Implant silicon sani
Krys eu pana am fost la control și am scos firele mi-am schimbat bandajele de vreo 2 ori cu ajutorul iubitului!! Am și făcut poze pe care le-am trimis dr-Iui și totul a fost Ok! Bustiera ma jenează la incizii și acum puțin, mai ales după ce mă dau cu crema pe cicatrice și când închid bustiera mi se lipește puțin! Probabil nu e nimic grav! Cât despre dormit simteam ca nu-mi mai simt spatele și înjuram și toate cele, nu mai puteam, nu mai rezistam nici eu și acum puțin cât puțin reușesc sa dorm pe părți curaj, or sa treacă toate!!
Nici eu nu cred că e grav, doar deranjant. Parca nu imi vine sa umblu la incizii, mi-e frica, mai ales ca dr a zis ca mi le da el jos joi.
In mod surprinzător cu dormitul pe spate nu am probleme, m am obisnuit desi anterior nu obisnuiam sa dorm pe spate.
In schimb ma deranjează că sunt umflată in abdomen si chiar picioarele putin.Nici nu mi se mai cunoaste talia :))). Ieri am iesit din casa pentru prima data dupa op si ma simteam ca un butoi:))), pantalonii imi erau ficsi desi acum cateva zile erau lejeri :)). Probabil ca o sa treaca si asta :).
In mod surprinzător cu dormitul pe spate nu am probleme, m am obisnuit desi anterior nu obisnuiam sa dorm pe spate.
In schimb ma deranjează că sunt umflată in abdomen si chiar picioarele putin.Nici nu mi se mai cunoaste talia :))). Ieri am iesit din casa pentru prima data dupa op si ma simteam ca un butoi:))), pantalonii imi erau ficsi desi acum cateva zile erau lejeri :)). Probabil ca o sa treaca si asta :).
Buna fetelor! Am deja 2 saptamani si jumatate si deoarece ma simt foarte bine incep sa am alte preocupari :) Cam cand incep sanii sa devina mai moi si eventual cand devine mobil implantul? In momentul de fata simt o usoara relaxare a muschiului fata de primele zile dar totusi nu mare lucru.
Krys, multe din ce ai tu eu nu am pățit, gen umflatul burți și al picioarelor! Cred ca am fost mai norocoasa! Fiecare femeie suporta diferit operația. Dar am mai citit pe aici parca de unele fete cu aceleași simptome, deci or sa treacă și astea!!
Adelaoo eu am 5 sapt și puțin și încep sa mii simt moi, dat eu am avut ceva sâni și înainte, nu știu dacă contează prea mult, dar eu acum ii simt deja ai mei, atâta tot ca un sfârc îl simt f sensibil. Dar am citit pe aici ca durează pana se înmoaie, poate după 7-8luni, normal ca depinde și de fiecare in parte!
Adelaoo, mai ai de astepat...am auzit ca pe la 4 5 luni o sa inceapa sa devina mult mai moi, ai mei nici acum la 2 luni si o saptamana nu sunt moi atat cat vreau dar astept pt ca stiu ca o sa se inmoaie mai mult.
Krys si eu sunt umflata bine in zona abdomenului, inainte de op aveam six pack, acum deabia se mai vede ceva, deci cred ca e normal, ne desumflam noi pana la urma
Da, e clar ca nu toate avem aceleasi simptome. Imi amintesc ca citisem la un mom dat si despre alte fete care se umflasera/ balonasera dupa op. Dar nu am mai gasit acele pagini acum cand am vrut sa recitesc.
Salutare tuturor, ma alatur si eu voua pentru ca avem in comun operatia de marire a sanilor. M-am operat acum 6 zile la Arad. Krys, exact aceeasi problema o am si eu, am abdomenul umflat din a doua zi dupa operatie.Am luat si Espumisan si degeaba. Sper sa treaca cat mai repede, e foarte neplacut.
Nici ai mei nu sunt moi cum îmi doresc încă, sunt tepeni :)) dar pot sa ii strâng in mâna, sunt mult mai maleabili k la început.
O sa astept si eu, cu curiozitate, s vad cum se vor așeza. Nu îmi plac nici prea moi, dar totuși, sa fie frumos așezati..
O sa astept si eu, cu curiozitate, s vad cum se vor așeza. Nu îmi plac nici prea moi, dar totuși, sa fie frumos așezati..
Da, Raluca11, si eu cam tot din ziua 2-3 dupa op am inceput sa ma umflu vizibil. Parca una dintre fete spunea ca a tinut-o cateva saptamani bune aceasta stare. Acum...asta e...Ce sa facem?!:)
Buna! Fetelor, voi după cât timp ați renunțat la bustiera? Eu am 7 săptămâni și mi-a spus medicul ca as putea sa trec deja la sutien fără sârme...mie mi se pare cam devreme și mi-e teama sa nu se întâmple ceva cu sânii...
Buna,
Stiu ca la lifting se face si tăietura verticala, de la sfarc in jos. Mai sunt fete pe forum cu lifting care îmi pot spune cum sau refăcut ? Cicatricea in special mă interesează. Merci
Stiu ca la lifting se face si tăietura verticala, de la sfarc in jos. Mai sunt fete pe forum cu lifting care îmi pot spune cum sau refăcut ? Cicatricea in special mă interesează. Merci
@viktorija eu am lifting total in forma de T inversat...am fix 2 luni... am avut dureri minime, am început sa dorm si pe burta...cicatricile se vindeca foarte frumoas...ma asteptam sa fie mult mai evidente...zic eu dupa cum evoluează ca intr un an o sa devină aproape invizibile...e puțin ciudat la mine ca un san arata perfect are forma rotundă, cicatricile abia se vad si unul e intr o continua schimbare...pana acum era mai mic acum e strâmb, eu tot sper sa se faca si el frumi :(
Va multumesc frumos pentru raspuns fetelor! M-am calmat :) e clar ca mai am de asteptat.
Buna am o problema pe data de 30 Noiembrie m-am operat la sâni la doc chawi, mărime implant 440, dar unul din sâni este ciudat adică strâmb și mai umflat in partea de sus, întrebarea mea ar fi următoarea a mai pățit Asta cineva, într-un final s-au Așezat sau trebuie a 2 intervenție ?
Alina dureaza pana se aseaza sanii, pt linistea ta, fa poza si trimite.i dr-lui tau, pe whatapp.si eu am sanii asemanatorii ca ai tai, unul e mai "căzut "
Bună fetele! După alte cercetări pe Google l am găsit pe dl dr Serban Porumb care pare a fi foarte apreciat atât la noi cât și în străinătate. Dansul operează și prin axila unde cicatricea este minima și recuperarea este mai rapida. Din ce am observat și rezultatele sunt super. Voi ce părere aveți, știe cineva ceva despre el? Pupici
Nicoleta nic i-am trimis o grămada tot spune ca se vor lasă, ca se vor aseaza, dar tare mie teama sa nu rămână strâmb.
alina stai linistita ca si eu am avit un san asa.se aseaza cam pe la 5 6 luni
ai tai arata f bine la nici 2 luni.ai mei la 2 luni erau groaznici.nu ti maiface griji si ignora forma si marimea acum.ai timp sa ti i admiri.eu deja m am plictisit de ei
V-as ruga pe multe dintre voi sa rămâneți în continuare pe forum in limita timpului disponibil sa fie ajutate și fetele care urmează să se opereze sa le ajute cu un sfat o parere.De exemplu eu eram curioasă ce sa mai intamplat cu Carla cea care avea sanul aproape necrozat și nu avea voie să își facă poze sper să se fi făcut bine și regret ca nu ne-a mai spus si noua cum a evoluat operatia ei!
Daisey si eu aa vrea sa aflu de ea:(sper sa fie bine!poate ne da un semn aici
Alina, mie imi plac sanii tai..sunt mari si frumosi.O sa vezi ca in cateva luni vor arata la fel, ai rabdare.pup
Leya ai niste saniiii sa-ti traiasca, foarte mult imi plac, fetelor voi cum ati stat cu durerea de spate ca eu daca fac chestii minore prin casa gen spalat 5 farfurii sau eu mai stiu ma ia imediat durerea de spate si umeri.
Adela16, si mie mi se pare putin timp sa renunti deja la bustiera, , eu te as sfatui sa o mai porti dar daca doctorul ti a zis sa porti deja sutiene nici nu stiu ce sa zic...daca mai porti bustiera nu are ce sa ti faca rau, eu de exemplu o mai port pana la 3 luni ziua, si dupa o sa mai dorm cu ea inca o luna doua.
Mare dreptate, Daisey si frumos spus!
Eu nu stiu daca am apucat sa le multumesc fetelor care dupa operatie au impartasit luni la rand experienta lor, din care am putut invata fiecare. Ar fi mii de pagini si cred tot atatea fete care ne-au indrumat fara sa stie la momentul respectiv.
Ma simt oarecum datoare sa continui sa ajut cum pot sau sa povestesc experienta mea, care poate influenta vreuna din povestile fetelor de maine.
Eu nu stiu daca am apucat sa le multumesc fetelor care dupa operatie au impartasit luni la rand experienta lor, din care am putut invata fiecare. Ar fi mii de pagini si cred tot atatea fete care ne-au indrumat fara sa stie la momentul respectiv.
Ma simt oarecum datoare sa continui sa ajut cum pot sau sa povestesc experienta mea, care poate influenta vreuna din povestile fetelor de maine.
Alina eu zic sa il bazai pe dl doctor daca simti ca e chiar ceva grav in forma lor. Daca e doar partea estetica, cateva luni stai linistita pentru ca in general au loc minuni pana la forma finala. Multa rabdare..
Adela16 bustiera nu are cum sa dauneze, mie una 6 saptamani mi s-a recomandat, am 2 luni si inca o port non-stop. Daca e incomoda, mai slabeste o capsa. Cred ca sanii au nevoie de mai mult timp pt a se aseza total
Adela16 bustiera nu are cum sa dauneze, mie una 6 saptamani mi s-a recomandat, am 2 luni si inca o port non-stop. Daca e incomoda, mai slabeste o capsa. Cred ca sanii au nevoie de mai mult timp pt a se aseza total
Da ma bucur din suflet că gândiți așa eu am peste un an de la operație dar in limita timpului voi rămâne aici si voi îndruma cu continuarea implinirea visului pentru ca recuperarea nu este asa de grea cum se spune eu am visat 5 ani la această operație dacă ar fi fost cineva sa ma încurajeze poate aș fi facut-o de mult!
Asa este fetelor, si eu as vrea sa stau pe forum cat mai mult timp si sa ajut cum pot prin sfaturile mele.. ma ajutat extrem de mult forumul si fetele prin rezultatele lor m au determinat sa mi indeplinesc visul , si eu vreau sa le multumesc tuturor.Va pup dragele mele!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de ce ma dor sfarcurile?
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 13Sani mici
- 6Microchist si nodul la sani
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 7Probleme sani
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 20Cancer la san
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 3probleme la san de cate zile
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 7mercur in sani?
- 7Rog interpretare analiza imunohistochimie
- 8interpretare mamografie
- 0Micşorarea mameloanelor
- 0despre Sani
- 0Ajutati-ma - pe cine recomandati pt implant mamar?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: