Implant silicon sani
F frumos, aproape ca nici nu se vad, albe si finute
Buna fetele!
Madalina am dat jos bandajele dar nu am.nimic dedesubt..oare a uitat sa mi puna? Dar nu cred ca uita totusi
Madalina am dat jos bandajele dar nu am.nimic dedesubt..oare a uitat sa mi puna? Dar nu cred ca uita totusi
Wow Daisey chiar ca nu se mai vad cicatricile, , super!!
Mada02 eu m-am operat în 17noiembrie.deci doar câteva zile între operația ta si a mea.ai fost să îi scoată firele?
Am folosit 2 luni stratamed si crema hidratanta odata pe zi pe ele să se înmoaie pielea să nu rămână denivelari
Pisicut@ luni ma duc sa mi scoata firele. O sa am 2 saptamani atunci.
Mai sunt putin de tot, sper sa mi treaca de tot in cateva zile.
Buna fetelor. Eu am astăzi 3 săptămâni de la operație și încă am plasturi aceia. Luni trebuie sa merg sa mi dea jos.Mi sa recomandat stratamed dar mi-a spus ca pana nu îmi da plasturi jos sa nu încep sa Ma dau cu crema. Totuși am 3 sapt și eu nu mam dat cu crema și Îmi este cam teama ca nu se vor cicatriza bine. Aveți idee de ce nu am voie sa Ma dau pana atunci cu crema ?
NaDda eu abia din a 11-a zi am inceput sa ma dau cu Baneocin pe operatie..mult spus pe operatie...ca am niste plasturi de hartie si a zis ca pot da si peste pentru ca intra prin aia.plasturii ii schimb doar cand fac baie si se dezlipesc.Si in afara operatiei ma dau cu bephanten(care ma hidrateaza super bine..adica si dupa 12 ore raman unsuroasa).Si sa inlocuiesc baneocin cu stratamed de Luni, adica dupa 3saptamani de la operatie..
Fiecare medic are modalitatile lui dar nu cred ca ti-ar face rau sa te dai pe sani cu o crema hidratanta...eu aveam deja vergeturi pe sani...asa ca sunt disperata sa ma dau ca sa nu apara altele...ar fi un dezastru...o sa am sani si imi va fi rusine sa ii afisez din cauza vergeturilor.Dar cel mai bine sa il suni sa il intrebi...
Fiecare medic are modalitatile lui dar nu cred ca ti-ar face rau sa te dai pe sani cu o crema hidratanta...eu aveam deja vergeturi pe sani...asa ca sunt disperata sa ma dau ca sa nu apara altele...ar fi un dezastru...o sa am sani si imi va fi rusine sa ii afisez din cauza vergeturilor.Dar cel mai bine sa il suni sa il intrebi...
Eu am plasturi transparenți din Silicon, ii am de când ma operat și mi-a spus sa nu dau cu crema pana luni ca rămâne patat. Nu am înțeles de ce..:-?
Nu stiu ce sa zic..dar iti dai seama ca stie ce face...nu trebuie sa iti faci griji...dar la urmatorul control cand mergi?cat timp trebuie sa ti plasturii?
Mie mi-a spus ca se vindeca mai repede la aer.dar eu ma blindez cu plasturi.. ii prind in asa fel sa strang putin operatia...adica sa nu las toata greutatea si pielea sa intinda operatia...sa nu o lateasca...de aia mi-a zis sa imi prind plasturi pana la o luna jumate.
Eu nu imi fac griji de cicatrici cat imi fac grija de forma si daca o sa fie egali...off gandurile astea nu imi dau pace...
Mie mi-a spus ca se vindeca mai repede la aer.dar eu ma blindez cu plasturi.. ii prind in asa fel sa strang putin operatia...adica sa nu las toata greutatea si pielea sa intinda operatia...sa nu o lateasca...de aia mi-a zis sa imi prind plasturi pana la o luna jumate.
Eu nu imi fac griji de cicatrici cat imi fac grija de forma si daca o sa fie egali...off gandurile astea nu imi dau pace...
Buna!Fetelor, voua cand vi s-au desumflat complet sanii?Sunt momente cand se fac ca doua pietroaie si ma deranjeaza.La stangul mi se schimba si forma, devine patratos.Am o luna de la operatie.
Bell, si eu am o luna, dar fetele vechi zic k pana p la 6 luni, chiar 1 an, se tot modifica, deci nu trebuie sa îți faci griji.
Mada, nu știu dc nu ai plasturii verticali, probabil așa a considerat dr. Chiar sunt curioasa si eu dc nu ti a pus. Dar sigur nu a uitat, are el vreun motiv :*
Mada, nu știu dc nu ai plasturii verticali, probabil așa a considerat dr. Chiar sunt curioasa si eu dc nu ti a pus. Dar sigur nu a uitat, are el vreun motiv :*
Ms Madalina, o sa l intreb luni cand ma duc.va pup
MadalinaRox, asta cu schimbatul formei si cu inmuierea implantelor stiu ca poate dura pana la un an.Ce ma pune pe ganduri e faptul ca in momentele alea simt ca muschiul se incordeaza atat de rau ca incepe sa ma si doara.Pana la forma finala a sanilor, oare e normala incordarea asta a muschiului la unul dintre sani?Ti s-a intamplat si tie asta vreodata?As vrea sa stiu daca sunt singura cu ingrijorarea asta.Ma tot gandesc la contractura aia capsulara.Stiu ca apare de la 6 luni in sus.Dar daca corpul meu nu ar accepta implantul ar fi ca nu il accepta de la inceput nu ca asteapta 6 luni ca sa isi dea seama ca nu il vrea.Uffff...prea multe nelamuriri.Zici ca-s batuta-n cap:(((!
Belll, si mie mi se intaresc uneori cand alerg cu cateii mei fara sa imi dau seama, sau cand car ceva putin mai greu, cand fac curatenie, cand intind rufe... iar mai nou de la frig se intaresc muschii foarte tare, dar dupa o ora sau 2 isi revin. Este normal, muschii sunt inca traumatizati. Eu am 2 luni jumate de la operatie. Dar depinde la tine cum este, cand se intaresc dureaza mai mult? Sau se intaresc doar cateva ore? Cand simti asa mai ia cate un nurofen, mai unge cu arnigel...
Mie in primele zile mi s-a întâmplat, când am ieșit in frig, sa mi se încordeze rău si aveam niște dureri.
Dar in ultima vreme nu, au avut aceeași duritate mereu, nu ma ia nicio crampa, nu se încordează muschii. Bn, nici nu fac vreo activitate care sa ii încordeze...
Dar in ultima vreme nu, au avut aceeași duritate mereu, nu ma ia nicio crampa, nu se încordează muschii. Bn, nici nu fac vreo activitate care sa ii încordeze...
Oanna T, nu dureaza mult dar se intampla foarte des!Am vorbit cu domnul doctor si mi-a spus ca muschii se relaxeaza intre o luna si doua luni.Senzatia asta e atat de deranjanta, mai ales ca in momentul respectiv nici mana nu mai pot sa o ridic prea sus.Ma dau cu Arnigel.Dar incordarea asta se intampla si de 20 pe zi, nu pot sa-l folosesc atat de des.Iti multumesc frumos ptr mesaj!
Oaoo MadalinaRox sanii tai sunt superbi!!!! Pe unde e bagat implantul?
Mulțumesc frum Oana! Si ai tai sunt f frumoși! :*
Sub sani sunt făcute inciziile..nu știu cum se zice in termeni corecți, șanțul inframamar, parca.
Sub sani sunt făcute inciziile..nu știu cum se zice in termeni corecți, șanțul inframamar, parca.
Fetelor voi obositi, eu nici nu pot vorbi tare, sau sa strig.azi am facut un pic de treabă si obosesc rau de tot:(
Nicoleta si eu obosesc cand fac treaba..zici ca am 80 de ani :)))de strigat in primele zile nu puteam dar acum e mai bine :))
Eu deja am 2 sapt:(pana acum nu am facut nimic, m.am menajat.uneori imi pare rau ca mi.am pus 590cc, ma doare spatele:(dl doc spune ca nu o sa raman cu dureri, trebuie sa se obișnuiască corpu cu greutatea, spune ca si fetele cu 300-400 tot au dureri de spate
Nico, poate k durerile d spate sunt de la faptul k stai mereu in aceeași poziție, si de dormit la fel.nu cred sa t doară așa repede d la greutate! Sa nu îți para rău k ți-ai pus mari, eu una as fi pus maximul fără s stau p gânduri :))
Abia astept sa imi treaca:(ma si inteapa si sani:(sper sa nu intru in depresie:(
Fetelor am vrut sa ma ridic si mi.am incordat muschiu prea tare si ma doare:(oare patesc ceva?off doamne
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 33marire sani - recomandari
- 5Operatie lifting mamar
- 51Despre marirea de sani
- 3chisturi la sani
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 10dureri de sani - lateral
- 4Distorsiune arhitecturala san
- 1implant mamar - recomandari
- 3Tratament LIPOMASTIE
- 0Dr.Ina Isac, implant mamar?
- 2sini prea mari
- 5Mancarime mamelon
- 1tumora mamara dreapta
- 0Pareri implant mamar, Stan Vitalie sau Delbani ?
- 1Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: