Implant silicon sani
Eu am 12 zile de la operația la dl Totir, am tăiat bandajul de deasupra sânilor după 3 zile:*
Eu am avut banda de deasupra sanilor de luni pana sambata (asa mi-a spus Totir). Legat de bandajul de pe cicatrici, si mie mi l-a schimbat tot la o saptamana.
Fetelor am facut update la poza (rezultatul dupa o luna). Cred ca apare mai greu ca la mine nu se vede :*
Buna, fetelor! Sunt operata luni, ieri a fost suportabil dar azi ma simt defecta rau :)) o sa treaca, nu?! Doare bine bine, mainile si spatele ma rup. Voi v-ati masat zilnic sanii cu crema?Mi-e si frica sa ii ating
Bunaa
Care este numărul asistentei doctorului Totir ? As vrea sa sun pentru a ma programa pentru operație.
Țin sa Menționez ca nu eu am sunat pentru consult pentru ca am fost împreuna cu cineva și de aceea nu am numărul.
Am văzut pe site ca sunt doua numere de telefon, dar din câte știu pe unul dintre numere Răspunde și domnul doctor.
Care este numărul asistentei doctorului Totir ? As vrea sa sun pentru a ma programa pentru operație.
Țin sa Menționez ca nu eu am sunat pentru consult pentru ca am fost împreuna cu cineva și de aceea nu am numărul.
Am văzut pe site ca sunt doua numere de telefon, dar din câte știu pe unul dintre numere Răspunde și domnul doctor.
Banda de deasupra sanilor ma termina de durere, cand o scot parca imi ia durerea cu mana. Cate zile ati tinut-o??
Depinde de cat de sus iti e implantul si cat de maleabil este. Eu o port deja de 14 zile si se pare ca inca mai trebuie :( si mai nasol e ca se pare ca nu am strâns-o suficient si mă doare si pe mine sanul stang de la ea si in fata si in spate.
Buna dragele mele, eu in ianuarie fac 2 ani de cand am facut operatia de implant mamar, insa nu sunt 100% mutumita de rezultat. Am cicit atatea pareri despre diferiti medici, insa atentia o am acum catre Stan Vitalie. Cele operate la dansul imi puteti spune va rog sincer daca sunteti multumite de rezultat sau nu? Chiar as vrea ca de data aceasta sa fiu si eu super incantata de rezultat. Mersi mult
Fetelor s-a operat vreuna in Turcia ? Din ce am înțeles e mult mai ieftină operația acolo..dacă e in alt oraș și nu Istanbul găsești medici buni pana in 2500€
Luiza. Dat fiind ca ai implantul de 2 ani, îmi poți spune te rog dacă scad mult în volum sanii după primele luni?
Da scad foarte mult. Nu am doi ani am 6 saptamani dar iti pot confirma asta deja:)))
Fetele la cit timp nu o sa mai avem dureri, cind o sa putem misca mainile si o sa dispara zgomotul ala ciudat la implant?
Aliali da pot spune ca scad in volum, acum depinde și ce implant ai tu.
Arion 330 rotund. Am aproape 2 sapt! S au înmuiat fata de cum erau în primele zile, dar nu mi as dori sa mai scadă în volum
Îmi e frica sa nu fie prea mici dupa
Îmi e frica sa nu fie prea mici dupa
Aliali mici nu au cum sa fie, eu am implant de 300cc tot rotund, dar au scăzut in volum și cu siguranța o sa se așeze altfel. Tu ai decât 2 săptămâni de la operație, așa ca așteaptă-te la încă multe schimbări
Depinde de la fata la fata...pot scădea in primele săptămâni sau chiar după 1 an
Implantul nu scade in volum. Daca ai implant de 330, ramane 330. Ideea este ca imediat dupa operatie muschiul este inflamat si din aceasta cauza sanii par mai mari. Depinde de fiecare organism in parte cu reactioneaza, in medie cam la 3 luni sanii coboara si incep sa prinda forma finala. Eu personal am vazut schimbari majore in primele trei luni si au tot continuat pana pe la cinci luni. Nu pot spune nicidecum ca sanii si-au pierdut din volum, dimpotriva din momentul in care muschiul a inceput sa se relaxeze sanii au inceput si ei sa se inmoaie si sa prinda o forma mult mai frumoasa si maleabila( gen ii poti aseza in sutien). Este inca devreme la 2 saptamani, 1 luna sa se traga concluzii, sanul este inca in plin proces de schimbare.
Buna fetelor, pe 7 decembrie am programarea pentru implant mamar + lifting la Dr.Sorin Nae, ce intrebari ar trebui sa pun ? ma refer in mod special la lifting
Fetele, care e treaba cu senzatia aia de bula de aer in san...? Simt doar la stangul asta, am 5 zile de la operatie. Sunt fericita ca a trecut disconfortul ala total, incepe sa fie din ce in ce mai bn. Si spuneti-mi va tog daca ati avut gatul uscat dupa anestezie, ma inec si cand tusesc parca se rupe tot in mn... Multumesc!
Bună tuturor!
Nu am mai scris de mult pentru ca nu am noutăți dar încă culeg informații (îmi este teama de operația în sine cu toate ca îmi doresc). Ma gândeam sa merg pe mana dr. Stan Vitalie care are și un preț mai mic și nici nu am auzit de la fetele operate de el ca ar avea nevoie de retuș sau ca nu sunt mulțumite. Cu toate acestea nu știu dacă e bine sa ma operez în tara pentru ca eu stau în Anglia și ar fi dificil sa vin la control periodic sau cel mai teama îmi este de zborul cu avionul (nu pot sta mult în tara). Nici concediu nu as avea prea mult și nu știu perioada de recuperare după operație. Prin urmare, este vreo fata care s-a operat în Anglia și este mulțumită de rezultat?
Va doresc recuperare grabnică celor operate și curaj celor care urmează!
Nu am mai scris de mult pentru ca nu am noutăți dar încă culeg informații (îmi este teama de operația în sine cu toate ca îmi doresc). Ma gândeam sa merg pe mana dr. Stan Vitalie care are și un preț mai mic și nici nu am auzit de la fetele operate de el ca ar avea nevoie de retuș sau ca nu sunt mulțumite. Cu toate acestea nu știu dacă e bine sa ma operez în tara pentru ca eu stau în Anglia și ar fi dificil sa vin la control periodic sau cel mai teama îmi este de zborul cu avionul (nu pot sta mult în tara). Nici concediu nu as avea prea mult și nu știu perioada de recuperare după operație. Prin urmare, este vreo fata care s-a operat în Anglia și este mulțumită de rezultat?
Va doresc recuperare grabnică celor operate și curaj celor care urmează!
Fetele care sunteti operate de ceva vreme, imi puteti spune dupa cat timp ati avut voie sa stati in apa calda mai mult timp? As vrea sa merg cu sotul la Therme. Am o luna si jumatate de la operatie...
Buna, fetelor! Revin pe forum pentru a va impartasi putin din experienta mea, în speranta ca va fi de ajutor uneia dintre voi.
M-am operat pe 20.11 la dl dr Nae Sorin, cu multe emotii si frica de durerile ce vor urma. In ciuda faptului ca ma asteptam la o experienta dureroasa, pana astazi, a treia zi de la operatie, nu am experimentat niciun fel de durere sau neplacere. Ma descurc cat de cat sa ma imbrac singura, sa imi strang parul, nu am sanii ”in gat” și nu ma dor inciziile (inca).
Dl. dr este un profesionist, din punctul meu de vedere, grijuliu, desi pare usor pe fuga. Un singur sfat, dupa trezire, chiar si dupa cateva ore, nu va aventurati sa beti apa multa, doar cate foarte putin, din experienta mea, dupa doua ”gurite” de apa luate consecutiv, exista riscul de supraincalzire :)))).
Mult succes tuturor!
M-am operat pe 20.11 la dl dr Nae Sorin, cu multe emotii si frica de durerile ce vor urma. In ciuda faptului ca ma asteptam la o experienta dureroasa, pana astazi, a treia zi de la operatie, nu am experimentat niciun fel de durere sau neplacere. Ma descurc cat de cat sa ma imbrac singura, sa imi strang parul, nu am sanii ”in gat” și nu ma dor inciziile (inca).
Dl. dr este un profesionist, din punctul meu de vedere, grijuliu, desi pare usor pe fuga. Un singur sfat, dupa trezire, chiar si dupa cateva ore, nu va aventurati sa beti apa multa, doar cate foarte putin, din experienta mea, dupa doua ”gurite” de apa luate consecutiv, exista riscul de supraincalzire :)))).
Mult succes tuturor!
Hello fetelor! Am fost si eu la consultație la prof dr Bratu din Timișoara și mi-a recomandat Mentor ultimul model de 560.Mentionez ca sunt înalta, am 1, 75 cm, 68kg (80 sub sani)mama a 2 copii.Ce ziceți, nu vi se par prea mari? Soțul meu e îngrijorat de mărime
Elisa avand in vedere ca ești înaltă nu cred ca 560cc vor fi foarte mari corului tău, dacă pui mai mici apoi sa nu regreți totuși este o operație care nu o faci de mai multe ori. La început vor părea clar mai mari pt ca mușchiul este umflat și pielea întinsă, dar cu timpul se relaxează țesutul înăuntru și capătă o forma naturala și plăcută :) bafta
Buna fetelor! Va felicit pe toate pentru curajul de a va face aceasta operatie! Nu este usor dar merita efortul daca asta va doriti cu adevarat. Eu am deja 3 ani impliniti de la interventia mea si sunt foarte multumita, nu am avut nici un fel de probleme. Nu stiu daca sunt aici mamici cu implanturi, care si-au pus implanturi inainte de a deveni mamici. Eu alaptez acum, fara nici o problema, sunt curioasa totusi daca se vor schimba sanii dupa perioada asta
Revin si eu cu intrebarea - dupa cat timp e voie in jacuzzi mai mult de 10 min? Multumesc!
Buna ziua, am fost operata pe 20.11.2018 de implant mamar și încă am drenele, mai este cineva in situația mea?? Câte zile putem sta cu drenele? Va multumesc
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cancer de san
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 3Augmentare sani - solicitare sfat
- 33marire sani - recomandari
- 1Am sanii foarte tari
- 7cancer am aflat ieri
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 3Marirea sanilor
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 1ruptura implant mamar
- 4Augumentare Mamara
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 0Mancarime mamelon
- 0Recomandare Dr. Simona Manea
- 4Implant silicon sani
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
- 0Implant mamar salin
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: