Implant silicon sani
Mada, cu siguranță o sa treaca...deja mă orientez spre urmatoarea intervenție...as vrea tare mult o abdominoplastie..chestia e că încă nu stiu daca mai vreau sau nu un copil...si am inteles ca nu e indicat după sa mai faci...pupici
Amee, sper sa fie totul ok de acum inainte. Sa te recuperezi si sa nu mai existe probleme. Ai grijă de tine! :*
Dragile mele, cu siguranta cele mai vechi pe forum o stiti pe MissKate. Eu am descoperit-o citind pagini mai vechi, din 2017. Tot respectul pentru ea si pentru cat s-a documentat, apoi a impartasit informatii prețioase pentru noi toate. Sa nu mai spun ca sanii ei sunt etalon pentru mine daca voi opta sa schimb in viitor implanturile actuale! M-as bucura sa fie in continuare alaturi de noi! :)
Tuturor va multumesc pentru cum ajutati fetele noi. Va imbratisez cu drag pe fiecare in parte.
Tuturor va multumesc pentru cum ajutati fetele noi. Va imbratisez cu drag pe fiecare in parte.
Foarte frumos mesajul tau Paupau. Si eu am vorbit mult cu ea, mi a lamurit multe neclaritati si a avut rabdare sa mi raspunda la toate intrebarile, fapt pentru care ii multumesc si eu pe aceasta cale. Intr-adevar, fiecare din noi contribuie cu informatii pretioase atunci cand isi descrie propria experienta, de aceea este important sa ramanem pe acest forum si dupa interventie, macar primele luni pentru ca fetele noi sa vada imbunatatirile si sa fie increzatoare in rezultatul final. Va pup pe toate si va doresc sa aveti parte de cat mai putin discomfort in recuperare.
Eh, Sonia, tu arati misto si fara implant!:) Na, 24 de anisori, tinerete in floare, mamica!:)
Ciao fetelor! Am deja 2 luni de la operatie...cat trebuie sa port bustiera non stop?? Pe zi nu pot umbla si fără ea? Exista vreun risc? Mulțumesc frumos
Liti, eu la.prima op am purtat-o până la 6 sapt apoi doar noaptea...acum la a doua op am aproape 3 luni si nu ma gandesc sa renunț la ea până la 6luni pt ca prima data s-au lasat sanii, intreaba si doctorul, el stie mai bine
Mulțumesc Thora, ești o draguta! Abia aștept sa actualizez poza :)) :*
SoniaParker si Lory va urez bafta. Eu ma operez inaintea voastra, adica maine. Dar deocamdata nu am emotii. Poate o sa am maine. Sper sa fie ok operatia :)
Multumim Iasmina ! Multa bafta si tie !! Sa iasa ce ne dorim !! Recuperare usoara si sa ne tii la curent ! :D
Bafta Iasmina! Va ieși super ai sa vezi :) multumim
Va multumesc. Eu am incredere ca va fi ok! De indata ce o sa pot, o sa scriu cum e. Pupici
Wow, 3 fete care se opereaza in zile consecutive! Multa bafta fetelor, rezultatul sa fie peste asteptarile voastre! Sa va citim cum va laudati cu noile tzatze!!!
Multumim de incurajari fetelor! Sa ne auzim cu super vesti :)
Buna seara! I s a intamplat cuiva sa i se umfle sanul fara sa o doara, fara sa faca efort? Am 2luni de la operatie. Doctorul nu stie ce sa zica, trebuie sa ma vada, sper sa ajung maine la dansul. Ce i drept am fost racita si am avut o tuse puternica timp de o sapt... o fi de la asta?
Bine v-am regasit!
Mai am putinel si "implinesc" 6 luni cu minunile mele :))
Mai intru cand am timp si va citesc.
Mada02, cat de frumos s-au conturat, sunt woow!!! ^÷^
Si eu ma gandesc sa incep solarul de sapt urmatoare si la fel ma gandeam sa pun 2 plasturi unul peste altul. Dar habar nu am de care sa cer la farmacie?!
Poate ne spun fetele mai vechi cu experienta solarului! :)
Va pup si mult succes celor ce urmeaza sa faca interventia si recuperare usoara celor ce au facut-o deja! :*
Mai am putinel si "implinesc" 6 luni cu minunile mele :))
Mai intru cand am timp si va citesc.
Mada02, cat de frumos s-au conturat, sunt woow!!! ^÷^
Si eu ma gandesc sa incep solarul de sapt urmatoare si la fel ma gandeam sa pun 2 plasturi unul peste altul. Dar habar nu am de care sa cer la farmacie?!
Poate ne spun fetele mai vechi cu experienta solarului! :)
Va pup si mult succes celor ce urmeaza sa faca interventia si recuperare usoara celor ce au facut-o deja! :*
Fetelor, eu sunt uimita ca dr. Rachad Hassan are preturi mici comparativ cu alti medici. Chiar vad rezultate foarte frumoase la voi, cele operate de el si am citit si laude legate de relatia medic-pacient. In plus, observ ca pune implanturi mari, majoritatea de minim 400cc.
Apropo de soare, solar. Am si eu unda verde peste 2 saptamani. Am intrebat medicul daca trebuie sa folosesc protectie sau altceva. Sau sa intru cu sutien la solar... Mi-a spus ca pot folosi, dar nu e obligatoriu. La mine, interventia fiind facuta periareolar, cicatricile ar tinde sa se inchida la culoare, spre maro, iar zona respectiva oricum are o nuanta mai închisa si nu s-ar vedea. In plus linia inciziei e atat de fina si vine pe contur. Totusi, mi-e teama si vreau sa folosesc protectie cat mai mare, sa nu fac vreo prostie.
Daca interventia e sub san si sanul e deja asezat peste cicatrice, cred ca sunteti mai "ferite". Poate n-am o logica buna...
Sani mai mari, piele bronzata.. Cine va fi ca noi vara aceasta? :)))
Daca interventia e sub san si sanul e deja asezat peste cicatrice, cred ca sunteti mai "ferite". Poate n-am o logica buna...
Sani mai mari, piele bronzata.. Cine va fi ca noi vara aceasta? :)))
Neata fetele !! Multumim Paupau de incurajari !! Abia astept sa trec odata peste asta, mai e asa putinnn pana vineriiii.Iasmina te asteptam cu vesti cand te trezesti !!pupici
Clar o sa intru sa scriu. Dar eu nu am emotii nici acum. Oare e normal? ;)) pupici
Pana la urma imi pune Motiva ergonomix 425. Sper sa nu iasa prea mari :)
Wow super, eu zic ca o sa iasa super.Si eu tot la 425 cred ca raman..mai ales ca plec de la zero la mine cred ca or sa se vada exact cat trebuie.Mult succes!!
Nu stiu ce sa zic de emotii, poate esti tu mai puternica :D iar asta nu face decat sa fie bine. Sa ne auzim cu bine !! pupici
Nu stiu ce sa zic de emotii, poate esti tu mai puternica :D iar asta nu face decat sa fie bine. Sa ne auzim cu bine !! pupici
Dar vad ca e 12:30 si nu ai intrat inca in operatie, Iasmina. Pe mine m-a chemat vineri de dimineata, sper sa nu ma tina atat in presiuneee ca mooorr :))).Suntem 3 fete consecutiv la taiere :))) Iasmina, Sonia si eu, doamne ajuta sa iasa ce ne dorim :x !!
Lory operatiile incep de la ora 14. O sa fiu prima pt ca apoi urmeaza operatii de alt gen( rinoplastie), si asta e cea mai usoara. Am facut din nou proba, m-a desenat dar nu mi se par mari din proba si cica astea la proba se vad o idee mai mari deci o sa fie ok. Sunt linistita
Am inteles.E bine atunci, ma bucur, abia astept sa vad ce iese succes , acum cred ca deja esti in lumea viselor hehe.Sper sa nu ma opereze asa tarziu ca fara cafea e un chin si o sa mor si de foame pana la 14 :)))
:))) si eu am intrat in operatie pe la 15.30 si numai la mâncare ma gandeam...parca nici nu constientizam ca ma operez de foame :)))
Am iesit. Sunt ok. Simt presiune. Sa vedem cand ma ridica cum o sa fiu
Ella37 si eu ma gandeam la mancare si la apa dar mi-au bagat ceva zahar in perfuzie. Acum sunt ok, sper sa nu simt durere in plus. Sa scrii cand poti. Doamne-ajuta!
Ella dar nu vad nici o poza, am vazut ca ai fost operata pe 1 Mai. Felicitari Iasmina, nu a durat f mult, undeva la 3 ore deci, ambele operatii.Cum ti se par noii sani ? Cu nasucul cum e ?? Cum a decurs totul ? Si cand iti da drumul acasa ?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 97cancer de san
- 6silioane si virusul HIV
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 6Microchist si nodul la sani
- 7Probleme sani
- 14ridicare sani
- 6am 18 ani si am mastita la sanul stang dar mie imi este frica sa nu am cancer
- 1implant mamar - recomandari
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 2traumatism san
- 2operatie estetica la spital
- 1ruptura implant mamar
- 2IMPLANT MAMAR
- 0Silicoane anatomice 270
- 0Implant silicon.Recomandare doctori
- 0Pareri implant mamar, Stan Vitalie sau Delbani ?
- 0Implant mamar!
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: