Implant silicon sani
Buna fetelor!
Amy, inainte de menstruatie eu si acum, dupa patru ani si 8 luni am luni in care simt disomfort, uneori mai mare alteori mai putin suparator!(de fapt eu stiu dupa simptomele astea ca trebuie sa imi vina, fara sa ma mai uit in calendar!)Asa ca este perfect normal.
Capri, te-am admirat in toata splendoarea!Ai un corp superb!
Va pup, fetelor, si va urez un week-end cat mai reusit!
Amy, inainte de menstruatie eu si acum, dupa patru ani si 8 luni am luni in care simt disomfort, uneori mai mare alteori mai putin suparator!(de fapt eu stiu dupa simptomele astea ca trebuie sa imi vina, fara sa ma mai uit in calendar!)Asa ca este perfect normal.
Capri, te-am admirat in toata splendoarea!Ai un corp superb!
Va pup, fetelor, si va urez un week-end cat mai reusit!
Sweety, nu vrei sa faci un colaj cu poze de inainte si dupa cele 2 operatii ca sa vedem toate ?!Eu chiar sunt curioasa de la ce ai plecat si cum aratau dupa prima operatie.Multumesc anticipat!
Si app., mi se pare mie sau ai mai slabit?
Si app., mi se pare mie sau ai mai slabit?
Dai click pe numele celei careia vrei sa ii lasi pm, iar dedesubt, in josul paginii care se deschide ai un camp unde scrii la fel ca atunci cand scrii pe forum.
am pus si eu poza si cateva detalii despre operatie, in sfarsit...stau numai pe Mydocalm si Ketonal...deja nu mai pot dormi pe spate...sunt terminata...de 3 zile sunt asa si simt ca si cum am durerile astea de o viata...
azi am iesit la plimbare putin, dar am obosit foarte tare...am reusit sa-mi prind parul singura si dus am putut face de la brau in jos.dar nu stiu cum o sa rezist atata timp fara sa fac dus general...ma sterg de cateva ori pe zi cu spirt in partea de sus...e un calvar...
Claudia B, sunt superbi sanii tai acum! arata perfect!
Aly23, sanii tai sunt foarte mari, ca si ai lui sweety_21 si probabil de aceea nu au forma pe care tu ti-o doresti...si eu ii vroiam mai mari, dar dr. mi a zis clar ca nu are unde sa bage mai mult silicon deocamdata si daca eu ii vreau foarte mari nu vor iesi frumosi cum mi-as dori...s-a uitat si prietenul meu la poza ta si a zis ca sunt ok...asa ca nu-ti mai face atatea griji...eu ma mir cu ai rezistat si la a 2-a operatie...eu as ceda nervos, nu mai suport durerile :(
Va pup si aveti grija de voi! deja nu mai pot sta la birou, ma duc in pat ca lesin pe aici...
azi am iesit la plimbare putin, dar am obosit foarte tare...am reusit sa-mi prind parul singura si dus am putut face de la brau in jos.dar nu stiu cum o sa rezist atata timp fara sa fac dus general...ma sterg de cateva ori pe zi cu spirt in partea de sus...e un calvar...
Claudia B, sunt superbi sanii tai acum! arata perfect!
Aly23, sanii tai sunt foarte mari, ca si ai lui sweety_21 si probabil de aceea nu au forma pe care tu ti-o doresti...si eu ii vroiam mai mari, dar dr. mi a zis clar ca nu are unde sa bage mai mult silicon deocamdata si daca eu ii vreau foarte mari nu vor iesi frumosi cum mi-as dori...s-a uitat si prietenul meu la poza ta si a zis ca sunt ok...asa ca nu-ti mai face atatea griji...eu ma mir cu ai rezistat si la a 2-a operatie...eu as ceda nervos, nu mai suport durerile :(
Va pup si aveti grija de voi! deja nu mai pot sta la birou, ma duc in pat ca lesin pe aici...
elahappy, am vazut poza ta si sanii tai inainte de implant seamana f. mult cu sanii mei (in poza de la avatar sunt la o luna de la nastere, sanul plin, avantajeaza pozitia si unghiul fotografiei...)...dupa alaptat si slabit nu prea a mai ramas nimic.as vrea sa te intreb cum ti s-a facut augumentarea...procedura...??mie cred ca-mi este necesar un service general.
ps: rezultatul operatiei tale este super!!!!!
ps: rezultatul operatiei tale este super!!!!!
va multumesc din suflet pentru comentariile dragute pe care le-ati facut
bondarica sanii mei sunt mult mai mici decat ai lui sweety, asa se vad in poza ca e facuta de aproape, ei nu sunt asa mari si cu toate ca sunt mai mici ai lui sweety arata perfect, adica nu cred ca ar fi marimea de vina, si dr mi-a zis ca imi incape si 400 la control si am ales 375...
nu cred nici ca o sa mai coboare ca asa am sperat si la prima operatie si nu a fost nicio schimbare nici dupa 10 luni iar acum la a 2 a sunt la fel ca in prima zi si am deja 3 luni nu mi se pare ca s-a mai modificat nimic si da asa este cum a zis anidaionescu sunt cam bombati in sus si da mi s-a format capsula aia nenorocita la prima operatie prea devreme si nu mi-au mai coborat si acum cred ca am patit la fel, cred ca s-a format iar ca nu este nicio schimbare, poate nu fac eu ce trebuie nu stiu ce sa zic, la voi s-au aranjat asa cu trecerea timpului s-au le-ati ajutat voi cumva????
bondarica sanii mei sunt mult mai mici decat ai lui sweety, asa se vad in poza ca e facuta de aproape, ei nu sunt asa mari si cu toate ca sunt mai mici ai lui sweety arata perfect, adica nu cred ca ar fi marimea de vina, si dr mi-a zis ca imi incape si 400 la control si am ales 375...
nu cred nici ca o sa mai coboare ca asa am sperat si la prima operatie si nu a fost nicio schimbare nici dupa 10 luni iar acum la a 2 a sunt la fel ca in prima zi si am deja 3 luni nu mi se pare ca s-a mai modificat nimic si da asa este cum a zis anidaionescu sunt cam bombati in sus si da mi s-a format capsula aia nenorocita la prima operatie prea devreme si nu mi-au mai coborat si acum cred ca am patit la fel, cred ca s-a format iar ca nu este nicio schimbare, poate nu fac eu ce trebuie nu stiu ce sa zic, la voi s-au aranjat asa cu trecerea timpului s-au le-ati ajutat voi cumva????
sweety tu ai mai facut masaj ceva sa se aranjeze asa sau asa au fost de la bun inceput pentru ca arata extraordinar de bine tinand cont ca ai o marime foarte mare si stiu si poza cu prima operatie si nu prea imi placeau(sper sa nu te superi ca-ti zic) arata cam ca ai mei, atunci asa au fost de la inceput?
Joy, o sa fac un colaj si o sa pun zilele astea, trebuie sa caut prin pozele de pe laptop. M-am ingrasat, am o burtica pufoasa.
Aly, asa au fost de la inceput, n-am facut masaj deloc.
Aly, asa au fost de la inceput, n-am facut masaj deloc.
Bondarica, daca mai citesc ce postezi, nu ma mai duc la a doua operatie! Fug mancand pamantul! :)
Sper sa te refaci repede, eu dupa doua saptamani cred ca mi-am putut prinde parul, asa ca te tii bine!
Sper sa te refaci repede, eu dupa doua saptamani cred ca mi-am putut prinde parul, asa ca te tii bine!
Aly, dar dl. Marek ce zice? Nu ti-a recomandat sa faci nimic sa mai coboare putin? Nu stiu, poate ar trebui sa porti banda aceea peste sani acum pana nu se formeaza capsula, ca ma gandesc ca nu s-a forma inca dupa a doua operatie, parca a trecut putin timp, nu?
Oricum, sanii tai arata bine, adica nu trebuie sa fii trista, mai ales ca, dupa cum ai spus, arata mai bine in realitate decat in poza! E bine ca tu ii vrei mai jos pe ai tai, iar eu ii vreau mai sus pe ai mei!
Oricum, sanii tai arata bine, adica nu trebuie sa fii trista, mai ales ca, dupa cum ai spus, arata mai bine in realitate decat in poza! E bine ca tu ii vrei mai jos pe ai tai, iar eu ii vreau mai sus pe ai mei!
Buna fetelor, dupa ce timp de 2 saptamani am citit comentariile voastre de pe acest forum, deja simt ca va cunosc de-o viata. Am o mie si una de intrebari pentru voi, caci m-am hotarat sa fac si eu marea schimbare.Am 36 de ani si 2 copii de 6, respectiv 1 an. Cum era si previzibil, dupa ce i-am alaptat pe fiecare circa 1 an, dupa ce am si slabit cam 10 kg, sanii mei s-au lasat si au intrat la apa. Inainte aveam 85C, acum am 80B si o ptoza grad 1, spre 2 zic eu. Am citit fel de fel de pareri, unele ca e necesara o operatie de ridicare + implant, altele ca se rezolva prin implant. Cele care a-ti avut o situatie similara, cu sanii ptozati, ce implanturi a-ti folosit ?
O alta intrebare ar fii : s-a operat cineva la dr. Mugea la Cluj ?Sau la dr. Bratu de la Timisoara ? Ce ziceti de ei ? Eu locuiesc intr-un oras din Ardeal si orice varianta e mai aproape decat Bucurestiul.
Am niste emotii groaznice, imi fac griji mai mult cum va fii recuperarea, cum voi reusi sa ma ocup de copii, sa il iau pe cel mic in brate.parca ma simt deja un pic vinovata ca m-am decis sa fac pasul asta si nu as vrea ca copii mei sa se simta neglijati. Cam cat dureaza recuperarea ?
Bondarica, iti doresc insanatosire grabnica si fruntea sus, gandeste-te la rezultat.
Gata, va las fetelor, cel mic e la mine in brate si vrea sa scrie si el, bate in tastatura ca o dactilografa...
Va doresc o duminica linistita.
1.
O alta intrebare ar fii : s-a operat cineva la dr. Mugea la Cluj ?Sau la dr. Bratu de la Timisoara ? Ce ziceti de ei ? Eu locuiesc intr-un oras din Ardeal si orice varianta e mai aproape decat Bucurestiul.
Am niste emotii groaznice, imi fac griji mai mult cum va fii recuperarea, cum voi reusi sa ma ocup de copii, sa il iau pe cel mic in brate.parca ma simt deja un pic vinovata ca m-am decis sa fac pasul asta si nu as vrea ca copii mei sa se simta neglijati. Cam cat dureaza recuperarea ?
Bondarica, iti doresc insanatosire grabnica si fruntea sus, gandeste-te la rezultat.
Gata, va las fetelor, cel mic e la mine in brate si vrea sa scrie si el, bate in tastatura ca o dactilografa...
Va doresc o duminica linistita.
1.
Bun venit Cindy, am vazut niste rezultate foarte reusite de la dr Ivan de la Cluj, sau Siclovan care opereaza si la Sibiu si la Timisoara parca.
Bondarica te inteleg la partea cu dormitul pe spate si eu aveam niste dureri groaznice si mai era si problema ca mie imi placea sa dorm pe burta mai mult, dar dupa 10 zile am putut sa dorm pe parti si mi-a fost mai bine. Ce a fost mai greu a trecut, incet, incet o sa te bucuri de rezultat. Arata super, sa-i stapanesti sanatoasa
Cinty74 bine ai venit printre noi!
Cinty74 bine ai venit printre noi!
Multumesc mult pentru raspuns Capri. Am inceput sa caut pe net detalii despre dr. Siclovan, se pare ca opereaza la Sibiu, asta e super. Din ce am vazut pana acum, pare chiar ok. M-ar ajuta pareri de la fetele care au apelat la dansul.Asa ca...astept.
Nyko, mersi de urari. Tu cum te simti ? Vad ca a trecut o luna de la operatia ta. Din ce am citit pana acum, toata lumea e super multumita de dr. Totir. Daca nu ma hotarasc sa merg mai aproape de casa, tot la el cred ca as apela.
Cindy, eu sunt f bine de mult timp, am avut o recuperare usoara, joi merg la control. Astept sa mai treaca timpul si sa mai coboare implantul, vad ca stangul e mai lenes. Sa ti cont ca pozele care le vezi deformeaza rezultatul real, in realitate arata mult mai bine. Eu iti doresc sa faci alegerea cea mai buna si sa ai un rezultat pe masura asteptarilor. Mie cel mai greu mi-a fost sa ma decid, apoi toate au mers de la sine. Te sfatuiesc sa mergi macar la 2 medici ca sa auzi parerile si apoi sa te decizi.Aici pe forum sunt fete cu rezultate frumoase si te vor ajuta
Capri, ma bucur k mai treci din cand in cand pe aici! Bondarica, asa aratau si ai mei imediat dupa operatie. Sunt leiti sa stii. Ai sa vezi k o sa iti placa din ce in ce mai tare, uiti tu de dureri! treci pe alte analgezice dc ai dureri si nu functioneaza ketonalul. Si fa miscare, nu sta numai in pat, nu e bine, cu cat te obisnuiesti mai repede cu vechile miscari, cu atat mai bine, asa mi-a zis dr. Sweety, tot ce pot spune e wow! misto... ma gandesc cum o fi sa ai niste sani atat de mari!? Aly, sunt un pic prea plini sus, intr-adevar, ma gandesc k poate ar fi trebuit ales un implant anatomic, nu unul rotund, asa ar fi fost mai plin jos. E posibil k ca sa ai muschiul dezvoltat si dc a mai venit si un implant rotund pe sub el...automat i-a bombat. Dar nu cred k ai motive asa de mari de dezamagire cum spui tu...
lela, mie mi-a facut si ridicare, dar pe interior, si doar mi-a luat putina piele in partea de sus a areolei, cicatricea e chiar unde se termina areola si nici nu se mai vede, dr mea mi-a zis ca majoritatea dr mi-ar fi facut operatia aceea de ridicare cu cicatricile pe verticala, si chiar nu vroiam asa, dar vad ca a iesit bine cum mi-a facut dna dr, nu pot spune ca sunt perfecti cum sunt ai fetelor care au avut sani mici dar frumosi, inainte de operatie, dar rezultatul e f bun
Aly 23, eu nu cred ca trebuie sa fii dezamagita. Sunt mai bombati in partea de sus pentru ca implanturile sunt rotunde, dar in timp tesuturile se mai lasa si vor prinde un aspect mai natural. Ai sa vezi! Doar ca trebuie sa ai rabdare sa ajungi la rezultatul final.
Bun venit noilor aspirante si pupici veteranelor!
Bun venit noilor aspirante si pupici veteranelor!
cindy74 si eu m-am decis greu tot din cauza ca am un bebe de 1 an si ma gandeam ca nu am sa ma decsurc...nu stian cat va dura recuperarea...insa dupa 1 sapt l-am luat in brate(de nevoie..dar doar sa il pun si sa il iau din patut)recupararea a durat neasteptat de putin!(din pct-ul meu de vedere)la 2 sapt eram super ok..am fost la o petrecere si am dansat toata noaptea..plus ca am si condus ceva km!!!
te sfatuiesc cum au facut si fetele sa mergi la cel putin 2 doctori la consultatie!
te sfatuiesc cum au facut si fetele sa mergi la cel putin 2 doctori la consultatie!
Denisa, ma bucur sa te" vad";nu ai mai intrat de mult.O poza noua ? Sunt curioasa!
buna dimineatza fetelor, am revenit si eu din nou pe forum, tin sa va spun k sunt proaspat operata(am 11 zile) zilele astea am sa va pun o poza sa vedeti si voi cum au iesit, eu sunt super multumita de rezultat pana acum la fel si prietena mea care sa operat in acceiasi zi cu mine, dureri vreau sa va spun k am avut in primele 3 zile de imi venea sa le scot afara:))da na baba sufera la frumusete.operatia a fost facuta la Arad la clinica Genesys de catre dl dct Horia Siclovan de care sunt foarte multumita si ca persoana si ca doctor, clinica la fel super curata, asistente care au grija de tine, na ce pot sa zic deocamdata numai cuvinte de lauda.costul operatiei a fost de aprox 2700 inclus analize+ bustiera+stick prosil pt cicatrice.
Capri vroiam sa te corectez daca imi permiti dct Horia Siclovan opereaza la Arad si Sibiu, apropo ai un corp bine lucrat, felicitari tine_o tot asa.
a uitasem cine imi explica si mie cum sa complectez si eu profilul meu
buna nyko! intru aproape zilnic pe forum dar am postat mai putin(at cand am considerat ca am ceva de spus ca sa ajut pe cineva...asta pt ca am apreciat si eu f f mult ajutorul pe care l-am primit inainte de interventie)
am sa pun si o poza noua..din profil cum m-a sfatuit si miruna insa nu prea reusesc sa il conving pe sotul meu sa imi faca una.a inceput sa afiseze un pic de "gelozie" :)
in rest sunt super ok. super incantata! aaaaaa si una tare de tot: eu am alaptat cam 2 luni..si pana acum bebe nu avea nici o treaba cu sanii mei...acum de cand cu implantele sta toata ziua agatat de bluza mea sa bage mana la sani...sotul zice ca are concurenta serioasa!!! va dati seama ce incantata sunt daca si bebe a vazut schimbarea..si il atrag atat de mult!!!!!!
am sa pun si o poza noua..din profil cum m-a sfatuit si miruna insa nu prea reusesc sa il conving pe sotul meu sa imi faca una.a inceput sa afiseze un pic de "gelozie" :)
in rest sunt super ok. super incantata! aaaaaa si una tare de tot: eu am alaptat cam 2 luni..si pana acum bebe nu avea nici o treaba cu sanii mei...acum de cand cu implantele sta toata ziua agatat de bluza mea sa bage mana la sani...sotul zice ca are concurenta serioasa!!! va dati seama ce incantata sunt daca si bebe a vazut schimbarea..si il atrag atat de mult!!!!!!
Gianina, in dreapta sus unde scrie logare intri la modificati profilul si dai in jos pe pag., acolo scri si poti pune si poza. Nu stiu daca m-am facut inteleasa.
Denisa se vede ca e un viitor barbat.nu?
Denisa se vede ca e un viitor barbat.nu?
Buna Gianina11, ma gandesc si eu sa-mi fac o programare la dr. Siclovan. Spune-mi te rog, tu ai avut si ptoza la sani, a necesitat si ridicare sau doar implant ? In cat timp de la consultatie te-a programat la operatie ? Ce implanturi ai folosit ?
Pt. Elahappy : vad ca si tu ai avut o ptoza destul de serioasa, dar ce vad acum in poze e super, ai niste sani foarte frumosi. Nu am mai auzit pana acum ca ridicarea sa se faca pe interior, dar cred ca e grozav sa nu ai cicatricea aceea verticala care arata total inestetic.
Bondarica, a mai trecut o noapte, cum te mai simti ?
Pt. Elahappy : vad ca si tu ai avut o ptoza destul de serioasa, dar ce vad acum in poze e super, ai niste sani foarte frumosi. Nu am mai auzit pana acum ca ridicarea sa se faca pe interior, dar cred ca e grozav sa nu ai cicatricea aceea verticala care arata total inestetic.
Bondarica, a mai trecut o noapte, cum te mai simti ?
buna cindy74, eu am doar implant cu proteze Mentor rotunde high profile de 375cc, programarea am facuto prin telefon inainte cam cu o luna deoarece nu stau in romania si iam spus cam cand as putea veni in tara. ca sa ma fac inteleasa in data de 1 noiembrie dim am ajuns in tara, dupamasa am mers la consultatie, a doua zi de dim am facut analizele si in data de 3 dim la operatie.am stat 2 zile in clinica desi el mia spus k a doua zi deja puteam pleca acasa, am ramas in clinica ma simteam mai sigura acolo eu sunt mai fricoasa de felul meu:))daca mai ai intrebari sunt bucuroasa daca pot sa te ajut, am sa incerc sa pun acum o poza daca reusesc.
am reusit sa pun si eu o poza inca cu pansamente la 4-5 zile de la operatie
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 7Probleme sani
- 3marirea sanilor
- 10dureri de sani - lateral
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 9Vreau sani mari
- 48cancer de san?
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 0pastile de marire a sanilor (help)
- 1arsuri ale sanului
- 1ruptura implant mamar
- 3Implanturi mamare
- 2Mi-a apărut o bubă pe sân.
- 1Mastopexie și implant mamar
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: