Implant silicon sani
Buna ziua dragelor, cum va mai simtiti?as vrea sa va intreb, am 17 zile si cand ma trezesc dimineata, din pozitia care o urasc pe spate si ridicata, pff, :( sanii tot ma dor si sunt grei, dupa cateva minute isi revin, oare cat tine chestia asta?La voi cum este?
Bună Magda! La mine este a 10 zi..Mă simt foarte bine, aproape ca și Cum n as fi trecut prin aceste operații. Nici nu mai pot spune ca mă recuperez, mai degrabă aștept forma finala atât la sâni cât și la nas. :D Eu una sunt foarte multumita, urmează sa mai merg la consult pe 3.
Am reusit sa actualizez poza fetele. Am pus o de pe latop pana la urma, de pe telefon nici o sansa :)))
Sonia tot nu se vede poza. E o imagine neagra
Multumesc Ekolinda! :D Iasmina, incearca sa te deloghezi si sa stergi istoricul, parca asa am inteles ca merge sau uita te dupa laptop
Acum vad poza Sonia. Frumos! Eu mi-am dat bandajale jos ieri si ma fac cu Stratamed. Inca sunt umflata intre sani. Si tu la fel, parca asa se vede!
Iasmina, nu mai sunt. De fapt nici nu prea am fost, doar putin..s a dus in primele zile
Inseamna ca mi se pare din cauza luminii si a umbrei. Bravo tie! Astept sa imi treaca si mie :) ah am uitat... una din cicatrici arata f bn, in schimb cealalta e f urata, plus ca mi se vad firele ba chiar am si un firicel care mi-a iesit inafara. Sper sa se vindece frumos si asta. Pup
Sa ne recuperam repede zic !! Eu azi am fost la doctor pentru nas, gata cu bandajele si mi-a scos firele..acum trebuie sa am grija de nasuc sa isi ia forma frumoasa, s-a uitat si la sani dar nu e nimic ingrijorator.Vanataile si roseata e de la sangele din interior si de la faptul ca sanii mei au fost destul de micuti iar implantul (marixel) a apasat acolo si cam asta e, macar mi s-a luat o piatra de pe inima.Este a 10 a zi si sunt din ce in ce mai bine, chiar am fost la cumparaturi, m-am probat..bineinteles cu ajutor si mare atentie.pupici fetele !! Recuperare usoaraa tuturor si sa obtinem rezultatele dorite !!
Mulțumesc Iasmina! Sa ne recuperam repede toate. Va pup
Hei buna seara fetelor.
Mi-am pus acum 3 săptămâni silicone de 275 și azi după 3 săptămâni am fost din nou la consult. Doctorul mi-a pipăit sânii prea tare și am la un san o urma de deget. Ca și cum încă mai e "urma" degetului. Aveți idee? Își va reveni implantul? Se vede cu ochiul liber apăsarea degetului
Mersi
Mi-am pus acum 3 săptămâni silicone de 275 și azi după 3 săptămâni am fost din nou la consult. Doctorul mi-a pipăit sânii prea tare și am la un san o urma de deget. Ca și cum încă mai e "urma" degetului. Aveți idee? Își va reveni implantul? Se vede cu ochiul liber apăsarea degetului
Mersi
Frumos Sonia!!
Lory bine ca nu e nimic rau, ma gândeam ca e reacția corpului la operația in sine. Mie mi-e fff frica de asta, fiindcă am un proces inflamator tare nasol :((( daca ma împungi usor cu un deget pe corp, rămâne vânătaie :(((( Cu nasul esti mulțumită?
Pupici si noapte buna
Lory bine ca nu e nimic rau, ma gândeam ca e reacția corpului la operația in sine. Mie mi-e fff frica de asta, fiindcă am un proces inflamator tare nasol :((( daca ma împungi usor cu un deget pe corp, rămâne vânătaie :(((( Cu nasul esti mulțumită?
Pupici si noapte buna
Buna dimineata, revin cu intrebarea mea, eu si dupa 18 zile cand dorm pe spate tot ma dor sanii iar cand ma trezesc ma dor rau dar trece in cateva minute, tot asa si pe voi?in cat timp trece durerea asta?mereu sufar cand ma trezesc :(
Neata ! Da, Magda nasucul e f ok doar k e inca umflat si nu si a luat forma finala inca..e normal.Roseala dp sani a cam trecut, mi a zis dr sa dau cu lioton gel...si da e oarecum si reactia corpului meu la implant..important e ca nu ma doare nimic si nu e nik grav, e doar ceva local care deja se vindeca.pupicei
Carmen, e normal inca sa simti durerea asta dimineata, ai abia 18 zile..daca trece in cateva minute inseamna ca esti bine.
Ok ms mult de raspuns, trece aproape imediat ce ma ridic, oare cat va tine asa?Si pe tine te-a durut mult timp la trezire?
Aa, si Inca ceva, cam dupa cat timp coboara vizibil sanii?eu am lifting+implant si port si aceea banda elastica, nu au coborat Inca..sta tot asa un pic ridicati in partea de sus...multumesc !!!!!
Carmen, pe mine inca ma dor cand ma trezesc(cateva minute) dar am decis sa nu ma mai panichez pt ca am 2 luni si o sapt abia. gandeste te ca abia dupa 6 luni sanii isi revin complet.
Am si eu o intrebare pt fetele mai vechi. voua vi se cojeste pielea de pe sani? la mn se cojeste f tare dar mi e frica sa aplic ulei de cocos si in zona inciziilor( mentionez ca am taietura tip ancora) voi cum ati procedat?
Bună fetelor.
Am scris mai sus dar o sa încerc sa fiu mai explicita : pe sânul stâng fix, între stern și sân, se vede o urma ca și cum cineva ar fi apăsat cu un deget și nu și-a mai revenit la loc urma aceea. M-am uitat mai bine peste pozele de la început și cele din prezent și am sesizat ca "gaura" aceea mică de pe san o am aproape de la început, după operație. Doctorul spune ca ar fi edem, nu știu ce înseamnă, și ca o sa treacă. Am cautat pe internet dar semnificația acestui "edem" dar nu am găsit mare lucru. Dacă în 3 săptămâni urma aceea a rămas tot, eu nu cred ca își va ma reveni la loc. Arata puțin inestetic, ca și cum ar fi puțin deformat :-( Se poate să-mi răspundă și mie cineva, a.mai fost cineva în situația asta? :-(
Mulțumesc mult de tot. O sera bună va doresc.
Am scris mai sus dar o sa încerc sa fiu mai explicita : pe sânul stâng fix, între stern și sân, se vede o urma ca și cum cineva ar fi apăsat cu un deget și nu și-a mai revenit la loc urma aceea. M-am uitat mai bine peste pozele de la început și cele din prezent și am sesizat ca "gaura" aceea mică de pe san o am aproape de la început, după operație. Doctorul spune ca ar fi edem, nu știu ce înseamnă, și ca o sa treacă. Am cautat pe internet dar semnificația acestui "edem" dar nu am găsit mare lucru. Dacă în 3 săptămâni urma aceea a rămas tot, eu nu cred ca își va ma reveni la loc. Arata puțin inestetic, ca și cum ar fi puțin deformat :-( Se poate să-mi răspundă și mie cineva, a.mai fost cineva în situația asta? :-(
Mulțumesc mult de tot. O sera bună va doresc.
Arina, si eu am avut ceva de genul, dar nu atat de proeminent ( banuiesc ca si in realitate se vede ca si in poza)Intre timp s-a dus, insa n-as sti sa zic exact la cata vreme dupa operatie a disparut.
Rosebud, da, se decojeste. Eu folosesc crema de vergeturi si voi incerca si cu ulei de cocos. Aplic inclusiv pe incizii si nu afecteaza. Treptat se duce pielea respectiva. Nu stiu cat dureaza, dar e absolut normal sa se intample asa :)
Bună Mary,
Îți mulțumesc mult pt ca mi-ai răspuns. Da, tot asa se vede și în realitate, depinde și de unghiul în care stau. Ieri am făcut poza când am fost la D-nul doctor sa ma vadă. Nici nu-mi vine sa ma mai uit în oglindă când vad cum arată și nu-mi explic faptul că pana acum nu am sesizat, abia ieri când m-am uitat mai atent. Se simte și când mă ating pe sân acea "gaură", ca și cum ar intra degetul în pantă. Tot încerc sa masez, sa mișc pielea poate, poate își revine dar nimic... E vorba doar de inestetic, felul cum arată... :-( Sa nu mai zic de durerile de tot felul care le am, ca astea cred ca toate le-am avut mai mult sau mai puțin (de precizat ca eu chiar nu am avut sâni deloc, nici ce sa bag în sutien și pielea mi-a fost întinsă la maxim)... :-(
Îți mulțumesc mult pt ca mi-ai răspuns. Da, tot asa se vede și în realitate, depinde și de unghiul în care stau. Ieri am făcut poza când am fost la D-nul doctor sa ma vadă. Nici nu-mi vine sa ma mai uit în oglindă când vad cum arată și nu-mi explic faptul că pana acum nu am sesizat, abia ieri când m-am uitat mai atent. Se simte și când mă ating pe sân acea "gaură", ca și cum ar intra degetul în pantă. Tot încerc sa masez, sa mișc pielea poate, poate își revine dar nimic... E vorba doar de inestetic, felul cum arată... :-( Sa nu mai zic de durerile de tot felul care le am, ca astea cred ca toate le-am avut mai mult sau mai puțin (de precizat ca eu chiar nu am avut sâni deloc, nici ce sa bag în sutien și pielea mi-a fost întinsă la maxim)... :-(
Arina, cred ca isi va reveni... si eu am observat la un moment dat cand ii studiam atent, deci nu stiu daca a fost de la inceput, imediat dupa operatie sau a aparut pe parcurs, cert e ca a disparut. Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji...daca ma gandesc bine cred ca pe la 3 luni asa, deja nu o mai aveam.
Si eu cred ca isi va reveni pt ca logic acum e totul umflat apoi cand totul se retrage si Se vindeca se va uniformiza totul..eu zic ca e totul de timp!
Salutare fetelor, multe nume noi, multe perechi de sani frumosi- cu sau fara implant. Pentru cele aspirante -curaj ca nu e nimic complicat, e o interventie din categoria celor usoare si foarte des realizate. Cu lectiile facute, un doctor si o clinica bune, nu puteti fi decat castigatoare in lupta cu increderea de sine.
Recuperare usoara fetelor nou operate, si nu va sfiiti sa cereti pareri pe aici, e f important psihicul si sustinerea; eu una am rasfoit si in perioada de dupa operatie acest forum incat as recunoaste sanii celebri ale fetelor active dintr-o plaja cu mii de fete :-) Si le multumesc, normal ca au avut si inca isi gasesc timp si rabdare.
Arina, eu iti pot spune doar ca zona nu e inca relaxata complet, si nu as crede ca o urma de deget sa se ‘cimenteze’ asa vizibil incat sa ramana. Mai asteapta putin, daca doctorul a spus ca nu e nimic acolo, si poate pe masura ce se mai retrage edemul, va disparea. Eu retin ca aveam practic pielea sternului ‘ridicata’ de la umflatura, aveam senzatia ca se va dezlipi, si mai era si movulie la culoare, iar acum e totul ok.
Desi pare idiot de simplu, unele probleme aparente chiar doar timpul si rabdarea le rezolva. Sper sa fie si cazul tau.
Hai sa fim toate sanatoase, si vara de vara frumoase!
Recuperare usoara fetelor nou operate, si nu va sfiiti sa cereti pareri pe aici, e f important psihicul si sustinerea; eu una am rasfoit si in perioada de dupa operatie acest forum incat as recunoaste sanii celebri ale fetelor active dintr-o plaja cu mii de fete :-) Si le multumesc, normal ca au avut si inca isi gasesc timp si rabdare.
Arina, eu iti pot spune doar ca zona nu e inca relaxata complet, si nu as crede ca o urma de deget sa se ‘cimenteze’ asa vizibil incat sa ramana. Mai asteapta putin, daca doctorul a spus ca nu e nimic acolo, si poate pe masura ce se mai retrage edemul, va disparea. Eu retin ca aveam practic pielea sternului ‘ridicata’ de la umflatura, aveam senzatia ca se va dezlipi, si mai era si movulie la culoare, iar acum e totul ok.
Desi pare idiot de simplu, unele probleme aparente chiar doar timpul si rabdarea le rezolva. Sper sa fie si cazul tau.
Hai sa fim toate sanatoase, si vara de vara frumoase!
Andreea Radu tu ai inregistrat implanturile pe site? Eu tot m-am chinuit si nu merge... nu ca nu m-as descurca dar cred ca e defect la ei ceva. Cand dau sa pozez cardul pur si simplu se inchide aplicatia. Si imi scrie sa bag nr serie implant stang de 2 ori in schimb pt cel drept nu imi da! Tu ce zici?
Eu anul trecut in Nov am reusit sa le inregistrez. Poate e de la ei, mai incearca. Ah si Iasmina, sa pui o poza cu un 425 Motiva, sigur arata frumos. Pupici
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33marire sani - recomandari
- 51Despre marirea de sani
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 10dureri de sani - lateral
- 9Depresie dupa operatie estetica
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 3implant sani
- 1Interpretare ecografie san
- 0sini prea mari
- 0Schimbare implanturi silicon si vaginoplastie
- 0despre Sani
- 1Implat mamar dupa 3 saptamani
- 0Cu ce va acoperiti sfarcurile(exclus sutienul)
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 02 săptămâni după lifting cu implant
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
- 1Mastopexie cu implant
- 1Implant mamar și abodominoplastie.
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: