Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 281728182819 ..... 3218 3219 Înainte ›
3
25-03-2018, ora 21:36
Cristina456
Nu este medic/terapeut
Cristina456
Mărțisor, dureri ca de febra musculară, dar nu puternica. Ideea e ca atunci cand încep sa simt putin, intrerup acțiunea pe care o fac in momentul acela, deci nu am de unde sa stiu daca ar durea mai mult, sau daca ar fi alt tip de durere. Mai am si o senzație neplăcuta atunci cand ma dau cu stratamed (pe cicatrici). Parca as apasa pe o vanataie. Celebrele dureri de spate din cauza poziției de somn. Si cam atat. Oricum tin sa Menționez următoarele: 1. Am diabet zaharat de tip 1 insulinodependent (ma doare rau si daca ma pisti); 2. După operatie, nu m-a ajutat absolut nimeni. Eu nu am soț sau prieten momentan, deci tot căratul, spălatul, mersul la munca, gătitul si igiena personală mi le-am facut singura si poate ca acum conteaza in tămăduirea rănilor postoperatorii.
0
25-03-2018, ora 21:52
Cristina456
Nu este medic/terapeut
Cristina456
Mărțisor durerile mele sunt de la mușchiul pectoral. Si le am doar la mana dreapta, unde implantul e mai mare cu 60 cc. Cand ridic ceva mai greu de 2kg (am probat acum:)) ). “Arsuri” nu am simtit nici in zona cu inciziile eu. Te-ai gândit ca poate perioada de pastile antiinflamatoare a fost prea scurta? Eu am luat mai mult decat mi-a prescris medicul inițial. Dar am hotărât acest lucru cu dansul. Ai vorbit cu medicul/doctorița? Daca da, ce ti s-a spus?
0
25-03-2018, ora 22:11
Bitrix
Nu este medic/terapeut
Bitrix
Deci eu de la intervenție am aproape doua săptămâni, am purtat plasturi 3 zile după intervenție apoi am avut ceva transparent, ieri a 11-a zi am fost și mi-a scos firele și mi-a spus sa îmi cumpăr plasturi și BIO oil sa dau cu spirt Apoi BIO oil apoi pun plasturi... eu Habarnam cât timp sa fac asta
3
25-03-2018, ora 22:17
Martisor
Nu este medic/terapeut
Martisor
Multumesc frumos pentru raspuns Cristina456. Am vorbit cu d nul doctor. Spune ca o am de la firele si nodurile reabsorbabile si ca vor trece. Intr adevăr eu nu am luat foarte mult calmante decat 4-5zile sa zic asa, dar nici atunci nu ma lăsau. Voi vedea pe parcurs daca vor mai ceda. In schimb sunt bine vindecată la tăieturi si eu am facut treaba si mâncare si nu am putut sta. Te pup si ai grija de tine.
0
25-03-2018, ora 22:20
Cristina456
Nu este medic/terapeut
Cristina456
Mulțumesc si eu te pup Mărțisor! După ce mi-a taiat firele, am avut o senzație neplăcuta pe care nu o pot asocia cu durerea. Mai mult un disconfort. Si am luat antiinflamatoare si in 2 zile mi-a trecut orice senzație. Daca si doctorul a zis ca e ok la tie, atunci nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Evita pe cat posibil efortul fizic. O întrebare. Bustiera cat timp ti-a spus sa o porți?
1
25-03-2018, ora 22:29
Martisor
Nu este medic/terapeut
Martisor
2 luni zi si noapte si 1 luna noaptea. Si de ieri mi a pus banda aceea elastică peste sani si ma simt un pic mai bine. A zis sa o port 1 săptămâna sa coboare si sânul drept sânul drept a coborât mult mai repede.Am decat 1p zile de la operație. E inca devreme.pup
1
25-03-2018, ora 23:52
Alexa899
Nu este medic/terapeut
Alexa899
@oanacamelia noi ai mai vb si in privat.. e dificila situatia ta, intradevar din poze se vede clar diferenta...parerea mea e sa vb cu doctorul tau si sa i explici exact ce iti doresti tu sa i arati poze cam cum vrei tu sa arate sani dupa operatie si poate rezolvati intr un fel...si eu am o usoara asimetrie, parca s au mai asezat acum...aporop am pus poza noua am 4 luni si o saptamana...ce parere aveti fetelor?se vede tare asimetria?
0
26-03-2018, ora 00:35
12elena
Nu este medic/terapeut
12elena
Am inteles foarte bine ce ai spus. Si aveam o bănuială că ești foarte mica in torace și se vad asa mari.
Superbi!
2
26-03-2018, ora 00:53
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
Alexa ai sanii superbi, eu una nu o vad, cred ca ii analizezi prea mult, si eu am o asimetrie.fetele spun ca dureaza pana la 1 an, pana i.au forma finala
1
26-03-2018, ora 01:40
Alexa899
Nu este medic/terapeut
Alexa899
Merci nicoleta nic sincer săptămânile astea ce sa au mai schimbat si arata mai bine dar am avut un san asa strâmb si am fost asa dezamagita încât imi venea sa ma duc la alt medic sa ma operez iar,. Mai pune si tu o poza sa vedem si noi cum arata cei mai mari sani de pe site la 4 luni si ceva cred ca ai de-acum
0
26-03-2018, ora 01:59
OanaCamelia
Nu este medic/terapeut
OanaCamelia
Va multumesc fetelor...da a doua interventie e gratuita...alexa sani tai arata superb
0
26-03-2018, ora 02:06
Michelle20
Nu este medic/terapeut
Michelle20
Buna seara, fetelor ! In urma implantului mi-au aparut niste vergeturi si mi-e frica sa nu se mareasca/apara mai multe. Stiti vreo crema/ulei bune pentru asa ceva? Eventual si ceva intern (vitamine, colagen..) Joi se fac 4 saptamani de la operatie.
Multumesc :)
1
26-03-2018, ora 02:13
OanaCamelia
Nu este medic/terapeut
OanaCamelia
Ulei de masline...masaj
1
26-03-2018, ora 07:37
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Michelle stratamark. Eu am folosit de 2 ori/zi timp de mai bine de 6 luni.
1
26-03-2018, ora 07:37
AndreiAndreea
Nu este medic/terapeut
AndreiAndreea
Bitrix, dupa 14 zile nu ai de ce sa mai porti plasturi. Dai doar cu cicatrizant pe tăietura si BIO oil pe restul sanului
1
26-03-2018, ora 07:39
AndreiAndreea
Nu este medic/terapeut
AndreiAndreea
Oanacamelia, Incearca totusi retusul la medicul tau, daca nici acum nu este Ok, reorientează-te catre romanica, avem medici f buni
1
26-03-2018, ora 08:10
Deborah 88
Nu este medic/terapeut
Deborah 88
Hello...am 3 zile de la operatie. Ma rupe spatele noaptea si cand vreau sa ma ridic din pat.cine are vreun truc? Imi e asa somn.
2
26-03-2018, ora 08:27
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Deborah, din păcate prin asta am trecut toate.. dormi pe 2 perne mai mari, pune și un pui de perna sa ți susțină gâtul, roagă pe cineva seara sa te dea pe spate și brațe cu un antiinflamator ( diclac roșu e cel mai puternic), la nevoie ia și un midocalm când te doare f tare, încearcă pe timpul zilei sa nu stai tot in pat, plimba te prin casă..
Trucuri pt a scapa fără aceste dureri nu știu.. știu doar ca eu le am avut vreo 3 sapt mai acute, alte fete au scăpat după 6, 7 zile, depinde de organism.
Imbarbateaza te singurică, gândește te ca este doar o chestiune de timp, ești sănătoasă, nu ai nimic, e vb doar de o recuperare, apoi din toate acestea rămâi doar cu sânii tai frumoși, restul se uita!
PS. Când te ridici din pat, sa nu te folosești de mâini absolut deloc, bănuiesc ca ți a zis dr, încearcă sa ți faci avânt( eu ma puneam total la orizontala, genunchii îndoiti și ma ridicam din abdomen, cu un zvâc așa)
1
26-03-2018, ora 08:58
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Bitrix, cu spirt??eu asa ceva nu am mai auzit.nu mai stiu exact cand mi-au picat mie cojile de la cicatrici...dar stiu sigur ca pana nu au picat nu am dat cu nimic, fetele corectati-ma daca spun prostii
0
26-03-2018, ora 09:08
Deborah 88
Nu este medic/terapeut
Deborah 88
Va multumesc muuult pentru raspunsuri.am citit tooot ce ati scris aproape, ajuta enorm.asa nu m-am speriat de cate un junghi :))
Daaaa merita total.nici nu mai conteaza ca ma doare spatele pentru ca ma simt cea mai fericita!!!
Stiu toate indicatiile si le respect, inca din primele ore m-am descurcat singura fara maini.pentru mine a fost cel mai bun doctor Radu Ionescu.astept sa imi dau bandajul jos...e foarte strans, in rest am o pofta de viata totala :))
1
26-03-2018, ora 09:17
ElyssaT
Nu este medic/terapeut
ElyssaT
Felicitări deborah :). Cu dormitul pe spate solutia pt mine a fost sa dorm pe cât m multe perne astfel încât sa ma ridic mai usor... poti incerca si un gel cu diclofenac pentru durerile de spate.
Bitrix. nici eu nu stiu de spirt am curățat cu betadina in primele saptamani inainte de stratamed... in rest...Nu
0
26-03-2018, ora 09:29
Deborah 88
Nu este medic/terapeut
Deborah 88
Eu pana joi cand merg la control nu trebuie sa ma dau cu nimic...doar pastile. Multumesc frumos
1
26-03-2018, ora 10:04
Mădă02
Nu este medic/terapeut
Mădă02
Alexa, sunt mari si frumosi sanii tai, se vede asimetria doar daca esti ft atent..eu zic sa mai astepti pana se aseaza ei complet.pup
Oana, eu in locul tau m as opera la alt doctor daca as avea posibilitate financiara..dar daca te opereaza pe gratis si nu dispui de banuti incearca iar la ea, poate iese ok.pupici
0
26-03-2018, ora 12:13
Bitrix
Nu este medic/terapeut
Bitrix
Da mia zis sa tamponeaz cu spirt apoi sa dau cu ulei și sa pun plasturii
0
26-03-2018, ora 15:18
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Bitrix, in primul rand spirtul o fi el dezinfectant dar daca ai ceva deschis pe acolo ustura ca naiba, ce ulei ti-a recomandat?
1
26-03-2018, ora 15:33
Mădă02
Nu este medic/terapeut
Mădă02
Si mie mi se pare ciudat sa te dai cu spirt..mai bine te dai cu betadina, eu asa faceam.
0
26-03-2018, ora 16:02
Deborah 88
Nu este medic/terapeut
Deborah 88
Am simtit ca o bula de aer, presiune cateva secunde...e normal?
0
26-03-2018, ora 16:02
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Si eu tot cu betadina m-am dat
3
26-03-2018, ora 16:04
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Deborah 88, e normal pana la 6 luni eu simtit de toate, de la scartait pana la intepaturi etc
0
26-03-2018, ora 17:01
OanaCamelia
Nu este medic/terapeut
OanaCamelia
Multumesc fetelor..m ati ajutat mult.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 281728182819 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •