Implant silicon sani
Buna fetelor. Nu am mai postat de ceva vreme insa am vazut un articol interesnat si m-am gandit sa va spun si voua: doreta de 75 mg va fi retras de pe piata, intrucat in cantitati mari afecteaza ficatul.
------*
Stiu ca este unul dintre antiinflamatoarele recomandate dupa operatia de marire a sanilor, desi nu sunt sigura de dozaj.
In orice caz, recuperare usoara celor care tocmai s-au operat ! Keep getting boobilicious
(*modificat de admin)
------*
Stiu ca este unul dintre antiinflamatoarele recomandate dupa operatia de marire a sanilor, desi nu sunt sigura de dozaj.
In orice caz, recuperare usoara celor care tocmai s-au operat ! Keep getting boobilicious
(*modificat de admin)
Ella si pe mine ma supara sub coasta, o sa treaca, ai sa vezi
F utila informatia, Korah.
Eu una fix Doreta de 75mg am folosit la recomandarea doctorului
Bubulet, ce sa mai zic: ai niste sani de vis! Sa te bucuri de ei o viata!!!
Eu una fix Doreta de 75mg am folosit la recomandarea doctorului
Bubulet, ce sa mai zic: ai niste sani de vis! Sa te bucuri de ei o viata!!!
Nicoleta, eu am citit ca se inflameaza pancreasul, de la prea multe medicamente si ieri mi-am luat hepatoprotector, si a fost prima noapte dupa cele trei nopti cu junghiuri cand am dormit linistita. Mi-a confirmat si farmacista ca asta ar fi...Am luat hepatoprotec curcumin si merge pe ficat, bila, pancreas si regleaza si tranzitul. E si regenerator. Asa cum protejam stomacul si flora intestinal cand luam medicamente puternice, cred ca trebuie sa protejam si ficatul ca si el e atacat. Am mai bagat si nicotina, in lipsa de activitate. Oricum azi mi-e bine! Va pup!
Daca va place si o tolerati si sfecla rosie e buna pt ficat. Ajuta la regenerare si e foarte sanatoasa
Adevarul e ca in primele 3 zile am mancat salate in care puneam si sfecla rosie si n-am avut nimic, apoi am lasat-o balta cu salatele si nu prea mâncam de fapt, dar pastile luam. Si bineinteles ca au inceput junghiurile, care m-au chinuit de câte ori ma intindeam in pat. Mie mi-a prescris Zaldiar pentru dureri, foarte puternica, in 10 min nu mai simteam nimic decât o amețeala si ma culcam. Si am luat si 2 ca o idioata intr-o zi, dar nu aveam dureri insuportabile. E periculos totusi cu atatea pastile!... ketonal câte zile mai luam? Am uitat daca mi-a zis...
Multumesc mult! Fetele deja operate: ati simtit vreodata, atunci cand va ridicati, ca parca vi se deschide cusatura? Am o teama de nu mai pot! Simt ca daca fac o miscare gresita, face poc :)) Ella, eu am luat ketonal maxim 5 zile, daca nu simti durere, nu are rost sa te indopi cu pastile, eu am oprit Zaldiar dupa 3 zile pt ca ma constipa ft tare.
Bubuletz, si eu simteam la fel ca o sa mi se deschida cusatura si ca o sa mi plesneasca sanii dar stai linistita este normala senzatia.
Buna fetelor, sa va fie de bine tuturor :* îmi recomandați, va rog un chirurg bun ? In urma operației am rămas cu niște semne foarte urate din cauza ațelor care mi le-a respins organismul.
Sunt destul de mari semnele, am implant și mastopexie, ar trebui sa ajung iar la cuțit deoarece cu laserul slabe șanse sa Îmi dispară. Menționez ca am 6 luni de la operație, doctorul ma sfatuit sa aștept pana la 9 luni ca semnele vor dispărea și vom da cu laserul dar nu o sa dispară nimic.
Buna seara fetelor! Am o mica problema.. m.am operat pt implant silicon in februarie.. am aproape 2 luni si sani mei arata ca si cum nu s.a intamplat nimic cu el! Aceiasi ca inainte! Mentionez ca am implant 425 cc mentor coezivitate 2, high profile! Daca incerc sa “caut” implantul nu se simte nimic... sanul este foarte moale! Incep sa cred k am fost doar taiata si atat:( hellpp’! E cineva cu astfel de implanturi sa vad cum ar ttebui sa die.. totusi mi se pare destul de mare ‘ multumesc
Nu ai făcut poza înainte de operație pentru a face comparația? Oricum, suna foarte ciudat și nu cred ca se putea întâmpla așa ceva.. e un implant destul de mare după părerea mea, nu știu cum ar putea sa nu sd vadă deloc... oricum, mai bine îți răspund fetele deja operate...
Geanina la ce medic te-ai operat? Mi se pare greu de crezut ca cineva te-ar taia fara sa iti puna implantul. In afara de asta, nu ai avut controale la medic ca sa poti aborda acet subiect cu el ?
Buna Nada, eu iti voi recomanda doctorul meu, dl Totir. Cicatricile mele arata f finut, si am vazut poze de cand a reoperat fete cu implant vechi sau cicatrici late si au iesit frumos.
Geanina290, povestea ta e putin tragi-comica daca ma intrebi. Nu imi dau seama totusi daca ar trebui sa iti raspund sau nu. Pare atat de simlu totul?!
Ai primit niste garantii, hartii, informatii despre implanturile tale? Fiecare implant are o serie. Ai avut niste senzatii, dureri, de presiune, piele intinsa?
Nu intru mai mult in detalii, cu siguranta ai vreo poza veche, cu siguranta ai vreun smartphone (am incercat sa iau un telefon cu butoane pt bunicu si cu greu am gasit un model Nokia cu butoane, noul 3310:-) asadar incearca sa faci un colaj cu o poza dinainte si una de acum. Poti sa o pui la profil, dar cred ca raspunsul il vei avea si singura. La un 425Mentor se schimba cu 2-3 cupe marimea.
Mai completez doar ca si eu daca pun mana pe sanii mei acum, nu simt implantul- ceea ce e bine, e un rezultat f natural si moale, insa... acum am pe ce pune mana, si gata comparatia before&after la mine :-)
Geanina290, povestea ta e putin tragi-comica daca ma intrebi. Nu imi dau seama totusi daca ar trebui sa iti raspund sau nu. Pare atat de simlu totul?!
Ai primit niste garantii, hartii, informatii despre implanturile tale? Fiecare implant are o serie. Ai avut niste senzatii, dureri, de presiune, piele intinsa?
Nu intru mai mult in detalii, cu siguranta ai vreo poza veche, cu siguranta ai vreun smartphone (am incercat sa iau un telefon cu butoane pt bunicu si cu greu am gasit un model Nokia cu butoane, noul 3310:-) asadar incearca sa faci un colaj cu o poza dinainte si una de acum. Poti sa o pui la profil, dar cred ca raspunsul il vei avea si singura. La un 425Mentor se schimba cu 2-3 cupe marimea.
Mai completez doar ca si eu daca pun mana pe sanii mei acum, nu simt implantul- ceea ce e bine, e un rezultat f natural si moale, insa... acum am pe ce pune mana, si gata comparatia before&after la mine :-)
Geanina e ciudat ce spui tu, ai avut glanda mare inainte sa te operezi?pune poza sa ne dam cu parerea.e posibil sa te fii obisnuit cu sanii si sa ii vezi la fel.vorba fetelor, 425 cc nu e asa mic!
Buna fetelor
Un sfârșit a început sa coboare cocoașa. E greu cu răbdarea :))
Știți cumva cu ce se scoate lipiciul de la plasture rămas pe piele ? Nu se ia la baie și mi se lipesc axilele :))
Merci
Un sfârșit a început sa coboare cocoașa. E greu cu răbdarea :))
Știți cumva cu ce se scoate lipiciul de la plasture rămas pe piele ? Nu se ia la baie și mi se lipesc axilele :))
Merci
Ekolinda, eu am scos lipiciul cu ulei pentru bebelusi. Presupun ca orice e uleios functioneaza. Nu da rezultate chiar la secunda dar e mai bine decat frecat la dus. Tot trebuie sa insisti dar nu se intinde.
Buna fetelor.sunt noua printre voi, dar am mai fost activa in 2013 pe acest forum cand mi-am facut prima operatie de marire.pe 11 mi-am schimbat implantele de la 225cc anatomic la 400cc rotund.la prima operatie a fost foarte grea recuperarea.acum nu imi vine sa cred ce bine ma simt.vreau sa va zic ca m-a operat la 4 dupa masa si in urmatoarea zi la 9 am iesit din clinica si am mers pe terasa la recomandarea dr.a spus sa nu ma pun in pat decat la noapte cand dorm si sa dorm usor pe parti, nu ridicata tare si nu doar pe spate.ieri dupa ce am iesit din clinica am mers la cafea si sa mananc apoi am facut shopping pana pe la ora 14 si apoi am mers acasa si toata ziua m-am plimbat si mi-am miscat bratele sa treaca febra musculara.in prima zi de operatie nu am simtit deloc durere, nici macar putin si mi-am ridicat bratele din prima pana la nivelul umerilor cu mare usurinta.aseara am simtit o presiune in piept si la cusaturi si am zis ca innebunesc, am crezut ca incep durerile de la prima operatie dar azi m-am trezit foarte bine si parca sanii incep sa se dezumfle, am dormit pe parti asa cum mi-a zis dr.Ce vreau sa va spun e ca sunt un pic stresata din cauza formei sanilor, era necesar si lifting si nu am vrut sa imi faca si sanii parca privesc un pic in jos si parca as vrea sa aud niste incurajari din punctul asta de vedere as vrea sa mai coboare implantul sa se mai aseze si stiu ca e prea devreme sa ma panichez e doar a treia zi de la operatie dar nu imi arata ca celorlalte fete care s-au operat odata cu mine.e drept ca ele aveau sani mici si rotunji, jucausi.eu cu ptoza usoara si 2 sarcini, plus acumulat 5 ani de alaptat nu pot sa am pretentia sa fie identici dar acum parca imi vine sa imi dau palmi ca nu am vrut lifting.dr a zis ca oricum o sa am nevoie.e vina sotului ca nu a vrut nici in ruptul capului abia a fost de acord sa ma reoperez.am tot vazut ca vorbiti de ceva banda, cum se foloseste si la cat timp dupa operatie?am primul control pe 21 si pana atunci incerc sa ma linistesc, astept sa se mai dezumfle si stiu ca un pic tot o sa se aseze dar parca tot mai frumosi sunt anatomici.apropo de anatomici, problema a fost ca mi s-a rasucit un implant si partea subtire de sus, apasa pe nerv jos si ma durea, plus ca era si ciudat sanul, de aceea nici nu mi-am mai ales anatomici desi sunt superbi.
Nu imi vine sa cred ca mai exista forumul asta, sunt foarte incantata, va pup si va doresc recuperare usoare celor operate recent.
Nu imi vine sa cred ca mai exista forumul asta, sunt foarte incantata, va pup si va doresc recuperare usoare celor operate recent.
Mara ela, felicitari pentru noii sani! In multe cazuri, ptoza este rezolvata prin simpla prezenta a implantului. Un grad de ridicare sigur exista si la tine in urma implantului de 400, insa pacat ca nu ai mers pe mana doctorului, ca sa fii sigura. Oricum, probabil facea lift prin areola, nu? Cert este ca mai ridicati sunt, ai acolo 400, pielea s-a intins pe implant, nu cred sa mai fie piele in plus.. Sfarcurile cum stau? Cred ca acolo ar putea fi singura problema. Pune poze si ne putem da cu parerea, la modul sincer si onest, ca intre fete ce ne vrem binele!:)
Acum, ca sa asiguri un rezultat bun, trebuie sa porti bustiera cat mai mult, nu? Cat despre banda aceea, vorbeste cu nenea doctoru' si vezi ce recomanda.
Cat despre existenta forumului...cred ca o sa dainuiasca pana o sa apara tehnologia de modificare a corpului prin programare cerebrala: sa comandam creierului sani mari si puf, dimineata sa apara!:))
Acum, ca sa asiguri un rezultat bun, trebuie sa porti bustiera cat mai mult, nu? Cat despre banda aceea, vorbeste cu nenea doctoru' si vezi ce recomanda.
Cat despre existenta forumului...cred ca o sa dainuiasca pana o sa apara tehnologia de modificare a corpului prin programare cerebrala: sa comandam creierului sani mari si puf, dimineata sa apara!:))
Mara, și eu am plecat la drum cu sânii lăsați și ușor asemetrici. Nici eu nu am vrut lifting și nici nu am făcut. Doctorul m-a asigurat ca sfârcul o sa rămână acolo unde e, adica jos, iar asimetria nu se rezolva doar cu implant. Și eu eram panicata ca am sani cu cocoașa, au trecut abia 10 zile de la operație, dar cocoașa a început ss coboare iar sânii sa capete forma frumoasa.
Din punctul meu de vedere, conteaza ce isi doreste fiecare. Astfel, perceptia fata de proprii sani este mai buna sau mai proasta. Personal, voi merge intotdeauna pe mana medicului (sau pe o medie, daca am fost la mai multi medici si am adunat mai multe pareri).
Sanii evolueaza in timp si perioada este lunga. Se pot produce transformari de toate felurile. De obicei, rezultatul final coincide cu momentul in care cicatrizarea este completa si tot ce este in interior a revenit la normal: edemul s-a retras, muschiul s-a intins, si implantul impreuna cu glanda mamara s-au fixat intr-o anumita pozitie. Uneori, mai ales in cazul in care la inceput a fost piele in exces, rezultatul poate fi influentat negativ de aceasta relaxare.
Mai presus de recomandarea medicului, este perceptia pacientei. Depinde de noi daca ne place sau nu un rezultat. Frumusetea se naste in ochii privitorului!
Sanii evolueaza in timp si perioada este lunga. Se pot produce transformari de toate felurile. De obicei, rezultatul final coincide cu momentul in care cicatrizarea este completa si tot ce este in interior a revenit la normal: edemul s-a retras, muschiul s-a intins, si implantul impreuna cu glanda mamara s-au fixat intr-o anumita pozitie. Uneori, mai ales in cazul in care la inceput a fost piele in exces, rezultatul poate fi influentat negativ de aceasta relaxare.
Mai presus de recomandarea medicului, este perceptia pacientei. Depinde de noi daca ne place sau nu un rezultat. Frumusetea se naste in ochii privitorului!
Bubuletz, in această vara, la sf lunii Iunie împlinesc 2 ani de la operația de augumentare a sânilor.
Eu am folosit pt cicatrici Stratamed, dr îmi spusese sa o folosesc 3 luni, însă eu am folosit o 6( e adevărat ca ultimele 3 luni aplicam gelul cu mult mai putina strictețe, însă primele 3 luni am aplicat dimi și seara ), și cicatricile sunt aproape invizibile. Eu nu am încercat altceva, am mers cap- coadă pe stratamed și chiar îl recomand !
Referitor la Senzațiile tale, sunt absolut firești, ești operata recent :) nu ți face griji. Sfatul meu este sa urmezi indicațiile dr tău, sa porti bustiera cât mai mult timp, e F IMPORTANT, sa nu ridici brațele prea sus, sa nu ridici, sa nu dormi pe sâni...
Eu sunt operata la Vitalie Stan, am avut o recuperare cv mai lunga pt ca am și un lifting intern, însă rezultatul a meritat toate restricțiile !!
Recuperare ușoară tie și tututor fetelor !
Va pup
Eu am folosit pt cicatrici Stratamed, dr îmi spusese sa o folosesc 3 luni, însă eu am folosit o 6( e adevărat ca ultimele 3 luni aplicam gelul cu mult mai putina strictețe, însă primele 3 luni am aplicat dimi și seara ), și cicatricile sunt aproape invizibile. Eu nu am încercat altceva, am mers cap- coadă pe stratamed și chiar îl recomand !
Referitor la Senzațiile tale, sunt absolut firești, ești operata recent :) nu ți face griji. Sfatul meu este sa urmezi indicațiile dr tău, sa porti bustiera cât mai mult timp, e F IMPORTANT, sa nu ridici brațele prea sus, sa nu ridici, sa nu dormi pe sâni...
Eu sunt operata la Vitalie Stan, am avut o recuperare cv mai lunga pt ca am și un lifting intern, însă rezultatul a meritat toate restricțiile !!
Recuperare ușoară tie și tututor fetelor !
Va pup
Ce stiti de dr. Klara Bancila? Stiti fete operate de dansa? Oare la preturi cum o fi?
Thora, eu nu am auzit de ea pe acest grup si nici in general.
Buna ! Nu stiu cum sa pun poza ! Din ce imi dau seama s.a facut o incurcatura sau cel putin asa cred eu.. in partea de sus (decolteu) sunt ca inainte.. tot ce a crescut ff putin in partea de jos a sanului. Joi voi merge l dr doctor... eu cred k mi.a pus in loc de rotunde - anatomice! Va tin la curent fetelor cu ce rezolv joi! Va multumesc
La ce doctor te ai operat Geaninina. Asa ceva imi pare.de domeniul fantasticului. Nu imi vine sa cred ca un doctor ar fi in stare de asa ceva.
Merci Mada! Poate totusi o fi auzit cineva de ea (am cautat si eu aici fete operate de ea, insa nu am gasit). Am dat de siteul ei si mi-a placut cum pune problema. Poate totusi reusesc sa adun ceva info despre ea..
GeaninA in partea dreapta sus, e un omulet langa lupa, apesi pe el, apoi pe editati profilul, rulezi in jos pana la imagine avatar, dupa ce ai selectat poza cu sanii dai in jos unde scrie modifica/salveaza profilul.
Sper ca m.am facut inteleasa
Sper ca m.am facut inteleasa
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 6sfarcuri ascunse
- 33marire sani - recomandari
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 2cresterea rapida a sanilor
- 9nodul la san
- 2traumatism san
- 11Implant cu silicon
- 0Dr Nae Sorin sau Totir?
- 2Implant mamar.
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 1Implant mamar!
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 2Recomandare chirurg operatie mastopexie
- 1Recuperare implanturi mamare
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: