Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 289328942895 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
14-07-2018, ora 13:05
Eva.
Nu este medic/terapeut
Eva.
Buna fetelor, felicitari celor noi operate!Eu am 6 luni, insa ma tot deranjează sanul stang pentru ca este inca mai mare decat celalalt.fetele care au 1 an asimetria dispare de tot?doctorul mi.a spus ca va ramane aproape insesizabila sau va dispărea
1
14-07-2018, ora 13:16
Daisey1
Nu este medic/terapeut
Daisey1
Buna Eva. Eu in poza ta nu prea vad nici o diferență văd niste sâni frumoși și super mari sincer
0
14-07-2018, ora 13:22
Eva.
Nu este medic/terapeut
Eva.
Mulțumesc Daisey in poza nu se vede f clar insa stângul este mai umflat in partea de sus, atat de mari nu sunt, chiar vreau sa ma reoperez :))
0
14-07-2018, ora 13:40
za_pauza
Nu este medic/terapeut
za_pauza
Aliiii, descrie-mi, te rog, cum ai masat sanul pentru umplerea polului inferior. Merci!
0
14-07-2018, ora 14:01
za_pauza
Nu este medic/terapeut
za_pauza
Eva. nu-mi vine sa cred ce mari sunt sanii tai cu doar 275! Sunt superbi! Ai mei cu 350 sunt infinit mai mici. :(
1
14-07-2018, ora 14:04
Eva.
Nu este medic/terapeut
Eva.
Paupau mulțumesc, esti doar la inceput ai mei dupa 4 luni si ceva au început sa capete forma, si pana acum 2 sapt era asimetria mai vizibila, deci multa rabdare!!
0
14-07-2018, ora 14:11
za_pauza
Nu este medic/terapeut
za_pauza
Eva. multumesc pentru raspuns. Am citit ca te gandeai la inceput la o a 2-a operatie. La fel si eu. Daca eu as avea volumul tau, probabil nu as considera ca mai am nevoie, dar asa, la cat sunt ai mei... numai ma supar cand ma gandesc...
Incerc sa ascult de voi, ca vor fi mai frumosi, mai voluminosi, dar in ultima perioada eu nu vad nicio evolutie. Au zile cand sunt si mai mici, asemenea unui balonas dezumflat si unele zile cand sunt cel mult medii, ca in poza.
Va pup, fetelor!
0
14-07-2018, ora 14:27
Eva.
Nu este medic/terapeut
Eva.
Paupau, inca vreau o a 2 operatie as vrea 375 high profile, cred ca aici a fost greseala mea ca am ales moderat plus si nu sa putut o marime mai mare, insa ti.am spus ai rabdare ca se vor schimba mult si sanii tai.asa mari nu sunt sau cel putin nu ii vad eu, ori marimea care o am ma face sa ma gandesc comparând cu marimea altor fete.te pup
1
14-07-2018, ora 15:04
Cris_cc
Nu este medic/terapeut
Cris_cc
Eva, cred ca ti am mai spus si mai demult ca arata perfect sanii tai, da mi voie sa repet acest lucru.
Chiar sunt draguti asa maricei.

O zi frumoasa tuturor !
1
14-07-2018, ora 15:15
Aliiiiiiii
Nu este medic/terapeut
Aliiiiiiii
@ paupau,
Cu ulei de cocos, masam zona dreapta, apoi circular..doar jos
..nu mergeam pana sus:*
0
14-07-2018, ora 15:21
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Carmen, la mine au căzut singure
0
14-07-2018, ora 16:41
Carmen creț
Nu este medic/terapeut
Carmen creț
Multumesc Ame de raspuns, m-ai mai linistit un pic, chiar ms mult! :)
0
14-07-2018, ora 18:26
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Eva, super fain rezultat..la.mine diferenta se vede de la o posta, si nu cred ca o sa isi mai revină.. Carmen cu plăcere, daca mai ai intrebari iti raspund cu drag ;)
0
14-07-2018, ora 18:43
Eva.
Nu este medic/terapeut
Eva.
Multumesc Amee, sa sti ca este timp inca sa iti dispara diferenta poate nu de tot dar indeajuns incat sa nu mai fie foarte vizibila.la mine pana acum 2 sapt 3 era diferenta mult mai mare si incepe sa dispara sper definitiv.ai doar 3 luni, pana la 1 an ele se tot modifica
0
14-07-2018, ora 19:12
Mihaelamada
Nu este medic/terapeut
Mihaelamada
Fetelor după 3 luni e normal sa mai aveți dureri ? Și dacă da... au fost câteva zile sau câteva secunde
1
14-07-2018, ora 20:13
Mădă02
Nu este medic/terapeut
Mădă02
Mihaelamada, inca sunt normale intepaturile..tin minte ca si eu pe la 3-4 luni m au tinut cam o saptamna niste intepaturi dar dupa au disparut.
0
14-07-2018, ora 20:13
Zfq
Nu este medic/terapeut
Zfq
Hello! La voi dupa cât timp s-au mai diminuat umflaturile? Efectiv simt ca-mi pica sânii jos :)) mi-e frica sa nu se desfaca inciziile sau ceva.
Am dat cu arnigel, am pus gheata, nu am prea luat Arcoxia (recunosc). Voi ce ati facut?
Precizez ca stau mai mult in pat, mi-e si frica sa desfac bustiera :))
0
14-07-2018, ora 21:11
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Eva, am aproape 4 luni de la a doua operatie..dar implanturile le-am pus în august anul trecut..si în martie nu a umblat la ele..mi-a făcut doar lifting..
1
14-07-2018, ora 21:28
Mădă02
Nu este medic/terapeut
Mădă02
Corina, inciziile n au cum sa se desfaca, sunt cusute bine..la mine umflaturile s au mai diminuat la 2 3 saptamani, nu ai decat sa astepti..nu prea ai ce face.Rabdarea este secretul !
1
14-07-2018, ora 22:10
Zfq
Nu este medic/terapeut
Zfq
Multumesc de sfat. Credeam ca era ceva grav, ma asteptasem probabil sa ma lase deja, dureri nu prea am, doar senzatia aia de balon super-umflat.
0
15-07-2018, ora 01:25
buttercup13
Nu este medic/terapeut
buttercup13
Buna, fetelor!

Am 20 de ani si cel mai mare complex de cand sunt mica este ca am sanii extrem de mici, abia daca am ceva. In sfarsit am decis sa imi fac implant mamar. Doctorii de care am auzit ca sunt buni sunt Dr. Lascar si Dr. Ionescu, ce imi puteti spune despre ei? Ce imi recomandati? Incerc sa ma decid daca este bine sa ma operez la Lascar sau sa astept sa gasesc un loc liber la Ionescu. Oricine cu experienta la oricare dintre ei m-ar ajuta cu un sfat!

Multumesc! :*
0
15-07-2018, ora 11:50
Carmen creț
Nu este medic/terapeut
Carmen creț
Amee, Sa incep sa ma dau cu crema stratamed sau sa astept sa cada acele noduri si ce ar mai fi?mai vad si niste fire fine transparente asa iesite prin piele?Sa nu incep cu crema pt cicatrici?Multumesc
0
15-07-2018, ora 14:47
Jessyka94
Nu este medic/terapeut
Jessyka94
Bună fetelor, de 2zile ma confrunt cu o durere la implantul stâng și care culmea durerea duce pana la axila, nu vreau sa par o fricoasa am doar 6saptamani de la intervenție dar ce îmi recomandați ținând cont ca medicul e în concediu! Sa merg sa îmi fac o ecografie la San sa vad despre ce e vorba, poate ma mai liniștesc? Durerea oricum e suportabila
0
15-07-2018, ora 15:15
Aliiiiiiii
Nu este medic/terapeut
Aliiiiiiii
Si eu am 2 luni si o saptamana..si uneori mai am dureri pana axila, e perfect normal( daca pot spune asa)
Nu e nici un motiv sa ti faci griji, cunosc fete care au 8 luni si inca resimt asta...iar mamografia oricum o faci la 3 luni Deci stai fara grija:*
0
15-07-2018, ora 15:18
23clau
Nu este medic/terapeut
23clau
Toate țineți sau ati ținut bustiera la nivelul 3 ?eu am 3 nivele si imi este frica sa pun la 3 sa nu Mi se desfacă op poate sunt eu mai fricoasa:))) va pup pe toate aveti super sânii
4
15-07-2018, ora 15:36
za_pauza
Nu este medic/terapeut
za_pauza
Clau, eu prima saptamana am tinut pe cea mai lejera, iar apoi cu randul 3 de la mos si baba. Totul tine de obisnuinta, eu ma simt mai ok la cea mai stransa. Nu mi-e incomod asa, tine mai bine implantul, cred eu :))
0
15-07-2018, ora 16:14
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Carmen eu m-am dat doar 2 sapt cu strataderm..apoi am avut incontinuu probleme, a trebuit să imi scot firele reprobabile etc..nu m-am mai dat cu nimic..acum mi-am luat niste plasturi cu silicon pt cicatrici ca plec la mare si nu vreau sa se deschida iar ceva...eu zic mai bine sa întrebi doctorul..
0
15-07-2018, ora 16:23
23clau
Nu este medic/terapeut
23clau
Amee ce plasturi ti ai luat pentru la mare ca merg si eu pe 1 august.
1
15-07-2018, ora 17:04
Arina222
Nu este medic/terapeut
Arina222
Bună fetelor. Mai revin cu o întrebare la voi. Am mers în weekendul acesta la cineva ( o distanta de vreo 250 de km) și tot drumul dus întors sânul meu drept zici că sărea de acolo. Lichidul parcă juca hora înăuntru, mai să am impresia ca îmi pică implantul pe jos, m-am ținut tot drumul cu mana de el :-| in schimb cu sânul stâng nu am avut nicio problema cu el, s-a comportat ca un san natural.
Mi-e frică poate că de la toate acele gropi de pe drum, mi s-a mișcat și mai rău implantul.
Am o luna și 1 săptămână de când m-am operat. Mi-e frica sa merg la ecografie și am nevoie de cateva sfaturi din partea voastră, dacă a fost cineva.
Și dacă senzația asta de lichid înăuntru va dispărea vreodată :-(.
Va pup fetelor și mulțumesc :-*
0
15-07-2018, ora 18:26
Aliiiiiiii
Nu este medic/terapeut
Aliiiiiiii
Arina, cand spui lichid te referi la implant...sau simti un lichid pe langa el? Pentru ca daca e asa...mi e frica sa nu fie un caz de serom..
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 289328942895 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •