Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 287528762877 ..... 3218 3219 Înainte ›
3
17-06-2018, ora 22:11
Lory Lory
Nu este medic/terapeut
Lory Lory
Am pus poza cu sanii fetelor si am updatat profilul.Da Sonia, eu nu prea mi-am dat cu arnigel dar de maine o sa incep sa dau mai des.Inca sunt umflati, tari si senzatia aia de arsura asa..cred k o sa mai iau un ketonal.De vantai nu am ce sa zic, doar la un ochi f putin in rest fata umflata in jurul nasului.Eu nu pot respira atata tot cu nasul.La sani e mai nasol ca dej e corp strain dar sper sa treaca mai repede senzatia, e abia a doua zi trebuie rabdarica.Azi m-am simtit oricum mai ok.Magda da medicul eu zic ca stie ce face, doar ca nu am interactionat ff mult cu el..mi ar fi placut foar sa imi dea mai multe detalii despre cum sa iau medicamentele etc., dar mi-a raspuns la mesaje.Iar rezultatul sunt sigura ca e unul f ok, de clinica si personal a fost mai mult decat perfect, in rest e decizia ta.Multa bafta tuturor !!
0
17-06-2018, ora 22:19
Iasmina1
Nu este medic/terapeut
Iasmina1
Wow Lory, superb!! Par mai mari ca ai mei :)) f frumosi
0
17-06-2018, ora 22:23
Magda90
Nu este medic/terapeut
Magda90
Gata deja m-am enervat :)))) dau refresh dar nu merge sa vad poza lui Lory. Am dat refresh si pe pagina si pe profil.

Iasmina, ar trebui sa ma re-conectez cu user-ul? Tu cum ai făcut?
1
17-06-2018, ora 22:51
Iasmina1
Nu este medic/terapeut
Iasmina1
Te deconectezi. Apoi intri la Safari si dai Degajati istoricul si datele site-urilor. Cel putin la mine asa merge. Apoi te loghezi din nou si o sa iti apara pozele noi. PS: Eu am iphone, dar cred ca si la celelalte telefoane merge la fel
0
17-06-2018, ora 23:14
Magda90
Nu este medic/terapeut
Magda90
Mulțumesc iasmina, am reușit intr-un final

Lory, foarte frumos!!!! Nu imi vine sa cred ce mari sunt, eram asa curioasa de rezultat...!!!

Sa fii sănătoasa si sa te bucuri de ei!
1
17-06-2018, ora 23:35
za_pauza
Nu este medic/terapeut
za_pauza
Fete dragi si curajoase, aveti rezultate minunate! Sanatate multa si recuperare usoara! Va pup
0
18-06-2018, ora 06:07
Lory Lory
Nu este medic/terapeut
Lory Lory
Multumesc fetelor, sunt umflati si in poza da se vad maricei si mie mi s-a parut la fel.Cand mi-a dat bustiera jos dr si m-am uitat am vazut un sfarc mic asa si mi-a stat pe limba sa ii zic ceva apoi mi-a facut el poze si mi-a aratat si nu imi venea sa cred..imi plac f mult sincer si nu k sunt ai mei dar chiar a inteles ce amvrut si marime si tot.Astept sa vad si nasul si totul e perfect.Va pup si va astept cu intrebari daca aveti, cu drag !!
0
18-06-2018, ora 12:48
rosebud123
Nu este medic/terapeut
rosebud123
Buna tuturor!Incep prin a multumi tuturor fetelor care posteaza aici si care ajuta enorm cu toate gandurile si experientele lor. Eu v-am urmarit din umbra pana acum dar simt ca am nevoie de ajutorul vostru.Am 2 luni si 5 zile de la operatie(lifting tip ancora+augmentare sani 225ml polytech anatomic)Aveam sani foarte urati inainte, imi plac sanii de acum. Problema mea nu e de ordin estetic.Pana acum 1 sapt nu am avut nicio durere care sa ma sperie sau frica, am fost f norocoasa inca de la inceput.Asta pana am suferit un atac de panica din cauza ca ultima oara cand mi-am dat jos ultimele bandaje(la 2 luni) facusem niste bubite mici pe incizii.Bubitele au trecut cu pudra baneocin in 2 zile, dar am ramas cu anxietatea. Zilnic am cate o frica noua legata de sanii mei, si am muschii f tensionati, cand ma trezesc dimineata ii simt ca pe niste pietroaie.La controlul de 2 luni doctorul a spus ca totul e ok, ca am sanii frumosi si ca se cicatrizeaza grozav.Nu reusesc sa trec singura peste starea asta, am fost la psiholog dar nu ajuta asta. Am nev sa vb cu cineva care stie exact despre ce vorbesc.Acum ma gandesc ca sanii mei dor sau muschii, habar nu am!(implantul e subglandular) din cauza ca am stat f mult timp intinsa in pat in ultima vreme.Stau destul de mult incordata si nu reusesc sa scap de senzatia asta desi stiu ca sanii sunt bine.A, si mai am o senzatie aiurea care imi da panica rau.Uneori, cand fac miscari bruste, simt cum muschiul pectoral de la sanul stang(sanul la care s-a lucrat mai mult )se misca si implantul se misca cu el dandu-mi o senzatie ciudata care aparent e normal.M-ar ajuta enorm sa stiu ca cineva se regaseste in ceea ce scriu.Insanatosire grabnica tuturor:)
1
18-06-2018, ora 13:11
Lory Lory
Nu este medic/terapeut
Lory Lory
Rosebud, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji pt k e normal ceea ce simti.Eu am 3 zile si daca pun mana pe ei nu ii simt absolut deloc, gen ca la paralizie dar constientizez ca e absolut normal ceea ce simt.Cred ca iti trebuie rabdare si sa nu te mai gandesti intruna la asta pt ca din ce inteleg de la fetele care au trecut prin asta, dureaza ceva luni poate si pana la un an in care o sa simti tot felul de simptome si trec prin tot felul de schimbari asa ca eu Zic sa stai linistita si sa gandesti cat mai optimist ca asa te vei face bine in totalitate.Cu rabdare si pozitivism putem face tot ce ne dorim in viata.Te pup si ai rabdare !!!
0
18-06-2018, ora 13:32
alexinna
Nu este medic/terapeut
alexinna
Buna. De mult timp va urmaresc iar informatiile obtinuta de la voi sunt de mare ajutor. Decizia de a-mi pune implant este luata de mult si absolut necesara. Am fost la un control care nu m-a ajutat foarte mult sa scap de temeri. As vrea sa mai merg la dl doc Grecu si dl doc Ionescu. Am auzit pareri foarte bune despre dansii. Vreau sa va intreb daca aveti idee de pretul interventiei din ultima perioada si unde ar fi cel mai "eficient" sa l vizitez pe dr. Ionescu. Mersi mult:*
0
18-06-2018, ora 13:32
rosebud123
Nu este medic/terapeut
rosebud123
Stiu ca sunt paranoia, dar chestia cu muschiul care se misca nu o am de ieri de azi, o am din primele saptamani.LoryLory ai niste sani superbi si sper sa ai psihicul puternic pe care l-am avut eu 2 luni de zile! Stiu ca toate astea trec, dar faptul ca sanii mei acum au inceput sa doara(sau muschiul) imi reaminteste constant ca ceva nu e ok.:/
2
18-06-2018, ora 14:37
eusuntalex
Nu este medic/terapeut
eusuntalex
Thora îți mulțumesc pentru vorbele frumoase. Da, sunt foarte mulțumita de rezultat, având în vedere ca un san aproape era inexistent. :( Acum sunt aproape simetrici și mărișori. Ma bucur foarte mult ca am făcut acest pas. Încurajez pe toate fetele care sunt afectate de încrederea de sine din cauza aspectului sânilor sa facă acest pas dacă își doresc.
2
18-06-2018, ora 15:33
Mădă02
Nu este medic/terapeut
Mădă02
Rosebud, sunt normale fricile tale dar tot ce simti este obsolut normal, muschiul tau a fost taiat, inca nu s a refacut..a fost traumatizat, dureaza 1 an ca sa te refaci complet.Psihicul ajuta si el la vindecare, nu ai de ce sa temi, e logic ca la o miscare mai brusca sa simti cate ceva, daca nu ai dureri groaznice si rezultatul este pe placul tau inseamna ca nu ai nimic.(mai ales ca tu ai si lifting, asta face refacerea putin mai grea)
Stai linistita, totul este bine.Pupici
0
18-06-2018, ora 17:05
rosebud123
Nu este medic/terapeut
rosebud123
Of, sper sa-mi revin si sa mi se relaxeze muschii astia:( nu mai suport sa doara non stop
0
18-06-2018, ora 17:10
Lory Lory
Nu este medic/terapeut
Lory Lory
Fetelor voua cat v-a spus sa va dati cu betadina la cicatrici si cum ? Eu nu mai tin minte cat a zis exact k eram chiauna, dar ceva cu la 2 zile timp de 7 zile parca...zic bine ?

Iasmina a cata zi e, cum te simti ? Eu inca ma ridic cu ajutor din pat si ametesc mereu cand ma ridic..

La tine Sonia, cum se prezinta situatia ?

Va puuup, sa ne auzim sanatoasee tun !!
0
18-06-2018, ora 17:21
Carmen creț
Nu este medic/terapeut
Carmen creț
Hei dragilor si eu va tot citesc mesajele de ceva timp, povestea e e Ca acum 10 zile am facut o ridicare de sani plus implant de 300, asa l-am vrut eu, sani micuti ca si eu sunt cam micuta 1, 60, erau foarte lasati dupa o nastere, primele zile dureri groaznice mai ales ca am lifting, cam dupa a 7-a zi durerile s-au diminuat simtitor, ma enerveaza maxim banda aceea elastica de deasupra sanilor..ma strange de imi vine sa o arunc tre sa o tin 2 sapt, mai am putin, Am vazut mai sus tot ca mine l fata care are lifting si vorbeste de muschi ca tot Se contracta, Si mie la fel, Am doar 10 zile repet, e foarte enervant cand ma blocheaza, ufff, Inca ii am bandajati la taietura in ancora..o sa mai tin bandajul, vad ca ranile sunt bine inchise..totul la locul lui...doar muschii astia ma enerveaza
0
18-06-2018, ora 17:23
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Heei! Eu nu am stat mai deloc în pat azi. Nu am avut dureri, pe nas respir chiar mai bine iar sânii ca și pana acum, îi simt tensionați, ca o febra musculara mai intensa și simt la orice efort cum se contracta mușchiul dar e mai mult un disconfort. Azi chiar am.avut o stare buna :) abia aștept joi sa scot pansamentul sper sa mi placa cat de cât..Știu ca ăsta nu e rezultatul final la nas și ca durează dar tot vreau sa mi placa :)) la cicatrici nu e încă cazul sa te gândești Lory. Cred ca peste 2 sapt sau cv de genul trebuie sa ți dai cu crema acolo. Eu am bandaje momentan și cred ca le mai țin o sapt în afară se asta.
0
18-06-2018, ora 17:34
rosebud123
Nu este medic/terapeut
rosebud123
Va multumesc pt incurajari, fetelor!Carmen, la 10 zile de la interventie e normal ce ti se intampla., Eu am stat cu bandajele pe cicatrici 2 luni.Nu ma refer la bandajele acelea care se scit la 10 zile, ci la alea care trebuiesc schimbate la interval de 3-4 zile. Eu nu am avut banda deloc, doar bustiera. Tu trebuie sa fii linistita pt ca repet e normal sa te doara.La mine frica e de ordin psihic, ma panichez, se incordeaza muschii si de acolo durerea asta si sanii astia care se simt ca 2 pietroaie, cel putin asa cred. Dar da, faza cu muschiul care se contracta brusc uneori si se simte implantul ca se misca am avut-o inca din primele sapt de dupa operatie.Eu am fost atat de norocoasa pt ca primele 2 luni nu am avut nicio durere, nicio grija si nu exagerez. Calmeaza-te ca e perfect normal ce simti. Nu esti singura, daca mai ai griji de genul, eu o sa ti raspund. Urmaresc forumul asta zilnic pt ca a ajuns sa fie unul dintre singurele lucruri care ma relaxeaza cand simt ca ma dor sanii.Sanatate:)
2
18-06-2018, ora 17:42
rosebud123
Nu este medic/terapeut
rosebud123
Mada, ai niste sani superbi!Implantul meu e subglandular, nu stiu daca si la implantul subglandular trebuie sa doara muschiul asa.Cand sunt calma si nu ma gandesc la asta totul revine la normal, pt cateva ore cel putin. Ma gandeam sa ma duc la psihiatru pt ca problema mea nu are legatura cu sanii si stiu ca-mi fac rau singura dar am lasat anxietatea asta sa ajunga la mine.Carmen, eu am 150 si 44 kg, cred ca sunt cea mai pitica ever lol.Am implant de 235 anatomic polytech.
0
18-06-2018, ora 18:02
Carmen creț
Nu este medic/terapeut
Carmen creț
Multumesc fetelor de raspuns, Da, banuiam ca fac figuri sanii astia mumosi, zici ca sa ii tin bandajati asa mult ?te referi la plasturii aceia finuti si transparenti ce tin taietura unita sa zic asa?
0
18-06-2018, ora 18:08
Carmen creț
Nu este medic/terapeut
Carmen creț
Aaaa, sa mai iau pastile de dureri desii nu am asa mari, ci doar pt muschi ?m-am si constipat dupa operatie si tot iau un sirop...mda...cam greuta operatia asta ufff...
0
18-06-2018, ora 18:17
Iasmina1
Nu este medic/terapeut
Iasmina1
Lory e a 6 zi la mine si e din ce in ce mai bine. Azi am avut sanul stang destul de cald si i-am scris doctorului, mi-a spus sa trec sa ma vada. Am fost si mi-a zis ca totul e in regula, is senzatii normale. Cu ocazia asta mi-a schimbat si bandajele ca sa nu ma mai duc o data miercuri. Inca ma ridic tot cu ajutor si inca nu ridic mainile dar sper in cateva zile sa reusesc. Hai ca se poate!!
0
18-06-2018, ora 18:47
Ella37
Nu este medic/terapeut
Ella37
Rosebud, eu cred ca e normal ce simti. Gândeste-te ca o perioada mai mica sau mai mare, diferita de la persoana la persoana, țesuturile sunt amortite in urma operatiei. Probabil ca acum aceasta amorteala incepe sa treaca la tine si sa ai tot felul de senzatii. Si faptul ca implantul il simti ca se misca odata cu muschiul eu cred ca e ok, adica e normal sa se “integreze” si implantul in țesut. Cum ar fi sa il “plimbi” asa prin sân independent de ceea ce-l inconjoara?! Eu cred ca trebuie sa te linistesti si sa nu te mai gandesti la toate senzatiile. Si eu simteam implantul ca ma apasa pe coaste, dar acum am mai scapat de senzatiile astea, si adevarul e ca daca uit de implanturi ma simt perfect :))). A-propos, ai un rezultat SUPERB!
0
18-06-2018, ora 18:56
rosebud123
Nu este medic/terapeut
rosebud123
Multumesc, Ella37! Si tu ai sanii foarte frumosi! Incerc sa ma linistesc.O sa ma vada iar doctorul vinerea asta si o sa vedem daca am ceva sau e o stare pe care mi-o provoc eu. :)
1
18-06-2018, ora 19:25
Ella37
Nu este medic/terapeut
Ella37
Mie mi-a spus doamna doctor ca daca ar fi ceva grav, s-ar vedea in exterior. Si nici nu se pune problema asa de repede. Acolo in interir sunt țesuturile si nervii care au fost secționati si care se refac si asta dureaza. De aici tot felul de senzatii, dureri sau ințepături. Stai linistita!
0
18-06-2018, ora 19:39
rosebud123
Nu este medic/terapeut
rosebud123
Ajunsesem sa ma gandesc ca am serom sau capsula contractila pt ca unul din sani este mai tare si mai dureros dar cred ca e din cauza muschilor. O sa vad ce-mi zice vineri doctorul. Nici nu stiu cum o sa o duc pana vineri, cred ca din ingrijorare in ingrijorare. Seromul asta se poate face la 2 luni? A avut cineva?
1
18-06-2018, ora 19:50
rosebud123
Nu este medic/terapeut
rosebud123
Nu, n-am cum sa am serom pt ca nu-mi curge nimic de nicaieri.
1
18-06-2018, ora 20:08
Carmen creț
Nu este medic/terapeut
Carmen creț
Rosebud, sa nu se deoache sanii tai ca sunt atat de frumosi, eu cred ca nu ai nimic Grav pt ca asa cum spun si fetele e normal sa se tot "zbata"sanii, ma bucur ca te-am gasit cu acelasi tip de operatie, asa mai imi spui si mie una alta, sa dea Dumnezeu sa trecem cu bine toate !
0
18-06-2018, ora 20:27
rosebud123
Nu este medic/terapeut
rosebud123
Of, sper sa nu fie nimic si sa fiu eu nebuna, chiar imi doresc asta!Am inceput sa ma rog mult mai des decat o faceam!
0
18-06-2018, ora 20:28
Lory Lory
Nu este medic/terapeut
Lory Lory
Ma bucur Sonia ca esti mai bine, si nasucul va fi bine , ai sa vezi ! Si eu azi am fost ok, respir si eu in afarait mai ok..dar cu ridicarea e nasoala treaba, inca numa simt pregatita sa ma ridic singura.Nu ai inteles cu cicatricile..dr meu a zis sa imi dau eu cu betadina acolo la 2 zile si sa schimb bandajul, practic ca sa nu ma mai duc la el, cred.dar sa bar drumu doar pt asta e ok sa le schimb acasa.Astept cu nerabdare sa ne spui de naduc si abia ast si eu sa mi se dezumfle sanii astia ofata si sa nu ma mai stranga bustiera asta asa rau..Tu la nas ti ai dat cu ceva, crema sau ceva? Ca totusi si avolo e o cusatura...pup

Ma bucur si pt tine Iasmina, nu trebuia sa iti faci griji cu arderea sanilor ca eu la fel simt dar nu ma panichez ca stiu si realizez ca o sa am tot felul de sentimente, furnicaturi, muschii se incordeaza, tot felul de chestii..o sa fim bine peste cateva zile cu siguranta, eu sunt inca la jumatatea ta, adica a 3a zi..deci mai am de indurat.Tu iti simti sanii acum cand pui mana pe ei? Ca eu nu simt absolut nimic, decat pe langa ei..cred ca inca sunt f amortiti..puup
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 287528762877 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •