Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 279280281 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
21-11-2010, ora 15:56
chrysalys
Nu este medic/terapeut
chrysalys
babytsa sa te odihnesti bine si sa visezi doar sani frumosi;) operatie usoara maine sa te recuperezi frumos si sa ne incanti cu pozele tale!
0
21-11-2010, ora 15:59
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Irinco, multumesc :)
Babytsa, stie doctorul ce face si sa-i urmezi sfaturile dupa operatie. Babytsa, eu zic sa optezi pt 290, daca mai poti schimba acum ceva... nu o sa fie o diferenta foarte mare, dar sa nu iti para rau ca ti-ai pus doar 255...
Alegerea insa iti apartine tie.
Sarina, uita-te la poza mea before... ti se pare ca se incadreaza ? cum zice babytsa, cu toate ne confruntam cu problemele astea, altfel nu am fi active pe acest forum.tu te-ai hotarat deja sa te operezi sau deocamdata te documentezi?
0
21-11-2010, ora 15:59
babytsa
Nu este medic/terapeut
babytsa
Chrys multumesc...Simt asa un gol in stomac..si de fericire..si de emotii..si daca nu erati voi aici..daca nu exista acest forum sigur mi-ar fi fost mult mai greu...da cu fiecare poveste citita prind mai mult curaj :)
0
21-11-2010, ora 16:04
babytsa
Nu este medic/terapeut
babytsa
Da..o sa insist pe un 290...sa vad si parerea lui..si depinde si de momentu de fatza cand o sa vada daca accepta sanul marimea sau nu..si totusi cred ca le am mai mici si decat le aveai tu :(
0
21-11-2010, ora 16:14
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
E normal sa ai emotii... sa vezi cand ajungi in sala de operatie... mie doar atunci mi s-au inmuiat genunchii, fiindca doar atunci am realizat ca intr-adevar se intampla...oricum, in mai putin de un minut n-am mai stiut nimic...
Eu spun sa incerci pe 290... dr. iti va spune daca este posibil sau nu. Si mie mi-a spus inainte de operatie ca POATE ar intra un 380, dar am ramas la 330. Iar dupa operatie mi-a spus ca abia a intrat 330..n-avea nici o sansa mai mare... s-ar fi vazut marginile in parti urat... deci cel mai bine este sa mergi pe mana doctorului.
0
21-11-2010, ora 16:18
babytsa
Nu este medic/terapeut
babytsa
Off...da cum iti face anestezia? cand esti pe masa sau cand? nu iti pune intai masca si dupa injectia? :( mie mi-e frica de ace :)))
0
21-11-2010, ora 16:25
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Pai mie mi-a pus o branula ( sau cum ii zice la chiestia aia ) si prin ea mi-a injectat anestezia si apoi perfuziile si calmantele. Am purtat-o de la internare pana la externare. ma gandesc ca asa va fi si la tine... te uiti in alta parte cand iti da injectiile... Pe masa, da. Nu cred ca iti pune masca... tot din cate stiu eu te va intuba... mie masca de oxigen mi-a pus-o cand m-am trezit, dar mai mult ma deranja decat sa ma ajute sa respir... acuma nu stiu nici eu exact si ca sa fiu sincera nici nu m-au prea interesat detaliile astea... oricum iei somn instantaneu si nu mai sti...
0
21-11-2010, ora 16:30
babytsa
Nu este medic/terapeut
babytsa
off..sper sa fie bine...si sa nu-mi faca multe injectii..ca mor :)) nu stiu ce sa mai zic...mi-e frica..atat mai pot spune
0
21-11-2010, ora 16:35
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Babytsa, odata pusa branula, nu vor mai fi folosite ace. asa ca nu iti fa griji. si crede-ma ca daca vei avea dureri te vei bucura de calmantele injectate... :)
O sa fie bine. Nu iti fa griji.
0
21-11-2010, ora 16:41
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Sfatul meu, dupa operatie, este sa iti pastrezi calmul.Indiferent de dureri sa nu te sperii, iti vor trece. Oricum, dupa operatie nu vei sti pe ce lume esti. este normal... a doua zi cand te vei trezi, te vei simti deja mai bine. La ce ora te operezi?
0
21-11-2010, ora 16:42
babytsa
Nu este medic/terapeut
babytsa
oricum o sa ma mai inveselesc dupa..mi-am cumparat pijamale roz cu ursuleti :)) si sper sa o lase pe mama sa imi aduca, catelusa sa o vad..asta m-ar mai binedispune..are 2 luni jum si e o frumusete ;;)
Agonista ms de rabdarea cu mine :D
0
21-11-2010, ora 16:43
babytsa
Nu este medic/terapeut
babytsa
dupa amiaza pe la 3 3 jum
0
21-11-2010, ora 16:46
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Nu stiu daca o va lasa cu catelusa... :D dar ar fi frumos... oricum nu vei prea realiza ce se intampla in jurul tau, imediat dupa operatie. Cat stai internata? Iti pune tuburi de dren?
Ce catelusa ai?
Nu ai pt ce sa imi multumesti. ;) de asta suntem aici, sa ne sustinem reciproc, cu bune si rele...
0
21-11-2010, ora 16:47
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
nasol ca trebuie sa astepti toata dimineata... dormi pana tarziu...daca poti...:D
0
21-11-2010, ora 17:05
babytsa
Nu este medic/terapeut
babytsa
Ar fi frumos sa o lase..oricum e mica nu merge pe jos, Yorkshire terrier toy..sper sa-mi dea somnifere sa dorm dupa...Internata cred ca o sa fiu pana a doua zi dimineata.Cat despre tuburile de dren..doctorul a spus ca nu foloseste.decat in cazul in care la control simte el ca este in neregula..atunci o sa elimine sangele acumulat, dar a spus ca rar se intampla sa fie nevoie de interventie..Si despre ora operatiei e ok..eu oricum ma trezesc foarte tarziu..gen 12..1..si o sa fiu acolo cu prietena mea la 1:45..ne opereaza pe amandoua in aceeasi zi...
0
21-11-2010, ora 17:11
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
pai o sa fi somnoroasa de la calmante si de la anastezie vei fi epuizata...vei dormi bine. te va incomoda faptul ca trebuie sa stai intinsa doar pe spate, dar trece.
Ce fain, ca va operati amandoua. Va pune si in aceeasi camera? Ea nu are emotii? Sa intre dupa operatie si prietena ta pe forum sa o admiram la fel ca si pe tine. :D
0
21-11-2010, ora 17:14
babytsa
Nu este medic/terapeut
babytsa
Ideea era sa ne bage pe amandoua in camera cu 2 paturi...insa ei i-au iesit analizele cam prost..spune ea..si era fff ingrijorata si speriata..si doctorul i-a spus ca anestezistul ii fa citi rezultatele si ii va spune daca poate intra in operatie..este legat de analizele de Coagulare..sper sa fie totul ok..la amandoua..eu n-am vrut sa aud niciun rezultat..nimic.Daca va fi operata cu siguranta va avea niste sani superbi.pt ca ea deja detine unii conturati frumos
0
21-11-2010, ora 17:23
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Hmm...sa speram ca va putea sa o opereze... oricum insa, daca nu este complet sanatoasa, sau daca are anumite probleme, este spre binele ei sa nu fie operata si sa nu isi asume riscuri.
Si tu vei avea sanii frumosi... sunt convinsa ca dr. a ales un implant ce ti se va potrivi si va "da bine pe sticla" :D... uita-te si la mine de la ce am plecat... eram varza.
0
21-11-2010, ora 17:25
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Bafta maine babysta. Alegerea implantului rotund sau anatomic depinde de dorinta ta si de aspectul sanului tau asa cum spunea si capri care ma impresioneaza cu cunostiintele ei.
Eu am rotunde ca mi-a fost frica sa nu se rasuceasca si mi-am dorit sa fie mai plini in partea de sus.
Coleen ma bucur ca esti bine asteptem poze cu tine.
Agonista sanii tai arata foarte bine.
0
21-11-2010, ora 17:31
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Multumesc Miruna...
In legatura cu forma implantului... eu nu am vrut rotunde... dar si doctorul mi-a spus nu ar arata bine la mine... acuma depinde si de fiecare in parte... ai tai, arata foarte bine...
0
21-11-2010, ora 17:35
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Nu ma refeream la cineva anume pur si simplu incercam sa dau un raspuns unei postari anterioare.
Sanii tai arata foarte bine imi plac mult.Bravo
0
21-11-2010, ora 17:38
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Ah nu... nici nu m-am simtit :D... spuneam doar ca mie personal nu mi s-ar fi potrivit... in schimb la tine, arata foarte bine... :D

Multumesc inca o data... nici de ai tai nu pot spune altceva decat de bine... :D
Bravo dl. Horia Siclovan ! Nu mie ;))
0
21-11-2010, ora 17:56
ralucut
Nu este medic/terapeut
ralucut
Miruna frumoasa ca de obicei.
Coleen felicitari pentru operatie si insanatosire grabnica iti doresc.
Babysta succes maine.
Nyko sunt sigura ca o sa fie foarte bine sanii tai si eu am fost ingrijorata ca nu o sa coboare dar ai sa vezi ca o sa se aseze foarte frumos peste ceva timp dupa ce o sa faci si masaj.
Salutari tuturor fetelor !
0
21-11-2010, ora 18:35
Morena11
Nu este medic/terapeut
Morena11
buna fetele am revenit printre voi pt ca am o urgenta.Am facut 4 luni de la operatie dar din pacate trec prin o mica problema la sanul stang.Din pacate operatia la sanul stang nu mi s-a inkis la timp, apoi dupa 2 luni a inceput procedeul de inchidere, dar la doar 2 sapt dupa inchidere am facut o basica plina cu lichid.Sunt disperata, banuiesc ca este o infectie dar cand am fost la doctor mi s-a zis k nu este ceva foarte grav ca se mai intampla ca pielea sa fie mai sensibila si acum iau antibiotice si apoi voi merge la dansa sa imi inchida operatia cu un fir mai rezistent! Ati mai auzit ceva legat de vreun caz asemanator?
0
21-11-2010, ora 18:43
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Buna Morena, eu nu am mai auzit sa nu se inchida operatia, insa am auzit sa se deschida... probabil este cam acelasi lucru... nu este bine ca s-a intamplat asta... Nu sunt expert, dar la 2 luni, nu ar fi trebuit sa fie deja cat de cat vindecat? Capri unde esti? ;)
Dar tie dna dr. nu ti-a prescris antibiotice dupa operatie?
Draga Morena, nu te speria, se poate "repara". Iti doresc insanatosire grabnica si sa iti inchida bine operatia a doua oara...
0
21-11-2010, ora 18:52
Morena11
Nu este medic/terapeut
Morena11
Ba da am luat dar le-am luat doar o saptamana antibioticele.Apoi dupa 2 sapt de la operatie nu mi-am luat concediu medical, m-am reintors la munca si am tot dat vina pe efortul de la munca pt neinchiderea operatiei.
Sunt foarte speriata si am ajuns la ganduri din ce in ce mai negre.Maine ma duc la dna doctora si sper din suflet ca totul sa iasa cu bine.Dar chair aveam nevoie sa stiu de la voi daca ati mai auzit de cazuri de genul meu.Acum iau Zinnat k antibiotice
0
21-11-2010, ora 18:59
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Nu iti fa griji, va fi bine, dar incearca sa nu mai depui efort fizic cel putin 2-3 saptamani dupa operatie.
Daca nu ai depus efort fizic la servicu atunci nu stiu a cui este vina... probabil a atelor... desi imi este greu sa cred ca s-au rupt ele asa numa... poate nu te-a cusut bine... nici nu stiu ce sa spun... ceea ce ma revolta insa este ca a dat vina pe pielea sensibila pe cand probabil era o infectie...
ai mare grija de tine. Ia si vitamina C ajuta la cicatrizare si la o vindecare rapida.

Si mie dr. mi-a prescris doar o sapt antibiotice... deci e normal sa nu iei mai mult timp.

Nu esti singura care a patit asta...dar totusi nu este normal sa se intample...
0
21-11-2010, ora 19:12
babytsa
Nu este medic/terapeut
babytsa
Morena banuiesc ca basica plina cu lichid este sangele acumulat..Probabil la operatia doctora nu a folosit tuburi de dren pentru a arata mai bine cicatricea ( cum majoritatea doctorilor fac) din cate am inteles eu de la doctorul meu aceasta basica cu lichid este sangele acumulat dupa inchiderea operatiei..doctorul meu ma atentiona ca exista si riscul de a se forma aceasta capsula ( iar asta va vedea doar la consultatii) iar in cazul in care capsula este prea mare..sau incomoda..si doctorul considera ca este periculos va trebuii sa iti scoata sangele acumulat banuiesc ca este nevoie de o injectie sa scoata sangele...repet...asta am inteles eu de la doctor..si parerea mea este sa nu-ti faci griji pentru ca toate facem o capsula de sange..mai mica sau mai mare(cele operate fara tuburi) dar in cazul in care este prea mare atunci trebuie intervenit si eliminat.Nu iti face griji o sa fie in regula. :*
0
21-11-2010, ora 19:14
cindy74
Nu este medic/terapeut
cindy74
Bafta maine Babytsa. Nu-ti fa griji cu anestezia, eu am 2 anestezii totale la activ, si de fiecare data ma simteam de parca eram intr-un carusel. Parca plutesti intr-o mare de culoare. Cel putin la mine asa a fost. Actioneaza aproape intantaneu si treptat parca incepi din nou sa simti realitatea. Daca nu poti dormi la noapte, viseaza cu ochii deschisi la cum vei arata dupa, cum te vei simti din nou la mare, pe plaja, cu un sutien fara burete...vizualizeaza privirile celor din jur la vederea calor 2 frumuseti...eu zic ca merita fiecare secunda de neliniste si de stres de care ai avut parte. Asa ca somn usor, sa ai multa incredere maine, atat in tine cat si in echipa de medici din jur si abia astept sa ne incanti cu noile tale poze.
0
21-11-2010, ora 19:39
babytsa
Nu este medic/terapeut
babytsa
Cindy multumesc de incurajari..asa este. o sa ma gandesc numai la lucrurile astea :D acum o sa ies cu iubi si prietenii sa ma mai destind putin.o sa vin tarziu acasa ca sa ma ia somnu rpd..si o sa ma trezesc tarziu ca sa nu am timp sa ma mai gandesc sa mi se faca frica rau..nu sunt nici prima nici ultima care a trecut prin operatia asta..n-a murit nimeni..si fatza de altele asta este o operatie mai usoara...frica mea este ca pana acum n-am avut nicio operatie..si niciodata internata..de asta am asa emotii :( abia astept sa trec prin toate etapele..la anestezie sa vad si eu ce senzatie este :P daca este mai multa adrenalina ca la bunji jumping..ca d-ala am facut :)))) m-am aruncat in gol de la 233 metrii..daca n-am murit atunci..acum nici atat :))))
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 279280281 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •