Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 292229232924 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
09-10-2018, ora 16:19
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Mandy, sunt destule fete operate la dumnealui aici pe forum. Dacă ai răbdare, caută puțin in urmă și sigur o sa găsești, fiecare are la profil numele dr la care s a operat. Părerile sunt împărțite, fiecare fata va lauda și recomanda dr la care ea a ales sa se opereze, dar am înțeles ca este bun și dumnealui, din ce am înțeles de la fete puțin mai greu cu comunicarea după operație, dar poate nu este o regulă general valabilă..
Bafta !
3
09-10-2018, ora 18:57
Bella92
Nu este medic/terapeut
Bella92
Be Happy iti multumesc frumos chiar aveam nevoie de un raspuns pt ca am foarte mari emotii cred ca asa avem toate inainte. Nu am fost la consultatie si la altcineva pt ca domnul Silviu Marinescu opereaza si in Bucuresti si vine si in Craiova eu vrand pe cineva cu experienta din Bucuresti si nu as fi vrut sa parcurg de mai multe ori Craiova-Bucuresti pt ca eu o sa am si rinoplastie in acelas timp si ar fi mai dese consultatiile post operatorii. O sa fie submuscular legat de ceea ce ai scris mai sus si cred ca asta e un lucru bun. Acum am 60kg dar acum o jumatate de an aveam 52kg, atunci cand slabesc raman cu sanii jumate fata de acum si asta ar fi unul dintre motivele pt care vreau un implant cat mai mare. Ma simt usurata pt ca ai zis mari mari asa sper si eu sa iese ca vorba fetelor de pe forum mici i am avut toata viata, oricum ideea e ca frumosul este diferit pentru fiecare dintre noi, iar pt mine frumosul inseamna mare. O sa va tin la curent cu ce o sa iese...experienta fiecareia dintr noi poate fi de ajutor si pentru celelalte, pe mine personal informarea de pe forum m a ajutat foarte mult.
1
09-10-2018, ora 20:19
Miruna00
Nu este medic/terapeut
Miruna00
Mamitzica, orice info e binevenita, m-am orientat spre Dr. Chawi, dar nu e bătuta in cuie decizia. Dacă mi-ai putea da mai multe detalii, ți-as fi tare recunoscătoare. Pupici!!!
2
09-10-2018, ora 21:28
Bella92
Nu este medic/terapeut
Bella92
Pentru fetele care isi doresc sani foarte mari cred ca este important sa comunice doctorului in timpul consultului eu am omis asta (ma pierdusem in restul intrebarilor cred) si imi zisese cat imi recomanda pt un aspect natural in proportie cu corpul meu intre 350 si 400 parca ceva de genu' dar dupa i am comunicat pe whatsap ca ii vreau foarte mari si ajunsesem la 535cc ultra high profile, domnul doctor este un om extraordinar mi am luat inima in dinti si l am intrebat azi din nou pe whatsap(riscand sa fiu stresanta) daca am putea o alta marime si a ramas 550hp...sunt foarte fericita...mi a spus ca e cam mult pentru mine dar eu asta vreau am rascolit bine pozele fetelor cu sani mai mari de aici de pe forum si mi am format o idee despre marimi si deasemenea m am informat si despre acest ultra high profile care se lasa mult mai repede decat high profile pentru ca este un volum mai mare de implant de sustinut intr un diametru mai mic deci pe o suprafata mai mica si i am mai spus ca eu ca forma mi as dori sa fie mai degraba mai lati sanii decat mai bombati si din aceste doua motive am schimbat cu 550 hp care pana la urma e doar cu 15cc mai mare dar ar avea o stabilitate mai de durata si o forma pe gustul meu. Acum nu pot sa spun cat de fericita sunt cred ca o sa am sanii cum mi am dorit de abia astept sa ma operez.
1
09-10-2018, ora 21:32
Bella92
Nu este medic/terapeut
Bella92
Mamitzica sper ca nu te superi ca te intreb sunt doar curioasa am vazut ca si tu ai un implant mare si arata de a dreptul superb as vrea sa stiu cat ai latimea toracelui. Multumesc anticipat.
0
10-10-2018, ora 08:09
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Bella, nu este nicio supărare, am toracele 75, 1, 75 înălțime și 62 kg. Implant rotund Arion 500cc. Nu este nicidecum mare, in sensul ca nu arata disproporționat, este EXACT ce mi trebuia.
1
10-10-2018, ora 08:10
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Kyttim, ai mes privat :)
1
10-10-2018, ora 08:54
claudia.claudia
Nu este medic/terapeut
claudia.claudia
Multumesc pentru raspuns Mamitzica, Elizza te rog dupa ce ai consultatia sa ne spui cum a fost, Sandocan si mie mi se pare cam mare diferenta intre volumul implantelor, dar parerea mea e sa consulti mai multe pareri ca sa ai parte de rezultatul dorit! Va pup!
0
10-10-2018, ora 09:07
gojnicova
Nu este medic/terapeut
gojnicova
buna dimineata! fete operate recent la dl doctor Dumitru Totir? ceva pareri? am gasit doar postari mai vechi...
va multumesc!
1
10-10-2018, ora 11:48
Bella92
Nu este medic/terapeut
Bella92
Multumesc mult Mamitzica eu cu 78cm torace cred ca o sa vina numai bine cei 550hp de la Mentor...de abia astept... te am intrebat pentru ca eu asa mi am format o idee despre marimi de aici de pe forum si am observat ca acelas volum de implant vine foarte diferit
la 2persoane in functie de marimea toracelui...oricum nu ca ar fi doua persoane la fel..si mai sunt si alti factori de care depinde rezultatul dar asta mi s a parut unul foarte important. Multumesc.
1
10-10-2018, ora 12:10
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Cu drag, Bella!
550cc cu siguranță e o alegere perfectă!
0
10-10-2018, ora 12:52
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Gojnivova eu am 4 luni de la operație la dl dr Totir. Dacă te pot ajuta cu ceva o fac cu plăcere.
0
10-10-2018, ora 13:14
gojnicova
Nu este medic/terapeut
gojnicova
multumesc de rasp! ti am dat PM
2
10-10-2018, ora 15:47
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
Sonia ce bustiera frumoasa ai!!!de unde ai luat-o?
1
10-10-2018, ora 17:33
za_pauza
Nu este medic/terapeut
za_pauza
Gojnicova, Totir cred ca e printre primii 3 medici cu paciente operate anul acesta, active pe forum. Rasfoieste cele mai recente 100-200 pagini sa vezi rezultatele dumnealui, care sunt superbe :)
1
10-10-2018, ora 18:05
MonicaM23
Nu este medic/terapeut
MonicaM23
Si eu sunt operata la Totir. Am o luna si jumatate.
0
10-10-2018, ora 20:08
Ela927
Nu este medic/terapeut
Ela927
Buna seara!voi ati avut tuburi de dren postop?
0
10-10-2018, ora 20:49
Haraisha
Nu este medic/terapeut
Haraisha
Buna Ela. Eu nu am avut.
0
10-10-2018, ora 21:29
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Nicoleta de la H&M și mie îmi place mult :)
0
10-10-2018, ora 21:42
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Săptămâna asta mi am luat alta..sexy de data asta nu sport. O sa pun poza zilele astea :D va pup!
0
10-10-2018, ora 22:00
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
Multumesc de rasp sonia, pupici
0
10-10-2018, ora 22:04
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Pupici Nico!
0
10-10-2018, ora 22:51
Casandra788
Nu este medic/terapeut
Casandra788
Buna fetelor. Vineri ma operez și, doctorul mi-a recomandat (după ce i-am spus ca-i vreau măricei) mărimea 410cc. Am 1.75, dar mi-a spus ca nu-mi recomanda mai mult pt ca sunt slăbuță și mica in talie. Mentionez ca nu sunt plata, am sâni micuți. Dar acum sunt paranoica, am impresia ca trebuia sa-mi aleg o mărime mai mare, pentru ca vor fi mici. Voi ce spuneti, cum vi se pare mărimea asta? Poate sunt eu nebuna...
0
11-10-2018, ora 01:37
Alexa899
Nu este medic/terapeut
Alexa899
Ela eu am avut tuburi de dren
Bitrix dupa prima operatie un san mi sa lasat si aratau diferit ( mai exact poti sa te uiti la poza mea)...i am spun doctorului ce ma deranja si am hotarat cu doctorul ca am nevoie de un retus...care mi la facut gratuit dar nu mi a schimbat silicoanele doar mi a taiat pielea in surplus si le a repozitionat...parerea mea e sa vb cu doctorul tau si sa i spui nemultumirile si sa rezolvati problema...nu cred ca poti sa rezolvi ceva daca il dai in judecata pt ca banuiesc ca si tu ai semnat un mare contract cu el in care el nu e vinovat de nimic, ca totul e responsabilitatea ta...garantia silicoanelor e daca faci serom sau capsula contractila
0
11-10-2018, ora 08:32
Haraisha
Nu este medic/terapeut
Haraisha
Casandra, eu mi-am pus 410cc acum o săptămâna...puteam alege intre 380-440 și am 1.65 înălțimea, 70 cm sub sâni, 52 kg. Și eu i-am spus doctorului ca ii vreau puțin mai mari decât ar fi ptr corpul meu și totuși nu mi se par mari puteam merge puțin mai sus. Deci la înălțimea ta eu as alege mai mult acum depinde și cât de slăbuță ești. Mult succes.
0
11-10-2018, ora 12:26
AdaAly
Nu este medic/terapeut
AdaAly
Hi! Am comandat de pe bustieremedicale o bustiera stage 1, beige, 80 C-D, si imi e mare. Are sens sa o dau retur?
0
11-10-2018, ora 12:56
Aliali28
Nu este medic/terapeut
Aliali28
AdaAly cum te mai simți? Au trecut durerile?
1
11-10-2018, ora 13:26
ela16
Nu este medic/terapeut
ela16
RalucaP și eu sunt operată la dl dr Ivan Ovidiu. Sunt foarte mulțumită.
1
11-10-2018, ora 13:30
AdaAly
Nu este medic/terapeut
AdaAly
Alyali28, durerile au trecut, insa a ramas presiunea pe sani, intepaturi, furnicaturi, mancarimi, arsuri.. Etc Numar zilele sa-mi scot atele, sa ma vindec, sa imi recapat viata, dar cu sani noi.
1
11-10-2018, ora 14:27
Carolin
Nu este medic/terapeut
Carolin
Buna fetelor stiti cumva dr Dumitru Totir foloseste pensa(radiobistriul) ellman? Ce pret are pentru implant mamar ? Eu am consultatie la el pe 17 octombrie si pe 18 octombrie la dr Ovidiu Grecu ce parere aveti? Si am mai facut o programare pt consultatie la dr Radu Ionescu dar din pacate tocmai pe 14 februarie mai are loc dar am vb la clinica cu asistenta si i- am spus ca eu doresc sa ma operez anul acesta si m-a notat pe o lista de asteptare in caz ca se anuleaza alta programare pt consultatie mai devreme. Daca sunt pe aici fete care au programare la dr Radu Ionescu si nu vor sa mai mearga la consultatie imi scrie ti ca eu vreau sa merg cat de repede posibil. Multumesc sa aveti o zi frumoasa
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 292229232924 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •