Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 275927602761 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
30-01-2018, ora 14:35
ELENNY
Nu este medic/terapeut
ELENNY
Buna fetelor.Sunteti superbe toate.Am intrat cam rarut in ultimul timp.Mereu am cv de facut.Fac din nou apel la voi cele care a ti scapat de bustiera.Va spuneam ca sunt in cautare si nu mi gasesc marimea.Ei bn am cumparat pana la urma una dar i mi este larga.Ma descurc greu numai cu o bustiera, va rog cele care au scapat de bustiera si ma poate ajuta fac referire la cele ce au dimensiunile aproximative.1.67.50 kg si 400 g implant silicon. Sa mi ofere una.Bineinteles contra cost.
0
30-01-2018, ora 15:34
Cris_cc
Nu este medic/terapeut
Cris_cc
Buna Elenny, eu am comandat ieri de pe bustieremedicale.ro iar azi deja a ajuns.
Am luat si una crem pentru a avea de schimb si la mine se potriveste marimea fix cu ce scrie pe cea primita de la clinica.
0
30-01-2018, ora 16:03
ELENNY
Nu este medic/terapeut
ELENNY
Criss.cc eu de acolo am cumparat si nu am stiut exact ce marime sa le cer.le am spus dimensiunile si mi au recomandat 75 BC dar nu mi vine cum trebuie.ma strange peste operatie si mai jos e larga.Tu ce dimensiuni ai?
0
30-01-2018, ora 16:34
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
Eleny uitate la bustiera pe interior, la spate scrie marimea care o porti?sau de ce nu iti mai iei una de la doctoru care te.a operat?
1
30-01-2018, ora 17:11
ELENNY
Nu este medic/terapeut
ELENNY
Gata am dat comanda pe bustiere.ro.Ce nu au in stoc fac la comanda si trimit ziua urmatoare.Trebuie doar sa ne masursm.Eu nu stiam asta
0
30-01-2018, ora 17:16
Cris_cc
Nu este medic/terapeut
Cris_cc
Bravo Elenny.
Eu am 70 BC ( sub sani am masurat si am 70).
tocmai am fost la medic si i am aratat mi a zis ca este ok si deja pot sa nu o mai port chiar la cel mai strans ca sunt apropiati sanii.
0
30-01-2018, ora 18:00
TinaD
Nu este medic/terapeut
TinaD
Multumesc Briana pt raspuns! Am pus si eu o poza cu sanii dinainte de operatie. Mai e putin pana joi, am mari emotii!
L-am intrebat pe domnul doctor daca trebuie sa imi cumpar ceva sa imi dau pe sani dupa operatie si a spus ca nu e nevoie. Imi recomandati ceva? Gen sa nu fac vergeturi sau sa se vindece cicatricea care o sa o am?
0
30-01-2018, ora 18:09
Martisor
Nu este medic/terapeut
Martisor
Buna Tina Da.intr.adevar si eu cred ca ne operăm.amândouă.Joi si vom fi colege de.camera Si eu.am.foarte mari emotii dar.sunt convinsă.ca o sa.fie.bine in final. Tu ai sânii foarte frumosi.si acum inainte de.operație. pai daca tu iti pui 375cc eu ar.trebui imi pun 400cc.ca eu nu am.sanimai deloc.Ti ai facut analizele. Eu ma.duc.si le fac Joi dimineața Sper sa.treacă si ma.bucur ca o sa.am cu cine.Sa.vorbesc Joi.seara dupa.operatie. Va pup pe toate fetelor Mai este un pic
1
30-01-2018, ora 18:12
Briana90
Nu este medic/terapeut
Briana90
După operație o să-ți dea dr tratament, inclusiv niște geluri unul pt dimineața unul pt seara, la 2 sapt se scot firele ( acum depinde de dr.) și atunci o să-ți recomande dr și ceva pt cicatrice și pt piele pt vergeturi! Eu pt cicatrice folosesc Stratamed și îmi masez sânii cu BIO Oil.
1
30-01-2018, ora 18:15
Briana90
Nu este medic/terapeut
Briana90
Martisor ea are sâni și încape 375, tu nu ai după cum zici și probabil de-asta nu ti-a recomandat dr 400. Înainte de operație mai Vb cu el și încearcă sa-i explici ce ai vrea și poate poate îți baga puțin mai mult, dacă ii vrei mai mari!
2
30-01-2018, ora 18:25
TinaD
Nu este medic/terapeut
TinaD
Buna Martisor :) si eu ma bucur ca o sa fim in aceasi camera, ma cam deranja ideea sa fiu singura o noapte. Inca nu am hotarat ce sa fac..domnul doctor a spus ca 350 ar fi deajuns pt mine dar ca poate sa imi puna si 375. Vezi daca poate sa iti puna 400..oricum nu cred ca e o mare diferenta.

Briana, inca o data multumesc pt raspuns esti o dulce! O sa iau si eu ..chiar daca el a zis ca nu e nevoie sa fiu sigura.
0
30-01-2018, ora 18:50
Briana90
Nu este medic/terapeut
Briana90
Tina, momentan nu te grăbi! Așteaptă operația sa vezi ce-ți da dr., cum evoluează primele 2 sapt și după ce-ți scoate firele îți iei ce e nevoie pt cicatrice și vergeturi. Pupici!
1
30-01-2018, ora 18:51
TinaD
Nu este medic/terapeut
TinaD
Da mi-am facut analizele deja si ecografia mamara. Au iesit ok. Multumesc pt compliment :) la mine e vorba mai mult de un moft sincer..imi plac cum se vad silicoanele pe sub haine..si pt ca nu suport sutienele.
0
30-01-2018, ora 18:54
TinaD
Nu este medic/terapeut
TinaD
Ok Briana asa o sa fac! Inca o intrebare..ahh am inceput sa fiu stresanta :))..voi la cat timp ati putut iesi pe afara...ma streseaza gandul ca o sa stau numai in casa!
0
30-01-2018, ora 19:10
Briana90
Nu este medic/terapeut
Briana90
Eu chiar din a 3-a zi. Nu trebuie sa stai numai in casa. Eu nu am avut dureri mari, exagerate și am putut sa ies, plimbări mici, in mall, la un film, suc! Dacă o sa te simți bine in 2-3 zile o sa poți ieși fără nici o problema!
1
30-01-2018, ora 19:26
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
Tina ai sanii naturali frumosi, bafta la operatie, nu trebuie sa iti cumperi de pe acum gel cicatrizant sau pt vergeturi, ai timp pan iti scoate atele.e bine ca o sa fiti colege de camera, va incurajati reciproc!!va pup, sa avetisanii la care visati!
0
30-01-2018, ora 20:32
DianaT13
Nu este medic/terapeut
DianaT13
Buna, fetelor! Sunt noua pe aici, dar va urmaresc de ceva timp comentariile. As vrea sa stiu daca s-a operat cineva la dn doctor Ivan din Cluj-Napoca? m-am programat la operatie in mai putin de 2 luni si am mari emotii.
1
30-01-2018, ora 21:07
TinaD
Nu este medic/terapeut
TinaD
Multumesc Nicoleta Nic. Wow tu ai 590 cc.. acum am vazut..super!!!
0
30-01-2018, ora 21:08
Sorina.B
Nu este medic/terapeut
Sorina.B
Fetelor, ce Spune-ți despre clinica Swiss estetix din București ? As dori sa îmi fac Rino plastie la ei, costa 2500 euro. oare sa merg cu încredere a mai mers cineva la ei ? Ii tot urmăresc pe pagina lor de Facebook dar inafara de buze Și pomeți nu prea îmi văd sa facă altceva.
0
30-01-2018, ora 21:30
Daisey1
Nu este medic/terapeut
Daisey1
DianaT13 eu sunt operată la ovidiu ivan si multe alte fete cauta mai in spate pe forum ca numai stiu exact numele
0
30-01-2018, ora 22:35
DianaT13
Nu este medic/terapeut
DianaT13
Daisey1 si esti multumita? am primit doar feed back-uri pozitive, ce-i drept. Tie ce cantitate ti-a pus? Totul a decurs precum asteptarilor? Rezultatul este unul f frumos :)
0
30-01-2018, ora 23:01
Ramona C.
Nu este medic/terapeut
Ramona C.
Mai este vreo fata programata la operatie pe 26 feb?
2
30-01-2018, ora 23:25
TinaD
Nu este medic/terapeut
TinaD
Sorina din cate stiu ei nu fac operatii estetice...doar pun acid..botox si cam tot ce este non invaziv.
0
31-01-2018, ora 00:15
Daisey1
Nu este medic/terapeut
Daisey1
Da eu am 425 dar prima data am avut 325 din cauza unei probleme a trebuit sa ma reoperez eu de cand sunt pe forum nu am vazut fete nemultumite operate de el
2
31-01-2018, ora 09:54
Stef90
Nu este medic/terapeut
Stef90
Buna fetelor, Tina ai sani frumosi, stai linistita sigur si rezultatul va fii frumos, coteaza mult de unde pleci si o sa iesi si din casa:))
eu am condus din a 5 a zi, poti iesii la plimbare fara probleme, dureriile nu sunt mari numai ca e un discomfort la miscare, cel putin asa am patit eu, dar e normal si trece. Martisor iti tin pumnii, te simt foarte emotionata dar o sa vezi ca va fii bine. Va asteptam aici fetelor joi seara dupa operatie. Briana frumosi sani, de fapt numai sani frumosi am vazut in ultimul timp :*:*
0
31-01-2018, ora 10:49
Martisor
Nu este medic/terapeut
Martisor
Buna Stef 90 Mulțumesc frumos de incurajari Intr adevăr sunt foarte emoționată si asta cred ca e normal si din cauza vârstei. Sunt mai precauta, ma.gândesc ca un organism mai înaintat in vârsta se reface mai greu decat unul mai tânăr. Sunt echilibrată din punct de vedere emoțional dar ma.si gândesc la toate riscurile operatiei. In general ma gândesc ca organismul sa nu mi respingă implantul mamar.si sa fac contractura capsulara. Asta cred ca este temerea mea.cea mai mare. Oricum maine e.ziua cea mare.si sper sa treacă cu bine. Va pup pe toate!
2
31-01-2018, ora 13:34
Briana90
Nu este medic/terapeut
Briana90
Mulțumesc Ștef, și ai tai sunt superbi!:*

Martisor, fii optimista! Nu înțeleg de ce pui răul in fata? Analizele, ecografia totul ti-a ieșit bine...atunci de ce gândești așa? Efecte negative pot apărea l orice vârsta și la orice femeie oricând. Mai ai puțin, calmează-te si răbdare! :*
0
31-01-2018, ora 15:04
Raluqtza89
Nu este medic/terapeut
Raluqtza89
Buna, pe voi fetelor cat v a ținut durerea de sani?Eu am 15 zile de la operatie si inca mai am dureri si mai ma doare si operatia.Sani sunt încă asimetrici( unul mai lăsat, altul mai in sus), oare situația se va regla? Parca nici nu pot sa ma bucur de operatie când nu vad rezultatul, ca nu stiu cum va evolua.
0
31-01-2018, ora 15:26
Stef90
Nu este medic/terapeut
Stef90
Raluca sanii la propriu nu ma dor dar taieturile
Inca ma tin bine, maine fac si eu 3 saptamani, plus ca obosesc imediat cum ma agit o idee. Eu zic ca e normal, totusi sunt doua taieturi, trebuie timp de vindecare completa.
0
31-01-2018, ora 16:35
Cris_cc
Nu este medic/terapeut
Cris_cc
Buna! Pe mine ma dor putin si dupa ce mi fac masaj, fiind si asa tari, cu atat mai ciudat... dar astept sa treaca. Eu am 2 saptamani jumatate si incepe sa mi placa cu sani din ce in ce mai mult cu sani :))))

Curiozitate: voi ce crema ati folosit pentru cicatrici? Doctorul mi a recomandat stratamed. Oare sa iau varianta de 10gr? Imi ajunge?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 275927602761 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •