Implant silicon sani
Fete, mi-am schimbat poza... In special pentru doritoarele de "natural", sa vedeti ca e destul de mic naturalul :)) (enervant si frustrant...:()
Paupau, se vede poza...se văd naturali și frumoși! Măcar de ar ieși și ai mei așa! :p
Paupau ai niste sani suuuuupeeeeerbi!!!!!!! Se incadreaza perfect pe corpul tau. Totusi te inteleg cand spui ca ti se par mici. Si eu ii vad cateodata mici pe ai mei. Cred ca ne obisnuim cu ei si nu mai tinem minte de la ce am plecat. Dar chiar ai niste sani foarte frumosi, si eu nu fac complimente gratuite. Imi plac ca par naturali.
Salutare, fete! De dr Sorin tatulescu a auzit careva? Vad ca operează la nordestetica și are rezultate drăguțe pe rinoplastii...Cât despre implant cu silicon cel mai mult îmi plac rezultatele lui nae sorin și Totir..voi ce ziceți?
Fetelor, sunteti tare drăguțe si trebuie sa va spun ca ma surprind remarcile voastre. Ma fac sa ma simt paranoia pentru ca nu sunt asa de multumita cum poate ar trebui.
Bia, iti dau dreptate in totalitate, nu ma mai compar cu punctul de plecare. Compar cu ce mi-am dorit, tot un rezultat natural, dar sani mari naturali si cu rezultatele voastre. Pe majoritatea va vad cu sani mai mari decat ai mei. Frumosi ii avem toate :) eu imi doresc mai mult volum si poate sa fie putin mai sus si o idee mai plini in polul superior.
In orice caz, decat sa imi fi pus mingi, mai bine asa :))
Va pup si va multumesc pentru cuvintele frumoase.
Bia, iti dau dreptate in totalitate, nu ma mai compar cu punctul de plecare. Compar cu ce mi-am dorit, tot un rezultat natural, dar sani mari naturali si cu rezultatele voastre. Pe majoritatea va vad cu sani mai mari decat ai mei. Frumosi ii avem toate :) eu imi doresc mai mult volum si poate sa fie putin mai sus si o idee mai plini in polul superior.
In orice caz, decat sa imi fi pus mingi, mai bine asa :))
Va pup si va multumesc pentru cuvintele frumoase.
Eu am fost la chawi la consultație! Mi s-a părut super super ok, mi-a răspuns la absolut toate întrebările cu răbdare! M-am programat în noiembrie.pfuu.sper sa nu ma răzgândesc din cauza fricii
Ps... 4200 e lifting cu implant
Ps... 4200 e lifting cu implant
Betty Taylor si eu tot pe Sorin Nae si Totir ii am in lista scurta. Vreau sa ajung la ambii in saptamanile urmatoare si sa aleg pe unul din ei, in functie de impresia pe care mi-o vor face.
Stiti cumva cam in cat timp dupa consultatie te programeaza pentru operatie la acesti doi medici?
Stiti cumva cam in cat timp dupa consultatie te programeaza pentru operatie la acesti doi medici?
Aliali28, nu ai de ce sa te temi. Te duce in sala de operatii, vorbeste putin anestezistul cu tine, nici nu-ti dai seama si ai adormit. Medicul isi face treaba, te trezesti si ai tate frumoase de care ai grija si te bucuri o viata ca ai facut pasul! Bafta! :)
Da. Ai dreptate! Zicea de implant Arion rotund, între 330 și 350.
Paupau la totir și la stan as vrea sa ma mai duc.. Ma mai gândesc și la chawi..
Paupau, vad ca ai sani foarte frumosi, am inteles ca ai avut sani tuberosi inainte, din ce am citit sunt un fel de sani chirciti, chiar urati, care se corecteaza greu. Din poze vad ca problema s-a rezolvat, chiar arata bine. Adica fata de unde ai plecat e diferenta mare, si sincer nu prea am vazut fete pe aici cu sani tuberosi care sa iasa bine. Cred ca acuma daca o sa vrei mai mari nu e nici o problema, o data ce ti-a corectat doctorul malformatia respectiva, desi mie chiar imi plac si asa cum sunt acuma :)
Ioana_sas, nu consider ca am avut sani urati inainte de operatie. Eu m-am operat pentru marime. Doctorul mi-a spus ca am tendinta de san tuberos la consultatie pentru ca sanii erau cumva mai contractati la baza si usor lasati. Sanii mei aveau o forma usor lunguiata cand se retragea sfarcul in interior. Alteori, cand sfarcul era afara, erau perfect rotunzi.
Am vazut cazuri de san tuberos destul de pronunțate, intr-adevar.. Am inteles ca sunt 3 faze ale acestei malformatii.
Am vazut cazuri de san tuberos destul de pronunțate, intr-adevar.. Am inteles ca sunt 3 faze ale acestei malformatii.
Aliali28. Si eu tot la chawi am fost la consult pt lifting cu implant. Mie mi_a spus 4500, probabil in functie si de gradul ptozei (la mine de gradul 3). Am programare pe 2 oct.
Salut fetelor, ultima data cand am fost la control domnul Ivan zicea sa continui cu Stratamed pana la 3 luni si 2 sapt. Azi s-a implinit o luna de la interventie si inca mai am cam jumatate din tub (am inceput sa ma dau doar dupa 2 saptamani).
Eu o sa imi iau de pe Farmacia Tei tubul cu 20g, e dublu decat cel primit de la clinica iar ca pret e foarte ok comparativ (220 ron) si il voi folosi pana se termina. Desi initial eram reticenta la ce poate face gelul asta in cantitate atat de mica, deja rezultatele sunt foarte bune si cicatricile minime...
Apropo, oare pentru sport voi ce bustiere folositi? Am incercat ieri sa alerg usor cu una de la Lipoelastic dar mi se pare ca nu tine sanii chiar fixi si sar un pic ceea ce imi provoaca o senzatie de disconfort in lateralul lor. Am citit despre Nike Rival ca ar fi ok, nici nu e mult 28E dar...nu stiu ce sa fac.
Eu o sa imi iau de pe Farmacia Tei tubul cu 20g, e dublu decat cel primit de la clinica iar ca pret e foarte ok comparativ (220 ron) si il voi folosi pana se termina. Desi initial eram reticenta la ce poate face gelul asta in cantitate atat de mica, deja rezultatele sunt foarte bune si cicatricile minime...
Apropo, oare pentru sport voi ce bustiere folositi? Am incercat ieri sa alerg usor cu una de la Lipoelastic dar mi se pare ca nu tine sanii chiar fixi si sar un pic ceea ce imi provoaca o senzatie de disconfort in lateralul lor. Am citit despre Nike Rival ca ar fi ok, nici nu e mult 28E dar...nu stiu ce sa fac.
AdaAly...eu voi suferi 2 intervenții, cu siguranță de aici dif de preț ! Ne ții la curent, chiar sunt curioasa cum va decurge totul
Fetelor, eu fac maine 3 saptamani. Voi cand ati inceput sa folositi Stratamedul/Contractubex? Totir mi-a spus la controlul de doua saptamani sa mai astept 2-3 zile pana cad cojitele si sa incep sa folosesc. Dar eu zic ca inca mai sunt.
Iustina_bujor, parerea mea personala e ca e cam devreme sa incepi sa alergi, chiar si usor. Totusi nu ai decat o luna de la interventie. Poti face fandari si genuflexiuni, in felul asta faci si ceva miscare dar nu-ti zdruncini sanii. Eu folosesc pentru sport un sutien de alergare de la decatlon. Am dat 30 lei pe ea si sanii stau la locul lor indiferent de exercitiile facute. Sper sa nu te deranjeze mesajul meu.
Sutienul de alergare se numeste kalenji. Este foarte comod dar si eficient in acelasi timp. Si nu e deloc scump
Iustina, si eu cred ca este putin cam devreme sa alergi dupa doar o luna. Si cel mai bine ar fi sa intrebi medicul.
Paupau daca ma gandesc la un rezultat natural asa as vrea sa arate si sanisorii mei dupa nici nu zici ca-s operati, cred ca te-ai si obisnuit cu ei, eu ma tot gandesc daca as dorii ceva mai mare...dar ai mei fiind mici nici nu stiu daca imi permite corpul..
Aliali28, scuza_ma, insa nu inteleg. Vei suferi 2 interventii? Ai scris lifting cu implant 4200, iar eu aceeasi procedura 4500 si o singura operatie.
P.s. Voi scrie cum a decurs totul pt ca stiu cat de importante sunt toate detaliile pt incepatoare in mod special.
P.s. Voi scrie cum a decurs totul pt ca stiu cat de importante sunt toate detaliile pt incepatoare in mod special.
Fetelor ce părere aveți de Călin doboș? Vreau sa îmi fac nasul la el..
Buna! Fetele care ați făcut a doua intervenție pentru corectarea asimetriei, după operația de implant, la cât timp după prima v-a recomandat doctorul sa faceți corecția?
AdaAly. Îmi fac și abdominoplastie la sf anului, asta e a doua intervenție, probabil de aici mica diferența la lifting+implant
Kyttim minim 1 an stiu ca trebuie sa astepti sa se refaca tesuturile. Eu asa am facut
Buna fetelor! Sunt un cautarea unui medic pt implanturi mamare. Am fost pana acum la consult la dr Elena Martin si inainte de a ramase insarcinata am fost la dr Grecu. Atitudinea dlui dr Grecu m a speriat putin, in sensul ca imi tot repeta ca el nu modifca sanul cu nimic, ca daca e unul mai lasat sau mai maricel, exact asa va iesi si dupa augmentare. Repeta incontinuu ca nu e vina lui, ca el nu si asuma orice. A durat vreo 2 ore consultatia si parca isi dorea sa ma convinga sa nu ma operez, sa nu mi inspire incredere. Cu toate astea, am vazut la voi rezultate fff frumoase. O prietena s a operat la el si acum are sanii fff lasati. La voi cum s au comportat in timp implanurile puse la el? Sa merg si la Chawi?? nici nu mai stiu pe cine sa aleg si pe ce criteriu...
Alexandra88, cum te simti cu Motiva si cum se comporta dupa 1 an? Pupici
Kyttym stiu sigur ca dupa 6 luni de la operatie se poate face retus adica asa mi au spus 2 medici...eu am facut la 10 luni de la operatia de lifting cu implant
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3din cauza alaptatului am un san mai mare si unul mai mic
- 10tensiune in sani
- 19De un an imi curge un san
- 8cresterea sanilor
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 9Depresie dupa operatie estetica
- 12Implanturi mamare
- 13cancer la san
- 2traumatism san
- 11Implant mamar - reactii adverse?
- 1Marire sani
- 11Implant cu silicon
- 1Implant mamar!
- 2Mi-a apărut o bubă pe sân.
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 2Implant mamar
- 0Implant mamar salin
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: