Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 278627872788 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
26-02-2018, ora 09:53
maru.86
Nu este medic/terapeut
maru.86
Buna fetelor !
Am gasit mai prin spatele paginilor o discutie despre o asigurare (400 euro) pe care o poti incheia inainte de operatie care consta in schimbarea implanturilor gratuit in caz de accident, ruptura sau contractie capsulara, stiti ceva de asa ceva ? mai exista ? sau se merita ?
0
26-02-2018, ora 09:58
Bitrix
Nu este medic/terapeut
Bitrix
Buna eu la medicul Lucian popa aveam asta in banii de pachet total
0
26-02-2018, ora 11:06
Anetteana
Nu este medic/terapeut
Anetteana
Dar silicoanele au garantie pentru asta! Mentorul are garantie 15 ani, Arion are garantie toata viata. Poate exista vreun brand fara garantie...dar astea 2 sigur au
0
26-02-2018, ora 12:01
Georgia06
Nu este medic/terapeut
Georgia06
Si eu am garantie pe viata la implanturi :)
0
26-02-2018, ora 12:05
Anetteana
Nu este medic/terapeut
Anetteana
Georgia tie ti-a recomandat masajul la sani?
3
26-02-2018, ora 12:15
AndreeaRadu13
Nu este medic/terapeut
AndreeaRadu13
Asigurarea acopera si costul interventiei. In caz de contractura/ruptura, firmele de implant inlocuiesc implantul fara sa mai achiti inca o data costul lor. Daca eu am platit 3800Eur, de acolo costul implantului meu era doar 1000Eur. Acea asigurare imi acopera si clinica, doctorul, etc.
0
26-02-2018, ora 12:23
Alina
Nu este medic/terapeut
Alina
Buna si eu acum 6 luni am facut un lifing la sani si mi au pus si silicoane si sunt foarte multumita. Am vazut ca aici sunt si echipa dela Healvip si am decis sai recomand cu drag. Am achitat 3250 euro in pret a fost inclus o noapte la spital, medicamente, bustiera si transferul aeroport hotel sipital si return.
P.s silicoanele sunt Mentor.
1
26-02-2018, ora 12:29
Georgia06
Nu este medic/terapeut
Georgia06
Anetteana, mie nu mi a spus nimic de masaj. Eu cand am fost sa-mi scoata firele, ma simteam ff bine si s-a bucurat ca am inceput sa conduc si ca m am dezbracat fara probleme, singura. Nu mi-a spus decat sa-mi largesc bustiera si ca ne vedem in mai la control.. ptr ca atunci ma intorc eu in tara.
Nu mai sunt umflati si vad ca se aseaza pe zi ce trece, dar in fiecare seara, dupa baie, ma dau cu crema de corp si ma si masez atat cat pot ptr ca sunt ff sensibili :)
3
26-02-2018, ora 14:21
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Bitrix eu m-am operat la dr. L. Popa. Citeste informatiile despre operatia mea la profilul meu.
Cunosc cazul nefericit al doctorului (stiam de dinainte de operatie) si din cate am inteles pacienta era la a 3-a operatie si a decedat din cauza anesteziei (avea probleme cu inima). Poate singura vina a doctorului Popa a fost neatentia la analizele preoperatorii (desi cred ca si anestezistul ar fi trebuit sa le vada).
Eu am fost multumita de dr. Popa, n-am ce sa-i reprosez.cunosc si alte fete operate la el si au fost ok.
Nu ii fac reclama, n-am nici un interes, spun doar ce am trait eu si ce am auzit.
Problema e ca nu prea ai ce alege in Iasi, sunt putini doctori. Susanu nu recomand, am auzit de rau de ea in mai multe cazuri. Ar mai fi Lazar de la Elytis si Motruc de la Ominiclinic, dar nu am suficiente referinte despre ei.
Despre Stan de la Bacau am auzit destule cazuri nemultumite, sunt si reusite, dar si nereusite, problema la el e ca pune doar Polytech si marimi f.mici. plus ca e nejustificat de scump. Te vei trezi ca ai sanii aproape ca inainte si ai dat si o caruta de bani.
Daca ai disponibilitatea, mergi la Bucuresti, acolo chiar ai de unde alege, dar tre sa iei in considerare toate drumurile pe care va trebui sa le faci.
Eu nu am avut cum sa fac atatea drumuri la Bucuresti, am si 2 copii destul de micuti. Dar oricum nu imi pare rau de alegerea facuta, doar ca i-as fi vrut mai mari putin :)
Eu din pct meu de vexere recomand dr. Popa, mai ales daca nu ai probleme de sanatate sau vreo situatie speciala.
Despre anticonceptionale habar n-am, pt ca eu nu am luat si deci nu l-am intrebat despre asa ceva.
Bafta!
0
26-02-2018, ora 17:03
Bitrix
Nu este medic/terapeut
Bitrix
Multumesc frumos ! Ce sa zic chiar ma ajuta aceste informații, are cineva informații de doctorul Lazar din Iași am înțeles ca operează la Iași dar vine și la Suceava și mi-ar fi de ajutor
1
26-02-2018, ora 17:26
Anetteana
Nu este medic/terapeut
Anetteana
Bitrix scrie sus in dreapta unde e lupa numele doctorului si iti apar informatiile despre acesta
0
26-02-2018, ora 21:28
Bitrix
Nu este medic/terapeut
Bitrix
Fetelor știți cumva după cât timp se pot relua contactele sexuale și condusul?
0
26-02-2018, ora 21:33
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Bitrix depinde de la persoana la persoana, in functie de cat de capabil se simte fiecare si de recomandarile medicului, bineinteles.
In medie sex dupa 3 sapt. Iar de condus dupa 2 sapt.
0
26-02-2018, ora 21:47
Mădă02
Nu este medic/terapeut
Mădă02
Bitrix, eu am condus dupa o luna..e cam greu cu schimbatul vitezelor si cu virajele iar sex dupa 2 saptamani si putin am putut.
2
26-02-2018, ora 22:42
AndreeaRadu13
Nu este medic/terapeut
AndreeaRadu13
Doar eu pe invers.. am condus inainte de sex :-) dupa vreo 8 zile am fost nevoita sa conduc, ma mai ajutam cu cealalta mana chiar pt a-ntaia, in rest a fost ok deja dupa o zi. Sexul tot asa pe la 2 saptamani, dar nu m-am simtit zeita, daca pot spune asa, am fost mai de graba un artefact de neatins, de savurat cu privirea si fara miscari bruste :-) va pup
0
26-02-2018, ora 22:43
AndreeaRadu13
Nu este medic/terapeut
AndreeaRadu13
Mada, nu stiu cand ai schimbat poza, dar e delir! Arata foarte frumos tot, sanii cu talia micuta! Sexy rau
0
26-02-2018, ora 23:00
Bitrix
Nu este medic/terapeut
Bitrix
Da am observat ca e destul de discutabil unele persoane chiar după o luna cu grija iar altele mi-au spus ca imediat... depinde de la caz la caz
0
26-02-2018, ora 23:11
Mădă02
Nu este medic/terapeut
Mădă02
Mersi mult Andreea!! Te pupp
0
26-02-2018, ora 23:58
Georgia06
Nu este medic/terapeut
Georgia06
Eu am condus la 5 zile dupa operatie... mi-a fost usor ca am automata si nu era nevoie sa schimb vitezele.
Iar sex cred ca dupa o saptamana dar nu m-am miscat prea mult :))) pupici
0
27-02-2018, ora 00:01
Bitrix
Nu este medic/terapeut
Bitrix
Mersi fain pentru răspuns, crezi ca pot după o săptămâna sa fac ?
0
27-02-2018, ora 00:05
Georgia06
Nu este medic/terapeut
Georgia06
Bitrix, atata timp cat stai pe spate si nu te atinge pe sani, cred ca e ok :))) ce sa-ti spun, fiecare face cum poate :)) pup x
0
27-02-2018, ora 01:04
Bitrix
Nu este medic/terapeut
Bitrix
Mersi te pup
0
27-02-2018, ora 06:54
Roselove
Nu este medic/terapeut
Roselove
Buna fetelor! Urmeaza sa ma operez maine la de Chawi si am uitat complet de ceva f important: concediul. Cum fac sa iau concediu medical? Am vb ieri cu dr de familie si a zis ca ea nu imi poate da pt asa interventie, doar dr estetician poate. Concediu din zilele mele de concediu nu as vrea sa imi iau, evident. Voi cum ati procedat?
Merci frumos!
1
27-02-2018, ora 07:42
Disguised Marionette
Nu este medic/terapeut
Disguised Marionette
Mie Rachad imi putea da concediu medical. Si cu el mergi la mf si il stampileaza. Este obligat sa iti puna stampila. :)
2
27-02-2018, ora 09:38
AndreeaRadu13
Nu este medic/terapeut
AndreeaRadu13
Din ce stiu eu, daca operatia are scop pur estetic, nu poate constitui motiv de concediu medical.m, e un moft. Mi-as lua medical si pt nas, pt botox in frunte si buze, pt fund brazilian- si 3 luni nu as mai munci nimic. Acestea sunt mofturi nu cazuri medicale. Daca e reconstructie sau e combinata cu extirpari, etc, e altceva.
0
27-02-2018, ora 09:50
FrancescaA
Nu este medic/terapeut
FrancescaA
Neata, fetele! Pe mine ma apuca la date fixe „tatosenia“ :) tot anul trecut, pe vremea asta, prospectam piata si ma programam la diversi...intre timp m-am morcovit si am renuntat, dar anul asta sper totusisa se intample!
Ma tenteaza Siclovan si Vitalie Stan...mnoh...ceva info? Help, please! :)
0
27-02-2018, ora 10:23
Disguised Marionette
Nu este medic/terapeut
Disguised Marionette
Andreea, se da medical pentru rinoplastie, implant mamar. Nu botox. Iti spun pentru ca stiu exact ce vorbesc. Depinde de medicul tau de fam cat de dragut si serviabil este. Daca el refuza sa puna stampila, e bulan si zic sa il schimbi :)
Eu m-am inteles cu angajatorul sa imi iau de odihna doua sapt ( asa am luat si salariu 100% ) prietena mea a facut rinoplastie dupa ce a facut op de deviatie de sept. I s-a dat medical de la spital si cu el a fost la mf si l-a stampilat fara probleme. Eu am beneficiat de medical dupa op la paroscopic de hernie ombilicala cu montare de plasa si displazia muschilor abdominali. Nu a fost o urgenta in consecinta am luat 75% salariu. Repet, medicul de familie este cheia! Poate refuza din exces de zel, nesimtire, invidie etc. :) toate bune.
0
27-02-2018, ora 10:24
Anetteana
Nu este medic/terapeut
Anetteana
Cauta pe forum in trecut despre domnul doctor Horia Siclovan. Era o fata cu niste sani horror facuti la dansul. Era terminata saraca...recomand pe domnul doctor Stan Vitalie, are niste rezultate foarte frumoase
0
27-02-2018, ora 10:45
Jolene
Nu este medic/terapeut
Jolene
Categoric Vitalie Stan-:)!!!
0
27-02-2018, ora 10:46
FrancescaA
Nu este medic/terapeut
FrancescaA
Multu de raspuns! Acum ma gandesc ca aproape fiecare doctor are cate un caz nefericit...
Si Porumb mai intra in lista :))))
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 278627872788 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •