Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 282828292830 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
10-04-2018, ora 12:37
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Esn am vazut si eu pozele, mi se pare ca arata destul de bine si nu pare aspectul asa de nenatural cum zici tu. Oricum si daca se lasa in jos prea repede dupa aia incercam sa ii ridicam in sutien pt.aspectul ala de sani plini in partea de sus. Deci s-ar putea sa fie un avantaj faptul ca-s mai plini in partea de sus.
0
10-04-2018, ora 12:55
Didi55555
Nu este medic/terapeut
Didi55555
Heiii
Vroiam sa va intreb daca a-ti avut si voi probleme cu respiratul mai greu noaptea. Am deja o saptamana si imi fac putine griji fiindca de 2 nopti ma trezesc pe la 3, 4 dimineata si nu mai pot adormii pana pe la vreo 9 dimineata. In primele zile nu am avut problema asta de asta ma ingrijorez. Simt ca atunci cand adorm adanc, tresar brusc, parca corpul meu nu se oxigeneaza destul si trebuie sa trag aer adanc in piept.
Vi s a intamplat si voua? :(
2
10-04-2018, ora 13:17
Disguised Marionette
Nu este medic/terapeut
Disguised Marionette
Hristos a inviat!
Ce faceti fetelor?
Eu mis mandra tare. Am 3 luni de la op si sanii deja ii simt ai mei. Fac parte din totul meu si e minunat.
Urmeaza sa merg la controlul de 3 luni sapt urmatoare. Sper sa reusesc sa ajung :))
Nu mai port bustiera, uit de ea, o mai pun uneori noaptea. Mi-a zis 2 luni non stop si 2 luni noaptea, o sa ma certe doc dar ma sufoca si imi provoaca dureri. Alte bustiere nu am, nici timp nu am avut sa umblu sa imi cumpar macar unele clasice. Stiu ca e gresit dar la ce program haotic am, uit si ce am mancat la pranz.
Cicatricile arata bine, eu ma simt bine, sanii sunt moi si cu siguranta asta este forma lor finala. Nu am nici o indoiala. In prima luna au avut loc schimbari in ceea ce priveste forma iar de atunci au ramas asa.
Va salut cu drag si recuperare usoara fetelor noi :*
1
10-04-2018, ora 15:24
Dafine
Nu este medic/terapeut
Dafine
Didi55555 eu am avut problema asta in primele 5 zile. Tresaream cand eram pe punctul de a adormi... asta se intampla de vreo 2-3 ori inainte sa cad in somn profund. Nici eu nu pateam asta inainte de operatie, ma gandesc ca e tot un efect al anesteziei. Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.

Fetele care aveti implant rotund:.. la voi cum.a fost la inceput? La mine au inceput sa se desumfle si sunt mici mici :((.. credeti ca in timp sunt sanse sa se mai mareasca dupa ce se relaxeaza muschiul ( inca ii simt foarte tari dar nu mai sunt durerosi) sau ramam la fel?
1
10-04-2018, ora 15:29
Dafine
Nu este medic/terapeut
Dafine
Esn eu am sanii la fel cum sunt ai tai in colaj.
Stau si ma analizez in oglinda si ma intreb daca nu o fi facut medicul buzunarul prea sus..

Daca spui ca ai deja 7 saptamani, normal implantul ar fi trebuit sa mai coboare putin. Ai tai sunt moi acum sau au ramas tari?

Chiar sunt curioasa ce o sa-ti zica medicul la control.
3
10-04-2018, ora 16:13
Esn
Nu este medic/terapeut
Esn
Dafine, sanii mei sunt moi, dar nu asa cum sunt cei ai prietenei mele care s a operat cu o luna inaintea mea.dar sunt mult mai moi decat erau in prima luna, asta e clar.
Ideea e ca degeaba s moi, ca daca scot banda sare muschiul in sus si cu el si implantul urca. Eu incep sa cred ca acel pocket e facut prea sus la.mine.
Dafine, tu relax, ai doar o săptămână, abia pe la.o luna incepi sa realizezi chestii si sa se inmoaie si sa ii simti mai...ai tai asa :))
Eu m am.resemnat si sincer, sunt pregatita inclusiv sa faca revision daca e cazul si cred ca va fi cazul. Daca nu ar fi chestia asta cu muschiul care se duce in sus imediat ce scot bustiera si banda de compresie, chiar as sta linistita si probabil mi as spune ca nah, e inca muschiul umflat, dar tinand cont ce reactia asta ciudata a lor in momentul in care nu ii mai apasa banda, chiar cred că e o problema acolo.
Am tot citit pe realself.com despre asta, in america am vazut ffffff multe cazuri asa si in general se pare că doctorii fac mai sus acel pocket la femeile de peste 35-40 ani considerând probabil ca pericolul sa se lase prea mult e mai mare odata cu înaintarea in varsta. Ce nu a considerat doctorul meu este ca eu am facut ffff mult sport si musculatura mea inclusiv pectoralii sunt ffff lucrati si in concluzie si foarte...tari si neascultători :)))
Insa chiar nu disper, revision se face cu anestie locala si se face destul de repede, fara mare recuperare ulterioara. Nah, incerc sa fiu pozitiva si sa realizez ca pana la urma nu e vina nimanui, avem moduri diferite de a ne vindeca, corpuri atat de diferite.
Va tzuc si va iubesc
1
10-04-2018, ora 17:12
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Hey, fetele! În sfârșit, m am hotărât și eu. Peste câteva zile mă voi opera la Dr Totir. Am ceva emotii... Ne am hotărât la 400cc Mentor. Rotund.. Fain Dr Totir, nu am ce sa comentez.
Mie mi a prescris Arnigel, după... A mai dat vreuneia ? Ca am văzut pe aici la fete mai mult Contractubex..

... Aaahhhh.Și, Din păcate nu pot spune aceeași chestie și de domnișoara Izabela.mai ai sa te rogi de ea sa deschidă gura. Nu suna niciodată sa verifice nimic. Era sa mă lase fără analize sI sa pierd și programarea pt operatie. Indolenta totala si empatie zero! Parca m as duce acolo gratis! Păcat!
4
10-04-2018, ora 17:27
Mădă02
Nu este medic/terapeut
Mădă02
Buna Issa!
Arnigelul este pentru durerea de sani iar contractubexul pentru cicatrici, nu sunt operata la Totir insa majoritatea am folosit Arnigel.
Bafta multa!
0
10-04-2018, ora 17:43
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Saru' mana mult. Te pup! Acum am constatat ca de fapt, mă gândeam la " gelul cu extract de arnica, de la Santaderm" de mi-l da doctora pt buze. Și nu cred ca s la fel. Nu ?!
0
10-04-2018, ora 17:45
Simona777
Nu este medic/terapeut
Simona777
Buna fetelor. Va rog recomandati-mi medici pentru un implant mamar in Bucuresti si sa imi spuneti si preturi, va rog. Am fost la dr Stan Vitalie si mi-a recomandat 425 intr-un san si in celalalt 475 si mi se par cam mari. Am nunta pe 7 iulie si sper sa ma recuperez pana atunci:(
1
10-04-2018, ora 17:53
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Bună, Simona! De ce nu încerci și la alți medici ? Într adevăr, Dr Vitalie tinde sa pună sâni mărişori! Am fost și eu la dansul pt consultație. Și... După 3 medici, m am hotărât asupra domnului Totir! merita sa mergi la mai mulți! Depinde ce îți inspira fiecare, eu așa am ales.." unde m am simțit mai în siguranta". Greșesc sau nu, după asta m am ghidat!
0
10-04-2018, ora 18:52
Simona777
Nu este medic/terapeut
Simona777
Voi incerca si la alti medici. Da nu ma pot decide la cine. Cat te-a costat operatia? Multumesc
0
10-04-2018, ora 19:24
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
3800E. Tot inclus( analize+ekg+1 noapte spitalizare+bustiera + tot ce mai e.. ). Eu mi am plătit doar o ecografie mamara. Aproape 300lei. Tot la un Medlife
0
10-04-2018, ora 20:39
MxD
Nu este medic/terapeut
MxD
Buna fetelor...Am avut astăzi o problemă pot spune de fiecare dată când imi vine sa stranut ma abțin...ptr ca am un mic disconfort atunci când respir ma inteapa ceva;)) si astazi in abtinerea mea am simtit ca o biluta (de aer) din partea interioară a sanului ca sa dus spre exterior...nu am nici o explicatie pentru asta...vi s.a intamplat asta pana acum ??
0
10-04-2018, ora 20:41
MxD
Nu este medic/terapeut
MxD
Si as mai vrea sa stiu si de unde v.ati luat bustiere...site-uri sau magazine
0
10-04-2018, ora 21:28
Annnaa
Nu este medic/terapeut
Annnaa
Buna fetelor! Cu mandrie va anunt ca astazi mi-am facut programarea la operatie, la dnul dr. Totir, 17 mai :x Abia aatept, desi astazi dupa ce am facut programarea parca m-au luat gândurile :)) Issa si eu am observat putin asta despre asistenta dnului dr. Sper sa nu uite de analizele mele, am sa o sun inainte sa ii amintesc :)) Va mulțumesc pt povestea fiecaruia dintre voi! Experientele si rezultatele voastre minunate ajuta si alte fete nehotarate (ca mine) sa ia decizia spre implinirea unui vis. Va pup! :*
3
10-04-2018, ora 22:08
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Eu am fost unul din cazurile cu implant rotund pozitionat prea sus... am asteptat un an si jumatate aproape am tot sperat dar là mine cum i a pus asa au ramas nici macar 1 mm nu au coborat asa ca m am dus la Totir si m a rezolvat imediat.
0
10-04-2018, ora 22:15
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Bună, Anna, mai bine suna! Și eu am sunat, am fost inspirata! :)))) culmea ironiei.. Am întrebat :" e nevoie sa sun, sa ți reamintesc, ceva ? Raspuns: " nu e nevoie, sun eu, stai liniștita ! " :)))... per total, vis a vis de ea... primește un mare, " Așa nu" și o sa fiu si mai rau cu ochii pe ea! Și la completarea actelor la fel... Un sictir... În fine.
Bafta multa!! Ce marime ati hotărât ?
0
10-04-2018, ora 22:19
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Alexandra88, superbi sânii !!!!!!! Superbi!
0
10-04-2018, ora 22:33
Simona777
Nu este medic/terapeut
Simona777
Issa23, multumesc mult! Imi voi face o programare
0
10-04-2018, ora 23:00
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Multumesc issa esti pe maini foarte bune !!!
0
10-04-2018, ora 23:05
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Cu plăcere, Simona! Merita sa încerci, nu ai nimic de pierdut! Va pup, fetele!
1
10-04-2018, ora 23:08
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
Mxd cat timp ai de la operatie?si eu evitam sa stranut, aveam disconfort.bule de aer am avut aproape toate fetele, sunt normale.bustiera a doua mi.am luat.o tot de la spital.
Apropo nu se vede poza la profil(am vazut ca ai scris la profil ca ai poza facuta de 4 zile)
0
10-04-2018, ora 23:51
MxD
Nu este medic/terapeut
MxD
Vineri fac 3 saptamani de cand sunt operată. Am avut o problemă în familie și am plâns iar in urmatoarea zi dupa acest plans mai cu suspine...atunci când inspir ma in teapa cv dar nu stiu daca e la san sau plămâni. Cred ca voi suna medicul pentru ca ma simt asa de vreo 4zile si nu as vrea sa se întâmple vreo ceva.
0
11-04-2018, ora 01:49
Cristin@24
Nu este medic/terapeut
Cristin@24
Buna fetelor! Pe 20 aprilie fac 2 luni de la operatie, dar la un san unde am avut putin puroi de la firele reabsorbabile nu mi s-a cicatrizat, inca am cojite...oare sa ma ingrijorez? La celalalt san s-a cicatrizat..
0
11-04-2018, ora 04:08
Annnaa
Nu este medic/terapeut
Annnaa
Issa, eu nu am fost inca la o consultație... Eu nu locuiesc in tara si mi-ar fi greu sa vin sa merg la mai multi doctori si abia apoi sa decid, asa ca citind forumul de mai bine de un an, am luat hotărârea de a ma opera la el. Dar m-as duce spre maximul cat incape, vom vedea mai exact înainte de operatie. Tu cand te operezi? Sa ne tii la curent! Te pup :*
0
11-04-2018, ora 08:46
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Vă țin la curent, parcă văd ca o sa va terorizez :)). Luni am operația.. Parcă sta timpul în loc !te pup!
0
11-04-2018, ora 09:41
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Simona777 te ai speriat de mărime? Și mie când mi a zis dr Vitalie ca este posibil sa mi pună 500cc m a cam luat cu panica :)) dar dacă ai sa citești forumul mai mult, vei constata faptul ca marea majoritate se plâng ca după edem au rămas cam micuți sânii.. mai gândește te, cunosc fete cu mărimea asta la implant și nu s mari deloc, mari ii poți considera de la 600 incolo...
eu am dat 2600€ implant rotund, Arion cu lifting intern.( o noapte la clinica, analize, EKG, o bustiera ) Sanii arata minunat, parca s ai mei de o viața!
Bafta in alegerea făcută !
2
11-04-2018, ora 09:47
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
ESN, NU TE MAI STRESA, te rog eu... sanii mei s au tot modificat pana ap de 9 luni!
Aveți răbdare, fetelor..mai ales cele care au doar câteva zile.. e totuși un corp străin in organism, sunt niște mușchi sectionati, niște piele tăiată, nu i chiar așa..
0
11-04-2018, ora 09:57
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
MXd bule de aer, furnicături, scârțâit ca de zăpada.. și alte senzații ciudate cam toate le am avut, nu te îngrijora !
Eu mi am luat bustiera de pe bustieremedicale.ro, Maam, fff bune, și acum le iau la sala și sunt încă compresive și in stare f buna, chiar dacă au fost purtate ff des.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 282828292830 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •