Implant silicon sani
Babytsa, anatomic de care ti-a recomandat? Nu-mi dau seama care model este. Daca esti mai musculoasa, probabil o sa ai ceva dureri :) dar trec si ramai cu bijuteriile. Da, psihicul se schimba total. Pentru mine a fost foarte important sa nu ma mai simt complexata in fata sotului meu. Parerea celorlalti deja nu mai conta demult. Insa acum este minunat sa mergi la cumparaturi si sa refuzi o camasa pentru ca te strange in zona sanilor, decat cum mi se intampla inainte... ca erau prea largi si atarnau. Ahh si daca vreau sa-i ascund, inchid camasa pana la ultimul nasture si nimeni nu banuieste nimic :)))))
Ralucut, multumesc si felicitari! Foarte frumosi. Sa-i porti cu mandrie!
Ralucut, multumesc si felicitari! Foarte frumosi. Sa-i porti cu mandrie!
irinico, apropos de amorteala, trec prin acelasi lucru, adica la sanul care evolueaza bine nu simt aproape nimci in zona areolei, la cel care n=a coborat deloc simturile sunt foarte dezvoltate, dar daca si la tine a fost si in final a trecut, m=am mai linistit.Te pup.
capri, am reusit in sfarsit sa dau de izandra.Mersi mult.Te pup, sper ca atunci cand ajung eu prin bucuresti sa mai existe forumu=ul ca sa stiu de unde sa te iau), zambeam dar tastatura mea e cu handicap...
Anca, te pup, ma bucur ca mai apari pe-aici din cand in cand.
Joy, tu nu ne mai spui nimic?
Christine, frumos rezultatul, frumos sutienul :)
Joy, tu nu ne mai spui nimic?
Christine, frumos rezultatul, frumos sutienul :)
Nu mai tin minte exact ce mi-a recomandat..a zis ca o sa fie un model mai deosebit..pentru ca nu am sani deloc :)) nush cat de deosebit o sa fie i-am zis doar ca vreau sa arate bine si ma las pe mana dansului.Suport orice durere..sufera baba la frumusete pt ca stiu ca mai tarziu o sa fiu numai cu zambetul pe buze :)
buna tuturor!
Ma numesc Raluca si desi dintotdeauna imi doresc sani mai mari de abia acum m-am hotarat sa fac acest pas.Ma hotarasem la Dr Stan de la Bacau desi la dansul pretul este cam piperat(am inteles ca e in jur de 4500 eur).Dupa ce am citit cateva din comentariile voastre pe site m-am cam razgandit putin in privinta dr stan pentru ca am vazut ca multe dintre voi v-ati facut operatii de care sunteti multumite la un pret mult mai redus.As vrea sa aflu cateva pareri de la persoane care si-au facut operatie la Dr Stan-se merita intr-adevar diferenta de pret?
Multumesc frumos!
Ma numesc Raluca si desi dintotdeauna imi doresc sani mai mari de abia acum m-am hotarat sa fac acest pas.Ma hotarasem la Dr Stan de la Bacau desi la dansul pretul este cam piperat(am inteles ca e in jur de 4500 eur).Dupa ce am citit cateva din comentariile voastre pe site m-am cam razgandit putin in privinta dr stan pentru ca am vazut ca multe dintre voi v-ati facut operatii de care sunteti multumite la un pret mult mai redus.As vrea sa aflu cateva pareri de la persoane care si-au facut operatie la Dr Stan-se merita intr-adevar diferenta de pret?
Multumesc frumos!
Ral la dr Stan s-a operat o prietena insa a iesit un dezastru..nu a lasat spatiu intre sani deloc..a avut mari complicatii pentru ca practic avea sanii fara despartitura, o durea si altele.Dupa care si-a facut a doua operatie la Dr Rebosapca unde a avut succes total...a reusit sa o aduca pe calea cea buna..Acum nu pot spune ca dr Stan nu este doctor bun, se poate intampla oricui.Si de ce sa dai atatia bani cand sunt alti doctori cu un pret mai jos care probabil au operat mai mult decat cei "vestiti".Si dovada este clara.Majoritatea fetelor multumite de rezultat, deci doctor bun la un pret mai scazut :) Bafta in alegere :*
multumesc frumos babytsa..tu o sa iti faci la dr Grecu?am observat ca toate fetele operate la dansul au implanturi mentor; dansul nu foloseste si implante matrix?am inteles ca cele matrix ar fi de preferat pentru ca dau un aspect mai natural sanului
de eugen turcu stiti ceva?
e cineva pe aici care s-a operat la el?
e cineva pe aici care s-a operat la el?
da Ral la dr Grecu ma operez luni :D diferenta dintre mentor si matrix nu o stiu..inainte era mai scump matrix dar acum nu stiu :( si o intrebare am la voi..am fost sfatuita sa fac solar (sa fiu bronzata) inainte de operatie deoarece cica cicatricea s-ar vindeca mai frumos pe o piele bronzata. voi stiti ceva? eu deja am facut 3 sedinte
Babytsa...nu are absolut nici o legatura pielea bronzata cu vindecarea cicatricelor..dar daca tu vrei sa faci solar ca sa fi bronzata...no prb, poti face..dar, doar ca sa fii bronzata:), deci nu te astepta la o vindecare spectaculoasa datorata pielii bronzate:)
Ral991983, bine ai venit pe forum:)Aspectul natural al sanului nu este dat de brandul implntelor ci de forma lor. Mentor, Matrix, Eurosilicone si Nagor, au toate formele de implante, iar dr Grecu foloseste si Matrix, deci daca tii neaparat sa-ti pui Matrix, trebuie doar sa specifici asta la consultatie.
Multa bafta in alegerile voastre, noilor aspirante!
Va pup pe toate!:)
Ral991983, bine ai venit pe forum:)Aspectul natural al sanului nu este dat de brandul implntelor ci de forma lor. Mentor, Matrix, Eurosilicone si Nagor, au toate formele de implante, iar dr Grecu foloseste si Matrix, deci daca tii neaparat sa-ti pui Matrix, trebuie doar sa specifici asta la consultatie.
Multa bafta in alegerile voastre, noilor aspirante!
Va pup pe toate!:)
stie cineva ceva despre tipul de slicon arion?va pup
Am revenit dupa ceva pauza- nu a mers forumul, din cate am observat...am incercat sa intru de cateva ori, dar era picat. Ati avut si voi vreo problema cu accesarea forumului?
Eu ma simt foarte bine, ies pe la plimbare, am aranjat putin prin casa, pot sa ma imbrac singura, sa-mi prind parul...dar sa nu va ganditi ca le fac cu aceeasi lejeritate ca inainte de operatie...un pic mai greu, dar merge.
Multumesc tuturor pentru informatii! Capri, m am mai linistit cu durerea- acum daca e normala, asta e...inca ma doare stangul, mai ales cand ma dau jos din pat...si parca simt si taietura...
Am fost luni la schimbat pansamentele, dr. Grecu a zis ca a evoluat bine operatia.
Mi-am luat de la dna Delia Visinescu 2 bustiere, 1 este identica cu cea alba data de dr, dar e neagra...intre timp cea alba e la spalat...iar cea de-a 2 a bustiera e pentru stadiul 2, trebuie sa mai treaca ceva timp pana voi avea voie sa o port...e mai decupata in fata.si e cu nuante de albastru, imi place foarte mult. Bustiera neagra a fost 80 roni...sunt foarte incantata de noile achizitii si ma bucur nespus ca am scapat de buretei :))))
Cindy74, eu am acum la sutien 75 B/C fara pic de burete, adica exact cum purtam si inainte, dar cu mult push-up.cei din jur nu prea vor observa in cazul meu si nici nu vreau sa le zic...stiu prietenul si o buna prietena cu iubitul ei de operatie.nu am chef de comentarii inutile pentru ca in viata de zi cu zi sigur exista persoane carcotase...nu are rost sa afle, parerea mea.eu arat mai bine, eu stiu de ce arat mai bine...nici parintilor nu le am zis pentru ca stiu ca nu ar fi niciodata de acord.daca cineva va afla asta, va fi pentru ca va descoperi cicatricile, atata tot...sunt convinsa ca vom intalni persoane care sa ne felicite pentru decizia noastra si altele care sa faca o multime de glume proaste...eu vreau sa evit glumele proaste iar de laude nu am nevoie.
Va pup!
Eu ma simt foarte bine, ies pe la plimbare, am aranjat putin prin casa, pot sa ma imbrac singura, sa-mi prind parul...dar sa nu va ganditi ca le fac cu aceeasi lejeritate ca inainte de operatie...un pic mai greu, dar merge.
Multumesc tuturor pentru informatii! Capri, m am mai linistit cu durerea- acum daca e normala, asta e...inca ma doare stangul, mai ales cand ma dau jos din pat...si parca simt si taietura...
Am fost luni la schimbat pansamentele, dr. Grecu a zis ca a evoluat bine operatia.
Mi-am luat de la dna Delia Visinescu 2 bustiere, 1 este identica cu cea alba data de dr, dar e neagra...intre timp cea alba e la spalat...iar cea de-a 2 a bustiera e pentru stadiul 2, trebuie sa mai treaca ceva timp pana voi avea voie sa o port...e mai decupata in fata.si e cu nuante de albastru, imi place foarte mult. Bustiera neagra a fost 80 roni...sunt foarte incantata de noile achizitii si ma bucur nespus ca am scapat de buretei :))))
Cindy74, eu am acum la sutien 75 B/C fara pic de burete, adica exact cum purtam si inainte, dar cu mult push-up.cei din jur nu prea vor observa in cazul meu si nici nu vreau sa le zic...stiu prietenul si o buna prietena cu iubitul ei de operatie.nu am chef de comentarii inutile pentru ca in viata de zi cu zi sigur exista persoane carcotase...nu are rost sa afle, parerea mea.eu arat mai bine, eu stiu de ce arat mai bine...nici parintilor nu le am zis pentru ca stiu ca nu ar fi niciodata de acord.daca cineva va afla asta, va fi pentru ca va descoperi cicatricile, atata tot...sunt convinsa ca vom intalni persoane care sa ne felicite pentru decizia noastra si altele care sa faca o multime de glume proaste...eu vreau sa evit glumele proaste iar de laude nu am nevoie.
Va pup!
Babytsa, iti doresc multa bafta la operatie! e o alegerea f buna dr. Grecu. Eu sunt foarte multumita. :) Am trecut si de dureri, si rezultatul e foarte frumos...e totul minunat. A, sa consumi mai multe fructe si legume, inclusiv vitamina C inainte de operatie cu cateva zile...vei avea o recuperare mai rapida...si vitamina C ajuta si la grabirea vindecarii cicatricilor, asa mi-a zis dnul dr. :) eu l-am lasat pe dr. sa aleaga tipul de implant folosit si am Matrix...pipaiam azi sanul drept, deja s-a inmuiat, parca-i al meu de o viata :)))) Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie!
Claudia B, ce mai faci? iti multumesc inca o data ca ai avut rabdare sa stai de vorba cu mine si poate reusim sa ne strangem mai multe sa iesim la un pahar de vorba :) deja ma vindec, am chef de distractii :)))
Spor si o zi usoara maine, adica azi, e trecut deja de ora 1 :)))
p.s.- nu mai iau calmante, am luat 5 zile mydocalm (1 la 8 ore) si dimineata si seara cate 1 ketonal forte :)
Claudia B, ce mai faci? iti multumesc inca o data ca ai avut rabdare sa stai de vorba cu mine si poate reusim sa ne strangem mai multe sa iesim la un pahar de vorba :) deja ma vindec, am chef de distractii :)))
Spor si o zi usoara maine, adica azi, e trecut deja de ora 1 :)))
p.s.- nu mai iau calmante, am luat 5 zile mydocalm (1 la 8 ore) si dimineata si seara cate 1 ketonal forte :)
bondarica arata foarte foarte bine sanii tai. sunt f frumosi sa-i stapanesti sanatoasa.Mananc fructe in general destule.Abia astept sa scap si eu..defapt nici n-am ajuns la operatie si astept sa scap :)) spune-mi sincer..doare..rau? mi-e f frica de durere, nu inteleg ce inseamna durerea la implanturi, se aseamana cu ce? :(
Irinico, nu cunosc doar ca asa mi-a spus domnul doctor.de daunat nu cred ca ar dauna, iar daca nu are legatura cu cicatricile asta este :P ma colorez eu :))
Babyta, doare de la caz la caz...e ca un fel de febra musculara, ca o presiune pe sani, ca o apasare puternica.stai linistita, in primele zile o sa iei calmante, nu o sa ti se para atat de rau...eu, de exemplu, la vreo 2 h dupa operatie m am ridicat si m am plimbat putin, nu am simtit o durere f mare.iar acum, dupa 1 saptamana ma dor mai rau taieturile, ca banda de la bustiera sta fix pe ele...si ma ustura si ma dor...
iar senzatia asta de febra musculara se diminueaza pe zi ce trece.oricum, ceea ce ti scriu poate sa fie foarte diferit de ceea ce vei simti tu...fiecare organism in parte e diferit.si reactioneaza diferit...sper sa ti fie util ce ti povestesc eu aici...mai vorbim! o zi usoara
iar senzatia asta de febra musculara se diminueaza pe zi ce trece.oricum, ceea ce ti scriu poate sa fie foarte diferit de ceea ce vei simti tu...fiecare organism in parte e diferit.si reactioneaza diferit...sper sa ti fie util ce ti povestesc eu aici...mai vorbim! o zi usoara
Buna ziua tutror, incep prin a ami suza ortografia, sunt grecoaica, nu stiu sa scriu bine romana dar sper ca intelege-ti...
Fetelor nu am mai scris demult pt ca nu am mai avut bani si lasasem visul deoparte..Acum cand suma e apropae gata revin sa va cer ajutor:))
Vreau sa stiu si eu mai multe despre dcot Dan calota/dumitry Totir. dmn-le care au facut operatii la aceesti 2 medici, le rog sa posteze poze sa vad si eu, la doct Dan Calota pe site, pozele nu se incarca...Si mai am o rugaminte.ajutat-ma si pe mine va rog sa aleg ce e mai bun, ma refer la implant, care se spune ca e cel mai bun? matrix mentor? etc etc? care ar fi cel mai bun existent? si ce inseama high, ultra high si toate denumirile astea...Va multumesc mult fetelor romance...Pupp
Fetelor nu am mai scris demult pt ca nu am mai avut bani si lasasem visul deoparte..Acum cand suma e apropae gata revin sa va cer ajutor:))
Vreau sa stiu si eu mai multe despre dcot Dan calota/dumitry Totir. dmn-le care au facut operatii la aceesti 2 medici, le rog sa posteze poze sa vad si eu, la doct Dan Calota pe site, pozele nu se incarca...Si mai am o rugaminte.ajutat-ma si pe mine va rog sa aleg ce e mai bun, ma refer la implant, care se spune ca e cel mai bun? matrix mentor? etc etc? care ar fi cel mai bun existent? si ce inseama high, ultra high si toate denumirile astea...Va multumesc mult fetelor romance...Pupp
Bravo fetelor ma bucur ca sunteti bine si multumite de alegerile facute asta este cel mai important lucru.
Coleen poate ne vedem la clinica joi !
Va pup pe toate!
Coleen poate ne vedem la clinica joi !
Va pup pe toate!
Salutare Bondarico, bine ai revenit. Felicitari, ai niste sani superbi, sa-i stapanesti sanatoasa ! Cu asa rezultat, a meritat sa induri si durerile. Nu-mi vine sa cred ce bine arata la doar cateva zile de la operatie.
Domnica, eu stiu ca dr. Totir e f bun, sunt multe fete operate de dansul si rezultatele sunt spectaculoase. Nici costul nu e asa mare. Diferenta intre high si ultra high : cu ultra high sanii sunt mai bombati, mai proeminenti. Mentor stiu ca e ceva mai ieftin decat Matrix, dar au cam aceeasi calitate. O sa iti dea si fetele mai multe detalii, toate sunt niste dragutze. Asa ca, curaj si bravo pentru decizia luata.
Domnica, eu stiu ca dr. Totir e f bun, sunt multe fete operate de dansul si rezultatele sunt spectaculoase. Nici costul nu e asa mare. Diferenta intre high si ultra high : cu ultra high sanii sunt mai bombati, mai proeminenti. Mentor stiu ca e ceva mai ieftin decat Matrix, dar au cam aceeasi calitate. O sa iti dea si fetele mai multe detalii, toate sunt niste dragutze. Asa ca, curaj si bravo pentru decizia luata.
Neata fetelor!
Bondarica, ce-a fost mai greu a trecut:)Vad ca deja incep sa se desumfle si sa capete forma sanii tai si recuparera nu iti este tocmai una greoaie.Sa le porti cu placere si sa-ti aduca fericirea mult ravnita!:)
Anca, eu n-am retinut ce ti-a spus medicul la ultima consultatie?...la sanul cu probleme s-a produs o contractura capsulara?..sau de ce nu a coborit si nu are o forma frumoasa?Daca este contractura capsulara, a doua interventie va fi numai la acel san si refacerea va fi oricum mult mai usoara decit prima data.dar pacat ca tre sa mai dai niste bani...Te pup si fi increzatoare caci iti va veni si tie randul sa te bucuri de sanii tai, poate mai curind decit te astepti:)
Babytsa, din cate vad, ai un fizic foarte bine lucrat si in tonus, asa ca o pereche da sani de 260-290cc iti vor completa si accentua perfect aspectul sexy:)Durerea nu trebuie sa trebuie sa te sperie pt ca trece si uiti repede de ea, iar cicatricile sunt ultimul lucru de care ar trebui sa-ti faci griji:)..de obicei ele se vindeca foarte frumos si oricum tine de pielea fiecarei si de cum le protejezi dupa. Plaja poti face inainte dar cu grija sa nu te arzi, insa cel putin 3 luni dupa operatie nu vei avea voie sa expui sanii si mai ales cicatricile la soare.de fapt pina se vor albi.
Multa bafta!
Bondarica, ce-a fost mai greu a trecut:)Vad ca deja incep sa se desumfle si sa capete forma sanii tai si recuparera nu iti este tocmai una greoaie.Sa le porti cu placere si sa-ti aduca fericirea mult ravnita!:)
Anca, eu n-am retinut ce ti-a spus medicul la ultima consultatie?...la sanul cu probleme s-a produs o contractura capsulara?..sau de ce nu a coborit si nu are o forma frumoasa?Daca este contractura capsulara, a doua interventie va fi numai la acel san si refacerea va fi oricum mult mai usoara decit prima data.dar pacat ca tre sa mai dai niste bani...Te pup si fi increzatoare caci iti va veni si tie randul sa te bucuri de sanii tai, poate mai curind decit te astepti:)
Babytsa, din cate vad, ai un fizic foarte bine lucrat si in tonus, asa ca o pereche da sani de 260-290cc iti vor completa si accentua perfect aspectul sexy:)Durerea nu trebuie sa trebuie sa te sperie pt ca trece si uiti repede de ea, iar cicatricile sunt ultimul lucru de care ar trebui sa-ti faci griji:)..de obicei ele se vindeca foarte frumos si oricum tine de pielea fiecarei si de cum le protejezi dupa. Plaja poti face inainte dar cu grija sa nu te arzi, insa cel putin 3 luni dupa operatie nu vei avea voie sa expui sanii si mai ales cicatricile la soare.de fapt pina se vor albi.
Multa bafta!
DUREREA NU TREBUIE SA TE SPERIE.am vrut sa spun, dar au iesit alte "balarii"...scuze;))
Si eu m-am operat acum 2 luni la doctorita Bunila de la Spitalul de Arsi si rezultatele sunt super. Nu am avut dureri prea mari, cicatricele sunt aproape invizibile si nici nu simt ca am implant, parca au fost acolo toata viata :)) O recomand daca vreti sa va faceti vreo interventie! Va pup si bafta!
M-a intrebat cineva cat a costat operatia.
Pretul este de 2500 euro fara medicatia de dupa operatie si bustiera care am cumparat-o de la Triumph.
In banii astia am implant rotund mentor si tot ce tine de operatie si controale.
Felicitari bondarica arata foarte bine.
Pretul este de 2500 euro fara medicatia de dupa operatie si bustiera care am cumparat-o de la Triumph.
In banii astia am implant rotund mentor si tot ce tine de operatie si controale.
Felicitari bondarica arata foarte bine.
Bondarica, felicitari pentru noile "achizitii", arata foarte bine.
Bela_izabela, din cate stiu eu Arion, sunt implanturi care in trecut aveau un pret foarte mare iar acum au sczut preturile si si-au schimbat numele in Natrelle, nu stiu sa iti spun cat de bune sunt, nici nu stiu pe nimeni cu acest tip de implant.
Domnica, eu sunt operata la dr. Calota si sunt multumita de rezultat, am avut o recuperare foarte usoara, asta difera de la caz la caz. Cat despre implanturi, Mentor se pune mult mai frecvent decat Matrix, Matrix este mai scump decat Mentor, cel putin asa era cand cautam eu informatii, la calitate se spune ca sunt asemanatoare.
Alexandra nu ne arati si noua o poza?
Bela_izabela, din cate stiu eu Arion, sunt implanturi care in trecut aveau un pret foarte mare iar acum au sczut preturile si si-au schimbat numele in Natrelle, nu stiu sa iti spun cat de bune sunt, nici nu stiu pe nimeni cu acest tip de implant.
Domnica, eu sunt operata la dr. Calota si sunt multumita de rezultat, am avut o recuperare foarte usoara, asta difera de la caz la caz. Cat despre implanturi, Mentor se pune mult mai frecvent decat Matrix, Matrix este mai scump decat Mentor, cel putin asa era cand cautam eu informatii, la calitate se spune ca sunt asemanatoare.
Alexandra nu ne arati si noua o poza?
Bondarica asa mi-au spus si prietenele mele care au...dar m-am gandit ca zic asa sa nu ma sperie :)) dar daca si citind pe site-uri vad aceleasi explicatii inseamna ca in mare asta e "durerea" si abia asteeept sa ma trezesc din operatie :D mai sunt cateva zile, va stresez pe aici dar nu mai am rabdare :X
Irinico multumesc frumos.O sa mai fac o sedinta si gata ca se apropie 22.Iar dupa o sa le tin la caldurica pt ca e iarna, nu solar nu nimic. Abia in vara o sa vada soarele :D si atunci o sa fie perfect vindecate :)
Irinico multumesc frumos.O sa mai fac o sedinta si gata ca se apropie 22.Iar dupa o sa le tin la caldurica pt ca e iarna, nu solar nu nimic. Abia in vara o sa vada soarele :D si atunci o sa fie perfect vindecate :)
Buna fetelor!
Christine sper sa arate extraordinar 400cc, asa cum crezi si tu si sa fiu printre norocoasele fara dureri.
Miruna abia astept in clubul vostru, multumesc pt invitatie!
Anida, lasa ca niciodata nu e prea tarziu, sper sa fii fericita cand iti vei vedea noile achizitii ! Abia astept sa vad rezultatul tau!
Pupici...
Christine sper sa arate extraordinar 400cc, asa cum crezi si tu si sa fiu printre norocoasele fara dureri.
Miruna abia astept in clubul vostru, multumesc pt invitatie!
Anida, lasa ca niciodata nu e prea tarziu, sper sa fii fericita cand iti vei vedea noile achizitii ! Abia astept sa vad rezultatul tau!
Pupici...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 10tensiune in sani
- 33marire sani - recomandari
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 14ridicare sani
- 7cancer am aflat ieri
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 1Pastile de marit sanii (help)
- 3Tratament LIPOMASTIE
- 4implant mamar
- 2Implant mamar
- 1Simptome false?
- 0Implant mamar
- 1Contractura capsulara
- 1Recuperare implanturi mamare
- 4Recomandare Dr. - implanturi mamare prin axila
- 1Sâni tuberosi intervenție
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: