Implant silicon sani
Merci de raspuns, @sofiele. Fix asa fac si eu, pun perna sau pun mana sub mine, astfel incat sanul sa nu fie pe pat ci in aer, daca intelegi ce vreau sa zic...poate ca m-am rasucit in somn fara sa-mi dau seama si l-am presat de pat.
Martisor. Ce a zis doctorul în legătură cu sunetele ciudate și lichidul ? Ca am și eu senzația ăsta. Ca un " bâldâbâc", gen
Issa e cv normal ai cateva zile de la operatie asa ma panicam si eu in primele zile
Mie îmi face “figuri “ sutura stânga... tocmai ce ma lăsase acum iar m a luat. Îmi cer scuze ca va stresez atât. Am dureri pana plâng :(
Buna fetelor! Dupa 2 sarcini in care mi-am alaptat copiii pana la 2 ani pe primul si 1 an al doilea, sanii mei au crescut si s-au lasat ca in povesti! Port 80 F la sutien, stangul mi-e mare mare si dupa multi ani de plans in fata oglinzii si a dulapului, am hotarat ca sa ma programez la o consultatie la dr Ivan Ovidiu de la clinica Artiss3 din Cluj, eu fiind de langa Cluj, ( 60 de km).Este genul de dr pe care il lauda toata lumea dar care nu are o galerie foto a " operelor de arta"...Am emotii mari.As vrea sa stiu daca sunt fete operate de el, cat a costat operatia, banuiesc eu ca operatie de lifting cu implant.nu am habar ce trebuie sa faca la sanii mei.sunt mari si grei si voluminosi, deci.nu stiu.Mie imi plac implanturile rotunde.Nu ma tem de durere dupa 2 cezariene.ma tem de rezultatul final.De aceea va rog sa imi dati niste sfaturi de la fetele care au fost in situatia mea, si as vrea si niste preturi actuale.M-am programat la IVAN , am inteles ca la el operatiile sunt cam 3000-3500 dar am auzit si de dr dinu dumitrascu ca ar fi foarte bun si ca opereaza mai ieftin!
Mihmih9 e cv normal iubi stai calma toate am avut asa la inceput.
Buna, Hunny! Eu sunt operata la Ivan acum 3 saptamani. Pretul operatiei a fost de 3500 de euro care include o bustiera, crema cicatrizanta stratamed, analizele si medicamentele necesare dupa operatie. Am doar cuvinte de lauda la adresa domnului doctor. Eu am avut o recuperare fff usoara, de fapt nu m a durut nimic, pot sa zic ca cea mai rea parte au fost drumurile cu masina, deoarece simti orice groapa. Poate nu pare Ivan cel mai comunicativ, dar e super, raspunde si pe whatsapp la orice nelamurire. Daca ar trebui sa o iau de la capat.. tot la el as merge, cu siguranta!
Issa 23 maine a ramas sa ma duc la.3:30 la el ca astazi nu am ajuns si am vorbit cu dânsul. Sper sa fie bine si sa fie foar o senzatie care va trece. Va pup fetele si credeti ma ca va trece orice durere si disconfort. O spun eu care urlat, plâns si nedormind aproape 2 săptămâni daca nu chiar mai bine. Va trece doar răbdare si cu fiecare zi va fi mai bine.Pupici
Va mulțumesc mult și o sa va țin la curent. Abia ast sa pot pune și eu poze, sa dau sfaturi :-*
Issa23 am sânul drept țeapăn, stau in fund nu pot sa stau pe perne. Sutura stânga ma înțeapă așa și așa... nici nu știu ce sa mai zic. Oare am probleme ?
Diana, iti multumesc foarte mult pt raspuns.Am incredere in el ca doctorAm o lista intreaga de intrebari.As vrea sa stiu ce ti-ai facut tu mai exact? Ma tem ca n-o sa ma incadrez in buget daca imi recomanda lifting cu implant?Sau asta ti-ai facut si tu?Sau doar ti-ai pus implant?Ce tipuri de implant ai tu? aaa si poti sa-mi spui cat a costat consultatia?as vrea sa ma operez cat mai repede dar am inteles ca pana in iunie nu mai are loc, iar eu in iulie la sf sunt nasa de botez la calarasi.
MihMih9. Asa aveam și eu sânul stâng întâi. De stătea sa bubuie. Apoi dreptul. Acum e mai ok. Primele 2 zile am zis ca mor. Ca mă ia capul. E grea rău recuperarea ( cel puțin la mine. Cat și la tine din cate vad) și pe mine mă înțeapă când Și când tăietura. Când te duci la control ? Ce medicamente ti a dat ? Eu am fost azi la control.
Noroc cu fetele de pe forum. Așa m am mai liniștit si eu.
Noroc cu fetele de pe forum. Așa m am mai liniștit si eu.
Mi a dat o groazaaa de medicamente. Xyzal, Ketonal, ranitidina, zaldiar, mastodynon, motilium, algocalmin și 3 unguente. Sunt alergică la unele antibiotice și bănuiesc ca de aceea a decis sa mi dea atâtea... ți ai început sa te dai pe sâni cu unguente ? Eu ar trebui poimâine. Îmi este și frica sa deschid bustiera... am un implant de 380 rotund, aveam și înainte san deci se exclude faptul ca ar fi prea mare. Am implantul submuscular. Eu de ieri sunt inmarmurita cu durerile, și așa ca imi era frica înainte, acum m a șocat cu totul. Eu când am simțit ca ma doare așa tare tăietura deja m am panicat. Îmi cer Scz pt ca nu scriu coerent dar sunt amețita cu totul “ la minte “. Am 24 de ani, 1, 62 și 52 kg :(
Eu am implant Motiva Ergonomix 425cc, fara lifting. Consultatia a fost 200 de lei daca nu ma insel. Sora mea, care s a operat deodata cu mine, a avut o diferenta foarte mare intre sani, iar in sanul drept i a pus implant 380cc, iar cel drept l a ridicat prin areola, fara implant. Operatia ei a costat 2500 de euro. Nu stiu daca vei depasi suma de 3500.. stiu ca pe un pliant in receptie scrie ca operatiile la bust sunt intre 3000 si 3500, dar nu stiu exact cum se procedeaza. Inainte de data stabilita pt operatie eram panicata ca nu ma va putea opera pt ca eram f racita si mi a zis si Ivan sa ma rog sa imi treaca ca ma poate reprograma abia in iunie.
A doua zi s a uitat domnul doctor la mn pt ca de atunci ma plângeam de tăietura. A zis ca i totul ok. Peste 2 sapt când îmi scot firele cica... m am op la Dnul chawi youssef. Am câteva pr care s au operat acolo și n au prezentat complicații.. eu sunt cea”norocoasa “. L am contactat chiar azi la 7 dimin pe Dnul doctor și mi a răspuns direct.
Buna Hunny. Marti am fost la consultatie la dr Ivan, insa pt operatie cel mai repede avea loc in 25 mai, apoi 30 mai... nu stiu daca s-au ocupat intre timp dar cel mai bine mergi si vb cu el. Am o prietena care s-a operat la el, lifting plus implant, operatia a costat 4000€
Am crize de durere. Acum de ex stau in fund pe canapea cu perna la spate, simt presiune dar ma simt ok. Apoi e posibil sa ma ia atât de tare încât tremur... când adorm sunt ok, inconstienta ma las mai in jos și mi relaxez umerii. Nici nu vreau sa ma gândesc când voi rămâne însărcinată ce voi face, parca noi femeile mereu suferim :))
Așa și eu. Cu tremuratul. Suntem noi mai " greoaie" la recuperare . Ăsta e sigur! Eu am început sa mi dau cu arnigel unguent. Mie îmi scoate firele marți. Eu am 400cc. Mentor. Suprinzator. Deși aveam sânii mici. Aveam ceva glanda. Mi se par mărișori momentan.
Și eu am o jena sa deschid bustiera. Mie frica ca se deplasează pansamentul.niCi nu îmi vine sa mă dau cu gel!:)) la tine a câtă zi e de la operație ?
Și eu am o jena sa deschid bustiera. Mie frica ca se deplasează pansamentul.niCi nu îmi vine sa mă dau cu gel!:)) la tine a câtă zi e de la operație ?
Pt mine primele 2 zile. Au fost iad. Direct ( eu m am operat luni de dimineață )
Mi am pus și eu o poza... Și..ciuciu! Nu se vede
Marți m am operat, miercuri s a uitat la tot și mi a zis ca pot pleca cu încredere acasă. Pana acasă am făcut 3 ore buc -br... la fiecare curba și groapa simteam ca mi se deplasează sânii. Mi a zis la o sapt după op sa mo dau singura acel pansament jos, iar la 2 sapt după op sa ma duc sa mi scoată firele. Îmi aduc aminte cand am fost cu pisica sa i scoată firele de la burtica pt castrare era sa leșin. Clar ca am ceva și la corp și la cap:)) sunt f sensibilă. Doamne ajuta sa ne revenim ! Aveam de gând sa mi fac și rinoplastie, dar acum nu mi mai trebuie nimic:))
:))))))) asta vorbeam eu cu mama azi... După iadul ăsta cu dureri... "m a mâncat în dos.. m am scărpinat " vorba aia :)))oricât mi ar place...nush dacă as mai suporta încă una. Așa eu azi... Mă țineam de sâni pe.drum la fiecare dâmb și groapa. Și strângeam și din dinți..Și toate cele :)))))
Aceeasi chestie și eu cu pisicile. Când le am castrat..Am 4. :))) îmi era și o mila când le vedeam așa leșinate.Le ajutam eu sa urce. Așa și noi acu, Noroc cu mama !!!!! :)))
Aceeasi chestie și eu cu pisicile. Când le am castrat..Am 4. :))) îmi era și o mila când le vedeam așa leșinate.Le ajutam eu sa urce. Așa și noi acu, Noroc cu mama !!!!! :)))
:))) mama la început n a fost de acord dar pt fericirea mea a acceptat. Astăzi mi a zis “ hai mai mama nu poți sa te bucuri și tu măcar puțin ?”nu pot:)) nu mi mai trb așa ceva, când le voi schimba probabil voi avea un copil deja ( o durere mai mare) și voi avea putere. Acum nici sa mai aud.
Asa si parintii mei. N au fost de acord.. dar s au obusnuit cu ideea, in final..mna.. ca orice părinte. Eh...Or sa vina și vremuri mai bune!! Trebuie sa fim cât mai tari!! Te pup
Hunny, de ce nu vorbesti cu dnul doctor de varianta ridicarii, fara implant? Din cate spui, volum ai, destul de mare chiar. Am vazut foarte multe cazuri pe net, in care cu suficienta glanda, au iesit rezultate perfecte.
Una peste alta, variantele la un consult le vei gasi. Asadar, repede programarea!:)
Issa si Mihmih...maine dimineata o sa va simtiti bine, diferit de azi! Sunteti in "galeria perfectelor", capul sus doamnelor, nu doar titi sus!:))
Starile psihologice bizare sunt normale. Voi nu aveati un defect gen sani lasati, etc. Deci nu ati plecat de la ceva urat, ci de la ceva frumos, insa mic. Momentan va este teama ca poate ati stricat ce aveati...veti gandi asa pana veti face cunostinta asa cum trebuie cu noii sani. Pariu ca peste 3-4 zile cand va veti admira fara dureri, va veti felicita!:) Nu pun pariu, ca il castig sigur! :)) Sigur va veti felicita!:) Curaj fetelor, mai sunt doar 2-3 zile asa. Mai mult nu au cum sa dureze durerile!
Una peste alta, variantele la un consult le vei gasi. Asadar, repede programarea!:)
Issa si Mihmih...maine dimineata o sa va simtiti bine, diferit de azi! Sunteti in "galeria perfectelor", capul sus doamnelor, nu doar titi sus!:))
Starile psihologice bizare sunt normale. Voi nu aveati un defect gen sani lasati, etc. Deci nu ati plecat de la ceva urat, ci de la ceva frumos, insa mic. Momentan va este teama ca poate ati stricat ce aveati...veti gandi asa pana veti face cunostinta asa cum trebuie cu noii sani. Pariu ca peste 3-4 zile cand va veti admira fara dureri, va veti felicita!:) Nu pun pariu, ca il castig sigur! :)) Sigur va veti felicita!:) Curaj fetelor, mai sunt doar 2-3 zile asa. Mai mult nu au cum sa dureze durerile!
Thora. Mulțumim mult pt superba încurajare !!! Te pup
Mulțumim mult ! Doamne ajuta sa fim sănătoase și frumoase :*
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 97cancer de san
- 30Implantul mamar
- 14sani mariti natural
- 10chimioterapie
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 3Sensibilitate a sanilor
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 0Implant iesit
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 1arsuri ale sanului
- 2Mastoza chistica
- 0micşorare sani
- 3Implanturi mamare
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: