Implant silicon sani
babytsa ms frumos...numai ca nu mai suport durerea de la un san.acum din senin m-a luat o durere la operatie, si parca simt sanul cum se contracta...abia pot merge, ca ma doare daca ma misc...si daca totusi o fac trebuie sa ma tin de el...
sincera sa fiu, nu mi se pare deloc o durere normala la 12 zile de la operatie...
sunt destul de speriata.
dim o sa ajung la buc(eu sunt din valcea) la dr sa imi scoata firele si o sa vad ce imi spune.
sincera sa fiu, nu mi se pare deloc o durere normala la 12 zile de la operatie...
sunt destul de speriata.
dim o sa ajung la buc(eu sunt din valcea) la dr sa imi scoata firele si o sa vad ce imi spune.
Buna Simona. Mult succes la consultatie. Este corect ceea ce faci si anume sa mai consulti si alt medic.
Bineinteles ca se mai poate face ceva pt sanii tai. Pe langa asta vergeturile nu se vor mai vedea dupa operatie fiindca pielea va sta din nou intinsa.
Mai multe insa iti va spune dl.dr.
La dna dr.Natalia Stegarescu ai renuntat definitiv sau doar deocamdata?
Bineinteles ca se mai poate face ceva pt sanii tai. Pe langa asta vergeturile nu se vor mai vedea dupa operatie fiindca pielea va sta din nou intinsa.
Mai multe insa iti va spune dl.dr.
La dna dr.Natalia Stegarescu ai renuntat definitiv sau doar deocamdata?
ooof mai Ralu...nu stiu ce sa spun...poate esti tu o persoana foarte sensibila si defapt nu ai nimic...eu sper sa fie bine, au fost fete care au avut dureri asemanatoare si dupa 3 sapt..si nu au avut probleme..doar ca sunt mai sensibiloase..Sper sa ne dai vesti bune si sa fie totul ok.
Simona bafta la consultatie, sa fii atenta acolo :P
Simona bafta la consultatie, sa fii atenta acolo :P
nu stiu ce sa mai cred...
am auzit fete care la 2 sapt faceau innot.si eu abia sa merg?zici ca sunt o mumie prin casa, cum merg de incet si de cocosata de durere.
sunt ff dezamagita.
maine seara o sa va zic ce a zis dr.
ms mult de rasp
am auzit fete care la 2 sapt faceau innot.si eu abia sa merg?zici ca sunt o mumie prin casa, cum merg de incet si de cocosata de durere.
sunt ff dezamagita.
maine seara o sa va zic ce a zis dr.
ms mult de rasp
nu nu..pai nu are legatura cu fetele care la 2 sapt faceau innot...pentru ca fiecare e cu organismul ei si difera de la pers la persoana...stai linistita..si fi increzatoare. pup
Buna fetelor!
Babytsa stai linistita, se vor aranja si vor fi egali...dar asta este deocandata...fiecare in ritmul lui...au personalitate, nu?? Nu esti nebuna, este normal sa-i vrei egali doar si eu din acelasi motiv am dat fuga la oreratie- erau diferiti si ma deranja asta foarte tare.Acum sunt egali si frumosi si sunt foarte mandra de ei.
Agonista, cum ti-am mai spus este ff frumos decolteul tau si abia astept sa te vad si fara bustiera. Poza mea este facuta la doua saptamani dar acum sanii sunt usor diferiti, au mai coborat si incep sa prinda acea forma naturala, asa ca promit sa pun o poza noua zilele urmatoare.
Raluiacob sper sa afli ca totul este in regula si ca a fost doar o sperietura, iti tin pumnii maine si te astept cu vesti bune.
Simona iti doresc sa faci cea mai buna alegere pentru tine, bafta si sa ne ti la curent!
Va pup!
Babytsa stai linistita, se vor aranja si vor fi egali...dar asta este deocandata...fiecare in ritmul lui...au personalitate, nu?? Nu esti nebuna, este normal sa-i vrei egali doar si eu din acelasi motiv am dat fuga la oreratie- erau diferiti si ma deranja asta foarte tare.Acum sunt egali si frumosi si sunt foarte mandra de ei.
Agonista, cum ti-am mai spus este ff frumos decolteul tau si abia astept sa te vad si fara bustiera. Poza mea este facuta la doua saptamani dar acum sanii sunt usor diferiti, au mai coborat si incep sa prinda acea forma naturala, asa ca promit sa pun o poza noua zilele urmatoare.
Raluiacob sper sa afli ca totul este in regula si ca a fost doar o sperietura, iti tin pumnii maine si te astept cu vesti bune.
Simona iti doresc sa faci cea mai buna alegere pentru tine, bafta si sa ne ti la curent!
Va pup!
Buna fetele, ce bine ca tocmai s-au terminat discutiile contradictorii. :) Nu vreau sa le redeschid, dar nu pot sa nu remarc, insa, ca sunt anumite persoane deranjate de faptul ca unele dintre noi suntem mai bine informate, fara a avea pregatire medicala. Faptul ca emitem pareri nu inseamna ca inlocuim sfatul medicului, dar sunt situatii in care dr-ul nu explica totul la consultatie sau pacienta nu e atenta din cauza emotiilor, sau poate chiar nu intelege si ii e jena sa ceara explicatii suplimentare. SI sa nu uitam ca internetul este plin de informatii corecte si concrete, nu neaparat folclor. Iar noi, toate, am sfatuit mereu fetele sa mearga la consultatii sau sa isi sune dr-ii in caz de nelamuriri sau probleme. Orice medic care isi respecta profesia va fi amabil si va raspunde la intrebari pre si post operatorii; toate astea sunt incluse in pretul operatiei. Este o problema atunci cand nu se intampla asta...
Repet, nu vreau sa redeschid polemica, insa mi s-au ridicat atatea mingii la fileu, cu substrat, la care nu am vrut sa raspund pana acum, dar am simtit nevoia sa spun si eu ceva, sper sa nu se supere nimeni.
Bun venit noilor aspirante. Simona, eu nu pot sa zic decat sa mergi la consultatie, apoi te decizi (nu cred ca vei putea obtine o reducere atat de substantiala, dar poti incerca). La operatia asta cel mai important e sa fii convinsa ca medicul tau a facut tot ceea ce este posibil tehnic si estetic sa ai cel mai bun rezultat. Oricum daca tie iti vor placea, nu conteaza parerea altora.
Dyanys, multa bafta, sa nu ne uiti cu poze dupa... suntem tare curioase.
Agonista, vin si eu sa ma dau cu saniuta la Sibiu, ca aici deocamdata e doar frig.
Claudia, Adina, Babytsa poze noi?
Va pup
Repet, nu vreau sa redeschid polemica, insa mi s-au ridicat atatea mingii la fileu, cu substrat, la care nu am vrut sa raspund pana acum, dar am simtit nevoia sa spun si eu ceva, sper sa nu se supere nimeni.
Bun venit noilor aspirante. Simona, eu nu pot sa zic decat sa mergi la consultatie, apoi te decizi (nu cred ca vei putea obtine o reducere atat de substantiala, dar poti incerca). La operatia asta cel mai important e sa fii convinsa ca medicul tau a facut tot ceea ce este posibil tehnic si estetic sa ai cel mai bun rezultat. Oricum daca tie iti vor placea, nu conteaza parerea altora.
Dyanys, multa bafta, sa nu ne uiti cu poze dupa... suntem tare curioase.
Agonista, vin si eu sa ma dau cu saniuta la Sibiu, ca aici deocamdata e doar frig.
Claudia, Adina, Babytsa poze noi?
Va pup
Hai ca pana am scris eu un post au scris fetele la care ma gandeam :))))
Babytsa, sunt din ce in ce mai mari si mai frumosi. O sa coboare si celalalt, nu-ti face griji, probabil ca ai fortat mai mult o parte :) Nu esti cuminte?? :))) E cam repede sa alergi si sa dansezi... las-o si tu mai usor pana se fixeaza implantele. Macar cat porti bustiera nu face efort, miscari bruste, sarituri... etc.
Raluiacob, ar fi bine sa te vada doctorul. Cu atat mai bine daca maine... dupa 12 zile se mai intampla si de-astea, dar nu chiar asa de tare. Pot fi de la vreme, daca ti-a fost frig... se intampla.
Apropos fetelor... Ati vazut ca Laurette si-a pus silicoane? Ghiciti la cine... ;)
Babytsa, sunt din ce in ce mai mari si mai frumosi. O sa coboare si celalalt, nu-ti face griji, probabil ca ai fortat mai mult o parte :) Nu esti cuminte?? :))) E cam repede sa alergi si sa dansezi... las-o si tu mai usor pana se fixeaza implantele. Macar cat porti bustiera nu face efort, miscari bruste, sarituri... etc.
Raluiacob, ar fi bine sa te vada doctorul. Cu atat mai bine daca maine... dupa 12 zile se mai intampla si de-astea, dar nu chiar asa de tare. Pot fi de la vreme, daca ti-a fost frig... se intampla.
Apropos fetelor... Ati vazut ca Laurette si-a pus silicoane? Ghiciti la cine... ;)
babytsa ms frumso pt incurajaremo sa va tin la curent cu detalii, , Agonista sa stii k am reununtat de tot de ideea de a ma opera la dr stegarescu pt k nu mi-a inspirat incredere si nu vreau sa risc.Sfaturile tale mau ajutat foarte mult si iti multumesc pt asta foarte mmultt!!!!!Ai fot de mare ajutor:*:*.
Nu va mai cretati aiurea pt k unele fete sunt mai informate iar altele nu.parerile agonistei si ale celorlate fete mau ajutat foarte mult in alegerea mea.
Capri ai niste sani foarte frumosi.k de altefel si babytsa, adina_bv, agonista si restul fetelor.
Nu va mai cretati aiurea pt k unele fete sunt mai informate iar altele nu.parerile agonistei si ale celorlate fete mau ajutat foarte mult in alegerea mea.
Capri ai niste sani foarte frumosi.k de altefel si babytsa, adina_bv, agonista si restul fetelor.
Da Capri..e posibil sa fi fortat mai mult partea dreapta..off..incerc sa stau cuminte..
Eu eram la consultatie cand a venit gagica cu televiziunea dupa ea :)) s-a operat la putin dupa mine, foarte frumosi au iesit..imi plac.. :)
Eu eram la consultatie cand a venit gagica cu televiziunea dupa ea :)) s-a operat la putin dupa mine, foarte frumosi au iesit..imi plac.. :)
Simona multumim..eu pe Capri am avut-o drept model inainte de operatie :D
O sa tin minte toata viatza vorbele ei "spune-i doctorului ca vrei modelul meu si se rezolva"(mai in spirit de gluma mai in serios, asa am facut) :)))) bine..eu am si constructia corpului asemanatoare ei, de aceea am tinut sa am acelasi modelul. Si inainte sa publice ea site-ul cu modele..si cu tipurile de implant habar nu aveam ca sunt mai multe feluri de implant...mai multe forme de anatomic..etc. Deci unele sfaturi si informatii sunt foarte utile.Iar tu iti spui punctul de vedere si dorinta ta doctorului, iar dansul daca se poate rezolva tine cont :)
Si aceeasi parere o am si eu..decat sa risti..intr-un loc unde nu ai vazut niste rezultate..mai bine mai astepti putin si te duci unde ai vazut rezultate si ti-au creeat impresie buna :) pupici
O sa tin minte toata viatza vorbele ei "spune-i doctorului ca vrei modelul meu si se rezolva"(mai in spirit de gluma mai in serios, asa am facut) :)))) bine..eu am si constructia corpului asemanatoare ei, de aceea am tinut sa am acelasi modelul. Si inainte sa publice ea site-ul cu modele..si cu tipurile de implant habar nu aveam ca sunt mai multe feluri de implant...mai multe forme de anatomic..etc. Deci unele sfaturi si informatii sunt foarte utile.Iar tu iti spui punctul de vedere si dorinta ta doctorului, iar dansul daca se poate rezolva tine cont :)
Si aceeasi parere o am si eu..decat sa risti..intr-un loc unde nu ai vazut niste rezultate..mai bine mai astepti putin si te duci unde ai vazut rezultate si ti-au creeat impresie buna :) pupici
Buna seara din nou fetele,
Capri... te astept la sanius :D
Adina_biv... da...incepem sa ne repetam :)) asa e dupa o anumita varsta :))
Simona, inca o data mult succes.
Sonia, iti voi scrie imediat un mesaj privat.
Babytsa, sanii tai arata tot mai bine.felicitari!
Raluiacob, nu-ti fa griji... vei fi bine.depinde de la o persoana la alta timpul de refacere. insanatosire grabnica.
Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Va urez o seara placuta si un inceput de saptamana cat mai bun.
Capri... te astept la sanius :D
Adina_biv... da...incepem sa ne repetam :)) asa e dupa o anumita varsta :))
Simona, inca o data mult succes.
Sonia, iti voi scrie imediat un mesaj privat.
Babytsa, sanii tai arata tot mai bine.felicitari!
Raluiacob, nu-ti fa griji... vei fi bine.depinde de la o persoana la alta timpul de refacere. insanatosire grabnica.
Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Va urez o seara placuta si un inceput de saptamana cat mai bun.
Capri bine ai revenit !
Ralu nu stiu sper sa nu ai nicio complicatie dar de aratat arata foarte bine sanii tai chiar daca si tu ii ai rotunzi.
Sonia eu m-am mai uitat si pe un alt forum si am vazut rezultate foarte bune la Cluj la doctorul Ivan!
Simona ce ai facut ai luat legatura si cu dr Totir ?
Ralu nu stiu sper sa nu ai nicio complicatie dar de aratat arata foarte bine sanii tai chiar daca si tu ii ai rotunzi.
Sonia eu m-am mai uitat si pe un alt forum si am vazut rezultate foarte bune la Cluj la doctorul Ivan!
Simona ce ai facut ai luat legatura si cu dr Totir ?
Abord inframamar inseamna ca implantul a fost introdus prin incizia facuta sub san.
Sonia este calea pe care o folosesc cel mai mult medicii din romania ca sa bage implantele si eu am la fel.
Dar
Sonia este calea pe care o folosesc cel mai mult medicii din romania ca sa bage implantele si eu am la fel.
Dar
buna all,
ralucut nu am fost la o consultataie la dr totir.am sa ma duk vineri la dr grecu sa isi puna si dumnealui parerea despre ce poate sa realizeze din sanii mei.spe sa iasa totu bine.
ralucut nu am fost la o consultataie la dr totir.am sa ma duk vineri la dr grecu sa isi puna si dumnealui parerea despre ce poate sa realizeze din sanii mei.spe sa iasa totu bine.
Capri multumesc frumos...sper sa fiu norocoasa si sa nu ma doara prea tare :D...nu am sa uit de poze...ca sunt rare fetele cu ultra :))...si eu sunt foarte curioasa cum imi va iesi...
Va pup pe toate :* O zi cat mai frumoasa!
Va pup pe toate :* O zi cat mai frumoasa!
Buna fetele, maine fac 3 sapt de la operatie (corectie). Sunt din ce in ce mai multumita. Va pup si multa bafta !!!
Buna fetelor, bun venit noilor fete, recuperare usoara celor deja operate.
Mihaela, ai si de ce sa fii multumita, arata foarte bine sanii.
Dyanys, sa fii optimista in continuare.
Mihaela, ai si de ce sa fii multumita, arata foarte bine sanii.
Dyanys, sa fii optimista in continuare.
Daianaaa eu o sa fiu optimista... ca asa sunt de obicei...sper sa fie bine si sa fiu fericita ca voi. Ai tai imi plac fff mult sper sa ii am si eu undeva pe acolo asemanatori...:)
Pupicei la fete !!!
Pupicei la fete !!!
Buna fetelor sper ca sunteti toate bine. :)
Repet pt cine nu a inteles. Nu am spus ca implantul rotund nu arata niciodata bine. Am spus doar ca pe un san LASAT este de preferat un implant anatomic cu in profil cat mai inalt pentru a umple tot sanul si pt a arata natural. Asta insa nu inseamna ca nu se poate pune si un implant rotund fie si pe sanul lasat. Fiecare dr are preferintele sale iar asta este foarte bine, fiindca exista si paciente cu dorinte diferite. :)
In rest, la sanii mici depinde de preferintele pacientei si din nou sunt de tinut const recomandarile doctorului.
Pe langa asta, tot ceea ce am scris am tradus din cartea dl.dr. Hammond, care va sti si el de ce spune unele chiestii.
Mihaela, felicitari, ne bucaram pt reusita ta !
Va urez tuturor o seara placuta. :)
Repet pt cine nu a inteles. Nu am spus ca implantul rotund nu arata niciodata bine. Am spus doar ca pe un san LASAT este de preferat un implant anatomic cu in profil cat mai inalt pentru a umple tot sanul si pt a arata natural. Asta insa nu inseamna ca nu se poate pune si un implant rotund fie si pe sanul lasat. Fiecare dr are preferintele sale iar asta este foarte bine, fiindca exista si paciente cu dorinte diferite. :)
In rest, la sanii mici depinde de preferintele pacientei si din nou sunt de tinut const recomandarile doctorului.
Pe langa asta, tot ceea ce am scris am tradus din cartea dl.dr. Hammond, care va sti si el de ce spune unele chiestii.
Mihaela, felicitari, ne bucaram pt reusita ta !
Va urez tuturor o seara placuta. :)
Ralucut ai putea sa-mi dai forumul pe care ai citit de dr Ivan?
Agonista unde vad daca am mesaj privat?
Agonista unde vad daca am mesaj privat?
Agonista relax it was just a joke!
O zi buna tuturor
O zi buna tuturor
sonia29 intra la modificati aspectu dumneavostra si in josul paginii iti arata dak ai vreun msg privat.
ps :de la agonista stiu si eu:D NOROK CU EA K ALTFEL CAUTAM MUL SI BN=))))))
ps :de la agonista stiu si eu:D NOROK CU EA K ALTFEL CAUTAM MUL SI BN=))))))
buna seara tuturor!!!!!agonista despre care dr. hammond este vorba...ai dat cateva informatii acum cateva zile...am cautat pe google sa citesc mai mult dar sunt cativa de hammond...pls care este exact.thanks!!!!
Buna fetelor :) sper ca sunteti bine... la noi ninge incontinuu de azi dimineata... :D e atat de frumos...nu am mai vazut de multi ani asa zapada.
Ralucut, got it ;)
Simona cred ca abia astepti sa treaca timpul :D, sa ne anunti si cum ii iasa operatia prietenei tale. :D Sau poate intra ea si ne spune :)
Lela_Blue, uite aici site-ul lui Dennis Hammond : http://www.dennishammond.com/, in partea de sus, dreapta a site-ului vei gasi "our doctors", primul dintre ei este el insusi.
Tot pe prima pagina a site-ului, in partea de jos gasesti si cartea despre care scriam.
Ralucut, got it ;)
Simona cred ca abia astepti sa treaca timpul :D, sa ne anunti si cum ii iasa operatia prietenei tale. :D Sau poate intra ea si ne spune :)
Lela_Blue, uite aici site-ul lui Dennis Hammond : http://www.dennishammond.com/, in partea de sus, dreapta a site-ului vei gasi "our doctors", primul dintre ei este el insusi.
Tot pe prima pagina a site-ului, in partea de jos gasesti si cartea despre care scriam.
ok...am gasit..am citit...f.interesant!!!!lamuriti-ma va rog cine stie...ce inseamna proiectia la implant...diferenta intre high...ultra high.si de obicei implantul are inauntru gel siliconic...sau ce mai poate contine?
Lela_Blue uite aici un site unde gasesti raspuns la toate intrebarile tale.
http://www.implantinfo.com/breast_implants/breast_implants_choices_profile.aspx
http://www.implantinfo.com/breast_implants/breast_implants_choices_profile.aspx
Lela este vorba de cat de bombat ca sa zic asa este implantul ele fiind de obicei trei categorii putin bombat mediu bombat si foarte bombat.
Vezi povestea cu apostolii o repet si eu au fost trei luca si matei deci sunt patru tipuri.
Asta in mare cred ca si pe site-ul dela mentor poti gasi informatiile astea.
Ma bucur sa va regasesc o seara buna tuturor!
Vezi povestea cu apostolii o repet si eu au fost trei luca si matei deci sunt patru tipuri.
Asta in mare cred ca si pe site-ul dela mentor poti gasi informatiile astea.
Ma bucur sa va regasesc o seara buna tuturor!
Am gresit revin putin, mediu, bombat si foarte bombat.
Mie doctorul mi-a zis ca asta este ce conteaza cell mai mult si nu volumul.
Mie doctorul mi-a zis ca asta este ce conteaza cell mai mult si nu volumul.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7micsorare de sani.. exista riscuri?
- 6novynette-sani
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 51Despre marirea de sani
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 10implant mamar - recomandari
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 4Afectiuni ale sanilor de patru ani
- 0Marire sani
- 3durere a sanilor
- 1IMPLANT MAMAR CLUJ NAPOCA cine cunoaste Nicula Valeriu ?
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 0Ridicarea sanilor "cazuti" - Intrebari si Raspunsuri
- 0Implant silicon.Recomandare doctori
- 1Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: