Implant silicon sani
Bell pe mine nu ma ustura deloc, chiar nu am deloc disconfort.
Am incercat si cu maieu sub bustiera, dar nici un efect in cazul meu.E foarte sensibila zona:((, e ca si cum pielea este foarte subtire.Cand port bustiera, simt ca ma dor si sanii.Daca pun mana direct pe sani, nu mai simt nimic.Zici ca am niste ace mici care ma inteapa.Uffff.nu mai imi trece odata discomfortul asta!!!
Bell eu mai simt disconfort:(azi m.au suparat sanii:(
Multumesc MadalinaRox, toate avem rezultate frumoase pana in prezent.
Pe mine nu ma jeneaza inca inciziile...dar tin si bustiera cat se poate de trasa in jos sa nu cumva sa se atinga, desi e inchisa la maxim la umeri..Bell dai un mesaj doctorului si spune-i, poate mai desfaci bustiera din umeri sa o poti trage mai in jos..
Eu ma gandeam ca high profile e de la faptul ca stau si sus mai umflati...adica tradus mot-a mot e profil inalt, nu?! si d-aia m-am gandit ca asta trebuie sa insemne:)):)) sau asta inseamna?:))
Pe mine nu ma jeneaza inca inciziile...dar tin si bustiera cat se poate de trasa in jos sa nu cumva sa se atinga, desi e inchisa la maxim la umeri..Bell dai un mesaj doctorului si spune-i, poate mai desfaci bustiera din umeri sa o poti trage mai in jos..
Eu ma gandeam ca high profile e de la faptul ca stau si sus mai umflati...adica tradus mot-a mot e profil inalt, nu?! si d-aia m-am gandit ca asta trebuie sa insemne:)):)) sau asta inseamna?:))
Da, high profile înseamnă k sunt bombati, sau mai plini, si la polul superior.
Bell, nu știu ce sa zic, folosește plasturi cicatrizanti, in loc de gel, poate asigura mai bine zona.
Fetelor chiar, a folosit cineva plasturi cicatrizanti?ma batea gandul sa imi iau si eu
Multumesc ptr sugestii.Bustiera o tin la randul din mijloc, asa mi-a pus-o doctorul cand mi-a scos atele si asa a ramas.Daca o mai desfac nu o sa mai vina elastecul pe taieturi, dar o sa fie prea decoltata si mi-e sa nu afecteze forma sanilor.Cate griji.Sani frumosi si multe griji.:))!Sa treaca odataaaa!!!
la multi ani Nico:*. am citit acum pe cardul acela si aparent impanturile mele sunt extra haute profile. asta explica faptul ca desi nu am un implant mare (425 mi se pare mediu), nu imi vad degetele de la picioare(exact ce mi-am dorit:))). Disguised, daca suna bn, vb cu medicul hihi. va pup dragutelor
am uitat sa zic ca la alte tipuri de implanturi am vazut ca sunt si ultra high... nu stiu daca ce am eu sunt echivalentul acelora...
La multi ani sarbatoritelor :****
V-am mai citit si eu putin :)
V-am mai citit si eu putin :)
Si eu va citesc din umbra asa, fetelor!
Maine fac o luna de la interventia asta ce m-a schimbat cu totul! M-a rascolit ani pana sa o fac, si m-a bucurat enorm dupa!
Dupa luna asta, pe langa tzatze, am ramas cu: putin discomfort cand ma trezesc, la fel si cand schimb partile pe care dorm relativ linistita, dar indeajuns de constienta sa nu ii strivesc prea tare. Ridic bratele fara probleme, dar nu fortez cu miscari bruste, nici cu greutati. Conduc linistita. Ma iubesc cu al meu, mai pudic asa, am incercat si fara bustiera, dar e din regimul prea mult din primele seri de dupa. Mi-e inca frica sa le las in ‘vant’ asa..
s-au mai inmuiat, dar inca nu le simt total naturale la cum imi inchipui eu ca vor fi (nu am atins niciodata un san cu implant, dar cred ca compar cu implantul in sine care mi-a bucurat mana la simtire) de la o zi la alta iau forme si marimi diferite, dar sunt inca in limite normale zic eu, cat sa nu ma ingrijorez.
Cicatricile sunt niste linii fine subtiri, care ma mancau pana zilele trecute, dar e tot mai bine. Nici nu le dau importanta, sunt oricum finute rau, dar le-am acceptat in mintea mea de dinainte de operatie:-)
Pot spune ca uit pe cea mai mare parte a zilei ca am ceva acolo, si sincer, deja nu imi revin cand ma gandesc cati ani am indesat bureti si nu ma multumea ce vedeam in oglinda. Ii iubesc.
Am pus si o poza noua, nu stiu daca se vede. Pentru mine sanii mult visati, care puteau fi mai mari, mai obraznici mai rotunzi mai salbatici mai oricum, dar ce conteaza de fapt, e cat de mult te multumeste pe tine rezultatul.
Va pup si va citesc cuminte :-)
Maine fac o luna de la interventia asta ce m-a schimbat cu totul! M-a rascolit ani pana sa o fac, si m-a bucurat enorm dupa!
Dupa luna asta, pe langa tzatze, am ramas cu: putin discomfort cand ma trezesc, la fel si cand schimb partile pe care dorm relativ linistita, dar indeajuns de constienta sa nu ii strivesc prea tare. Ridic bratele fara probleme, dar nu fortez cu miscari bruste, nici cu greutati. Conduc linistita. Ma iubesc cu al meu, mai pudic asa, am incercat si fara bustiera, dar e din regimul prea mult din primele seri de dupa. Mi-e inca frica sa le las in ‘vant’ asa..
s-au mai inmuiat, dar inca nu le simt total naturale la cum imi inchipui eu ca vor fi (nu am atins niciodata un san cu implant, dar cred ca compar cu implantul in sine care mi-a bucurat mana la simtire) de la o zi la alta iau forme si marimi diferite, dar sunt inca in limite normale zic eu, cat sa nu ma ingrijorez.
Cicatricile sunt niste linii fine subtiri, care ma mancau pana zilele trecute, dar e tot mai bine. Nici nu le dau importanta, sunt oricum finute rau, dar le-am acceptat in mintea mea de dinainte de operatie:-)
Pot spune ca uit pe cea mai mare parte a zilei ca am ceva acolo, si sincer, deja nu imi revin cand ma gandesc cati ani am indesat bureti si nu ma multumea ce vedeam in oglinda. Ii iubesc.
Am pus si o poza noua, nu stiu daca se vede. Pentru mine sanii mult visati, care puteau fi mai mari, mai obraznici mai rotunzi mai salbatici mai oricum, dar ce conteaza de fapt, e cat de mult te multumeste pe tine rezultatul.
Va pup si va citesc cuminte :-)
Andreea, mult inainte:). sa te bucuri de ele, sa le afisezi in fiecare decolteu obraznic si rochie cu spatele gol:) pup
A fost discutia cu mutatul pe facebook si in trecut. Pentru multe fete forumul a fost de un nesperat ajutor, poate multe nu au avut pe cine intreba in particular, nu au avut facebook si atunci toate informatiile de aici au fost si sunt binevenite.
As avea o intrebare pentru fetele operate de un an sau chiar mai mult: dupa cat timp v-ati recapatat in totalitate simturile in jurul areolelor? Stiu ca sunt operata de o saptamana si e normal sa fiu amortita, dar nici inainte de operatie nu ma recuperasem decat in proportie de vreo 70-80%. Oare e posibil sa raman cu sfarcurile amortite pentru totdeauna?
La multi ani tuturor care-si serbeaza ziua azi!
As avea o intrebare pentru fetele operate de un an sau chiar mai mult: dupa cat timp v-ati recapatat in totalitate simturile in jurul areolelor? Stiu ca sunt operata de o saptamana si e normal sa fiu amortita, dar nici inainte de operatie nu ma recuperasem decat in proportie de vreo 70-80%. Oare e posibil sa raman cu sfarcurile amortite pentru totdeauna?
La multi ani tuturor care-si serbeaza ziua azi!
Andreea ai niste sani foarte frumosi! Au evoluat f frumos.
fetele mi-am schimbat poza de la profil. se vede? multumesc:*
Multumesc katia, multumesc fetelor.va pup
Fetelor in seara asta m.amdat cu ulei(ca in fiecare zi)am observat ca am sanii rosiori(parca am vase de sange sparte)voua vi sa intamplat?azi m.au deranjat sanii:(off abia astept sa imi treaca, daca fac efort ma supara, si nu cat greutati:(
Katia, se vede! Fff frumoși sânii, îmi plac mult! Pupici
Buna fetelor, am tot citit forumul, multumesc de sfaturi tuturor, am si eu o rugaminte, eu m am operat pe 27 noiembrie la dl doctor Rachad, de la cremele astea Arnigel si Progesterol, m am cam iritat pe piept, vi s -a intamplat vreuneia? Aveti idee cu ce ma pot da? Multumesc
Vase de sânge sparte, nu am, doar vinișoare, care se vad movalii p sani, dar îmi plac. Nu știu d la ce ar putea fi cele roșii, sparte. Fa o poza si trimite-i doctorului, vezi c zice
Wow Katia, ce sani frumosi ai!!superrr
MadaG si eu m am iritat pe sani cam rau dar nu de la creme, ci de la bustiera ca nu au avut aer cred..m am dat cu niste crema de galbenele dar degeaba, cred ca o sa treaca de la sine..
MadaG si eu m am iritat pe sani cam rau dar nu de la creme, ci de la bustiera ca nu au avut aer cred..m am dat cu niste crema de galbenele dar degeaba, cred ca o sa treaca de la sine..
Nico, ma gandesc ca sunt asa din cauza ca s-a intins f mult pielea...Madalina si Mada va multumesc:*
Mada G. incearca sa lasi pielea sa respire dupa ce te dai cu gel. eu combin gelurile si apoi ma dau pe cate un san si stau fara bustiera cateva minute bune pana cand intra de tot in piele. nu am avut pb de la geluri in schimb am ramas cu niste mici iritatii de la leucoplastul pe care il foloseam pt pansament. :*
Katia tie ti s au mai inmuiat sanii?ca vad ca ai tot arion ca mine
un picut doar. faza e ca mi- a si venit de cateva zile si probabil din cauza asta nu s.au inmuiat mai tare
Wow katia ce evolutie frum ai la sani, imi plac mult
Si mie tot putin mi s au inmuiat..dar incerc sa am rabdare:))
Multumesc de raspunsuri fetelor.va pup.vad maine cum sunt, daca persista fac poza si ii trimit doctorului
Va pup pe toate
Va pup pe toate
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 6sfarcuri ascunse
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 10carcinom ductal invaziv - interpretare
- 9Vreau sani mari
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 0implanturi silicon dupa nastere
- 1arsuri ale sanului
- 2sini prea mari
- 4implant mamar
- 2Implant cu silicon
- 0Implant mamar
- 1Implant mamar. Astept sfaturi! Pls
- 1Scoaterea implanturilor mamare
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: