ieftine !:)) Vă pup !
1
22-11-2017, ora 19:19
Mădă02
Nu este medic/terapeut
Mădă02
Si eu mai am 4 zile pana imi vine si ma cam supara asa, cred ca de la asta e nu te panica:*:*
2
22-11-2017, ora 19:26
Allie10
Nu este medic/terapeut
Allie10
Buna tuturor de pe acest forum ! De mult va urmăresc și acum mi-am făcut timp și curaj sa va scriu și eu experiența mea. Sunt proaspăt operata la Dr Stan Constantin in cadrul clinicii din București S Clinic, chiar astăzi împlinesc o săptămâna. Ma simt bine, a fost o operație ușoară pot spune, mi-am putut ridica mâinile încă din ziua respectiva, am avut doua mici tuburi de drenaj care mi-au fost scoase a doua zi in dimineața externării. Ceea ce va pot garanta este ca acest doctor este minunat, este expert in ceea ce face. Implanturile mele nu sunt mari, 260 cc Polytech, anatomice deci. Am vrut ceva natural, mai mult pentru forma decât pentru mărime in sine. Sânii mei arată exact așa cum mi-am dorit și sunt foarte mulțumită de alegerea făcută și, mai ales, de doctorul Stan. Partea mai puțin frumoasa in cazul meu a fost reacția urâta cu care m-am ales in urma antibioticului, mai exact in a doua noapte, acasă, am ajuns sa vomit foarte rău, stări de greata foarte urate, care s-au rezolvat odată cu schimbarea tipului de antibiotic. In momentul de fata sânii ii simt încă precum doua pietre, tari, fermi la palpare. Toate aceste stări, dureri mai mici sau mai mari, pot spune ca se merita. Am reușit sa dorm pe o parte, doctorul mi-a spus ca pot dormi chiar și pe burta însă nu m-am simțit sigura făcând acest pas încă :) peste câteva zile voi merge și la scoaterea pansamentelor. Felicitări tuturor celor care au ales o astfel de operație, singurul regret al meu este ca nu am făcut-o mai devreme :)
0
22-11-2017, ora 19:33
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
Bine ai venit pe grup.sa le stapanesti sanatoasa.

Mada ms de rasp
Pupici
0
22-11-2017, ora 20:27
OanaCamelia
Nu este medic/terapeut
OanaCamelia
Buna Allie10 sa ne pui si poza!
0
22-11-2017, ora 20:31
OanaCamelia
Nu este medic/terapeut
OanaCamelia
Fetelor eu nu am simtit nimic in sani la menstruatie.chiar azi mia vent...
1
22-11-2017, ora 20:39
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
E bine oana.pupici
0
22-11-2017, ora 20:45
OanaCamelia
Nu este medic/terapeut
OanaCamelia
Asta a explicat o fata care a facut opetatie la o anumita doctorita si am zis sa vi o arat si voua...urmeaza imediat jos...
0
22-11-2017, ora 20:45
OanaCamelia
Nu este medic/terapeut
OanaCamelia
Hai sa iti relatez eu despre silicoane!

La sfarsitul lunii iunie 2012, am decis sa apelez la Clinica de estetica din Bucuresti- Fix Clinique a doamnei Dr. Marincea Elena. Fara a ma informa temeinic cu privire la succesul operatiilor si calitatea implanturilor cu care Dr. Marincea Elena lucreaza, am ajus pe masa de operatie a clinicii dansei, fara a banui rezultatul dezastruos si lunile de chinuri ce vor urma. Fara prea multe vorbe m-a examinat si mi-a sugerat implanturi marca Arion (made in France) de 350ml high profile. Ulterior am aflat ca aceste impanturi sunt de proasta calitate si nu sunt avizate de catre Organele competente UE in domeniul implanturilor cu silicon, ceea ce prezinta un risc crescut pentru pacienta care le poarta.
Pentru analize mi s-a recomandat ca acestea sa se faca la Spitalul de Arsi din Bucuresti, unde mi s-a recoltat sange si am facut un ecograf si o radiografie pulmonara, pe care le-am platit fara a primi chitanta. Rezultatul analizelor de sange nu mi-a parvenit nici pana in ziua de astazi (in ciuda solicitarilor mele repetate au existat scuze:sunt la spital, nu le gasim etc.), probabil fiindca desi le-am achitat aceste analize nu s-au efectuat efectiv.
In ziua operatie m-am prezentat la clinica, am petrecut noaptea la clinica, iar a doua zi dupa interventie am plecat acasa, la Pitesti, fara un bilet de externare sau concediu medical. Pe timpul spitalizarii nu a fost niciun medic de garda in clinica, doar o asistenta care venea in mod repetat sa-mi verifice starea. (Mi s-a parut riscant, fiindca orice urgenta/complicatie nu este de competenta unei asistente)
In urmatoarele doua sapatamani am revenit la FiX Clinique, pentru pansamente, cu o regularitate de 2-3 ori pe saptamana. Pansarea se facea de catre aceeasi asistenta prezenta si pe timpul spitalizarii, (fara ca Dr.Marincea Elena sa fie prezenta) care imi repeta ca totul decurge normal si operatia se vindeca foarte bine la ambii sani. Dupa ce asistenta m-a pansat de 6-7ori in cele doua saptamani de la interventie, Dr. Marincea Elena a fost prezenta la clinica in momentul pansarii, si mi-a spus pe un ton sec faptul ca la sanul drept sutura este desfacuta si aproape ca se vede implantul prin piele !!!!
Am cerut explicatii in acest sens, dar mi s-a pus in carca vina pentru cele intamplate, fiindca am condus masina(dupa 10 zile de la operatie !!! asa cum era specificat in brosura pe care am primit-o de la clinica). Un alt raspuns sec: probabil o eroare de scriere in brosura !!! Am ramas stupefiata de tupeul si ingamfarea de care a dat dovada dna. Dr. Marincea Elena.
Am incercat sa trec peste partea cu "cine este de vina" si m-am prezentat la clinica 2 zile mai tarziu pentru refacerea suturii la sanul drept.
Am luat-o de la capat, pansamente de 2-3 ori pe saptamana drumul Pitesti-Bucuresti. Aceeasi asistenta m-a pansat in tot acest timp. Speram ca acum totul va fi bine si o sa pot sa-mi vad linistita de propria-mi nunta care se apropia cu pasi repezi in aproximativ o luna. Am primit garantii ca acum este in regula sutura la sanul drept si mi s-a mai solicitat o "suma modica" intrucat "aceasta reprezinta o noua operatie, si nu este din vina noastra (a clinicii)"
In urmatoarele zile am inceput sa ma simt rau... si mergand la control, mi se spunea ca este ok si ca o sa trebuiasca sa revin dupa nunta !
Cu o saptamana inainte de nunta m-am prezentat la Spitalul de Arsi din Bucuresti, asa cum mi-a solicitat dna. Dr. Marincea Elena pentru a ma examina. Desi initial mi se solicitasera bani pentru ultima interventie, acum dna Dr. nu mai aducea aminte de acest lucru si mi-a spus doar "ne vedem dupa nunta!petrecere frumoasa!". Sotul meu, vazand acest comportament care ne dadea de banuit ca ceva nu este in regula (din nou), a intrebat-o pe dna Dr. daca intradevar sunt bine sau ne ascunde ceva. Raspunsul final al dnei Dr. a fost ca nu trebuie sa ne ingrijoram, totul este bine.
A trecut si ceea ce trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata mea -propria nunta !
Din pacate nu am putut sa am luna de miere pe care mi-o planificasem, intrucat fiindca ma simteam rau(temperatura, frisoane) am mers la Timisoara pentru investigatii amanuntite, si prin RMN si ecografie, medicii au descoperit ca aveam hematom si infectie la sanul drept.
A fost necesara scoaterea de urgent a implanturilor fiindca exista riscul ca infectia sa se extinda in corp si stadiul de septicemie sa duca la decesul meu.
Acum, dupa scoaterea implanturilor, simt ca am primit inapoi ceea ce am fost atat de aproape sa pierd :VIATA, si toate acestea gratie dlui Dr. Tiberiu Bratu si a echipei dansului, care cu modestie si dand dovada de inalta calificare si etica profesionala m-a operat de urgenta salvandu-mi viata.
Explicatia pentru cele 4 luni de chin la care m-am suspus este simpla:
1.implanturi Arion de proasta calitate(neavizate ca fiind sigure/tolerate de corp) cu profil inalt -prea mari pentru nivelul de elasticitate al pielii mele,
2. interventiile chirurgicale efectuate de catre Dr. Marincea Elena in mod superficial care au generat probleme repetate: desfacerea suturii, hematom, infectie, scoaterea implanturilor, si cel mai grav dezinteresul aratat de catre dna Dr. Marincea Elena pentru pacienta si incalcarea grosiera a Codului Deontologic al medicului.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 265526562657 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •