Implant silicon sani
Confettura, eu schimb implantul. Am Mentor rotund, de 325, dar e pus prea sus si arata aiurea. Dl doctor mi-a dat 2 solutii: fie ramane implantul pe care il am deja, si doar il trage cu 2-3 cm mai jos, fie il schimbam cu unul anatomic.
Am decis sa merg pe anatomic (asta mi-as fi dorit de prima data, dar am ales rotund, de teama sa nu se roteasca), si o sa raman tot la Mentor.
Am decis sa merg pe anatomic (asta mi-as fi dorit de prima data, dar am ales rotund, de teama sa nu se roteasca), si o sa raman tot la Mentor.
Andreea, cum adică dr Vitalie nu mai face operația cu ridicare ? Despre ce vorbim aici?
TE ASIGUR că face, am prietena operata recent la dumnealui !
Liftingul in T presupune și niște cicatrici, cicatrici care nu arata tocmai estetic mai ales la început, iar noi, femeile ne dorim sa nu se vadă aceste urme... însă dacă ptoza este la nivel mare, nu se poate și lifting și lipsa cicatrici.. poate acesta sa fie un motiv.. oricât am vrea, dr sunt dr, nu magicieni
TE ASIGUR că face, am prietena operata recent la dumnealui !
Liftingul in T presupune și niște cicatrici, cicatrici care nu arata tocmai estetic mai ales la început, iar noi, femeile ne dorim sa nu se vadă aceste urme... însă dacă ptoza este la nivel mare, nu se poate și lifting și lipsa cicatrici.. poate acesta sa fie un motiv.. oricât am vrea, dr sunt dr, nu magicieni
Buna tuturor! Confettura, nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme in privinta marimii, medicul stie f bn ce anume ti se potriveste! Eu urmeaza sa ma operez pe 10 oct la dr Chawi si pt ca am 1, 78 cm si 65 kg (80 cm sub sani), mi-a recomandat Arion 425 cc. Sunt convinsa ca este cea mai buna alegere, am incredere deplina ca vor arata perfect. Bafta tuturor !!!
Ziz, buna alegere ! Tot Arion am și eu și se comporta minunat ! Se simte natural, nu este dur, nu fac valuri pe lateral sau decolteu, nu simt marginile implantului, după 2 ani chiar ma declar f mulțumită
Super Mamitzica! Da, mi-a explicat medicul ca Arion nu face valuri mai ales in cazul meu, cand glanda este aproape 0 ! Am fost putin speriata de marime dar am inteles ca 425 ma avantajeaza si nu vor arata ca niste bidoane in concordanta cu statura si conformatia mea. Revin cu poze si detalii dupa operatie
App ai niste sani superbi
App ai niste sani superbi
Buna fetelor...am fost si eu la clinica zetta la doctorul marius popescu..mi-a zis ca maxim imi poate pune 375cc...eu as vrea mai mult.mi se par micuti.. voi ce spuneti??
Multumesc!!!
Am inteles ca Mentor face pt ca punga implantului este mai goala decat cea Arion si in anumite pozitii poate face aceste valuri!
Am inteles ca Mentor face pt ca punga implantului este mai goala decat cea Arion si in anumite pozitii poate face aceste valuri!
Doamne pazeste de complicatii, nici nu vreau sa ma gandesc la lucruri negative, pana la urma cred ca toate au cate o hiba, ca si la masini :))
Buna fetelor. E prima data când postez, dar va urmăresc din umbra de ceva timp
Acum 3 săptămâni m-am operat la dl dr Rachad. Totul
Ok pana astăzi când am început serviciul și m-am iritat rau pe sâni. L-am întrebat pe dl doctor și a zis ca e posibil sa fie de la bustiera sau poate am transpirat și a zis sa ma dau cu o crema hidratanta. Eu sunt puțin îngrijorată, va dați seama. A mai pățit cineva asta??
Acum 3 săptămâni m-am operat la dl dr Rachad. Totul
Ok pana astăzi când am început serviciul și m-am iritat rau pe sâni. L-am întrebat pe dl doctor și a zis ca e posibil sa fie de la bustiera sau poate am transpirat și a zis sa ma dau cu o crema hidratanta. Eu sunt puțin îngrijorată, va dați seama. A mai pățit cineva asta??
Aeliss de ce nu mai încerci încă o consultație, la un alt medic ? Multe fete au regretat amarnic ca nu au mers și pt o a doua părere. Nu o face pe grabă, e o decizie pt ani și ani:)
Mamitzika...Am mai fost si la doctor elena martin...dar de ea..nu spune nimeni nimic si nu stiu cat e de ok...
Aeliss si eu trebuia sa merg la elena martin mi o recomandase un tip care importa silicoane si ii stie pe toti doctorii dar si eu la fel ca si tine.. prefer sa ma duc la pomul laudat. Si cat ti a recomandat elena martin
Confettura...ea mi.a zis ca-mi poate pune 400 sau 425...nu mai stiu exact... ce ti s-a zis despre ea?? E ok? Eu o urmaresc pe instagram..vad "lucrari" frumoase...
Mamitzica exact asa mia spus..am intrat in cabinet si mia spus direct sa vedem sanii..exact prima fraza a lui a fost : "da, e vb d ridicare prin ancora ceea cu ce eu nu ma mai ocup de cativa ani. Eu fac ridicare ( si a denumito dar nam retinut) dar doar daca cm d l os d acolo d l gat pana la mamelon nu depaseste 19 cm si de la mameloc pana sub san nu depaseste 9 cm ".
A denumit cumva procedura dar am uitat, prin ancora a zis k nu mai opereaza pentru ca dureaza operatia pana l 4 ore si el nu mai dace decat rinoplastie si silicon si ridicarea p care a specificato.
La mine e multa piele si trebuie si glanda scoasa mia spus si mia recomandat pe sotia lui si pe celalalt medic din clinica.
A denumit cumva procedura dar am uitat, prin ancora a zis k nu mai opereaza pentru ca dureaza operatia pana l 4 ore si el nu mai dace decat rinoplastie si silicon si ridicarea p care a specificato.
La mine e multa piele si trebuie si glanda scoasa mia spus si mia recomandat pe sotia lui si pe celalalt medic din clinica.
Aeliss eu cred ca e ok din cate am auzit, si nu cred ca avea nici un interes sa ma minta acea cunostinta a mea, mai mult decat atat el deja vorbise pt a-mi oferi un discount, numai ca eu la acea vreme eram indecisa, iar atunci cand am fost hotarata mi a fost oarecum rusine sa mai apelez..
Andreea cum arata iritatia?sunt bubite?mie mii se inroseau, dar a disparut la ceva timp de la sine.
Recuperare usoara tuturor fetelor care s-au operat!
Confettura pozele nu reflecta realitatea, unele sunt facute de aproape si sanii par mai mari!va urez tuturor feteleo care urmeaza sa se opereze, multa bafta si sa luati decizia cea mai buna pt voi legat de marime, sa nu regretati apoi!!!!multe fete au spus ca ele vor sani naturali(totii sanii cand ia forma finala, au aspect natural)si apoi au regretat marime!sa nu credeti ca eu incurajez sanii mari pt ca am eu, mi-as dorii sa vad cat mai multe fete fericite si bucuroasa de marimea si aspectul sanilor, dar din pacate multe fete se sperie cand aud 400-500 cc si aleg ceva mai mic.fetele care sunt inalte sub 500, parerea mea ca se vad mici!!scuzati romanu
Recuperare usoara tuturor fetelor care s-au operat!
Confettura pozele nu reflecta realitatea, unele sunt facute de aproape si sanii par mai mari!va urez tuturor feteleo care urmeaza sa se opereze, multa bafta si sa luati decizia cea mai buna pt voi legat de marime, sa nu regretati apoi!!!!multe fete au spus ca ele vor sani naturali(totii sanii cand ia forma finala, au aspect natural)si apoi au regretat marime!sa nu credeti ca eu incurajez sanii mari pt ca am eu, mi-as dorii sa vad cat mai multe fete fericite si bucuroasa de marimea si aspectul sanilor, dar din pacate multe fete se sperie cand aud 400-500 cc si aleg ceva mai mic.fetele care sunt inalte sub 500, parerea mea ca se vad mici!!scuzati romanu
Nicoleta multumesc pt sfat, sub 425cc nici nu ma gandesc, o sa vad inainte de operatie.. ii mai arat cateva poze sa fiu sigura ca m am facut inteleasa
Nicoleta..nu sunt bubite.sunt niște pete rosii pe tot sânul.
Fetelor... vad ca se abordează încă odata subiectul mărimii... si simt nevoia sa intervin cu o întrebare: de ce toti doctorii la care am fost imi recomanda sub 400?! Intr-adevăr sunt f slaba si cu toracele mic, dar am 1.78 înălțime si trunchiul fff lung... singurul care a recomandat mai mare a fost Vitalie, restul mi-au spus sa imi pun mai mici... nu vreau sa ma operez degeaba sau sa mi se para ca s-ar fi potrivit ceva mai mare pt înălțimea si constituția mea (chiar daca sunt slaba, am fund f ok), dar nu vreau nici sa nu iau in seama părerea doctorilor...
Confettura.abia astept sa vad cum te prezinti..:*
Pe mine nu m-ar deranja daca sunt mai mari, dar mi-e frica de dinstanta dintre sani..:(( sa nu ramana mare...nu stiu
Pe mine nu m-ar deranja daca sunt mai mari, dar mi-e frica de dinstanta dintre sani..:(( sa nu ramana mare...nu stiu
Fetelor..am pus si eu o poza cu "bubitele" mele.pt cele operate..ca idee...un sfat:)
Aeliss, sfatul meu e sa mai cauti si alti medici. Marius Popescu recomanda marimi mici, iar despre teama ta de a nu ramane spatiu mare intre sani, uita-te la poza mea de profil. Iti place cea din stanga? Nici mie. De-aia m-am si reoperat dupa un an. Dezamagita si cu banii aruncati pe nimic. Mai multe detalii gasesti in profilul meu. Tu faci cum simti, dar alege din mai multe variante macar, nu te grabi.
Fără sa fiu rea, părerea mea este ca o parte dintre dr recomanda mic pt ca fetele sa reintervina cu operația după cv timp.
Bineînțeles ca sunt și cazuri unde nu încape mai mult, dar e bine sa faceți 2, 3 consultații la dr diferiți ! Și mie inițial mi a rec cineva 400, însă Vitalie mi a zis clar 500 și nu regret! Sunt înaltă, am 1, 75 și sânii se integrează perfect cu restul corpului, nu par mari.
Atenție, fetelor! Și NU VA GRĂBIȚI.
Bineînțeles ca sunt și cazuri unde nu încape mai mult, dar e bine sa faceți 2, 3 consultații la dr diferiți ! Și mie inițial mi a rec cineva 400, însă Vitalie mi a zis clar 500 și nu regret! Sunt înaltă, am 1, 75 și sânii se integrează perfect cu restul corpului, nu par mari.
Atenție, fetelor! Și NU VA GRĂBIȚI.
Aellis, nu știu nimic despre d na dr. Dar informează te, cauta rezultate, eventual poate poți lua leg cu fete operate de dumneaei, sa vezi cum se simt etc
Poți cauta și aici, pe forum, cu răbdare, întră la profilele fetelor, acolo scrie de cine sunt operate.
Bafta multă!
Poți cauta și aici, pe forum, cu răbdare, întră la profilele fetelor, acolo scrie de cine sunt operate.
Bafta multă!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sanii prea mari afecteaza sanatatea?
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 13Sani mici
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 4Distorsiune arhitecturala san
- 0Implant iesit
- 1implant mamar - recomandari
- 1Pastile de marit sanii (help)
- 6cancer san cu metastaze vertebrale
- 1cancer la san
- 0implanturi silicon dupa nastere
- 0Dr.Ina Isac, implant mamar?
- 3implant sani
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 3pete rosii pe sani
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 0Dr Nae Sorin sau Totir?
- 0Implant silicon.Recomandare doctori
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 1Scoaterea implanturilor mamare
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: