Implant silicon sani
Mai sunt fete ai caror sani s au vindecat diferit? Am
1 luna si jum de la operatie si sanul drept tot este ridicat, umflat in partea de sus si simt ca o gheara, iar stangul a coborat si arata deja super. Vi s a intamplat sa dureze asa mult vindecarea sau raman asa????
1 luna si jum de la operatie si sanul drept tot este ridicat, umflat in partea de sus si simt ca o gheara, iar stangul a coborat si arata deja super. Vi s a intamplat sa dureze asa mult vindecarea sau raman asa????
Eu de cand am obs niste posibile vergeturi ma dau cu ulei dar evit zona cicatricelor. Arnigel ma dau si acum de 2 ori pe zi si voi continua pana termin tuburile. Am 15 zile de la operatie si s-au mai inmuiat sanii, au mai coborat, bustiera sta altfel. Stangul este inca sus... O noua senzatie ca de arsura in sani, parca ma strange pielea sau ma furnica nu stiu cum sa ma explic :)) Stratamed mi-a recomandat la 2 sapt dupa scoaterea firelor si tot atunci a spus sa dau si plasturii jos.
Va zic sincer nu mai am rabdare sa ma bucur de ele... inca 2 luni de restrictii ma cam chinuie gandul.
Elizza si la mine e la fel. Am o luna si aproape 2 sapt. Dreptul e asezat cat de cat frumos iar stângul e sus si la fel umflat tot in partea de sus. Imping in fiecare zi 15 si 10 min in jos implantul si port centura. Am vb azi la clinica si mi-au zis ca inca mai trebuie sa se aseze sa am rabdare...desi si eu sunt destul de neliniștită pt ca s-au intarit si ma gandesc ca daca muschiul e deja vindecat poate ramane asa implantul...
Buna! Sunt noua pe aici :)
Citesc de cateva ore ce scrieti insa fiind atatea mii de pagini... poate ma ajutati voi cu niste raspunsuri.
Sunt fete operate de dr Stan din Bacau? Ma intereseaza daca e cat de cat pe bune partea cu reluatul activitatilor din a doua zi. Taietura cu pensa ellman care reduce cu mult durerea postoperatorie chiar face diferenta?
Citesc de cateva ore ce scrieti insa fiind atatea mii de pagini... poate ma ajutati voi cu niste raspunsuri.
Sunt fete operate de dr Stan din Bacau? Ma intereseaza daca e cat de cat pe bune partea cu reluatul activitatilor din a doua zi. Taietura cu pensa ellman care reduce cu mult durerea postoperatorie chiar face diferenta?
fetelor aveti rabdare...eu am trecut printr o micsorare cu impland si un retus deci 2 operatii...durerile trec in vre o luna asa, sani se aseaza in vreo 3 luni si un rezultat final aveti la 6 luni...sa nu va ganditi la o schimbare radicala, tot ce am observat eu la mine e ca nu se aseaza in acelasi timp amandoi, pe rand, intai unul apoi celalat...oricat de bombe sunt ei vor capata o forma normala imediat ce pielea se intinde si muschiul se relaxeaza deci rabdarica :P
Am tot vazut comentari ca folositi arnigel. Pe sani il folositi sau pt spate ? Mie dr nu mi a zis nimic de arnigel. Eu doar diclofenac folosesc pt spate. Am 26 zile de la op si mi a scis atele. De 2 zile de cand mi a scos atele la sanul stang simt arsura si usturime si intepaturi este normal?
Carolin- da și eu am 4 sapt aproape și câteodată mai simt înțepături, ma ustura..trebuie sa avem răbdare, cu timpul vor dispărea
Lisa, nu cred ca se pot relua activitățile asa repede, o sa iti confirme si alte fete, eu sm început sa pot găti ușor si sa șterg praful abia dupa 2 saptamani...e prea devreme.. Anca, Elisa, si eu sunt cu sânul drept tot u pic mai sus la 3 saptamani de la operație, dar m-au liniștit fetele care sunt extraordinare atunci cand avem nevoie de răspunsuri. Amburicea, ce fel de ulei folosești ? Știe careva ce crema dd vergeturi trebuie cumpărată ?? Va doresc o zi buna la toate. Alessandra cum mai esti ?
Referitor la Dr Stan Bacău nu îl recomand sub nici o forma ca medic. notorietate prea mare si rezultat paciente nemulțumite. eu m am operat La dansul si am obținut un rezultat Nemulțumitor. partea inferioară a sânului este goală ! acum trebuie sa merg la alți medici ca sa îmi recapăt încrederea...alta intervenție si nu prea știu unde sa merg
Dureri postoperatorii au fost in limita suportabila !
Buna ziua fetelor as avea o întrebare am 16 zile de la operație și simt sub sâni niște gâlme este normal??
Katy Explica acele galme, cum sunt? Sincer nu prea inteleg. Simt si eu ciudați sanii in partea de jos, pielea întinsa, lucioasa, vergeturile acelea niște șirulete albe in partea dinspre subraț, un pic mai tari al atingere. Poate e ceva asemanator si la tine.
Și eu am o umflatura sub sânul stâng și când apăs pe ea pare să aibă aer+lichid in ea că se aude ceva...probabil este ser și aer rămas de la operatie dar se va resorbi in timp.
Salutare tuturor! Nu am mai postat de mult timp pe acest forum. M-am operat in iulie 2016. Foarte multumita de rezultat. Sanii aratau perfect dupa 1 an. Chiar, asta vreau sa le spun fetelor care tocmai s-au operat sau se vor opera in viitor: sanii se tot modifica in primul an, asadar nu va speriati de rezultat. Am trecut prin 2 ecografii mamare, totul ok. Acum 2 saptamani am injectat si grasime proprie in sani, desi aveam implantul, deoarece am slabit cam brusc si mult in ultimul an, asadar sanii mai trebuiau umpluti. (nu, nu s-au lasat, doar se vedeau ca sunt falsi)
De asemenea, ma simt foarte bine dupa injectare, nu am avut dureri, sanii arata extraordinar.
Mai greu e cu lipoaspiratia pe care am suferit-o odata cu aceasta injectare :D Am fost putin "calcata de tren".
Aa si legat de activitatea sexuala: da, e posibil imediat cum va simtiti bine.
De asemenea, ma simt foarte bine dupa injectare, nu am avut dureri, sanii arata extraordinar.
Mai greu e cu lipoaspiratia pe care am suferit-o odata cu aceasta injectare :D Am fost putin "calcata de tren".
Aa si legat de activitatea sexuala: da, e posibil imediat cum va simtiti bine.
Fetelor, tomorrow's my big day!!!!!
Astazi am fost pentru analize si am avut si un mic control de dinaintea operatiei.
Pana maine am de gandit putin.. 345 anatomic sau 350 rotund ? :))
Domnul doctor Totir mi-a spus ca dumnealui ar merge pe rotund initial, dar ca si anatomic ar fi frumos pentru ca imi permite sanul. Eu vreau un rezultat cat mai aproape de natural si as tinde spre anatomic :D Voi ce ziceti ?
Astazi am fost pentru analize si am avut si un mic control de dinaintea operatiei.
Pana maine am de gandit putin.. 345 anatomic sau 350 rotund ? :))
Domnul doctor Totir mi-a spus ca dumnealui ar merge pe rotund initial, dar ca si anatomic ar fi frumos pentru ca imi permite sanul. Eu vreau un rezultat cat mai aproape de natural si as tinde spre anatomic :D Voi ce ziceti ?
Lisa123, pensa aceea nu face minuni. Doctorul meu a folosit-o insa a doua zi tot nu mi-am reluat toate activitatile. Depinde de ce job/activitati ai, intr-o saptamana esti recuperata cam 80%. Eu una m-am intors la birou intr-o sapt, am condus, etc.
Lexy, eu as merge pe anatomic, dar tine de gust si de ce rezultat urmaresti.
Katty acele galme ma gandesc ca pot fi de la fire? Le mai ai, le ai scos? E dureroasa zona? Daca te ingrijoreaza incearca sa iei legatura cu doctorul.
Alexandra lex ai sani f frumosi. Ce model si volum au implantele?
Lexy, eu as merge pe anatomic, dar tine de gust si de ce rezultat urmaresti.
Katty acele galme ma gandesc ca pot fi de la fire? Le mai ai, le ai scos? E dureroasa zona? Daca te ingrijoreaza incearca sa iei legatura cu doctorul.
Alexandra lex ai sani f frumosi. Ce model si volum au implantele?
AndreeaRadu13 - saru'mana. Mentor anatomic, 350 grame aveam initial. Dupa injectarea cu grasime nu stiu exact, stiu doar ca nu-mi mai vin sutienele vechi foarte bine (si purtam 75D inainte, acum cred ca port 75DD). Sutienul din poza nu este cu push-up, asadar cam aceea este forma lor. La mine deja erau asezati sanii, am aproape 2 ani jumate; am injectat grasime pe margini, deoarece se vedeau valurile acelea ale implantului (dupa cum spuneam, slabisem foarte mult si nu aveam sani inainte de operatie, deci fara tesut adipos de la mama natura).
Lisa123 - cu pensa ellman am fost si eu operata. Nu la dr Stan. Intr-o saptamana iti poti relua activitatea, ai sa simti o febra musculara, nu dureri. Dar e un disconfort.
Eu nu am luat calmante, nu am avut nevoie. Dar o saptamana iti trebuie pentru recuperare.
Eu nu am luat calmante, nu am avut nevoie. Dar o saptamana iti trebuie pentru recuperare.
Hermes -ulei de cocos si ulei de migdale dulci, nu stiu cat ma vor ajuta. Am inceput sa am si eu durere la operatii si simt ca e ceva tare sau ca se intareste... la fel si intepaturi in sani.
Buna referitor la răspunsuri va mulțumesc eu am Implanturile puse prin areola iar dedesubt simt niște gâlme nu știu exact ce pot fi dar la atingere se simt, este posibil sa fie lichid??
Fetelor, maine e ziua cea mare, la 4:30 merg la clinica, asa emotii am, abia astept sa treaca suficient tinp sa imi pot lua din nou copilasul in brate, dr mi-a propus ridicare si implant de 375 Mentor, mai este cineva cu ridicare si implant? Banuiesc ca imi va da ceva garantie pentru proteze, nu? Tineti-mi pumnii, sunteti minunate, va urmaresc de foarte mult tinp si mi-ati dat curaj, va doresc o noapte linistita !!
Mult succes, Oana!
Și pentru mine este ziua cea mare mâine. La ce doctor te operezi ?
Și pentru mine este ziua cea mare mâine. La ce doctor te operezi ?
Succes lexy si oana pentru maine!!:* Sa aveti sanii doriti si dureri cat mai mici posibil!! Alexandra_lex_t cat te-a costat injectarea cu grasime proprie? Nu sunt operata inca dar ma gandesc deja si la adaugarea grasimii proprii in caz ca..:))) am vb si cu doc daca este un risc in cazul meu fiind slabuta sa se vada implantul si daca exista solutii ok. Am 1-2 zone "vizate" pt extractia de grasimuta:)) btw. foarte frumosi sanii tai!
Eu sunt din Cluj si ma operez la d-nul dr. Fodor Lucian, abia astept, cea mai mare dorinta a mea e sa ma descurc cu copilul cat mai repede ca sunt genul mai independenta si nu o sa fiu genul sa stau cu mana in san si sa ma uit la altcineva cum se ocupa de el :) va scriu mai tarziu ! Bafta si pentru restul
Oana si Lexy ma gândesc la voi si va țin pumnii. Amburicea mersi ! Alexandra chiar superbi sunt sanii tai, ma încânta mult sutienul acela. Ce marca e ? Katy întreaba medicul tau daca poti sa te dai cu arnigel, daca nu sunt pe cicatrici galmele. Daca sunt sub sani sau zona departe de cicatrici, poate ca ajuta, eu am început de 2 zile cu Arnigel pe partea de sus al sânului drept. Parca ma ajuta, nu ma mai doare si nu ma mai detanjaza Asa tare. In schimb fetelor tot nu inteleg acele contracții cand ma întind, adică atunci cand imi întind picioarele parca se întinde / contracta ceva in sani. E o senzație care mi se întâmpla doar noaptea in poziția întinsa pe spate si parca înainte de trezire cand inca esti adormit, dar simți... Offfffffff!!!!!! Nu imi place deloc acea senzație! !!!! E ca si scârțâitul cu creta pe tabla sau ca si dentistul..Buuuhhh!!!!! Va imbratisez pe toate :)
Alexinna - nu pot sa-ti dau un pret final, deoarece conteaza foarte mult din ce zone scoti grasimea. Eu am facut lipoaspiratie de la glezne pana la solduri (deci tot piciorul). Am vazut la multe alte clinici ca se iau ca zone in calcul astfel: glezne, gambe, genunchi, coapse etc Deci teoretic eu am avut 4 zone. Altele scot de pe abdomen si nu de pe gambe, de exemplu, dar mie imi numeri coastele :))) asadar eu am scos de pe unde am tendinte de ingrasare.
Daca te gandesti la varianta grasime proprie, pot doar sa-ti spun din perspectiva unui om care are si implant si grasime proprie: este mult mai usoara recuperarea cu grasime proprie (a doua zi faci orice, ridici bratele deasupra capului etc).
Hermes38 - Sutienul e cumparat fix inainte de marirea sanilor, din State, dar cred ca-l gasesti la orice Victoria's Secret din Europa (sau aeroport). Am platit 20 dolari pe el, mi-a placut ca nu e push-up si nici nu are armatura. singurul lucru pe care il regret e ca l-am luat masura D si nu DD, cum mi-au recomandat fetele din magazin.
Daca te gandesti la varianta grasime proprie, pot doar sa-ti spun din perspectiva unui om care are si implant si grasime proprie: este mult mai usoara recuperarea cu grasime proprie (a doua zi faci orice, ridici bratele deasupra capului etc).
Hermes38 - Sutienul e cumparat fix inainte de marirea sanilor, din State, dar cred ca-l gasesti la orice Victoria's Secret din Europa (sau aeroport). Am platit 20 dolari pe el, mi-a placut ca nu e push-up si nici nu are armatura. singurul lucru pe care il regret e ca l-am luat masura D si nu DD, cum mi-au recomandat fetele din magazin.
Fetele tocmai am fost sa scot firele. Banda mai trebuie sa o mai port 2 săptămâni noaptea pt că sânul stâng inca e puțin mai umflat. Mi-a recomandat Stratamed pt cicatrici după ce cad Sterilstripurile. De acea gâlmă care o simțeam sub sânul stâng a zis că este sânge și se va resorbi...deci acele gâlme nu sunt o problema. Succes fetelor care urmează să se opereze.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 30Implantul mamar
- 7Iritatii pe ambii sani
- 13Sani mici
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 76va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare
- 6am 18 ani si am mastita la sanul stang dar mie imi este frica sa nu am cancer
- 1Am sanii foarte tari
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 8implant mamar - recomandare medic Arad
- 63Micsorare de sani
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 2Mastoza chistica
- 7mercur in sani?
- 1Mastopexie și implant mamar
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: