Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 299529962997 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
12-02-2019, ora 13:20
Casandra788
Nu este medic/terapeut
Casandra788
Buna fetelor! Îmi puteți spune un doctor care recomanda mărimi mari? M-am operat acum un an, nu sunt mulțumită de mărimea mea..deși toată lumea îmi spune ca sunt mari și ca arată bine (am 410cc), mi se pare ca pentru înălțimea mea și in primul rând rezultatul pe care mi-l doream eu...puteam opta lejer pt o mărime mai mare.
0
12-02-2019, ora 13:37
Geo13
Nu este medic/terapeut
Geo13
Buna Naida(scuze de întârziere) da am implanturi B-lite 385cc (385g), anatomic. Am abia 1 saptamna, dar sunt f. multumita. Am urmarit foarte mult timp si am tot citit despre implanturi.. Dr Călin Dobos, la el am făcut procedura, la el am vazut pentru prima data aceste implanturi. PRETUL fiind de 4500 €. (operatie-bustiera-controale post operatorii.)
0
12-02-2019, ora 14:00
Geo13
Nu este medic/terapeut
Geo13
Update: 385 cc cu o greutate de doar 285g.
0
12-02-2019, ora 14:14
Danielle14
Nu este medic/terapeut
Danielle14
Am inteles, acuma am lucru de convingere cu doctoru sa imi puna mai mari ca am fost la 2 doctori diferite si is diferente intre dimensiunile date de cei 2 si is putin asa
0
12-02-2019, ora 14:18
Shee
Nu este medic/terapeut
Shee
Buna fetelor, ieri am fost la consultatie la dr Totir si azi la Galati la dr Ardeleanu(Arestetic). Ambii sunt oameni si iti explica toate riscurile legate de o astfel de interventie. Sunt foarte multumita de ambele consultatii, ambii lucreaza cu motiva si mentor. Am hotarat sa ma operez in Galati, doar pentru a evita cheltuiala drumurilor pana la Bucuresti. Ambii mi se par la fel de profesionali. Recomandarea este Mentor 375 sau motiva 380. Implant rotund. Nu stiu ce sa aleg. Operatia momentan e programata pe 22 martie, astept posibilitatea de a ma opera mai devreme. Recuperare rapida fetelor operate recent si curaj celor ce urmeaza.
2
12-02-2019, ora 15:43
Kitty Deea
Nu este medic/terapeut
Kitty Deea
Buna fetelor! Va urmaresc si eu de ceva timp. eu sunt operata la Dr. Stan Vitalie de 3 ani jumate si vreau sa va spun ca operatia a fost super ok, m-am dus cu zambetul pe buze in ziua operatiei, nu am avut nici un fel de durere dupa operatie. Am implant Arion 350 ml. Nu va faceti griji pentru tot ce simtiti dupa operatie, totul este absolut normal, intepaturi, presiune, usoara senzatie de arsura etc., eu dupa 3 ani jumate inca mai simt cate ceva la nivelul sanilor. Mult curaj sa aveti, sunt sigura ca nu veti regreta aceasta decizie!
0
12-02-2019, ora 16:16
Mari1992
Nu este medic/terapeut
Mari1992
Hei fetelor. Eu sunt foarte stresata, cu cat se apropie ziua operației cu atât ma simt mai stresata ma tot gandesc ca poate nu ar trebui să fac operatia, imi este frica din cauza anesteziei. Pana acum n am facut nici o operație si cred ca din cauza asta ma simt asa.imi este frica de complicatii după.
0
12-02-2019, ora 16:26
Crisu29
Nu este medic/terapeut
Crisu29
Buna octy ft bn arata sanii tai.Unde te ai operat? Da mi mai multe detalii.Mari1992 crede ma ca te inteleg perfect, eu ma operez pe 18 feb si daca nu ar fi visul meu din adolescenta as da inapoi din cauza fricii, imi este asa teama de anestezie si de faptul ca poate sa mearga ceva prost de nu iti inchipui.Unde te operezi si pe ce data?
0
12-02-2019, ora 16:42
Kitty Deea
Nu este medic/terapeut
Kitty Deea
Fetelor, chiar nu trebuie sa va temeti de anestezie, o sa fie facuta conform greutatii voastre. Eu vorbeam cu anestezista pe masa de operatie, radeam impreuna, apoi m-am trezit direct in salon.
0
12-02-2019, ora 16:49
Cupcake
Nu este medic/terapeut
Cupcake
Fetelor nu stiu cat se vede in poza, dar sub unul din sani am o mare vanataie care nu mai trece. Am 15 zile de la operatie. Voi ati patit la fel?
0
12-02-2019, ora 16:55
Lia92
Nu este medic/terapeut
Lia92
Cupcake și eu am avut o vânătaie și mi a trecut ft greu..cam o luna jumătate am avut o
0
12-02-2019, ora 17:01
Cupcake
Nu este medic/terapeut
Cupcake
Am uitat sa pun poza
0
12-02-2019, ora 17:02
Cupcake
Nu este medic/terapeut
Cupcake
Am schimbat-o dar vad ca nu s-a modificat inca la profil. E tot cea veche.
0
12-02-2019, ora 17:56
Black Cat
Nu este medic/terapeut
Black Cat
M-am operat la dr. Marek Valcu. E adevarat ca pe acest forum, din partea fetelor nu am primit multe incueajari vis a vis de alegerea facuta, dar eu de obicei nu ma las influentata de mass media si publicitatea can can. Sunt multumita de rezultate, cu toate ca mi s-a spus ca sanii vor capata firma lor finala in aproximativ 2 luni prin masaj si relaxarea tesuturilor.
Mie nu imi a fost recomandata bustiera, ci doar banda elastica pe care va trebui sa o port dupa 2 saptamani de la interventie pt a impinge sanul in jos.
Care e treaba cu bustiera si cum va ajuta pe voi? Poate ar trebui sa o folosesc totusi?
Momentan sanii.mei sunt foarte duri si ii simt pozitionati foarte sus, parca ar vrea sa explodeze. Dureri foarte mari nu am, mai mult ca o febra musculara f puternica, pot ridica bratele la nivelul capului, dar incerc sa nu fortez si ma menajez pe cat posibil. Sincer ma asteptam la dureri foarte mari si perioada lunga de recuperare.Am avut sanii foarte mici, iar protezele au 400 ml, profil inalt. Se vor mai inmuia si cobori.vor fi.mai relaxati. La voi cum a fost? Am venit in Romania spevial pentru aceasta interventie lentru perioada 10-21 februarie. Voi merge la control din 4 in 4 zile. Sper xa totul sa decurga bine ca si.pana acum.
Sunt usor ganditoare vlin legatura cu forma finala pe care o vor avea sanii. Voi la cat timp ati inceput sa faceti masaj?
0
12-02-2019, ora 18:01
Amady
Nu este medic/terapeut
Amady
---------------*
Buna fetelor!
Am găsit azi asta.nu regăsesc pe niciunul din doctorii din acest site ca ar fi in regula

(*modificat de admin)
1
12-02-2019, ora 18:02
Kitty Deea
Nu este medic/terapeut
Kitty Deea
Amandy, au zis la tv ca lista nu este actualizata, de aceea nu pot fi gasiti...
2
12-02-2019, ora 18:03
Amady
Nu este medic/terapeut
Amady
Nici Totir, nici constantin stan, nici stan vitalie, nici hasad.ce spuneti?
1
12-02-2019, ora 18:10
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Octy, nici eu nu am ales dupa lucrurile scrise aici sau in presa. Important e sa vezi direct rezultatele si sa simti ca ai incredere in medicul respectiv.
Eu am cunoscut o tipa operata la Marek (lucrez in turism de 10 ani, asadar am interactionat cu femei venite sa se opereze cam la toti medicii cunoscuti in Bucuresti), ea era f multumita, atunci avea deja 8 ani de la operatie si se simtea perfect. Asadar, nu intotdeauna ceea ce gasim pe internet reprezinta si realitatea.
0
12-02-2019, ora 18:46
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
Alessia8 abia astept sa ajung la consult! Sanii tai sunt superbi! Am vazut rezultatele fetelor op de dl dr Totir, frumoase toate! Si rezultatele dr Grecu sunt de invidiat dar poate asa a fost sa fie, sa nu ajung la dumnealui. Sper ca intamplarea, de altfel nefericita cu dl dr, sa fie benefica pentru mine.
1
12-02-2019, ora 19:27
Naida
Nu este medic/terapeut
Naida
Mulțumesc de răspuns Geo13! Eu visez tot la un 375 anatomic. Poate o sa ne arăți și nouă o poza cu rezultatul când poți ;) am făcut și eu astăzi o programare pt consultație la domnul doctor Totir pt sfârșitul lunii martie. Până atunci o sa ma mai interesez referitor la B-lite. Din cate am văzut pe forum dânsul folosește doar mentor/motiva.
Poți să îmi spui și mie de unde ți-ai luat informațiile despre B-lite pt cercetare? :)
0
12-02-2019, ora 20:27
Geo13
Nu este medic/terapeut
Geo13
Internet. Cauta pe google B - lite implant.Vei gasi si poze.
-------------*

(*modificat de admin)
0
12-02-2019, ora 20:29
Ram0
Nu este medic/terapeut
Ram0
Hei, fetele ! Felicitări celor nou operate !
Am o problemuță ! Am avut o mâncărime la una dintre cicatrici și nu mi am dat seama și m am “ scărpinat” și acum am observat ca mi s-a iritat / umflat :( Oare ce sa-i fac ?
0
12-02-2019, ora 20:34
Deea 82
Nu este medic/terapeut
Deea 82
La cit timp dupa operatie putem sa mergem la sala?
1
12-02-2019, ora 20:54
Ram0
Nu este medic/terapeut
Ram0
Deeea, partea de sus după 6 luni, depinde dacă e implant fără lifting, dacă e cu lifting și alte complexitati se poate prelungii... Întreabă ti doctorul ! El știe mai bine, recomandările sunt diferite in funcție de pacienta/caz ! In schimb partea de jos o poți lucra la sala când te simți in stare :)
0
12-02-2019, ora 20:56
Cristina
Nu este medic/terapeut
Cristina
Amady... si eu sunt intre Dr Constantin Stan si Turcia. Sapt viitoare ar programare la Dr Stan si apoi in Turcia, iti spun cum a decurs totul
0
12-02-2019, ora 21:06
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Este adevarat ca dr Stan C-tin nu pune implant sub muschi? Citisem pe undeva (nu pe forum) si eram curioasa pt ca stiu ca sunt fete operate la el, care au mai scris recent.
1
12-02-2019, ora 22:50
Lisa123
Nu este medic/terapeut
Lisa123
Ba da, pune sub muschi. Daca nu cumva doar sub muschi.
0
12-02-2019, ora 23:30
Nicoleta nic
Nu este medic/terapeut
Nicoleta nic
Ramo cel mai bine vorbeste cu dl doctor si eu uneori am mancarimi
1
13-02-2019, ora 00:16
Arys
Nu este medic/terapeut
Arys
Buna, fetelor! Am o luna de la operatie... chiar trebuie purtata doua luni in continuu bustiera.?!
1
13-02-2019, ora 00:35
Anca 13
Nu este medic/terapeut
Anca 13
Octi, eu sunt operata la dr Marek. Recunosc ca am urmarit forumul dupa prima zi de operatie si compatativ cu fetele operate la alti doctori am tras mult mai multe. Eu am purtat bustiera si iti recomand sa o porti desi el nu insista iar banda o am si acum dupa 3 luni o mai port seara pt ca implantul stang e mai sus. Forma nu arata rau, insa e o mica diferenta intre sani. Masaj mi-am facut in fiecare zi timp de aprox 2 luni. Bafta !
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 299529962997 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •