Implant silicon sani
si vrei sa risti sa ramai cu sani lasati ? te intreb pentru am 2 prietene care sau operat la stan vitalie si nici ele nu au vrut ridicare.si acum sani lor sunt lasati. ca si cum ar fi niste sani mari si naturali...
Am vazut ca Chawi e foarte priceput in lifting, chiar imi place ce face
Nu normal ca nu vreau sa risc..am spus doar ca imi doresc sa aud de la doctor ca nu am nevoie de ridicare si asta doar ca sa evit cicatricele.Dar daca doctorul imi va spune ca am nevoie de ridicare pentru rezultatul care ii spun ca mil doresc, atunci clar merg p mana lui..
@alecsandra sani mei dinainte de operatie seama f tare cu ai tai...300-350 ar fi mai mari ca ai mei eu am 260 anatomic si am 1, 65 si vreo 55 kg daca te ajuta.dar sincer cred ca mergea si la mine un 300-350 :P...eu acum port un 75 sau 80 cupa D (depinde de brand )deci la un 300-350 cred ca ai purta o cupa E...depinde cat de mari iti plac...
alexa899 wow cupa E ? suna gigantic ! :( nu vreau eu acum port la sutien 38-85 nu stiu ce cupa inseamna, mie imi plac sani mei daca nu ii aveam lasati...poate o idee mai mari dar nu ca volam, imi plac sani ``in gat `` cum se spune, sora mea are implant de 300 dar mi se par micuti...bine eu am cam 70 cm sub sani ea are 60 cred, e foarte slaba
Eu am 1, 50 inaltime si acum sunt in ``dieta `` am 47 si vreau sa ajung la 45, acum am peste sani 88 cm si sub 70 cm
Pai daca ai 88 peste sani si 70 sub sani porti ca marime la sutie 70 D acum... stiu ce zici si mie imi plac “in gat” probabil de la faptul ca tot timpul au fost lasati am suferit...parerea mea e sa te duci sa vb cu mai multi medici si sa vezi ce iti propun ei...deobicei socotela de acasa nu se potriveste cu cea din targ sa zic asa...daca te duci fixata pe o idee ai sa fii dezamagita dupa... eu vroiam implant rotund neaparat neaparat si doctorul mi a zis ca nu mi se potriveste...asa ca am anatomic dar arata ca si cum ar fi rotunde...
imi plac mult sani tai cum ii ai acum, mi as dori sa i am si eu asa, eu am slabit 17 kg si.
Carmen poti intreba doctorul, eu cred ca e de ajuns sutienu.eu m-am expus la soare la 9 luni cu sutienu, dar am facut si solar inainte.
AlexandraK, marti ma voi opera la Chawi lifting + implant, eu am hotarat sa-i dau incredere maxima Abia astept sa pun poza si s va povestesc cum a fost. Eu am la sutien 75 C si mi-a recomandat maxim 320, insa cred ca voi negocia la mai putin.
Carmen cret, eu ma voi opera pe 2 oct si pe 30 voi pleca si sincer, cedez ocazia de bronz timpuriu pentru sanii mult visati. Oare sa-mi iau totusi costumul de baie? Voi avea o luna, nu-mi imaginez cum va fi! La tine e suficient sutienul.
AdaAly ne poti spune cat costia lifting+implant l Chawi? Cred ca si eu voi avea mevoie de aceasi operatie si dasta intreb..
Fetelor revin cu intrebarea : imi puteti spune c intrebari generale ati pus doctorului la consultatie?ce anume e important sa intrebam pentru sanatatea noastra si intrebari care le considerati importante..eu sunt in pana de intrebari si dasta va intreb..sa nu omit ceva.multumesc
Fetelor revin cu intrebarea : imi puteti spune c intrebari generale ati pus doctorului la consultatie?ce anume e important sa intrebam pentru sanatatea noastra si intrebari care le considerati importante..eu sunt in pana de intrebari si dasta va intreb..sa nu omit ceva.multumesc
Multumesc mult De raspuns, eu am ancora deci taieturile sunt cam multe, De asta chiar imi e frica, stiu Ca dr va spune e ok Dar as fi vrut sa aflu din experienta voastra, am temeri daca sutienul fiind subtire Trece soarele usor
Andreea gandestete-te ce te-ar interesa sa aflii, eu am intrebat care e marimea maxima care mi-ar intra, ce se intampla daca imi vine ciclu cand ma opereaza, daca pot sa imi fac analizele acolo, cu ce ar trebui sa vin in ziua cand ma operez, gen papuci, pijama etc
La ce a spus Nicoleta as adauga si:
- ce este inclus in pretul pe care ti-l spune medicul
- cat timp dupa nu ai voie sa faci efort.
- ce este inclus in pretul pe care ti-l spune medicul
- cat timp dupa nu ai voie sa faci efort.
Va multumesc mult pentru raspuns..o sa tin cont de intrebari..
Cine deja are implanturi imi poate spune care este mai tare la atingere in timp...Arion sau Motiva? Cred ca o sa aleg rotund nu anatomic.
Cine deja are implanturi imi poate spune care este mai tare la atingere in timp...Arion sau Motiva? Cred ca o sa aleg rotund nu anatomic.
Si fetele care sau operat la Chawi si Vitalie dak imi pot spune cu ce lucreza ei..Arion sau Motiva sau ambele..va pup
@carmen cret eu la 3 luni de la operatie am fost in thailanda...am folosit doar sutienul si nu am patit nimic...ideea e ca intre 13-15 cand e soarele ala puternic sa iti mai pui un prosopel ceva pe ei...eu asa am facut...
Andreea2018, sunt operata la dr Vitalie acum 2 ani cu Arion 500 XXP, sânii nu se simt tari, implantul nu se mai simte deloc nici la palpare.
Am inteles Livia Cim, monica nu prea mi am mai verificat mesajele. O sa mă uit și iti răspund pupici. Mi a spus ca pot renunta la bustiera dar și eu o mai port..uneori ziua uneori noaptea
Buna. In decembrie urmeaza sa ma operez si eu, dar imi fac cateva griji...in primul rand mi a zis doc faptul ca va trebui sa mi faca putin mai jos taietura pt ca nu prea am loc in partea de jos a sanului. Mi a explicat ca astfel apare si risc de dubble buble. Imi poate spune cineva ce inseamna si cum as putea sa ma feresc de asta?:(
Si in al doilea rand.. voiam motiva dar mi a spus ca ar trebui sa port cel putin un an bustiera pt ca se pot deplasa in lateral. Mi a recomandat mentor anatomic, dar nu vreau sa se simta nenatural. Fetelor, cele care ati atins si mentor si motiva imi puteti spune cateva pareri, sincere?
Se merita riscul cu motiva? Mentor se simte cat de cat potrivit intr-un corp fit/slim?
Pupici. Mersi.
Si in al doilea rand.. voiam motiva dar mi a spus ca ar trebui sa port cel putin un an bustiera pt ca se pot deplasa in lateral. Mi a recomandat mentor anatomic, dar nu vreau sa se simta nenatural. Fetelor, cele care ati atins si mentor si motiva imi puteti spune cateva pareri, sincere?
Se merita riscul cu motiva? Mentor se simte cat de cat potrivit intr-un corp fit/slim?
Pupici. Mersi.
Alexinna e prima data cand aud faptul ca Motiva se pot deplasa in lateral si totusi sunt cateva fete care au dar nu au fost “informate” despre asa ceva! Dupa mine, eu nu cred asa ceva. Pana la urma e un implant cam ca oricare altul, atata ca e mai moale ca restul si mai imbunatatit! Plus ca e recomandat persoanelor fara glanda! Dc nu incerci doar sa ceri parerea si la alt doctor? Diferente intre mentor anatomic si motiva sunt...
Fetelor, de curând un doctor mi a explicat diferența dintre Motiva și restul.. diferența consta in faptul ca motiva are o cămăruța cu gaz in interior, ceea ce le diferențiază , in rest nu sunt îmbunătățiri care sa justifice prețul.
Oricine este liber sa dea și 7000€ pe o augumentare mamară, însă e păcat sa ni se ia ochii cu un nume de marca și cam atat.
Oricine este liber sa dea și 7000€ pe o augumentare mamară, însă e păcat sa ni se ia ochii cu un nume de marca și cam atat.
Motiva e varianta imbunatita a lui Mentor. Mai are in plus si cip si diferenta de pret e de 100€ (cel putin la doctorul la care m-am operat eu)
Operatia cu motiva nu e mai scumpa sau diferenta nu e semnificativa. Am fost la 3 doctori si nici unul nu mi l-a recomandat. Ba mai mult, doc la care m am hotarat sa ma operez, ce pune de ceva timp motiva mi-a zis ca a observat aceasta problema la pacintele lui si nu doar la una. De aceea e indicata purtarea bustierei cam non stop timp de un an ca acesta sa si formeze capsula fix acolo unde trebuie. Nu stiu prea multe despre diferentele dintre motiva si mentor...dar ma atragea consistenta motiva si forma.
Buna fetelor, revin la 1an de la operatia de implant mamar.Am optat atunci pentru Mentor (255cc) recomandare de la medic pentru ca nu aveam glanda si aveam sub 70 sub sani.Mi-am dorit din start un bust mic nimic evident fata de cum eram inainte.Desigur toate starile care le-ati avut voi si eu le-am trait si cel mai greu mi-a fost in anul aceasta sa ma obisnuiesc cu ele...Implantul mamar nu iti ofera doar o priveliste frumoasa in oglinda ci si o grija in plus...cel putin pana se aseaza si fixeaza lucrurile acolo experimentezi tot felul de senzati cum ar fii intepaturi, junghiuri, usoara durere sau amorteli.Tin sa specific ca inainte de operatia mergeam la sala constant iar dupa am reinceput sa lucrez piept dupa 1an( dupa control si ecografia de 1 an) mereu cand mergeam
La sala aveam atac de panica ca se rotesc ca ma dor ca ma injughie, deci usor nu este.M-am operat la Sorin Nae dupa ce am colindat si la alti 4 doctori.Am cerut 5 pareri si nu regret alegerea facuta!Acum dupa un an mi-ar fii placut sa fie putin mai mari dar nu regret ce am
Ales pentru ca oricum in urma operatie m am ales cu cicatrici
Cheloide( asta inseamna ca cicatricile mele sunt de vro 5 cm si late desi am folosit creme cu silicon plasturi si alte minunatii de genul, efectiv asta e pielea mea si corpul si asa s au vindecat, nu tine de doctor si mana lui cat tine de corpul tau cum se vindeca)Am ales Mentor pentru ca este de peste 20 de ani pe piata si am vrut sa aleg un produs singur la care sansele de anumite riscuri sa fie mai scazute, despre Motiva foarte misto se simt la atingere zici ca e san natural dar faptul ca sunt pe piata de 5-6ani si inca in testari (din aceasta cauza se ofera garantia pentru care mai platesti 400 euro in plus de contractura capsulara-pentru ca sunt inca in teste)este o varianta imbunatatita a Mentor dar inca in testari.Partea nasoala la Mentor este ca sunt tari la atingere cel putin coezivitatea 3 care o am eu da.Cumva trebuie facut un compromis, riscuri sunt la tot pasul.
La sala aveam atac de panica ca se rotesc ca ma dor ca ma injughie, deci usor nu este.M-am operat la Sorin Nae dupa ce am colindat si la alti 4 doctori.Am cerut 5 pareri si nu regret alegerea facuta!Acum dupa un an mi-ar fii placut sa fie putin mai mari dar nu regret ce am
Ales pentru ca oricum in urma operatie m am ales cu cicatrici
Cheloide( asta inseamna ca cicatricile mele sunt de vro 5 cm si late desi am folosit creme cu silicon plasturi si alte minunatii de genul, efectiv asta e pielea mea si corpul si asa s au vindecat, nu tine de doctor si mana lui cat tine de corpul tau cum se vindeca)Am ales Mentor pentru ca este de peste 20 de ani pe piata si am vrut sa aleg un produs singur la care sansele de anumite riscuri sa fie mai scazute, despre Motiva foarte misto se simt la atingere zici ca e san natural dar faptul ca sunt pe piata de 5-6ani si inca in testari (din aceasta cauza se ofera garantia pentru care mai platesti 400 euro in plus de contractura capsulara-pentru ca sunt inca in teste)este o varianta imbunatatita a Mentor dar inca in testari.Partea nasoala la Mentor este ca sunt tari la atingere cel putin coezivitatea 3 care o am eu da.Cumva trebuie facut un compromis, riscuri sunt la tot pasul.
@alexinna eu nu am motiva si nici mentor dar parerea mea e ca daca nici unul dintre cei 3 medici nu ti a recomandat motiva e pt ca nu ti se potriveste
@iasmina am o curiozitate.la ce te ajuta ca au cip?
Parerea mea sincera e ca aproape toti doctori au contracte cu firmele de implante mamare si probabil au procent din vanzari...daca vizitezi 10 doctori fiecare lauda o firma ca fiind nr 1 cel mai bun de pe piata etc...
@iasmina am o curiozitate.la ce te ajuta ca au cip?
Parerea mea sincera e ca aproape toti doctori au contracte cu firmele de implante mamare si probabil au procent din vanzari...daca vizitezi 10 doctori fiecare lauda o firma ca fiind nr 1 cel mai bun de pe piata etc...
Seara buna, fetelor. Nu am mai scris din lipsa acuta de timp dar va citesc aproape in fiecare zi. Felicitari fetelor noi si succes tuturor!
AlecsandraK, eu am lifting cu implant. M-am operat exact acum un an si jumatate la Dr. Amit Beedasy la clinica Zetta. Experienta asta reprezinta un capitol minunat al vietii mele din toate punctele de vedere.
La mine liftingul este doar cu cicatrice circumverticala deoarece, desi am avut sani lasati si piele in exces, am fost la limita si s-a putut lucra asa.
Nu mi-a fost frica de cicatrici...mi-a fost GROAZA!
Un sentiment intens din cauza caruia as fi facut orice, as fi pus oricat de mare, numai ca sa nu am taieturile verticale - eram gata sa si renunt. Dar am avut parte de tot ce se putea mai bun pentru a trece cu mult curaj si speranta prin asta: explicatii suficiente si pe intelesul meu, medic deschis, rabdator, foarte talentat si aproape de mine, sprijinul familiei, dar si dorinta nebuna de a nu imi mai fi rusine cu sanii mei - sentiment apasator, care m-a afectat mai bine de 6 ani. Nu mi-am imaginat ca sanii ar putea arata asa (fata de cum erau inainte de interventie) si nici faptul ca cicatricile vor fi atat de fine incat de multe ori deja uit ca exista.
Cat despre marime, atata timp cat nu se exagereaza, e doar o chestiune de preferinte si dorinta personala de a evidentia sau nu privitorilor aceasta interventie. Sub haine, chiar si volumele mai mari pot sa para decente. Expuse insa, e posibil sa te simti prea "ţâţoasă", daca sunt mult mai mari decat marimea definita de majoritate ca fiind cea "normala". Dupa atata timp petrecut pe forum si incercand sa conving fetele sa nu cumpere sanii la kilogram, am realizat intr-un tarziu ca marimile sunt relative si ca preferintele fiecareia dintre noi, in acord cu dimensiunile corporale si cu opinia avizata a medicului, conteaza cel mai mult. Eu am un implant de 345cc, mentor anatomic high projection sub o glanda evaluata la aprox. 150cc. Deci in total 500cc la o inaltime de 1.74m si cam 76cm sub sani. Nu ii consider nici mari, nici mici, astfel ca nu stiu sa explic ce ai putea simti atunci cand realizezi ca ai ales prea mult. Oricum, fricile nu ajuta... risti sa alegi prea putin si aici nu e ca la supa, care daca are prea putina sare, mai adaugi la sfarsit. Poate ajuta sa probezi sizerele disponibile in cabinete. Te-ar ajuta sa iti faci o idee. Dar te sfatuiesc sa simulezi si acasa cu ceva bagat in bustiera, ca sa te obisnuiesti. Multe dintre noi am crezut ca sunt prea mari la proba sizerelor doar pentru ca nu eram obisnuite cu asa volum si nici timp suficient nu ni s-a dat pentru a depasi momentul.
Daca ratezi flagrant marimea, pentru a rezolva nemultumirile legate de volum o cam iei de la capat: fizic, psihic dar si financiar. Nu te panica si nu face dintr-o diferenta mica de volum o drama prea mare. 25-35cc nu vor face mare diferenta indiferent cum sunt: in plus sau in minus. 25cc reprezinta un volum cam cat cel al degetului mare de la mana.
Daca te pot ajuta, iti raspund cu drag la orice intrebare. Poti intra si pe profilul meu ca sa afli povestea din lista de comentarii.
Sa auzim numai de bine!
AlecsandraK, eu am lifting cu implant. M-am operat exact acum un an si jumatate la Dr. Amit Beedasy la clinica Zetta. Experienta asta reprezinta un capitol minunat al vietii mele din toate punctele de vedere.
La mine liftingul este doar cu cicatrice circumverticala deoarece, desi am avut sani lasati si piele in exces, am fost la limita si s-a putut lucra asa.
Nu mi-a fost frica de cicatrici...mi-a fost GROAZA!
Un sentiment intens din cauza caruia as fi facut orice, as fi pus oricat de mare, numai ca sa nu am taieturile verticale - eram gata sa si renunt. Dar am avut parte de tot ce se putea mai bun pentru a trece cu mult curaj si speranta prin asta: explicatii suficiente si pe intelesul meu, medic deschis, rabdator, foarte talentat si aproape de mine, sprijinul familiei, dar si dorinta nebuna de a nu imi mai fi rusine cu sanii mei - sentiment apasator, care m-a afectat mai bine de 6 ani. Nu mi-am imaginat ca sanii ar putea arata asa (fata de cum erau inainte de interventie) si nici faptul ca cicatricile vor fi atat de fine incat de multe ori deja uit ca exista.
Cat despre marime, atata timp cat nu se exagereaza, e doar o chestiune de preferinte si dorinta personala de a evidentia sau nu privitorilor aceasta interventie. Sub haine, chiar si volumele mai mari pot sa para decente. Expuse insa, e posibil sa te simti prea "ţâţoasă", daca sunt mult mai mari decat marimea definita de majoritate ca fiind cea "normala". Dupa atata timp petrecut pe forum si incercand sa conving fetele sa nu cumpere sanii la kilogram, am realizat intr-un tarziu ca marimile sunt relative si ca preferintele fiecareia dintre noi, in acord cu dimensiunile corporale si cu opinia avizata a medicului, conteaza cel mai mult. Eu am un implant de 345cc, mentor anatomic high projection sub o glanda evaluata la aprox. 150cc. Deci in total 500cc la o inaltime de 1.74m si cam 76cm sub sani. Nu ii consider nici mari, nici mici, astfel ca nu stiu sa explic ce ai putea simti atunci cand realizezi ca ai ales prea mult. Oricum, fricile nu ajuta... risti sa alegi prea putin si aici nu e ca la supa, care daca are prea putina sare, mai adaugi la sfarsit. Poate ajuta sa probezi sizerele disponibile in cabinete. Te-ar ajuta sa iti faci o idee. Dar te sfatuiesc sa simulezi si acasa cu ceva bagat in bustiera, ca sa te obisnuiesti. Multe dintre noi am crezut ca sunt prea mari la proba sizerelor doar pentru ca nu eram obisnuite cu asa volum si nici timp suficient nu ni s-a dat pentru a depasi momentul.
Daca ratezi flagrant marimea, pentru a rezolva nemultumirile legate de volum o cam iei de la capat: fizic, psihic dar si financiar. Nu te panica si nu face dintr-o diferenta mica de volum o drama prea mare. 25-35cc nu vor face mare diferenta indiferent cum sunt: in plus sau in minus. 25cc reprezinta un volum cam cat cel al degetului mare de la mana.
Daca te pot ajuta, iti raspund cu drag la orice intrebare. Poti intra si pe profilul meu ca sa afli povestea din lista de comentarii.
Sa auzim numai de bine!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 6mama are cancer la san e operata face chimio si in curand raze - sfaturi
- 33marire sani - recomandari
- 51Despre marirea de sani
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 7cancer am aflat ieri
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 21proteza san stang
- 4durere de sani de trei saptamani
- 1Interpretare ecografie san
- 1tumora mamara dreapta
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 0Capsule marire sani
- 4Augumentare Mamara
- 0Implant mamar - recomandare medic Cluj
- 0Implant silicon.Recomandare doctori
- 0Recomandare Dr. Simona Manea
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: