Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 280928102811 ..... 3218 3219 Înainte ›
2
19-03-2018, ora 10:43
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
Esn, tu ce tip de implant ai? În primul tău comentariu ai scris ca ai "implanturi rotunde, anatomice, de 300". Sunt rotunde sau anatomice? Ca m-am încurcat :)
5
19-03-2018, ora 11:02
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Hey!!! M a ajutat admin, mi am recuperat contul!
Vă pup pe toate!
Sper sa fiu de ajutor in continuare, știu ce înseamnă un sfat sau o vorba buna.

ESN, dpdv al medicului, sânii arata bine, știe el mai bine! Comparativ cu pacientele, doctorii cunosc evoluția după operație, ar trebui sa te liniștească vorbele lui.
Dacă dr nu ți a recomandat masaj, de ce îl faci? Simți ca te ajuta? Eu nu am ieșit din cuvântul dr meu, chiar dacă am avut niște restricții groaznice ( 3 luni sa nu ridic brațele, sa dorm doar pe spate, sa nu ma ridic singura timp de 3 sapt smd)
Toate trec.. Rabdarica !:)
3
19-03-2018, ora 11:22
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
Mamitzica, mi-am amintit cu drag de tine acum, cu "rab-da-ri-ca", îmi lipisem un bilet pe oglinda după operație cu "citatul" asta, încă îl mai am:)))
6
19-03-2018, ora 11:33
Belll33
Nu este medic/terapeut
Belll33
Martisor, nu esti singura care trece prin dureri.Daca m-ai fi vazut pe mine.cu siguranta ai fi renuntat la operatie.A fost groaznic dar a trecut.Am 5 luni si sunt ca noua.Nu te descuraja.O sa fie bine!Ai incredere!Mie mi-a luat o luna sa ma ridic singura, plangeam, am intrat in depresie, nu stateam bine in nici un fel, mergeam prin casa ca un robot si aveam si copilul de nici 3 ani care tanjea sa o iau in brate, operatia care nu vroia sa se inchida, a si copt in cateva locuri.Vei vedea ca cu cat trec zilele o sa vezi progrese.Te pup!Fii tare!
0
19-03-2018, ora 12:16
Iuliapopa
Nu este medic/terapeut
Iuliapopa
Belll33 cum ai trecut peste perioada asta grea cu copilasul acasa? Al meu vrea sa adoarma doar cu mine, sa se joace cu mine, vor fi parintii mei la mine, dar ma gandesc cu groaza. M am gandit si la varianta de a l trimite la ai mei, dar mama nu vrea sa ma lase singura, sotul pleaca dim si vine seara...
2
19-03-2018, ora 12:58
Belll33
Nu este medic/terapeut
Belll33
Iulia, l-am avut pe sot acasa non stop.Am planificat voiajele lui in functie de aceasta operatie.Nici unul dintre noi nu ne-am asteptat sa fie atat de grea recuperarea.A stat acasa fix doua luni.Am avut noroc ca cea mica a inteles ca mami are o bubita si ca nu se mai poate juca cu ea o perioada.A fost mai greu la somn ptr ca ea vroia sa doarma doar cu mine si imi era teama sa nu ma loveasca in somn.Si acum dupa 5 luni dorm cu mainile pe sani.Sa ma apar in caz de ceva:))!Succes si sa aveti toate parte de recuperari usoare!
0
19-03-2018, ora 14:51
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Buna fetelor, maine ma operez din nou..am intrat in panica pt ca astazi mi-a venit ciclul..poate de la stres..a mai fost cineva in situatia mea?
1
19-03-2018, ora 15:11
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Când ești la menstruație, riscul consta in sângerarea mai abundentă pe masa de operație, sfatul meu este sa ți anunți doctorul astăzi, știu și cazuri in care au operat chiar dacă pacienta era la ciclu, dar este indicat sa anunți, poate îți administrează ei ceva.
Sa nu ascunzi faptul ca ești la ciclu, asta e părerea mea, iar dr tău va decide cum e mai bn pt tine.
0
19-03-2018, ora 15:14
Bitrix
Nu este medic/terapeut
Bitrix
Buna eu nimeream pe menstruație și am luat incontinuare anticoncepționalele altfel operația se anula
0
19-03-2018, ora 15:14
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Amee iti tin pumnii!!!
0
19-03-2018, ora 15:46
Iuliapopa
Nu este medic/terapeut
Iuliapopa
Tot citesc la profilul unora dintre voi ca ati fost reoperate sau urmeaza sa faceti un retus. Care e cauza? Alexandra88 arati super! Am multe temeri, durerile si faptul ca va trebui un retus, si eu nu sunt pregatita psihic pt inca o operatie, nici pt prima (11 aprilie) nu s pregatita, stiu doar ca imi doresc sani frumosi!
2
19-03-2018, ora 17:28
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Eu fac retus pt ca un san nu a coborat..am 7 luni in 2 zile de la prima operatie.Mamitzica stiu care e pericolul si nu vreau sa ascund nimic dlui dr numai ca e cam greu sa dau de dansul...nici macar nu e vina mea ca eu programasem retusul pe 23 si ei mi-au schimbat data...merci Alexandra, sper sa fie la fel de usor ca in august..
2
19-03-2018, ora 17:28
AndreeaRadu13
Nu este medic/terapeut
AndreeaRadu13
Iulia, un retus nu e obligatoriu. Sunt cazuri in care e optional, dar se vrea o marime mai mare decat a fost posibil prin prima operatie, sau cele la nevoie, cand sanii nu s-au egalizat, nu au coborat, etc (complicatii sau rezultate departe de ce s-a agreat inainte de operatie)
Eu una am visat la sanii pe care ii am acum, nu cred ca ma voi razgandi spre o marime mai mare, asa ca exclud posibilitatea unei reoperari atata vreme cat nu sunt complicatii de-a lungul timpului. Doamne ajuta sa nu avem nevoie niciuna de retusuri, ci sa recurgem la ele doar pentru partea estetica.
Fii pozitiva si nu te gandi de pe acum ca va fi nevoie de vreun retus! Vei avea sanii visati! Pupici
1
19-03-2018, ora 17:29
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Buna iulia iti spun sincer ca a 2 a operatie a fost floare la ureche. Pe langa faptul ca stii deja despre c’è este vorba nu mai este o noutate a fost si mult mai usoara recuperarea iar medicul super profi. Chiar m am distrat in sala de operatie am ras am glumit si fiind operata la prima ora nu am avut de asteptat a decurs totul foarte Repede. Important este sa stii c’è vrei sa schimbi de la prima operatie. Là mine au fost puse prea sus iar mamelonul prea jos asa ca i am spus ca le vreau mai jos si mai moi asa ca mi a schimbat pozotia si tipul de implant. Nu ti fie frica ca nu ai de ce ! 80% din femeile de astazi au implant si este considerata o operatie simpla !
2
19-03-2018, ora 17:32
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Aaaa iulia scuzama acu am vazut ca esti la prima op important este sa explici exact c’è vrei. Daca ii vrei naturali mergi pe anatomic iar daca ti plac mai sexy mergi pe rotund dar sa nu tii puna prea sus ca o sa se vada fake. Succes !!!
1
19-03-2018, ora 17:33
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Amee o sa fie mai usoara decat prima ai sa vezi iar rezultatul o sa fie super deoarece stie unde este greseala !!! Te pup
1
19-03-2018, ora 17:35
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Daaaa Iulia sa stii neaparat ce vrei ca eu i- am vrut naturali asa i-a facut si acum nu imi plac
2
19-03-2018, ora 17:36
Esn
Nu este medic/terapeut
Esn
Și apropo de ce tip de silicon au folosit.n am citit pe aici pe forum despre ele, probabil se folosesc doar aici in zona.monobloc silicone softone - facute de laboratoarele Arion. Sunt implanturi tip high-cohesive gel ( solid gel). Au si forme diferite si, desi astea ale mele se numesc anatomice, ele sunt rotunde si au o particularitate interesanta: cand stai pe spate, se lasa la fel ca sanii naturali, nu stau țepeni, in sus.
O sa ma uit pe hartiile de ieșire din spital, sa vad daca gasesc mai multe informatii. Pupici
0
19-03-2018, ora 17:37
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Alexandra nu cred ca e greaseala...pur si simplu dreptul a ramas jumate de cm cocotat...cicatricile mele in schimb sunt superbe..
2
19-03-2018, ora 17:42
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Esn, toate am avut sani diformi si naspa la inceput..daca iti trimit o poza de-a mea zici ca nu e adevarat..trebuie sa ai rabdare muschii au nevoie de timp sa se relaxeze pt ca implanturile sa coboare
1
19-03-2018, ora 19:16
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
Martisor ce ti.a spus doctorul?
0
19-03-2018, ora 20:38
Iuliapopa
Nu este medic/terapeut
Iuliapopa
Amee, dar ce au sanii tai? Mi se pare ca arata bine, cel putin in poza.
0
19-03-2018, ora 20:42
Belll33
Nu este medic/terapeut
Belll33
Fetelor, chiar vroiam sa intreb daca este vreo fata care si-a facut retus la domnul Rachad?Oare cat voi plati?Macar sa-mi fac o idee si sa stiu la ce sa ma astept.El mi-a spus ca intervine fara probleme.La mine nu e vorba de fite.Sanul stang chiar este urat...O sa fac o poza ca sa vedeti si voi despre ce vorbesc.Oricum nu vreau sa fac retusul prea repede.Cat a stat sotul acasa, am fost vai de steaua mea.Cand m-am simtit mai bine, a trebuit sa plece in voiaj.Chiar vreau sa profitam de vara asta.Nu am mai plecat in concediu de anul trecut:((.O sa il fac la toamna.Chiar va rog sa-mi raspundeti.Nu mai am rabdare pana luna viitoare cand ma voi duce la controlul de 6 luni:))!Va pup!Martisor, cum te mai simti?
1
19-03-2018, ora 20:45
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
Bell de ce nu il intrebi pe whatsapp?vorbeste deschis cu el
0
19-03-2018, ora 20:54
Belll33
Nu este medic/terapeut
Belll33
Pun poza acum la profil.Mi-e rusine Nico!
8
19-03-2018, ora 21:07
Martisor
Nu este medic/terapeut
Martisor
Bună seara fetele. Am fost astăzi la d nul doctor Rachad si mi a spus ca totul este ok doar ca la mine la sânul stâng durerile pe care le am si sunt ca o arsură înseamnă ca a fost atins un nerv din jurul muschiului dar ca va trece. Mi a dat calmante mai puternice si unguent cu lidocaina ca sa încerce sa amorteasca cat de cat zona acolo. In rest mi a spus ca arată la 4 zile foarte bine ca nu este nimic care sa indice vreo complicație serom sau contractura capsulara. M am mai linistit si m am uns si astept cu fiecare zi sa mai treaca din durere si arsura pe care o sunt. Daca era ca la sânul drept unde nu am simtit nimic cred ca spuneam ca operatia asta era minunata. Asta e ma duc Vineri din nou la control si astept sa mai treaca durerea. Fetelor care se duc la retus sau care se operează prima oara la doresc din tot sufletul baftă si sa recupereze cat mai usor. Nu am cuvinte sa va multumesc tuturor celor mi ati fost alaturi si care va rupeti din timpul vostru sa ne fiti alături. Va pup cu drag dragele mele prietene !
3
19-03-2018, ora 21:22
AndreeaRadu13
Nu este medic/terapeut
AndreeaRadu13
Ma bucur enorm ca te-ai linistit Martisor si ca nu e nimic grav! Si sper sa treaca repede si durerile!!! Parca de fiecare data cand citesc ca are cineva probleme, trec impreuna prin toata experienta, pt ca sa fim sincere, acese complicatii sunt ca la loterie, mai rar dar uneori ne alegem cu ele.

Interesant modelul de implan Esn. Din ce descrii, e f asemanator cu ce am eu, Motiva. Tot o forma rotunda dar care devine anatomica in picioare sau pe spate.

Va pup
2
19-03-2018, ora 23:05
Liti
Nu este medic/terapeut
Liti
Buna fetelor! Este cineva care a făcut implant mamar la Daciana Gruici? Va rog as dori ceva păreri? Mulțumesc frumos
3
19-03-2018, ora 23:26
Bia99
Nu este medic/terapeut
Bia99
Amee eu am fost la ciclu la prima operatie, imi venise chiar dimineata, i-am spus medicului si mi-a zis ca nu e nici o problema. Tot la Zetta am fost operata. Am spus si asistentelor cand am intrat in sala.

Martisor ma bucur din suflet ca te-ai mai linistit. Cu fiecare zi care trece te vei simti si mai bine.

Esn, din ce am vazut pe net Arionul se numeste Monobloc silicone. Nu stiu sa aiba aceasi calitati ca si Motiva. Daca cineva stie mai mult poate ne povesteste aici.
1
19-03-2018, ora 23:30
Liti
Nu este medic/terapeut
Liti
Buna fetelor! As dori ceva păreri cele care ati făcut implant mamar la Daciana Gruici? Mulțumesc frumos
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 280928102811 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •