Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 293031 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
23-01-2010, ora 16:45
baby_alexya
Nu este medic/terapeut
baby_alexya
Pt fetele cu poza...pe langa sani se vede ca aveti un corp frumos si nu ma indoiesc ca si la fata aratati super, daca mai intervine si un baiat in discutiile noastre va garantez ca nu are un motiv de a va face sa va simtiti prost ba din contra cred ca orice barbat s-ar dori prietenia voastra. sunteri niste frumoase si nu mai am rabdare pana voi intra si eu in clubul vostru. poop :*:*
0
23-01-2010, ora 16:46
baby_alexya
Nu este medic/terapeut
baby_alexya
Poate dupa ce imi voi face operatia veniti la mine la buc sa face furori prin cluburi ;)
0
23-01-2010, ora 16:48
baby_alexya
Nu este medic/terapeut
baby_alexya
Oricum va multumesc ca imi rsp la toate intrebarile si ma ajutati cu sfaturi :*
0
23-01-2010, ora 17:15
aaa.andra
Nu este medic/terapeut
aaa.andra
salut, fetele!!!!!!!!!! sa va zic ce am facut azi!!!sunt super-fericita ce minuatie de dr am descoperit!!!!! Horia Siclovan-clinica Polisano din Sibiu.am fost azi la el la consultatie, am stat 3 ore si jumatate de vb, e un super dragutz, profesionist si intelegator.am asteptat vreo 15 min pana sa intru la el, tp in care m-a dus la o pacienta pe care o externa azi si am vb cu ea.avea saraca niste dureri...o durea mana de la perfuzie;-)))))ATAT.apoi alta, pe care o intreb despre dureri.a zis k a duru-o numai capul de anestezie.apoi altele...si am zis vai ce fete rezistente.apoi la consultatie am inteles de ce nu aveau dureri.are o tehnica ultra noua, nu taie muschiul, dar nici nu pune impl sub glanda.il pune sub fascia care inveleste muschiul, adica e o foita f rezistenta care inveleste muschiul.e un dr minunat, l-am terorizat cu intrebari, a avut o rabdare de fier, de fapt chiar ii facea placere.plus ca nu mi-a luat nici un ban pe consultatie, a zis k la fetele dragute nu le ia bani;-P.pe 22 sunt programata la operatie.tineti-mi pumnii.vi-l recomand din suflet.e un inger de doctor
0
23-01-2010, ora 19:31
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Tin pumnii Andra!! sa fie bine!!

Baby esti o scumpik..abia astept sa te vedem si pe tine cu tatuci noi :-):*
0
24-01-2010, ora 11:25
Kaiuda
Nu este medic/terapeut
Kaiuda
Buna Delia21, as avea o intrebare...ce forma de implant ai, rotunde sau anatomice?
arata superb :)
mentionez ca si eu voi face acest pas in cateva luni...inca ma mai documentez:)
0
24-01-2010, ora 11:50
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Kaiuda, merisc frumos! eu am antomic cu profil inalt, de la mentor, care e f aproape de rotund..ai mei arata de fapt f rotunzi si mi place la nebunie forma :-). mult succes cu deciziile! pupici
0
24-01-2010, ora 14:43
oana80es
Nu este medic/terapeut
oana80es
Fetelor astea sunt taticile mele, este un corset.fara sutien.eu am anatomic de 280grame, acest medic le masora in grame nu in volum(adica cc), at-i crede ca 280 gr ar insemna mai mult decat 280cc????sunt dezamagita doar de un lucru si cred ca este suficient sunt mici.doct e fixat pe tate mici naturale.numai bine
0
24-01-2010, ora 19:24
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
arata f bine, sexy si nu mici deloc Oana!! si eu stiu ca impl. masurate in grame ar fi un pic mai mult decat cc, dar dr meu zicea ca e acelasi lucru..habar n am cred ca depinde si de marca impl. tale
0
24-01-2010, ora 20:29
baby_alexya
Nu este medic/terapeut
baby_alexya
hmmm.nu stiu ce sa mai zic, cred ca o sa ajung sa vizitez toata tara pana gasesc un dr bun :)) O sa merg la Galati, Cluj si acum cred ca si Sibiu :D

andra unde pot gasi mai multe info despre dr Horia Siclovan-clinica Polisano din Sibiu????
0
24-01-2010, ora 20:31
baby_alexya
Nu este medic/terapeut
baby_alexya
pooop delia :*:*
0
24-01-2010, ora 21:08
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Hihi dc vii la cj sa ma anunti Alexia..:*::*:*
0
24-01-2010, ora 22:22
0544
Nu este medic/terapeut
0544
aaa.andrada
De ce pe 22?Asa ai vrut tu sau atunci era liber domnul doctor?Si eu vroiam sa merg la operatie cam in jurul acestei date pt ca doar atunci am toata suma necesara.Daca doar atunci este liber cred ca ar trebui sa-mi fac programarea inca de pe acum.
0
25-01-2010, ora 12:11
vio74
Nu este medic/terapeut
vio74
buna tuturor...eu maine ma operez cu mentor, forma anatomica 395, , , , o sa va povestesc cand ies vineri din clinica cum a fost, , , , sper sa fiu multumita de ce o sa vad.
va pup si curaj celor care nu sau hoatarat.eu sunt optimista.
0
25-01-2010, ora 13:31
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Doamne ajuta Vio! O sa iesi super cu 395!
0
25-01-2010, ora 15:41
baby_alexya
Nu este medic/terapeut
baby_alexya
Asa o sa fac delia :*

Mai am o intrebare la voi.din ce motive te poate refuza un doctor??? adica sa nu vrea sa te opereze, pe langa motivul ca insisti pt o marime care nu ti se potriveste.
0
25-01-2010, ora 16:29
ius
Nu este medic/terapeut
ius
Intr-adevar ati avut dreptate...sanii mei incet, incet s-au mai desumflat.
Dar problema mea e alta acum..unul e mai mare si celalalt e mai mic.este posibil sa se fi desumflat mai repede dreptul decat stangul?
Imi aduc aminte ca si inainte stangul era mai mare decat dreptul, dar parca acum mi se pare foarte vizibila diferenta...
Va mulumec, sincer nu stiu ce m-as face fara voi.
0
25-01-2010, ora 16:33
ius
Nu este medic/terapeut
ius
Mult succes pt Vio!!!!!
0
25-01-2010, ora 17:19
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Ius se poate sa se dezumfle diferit..si eu am avut pb asta la un mom dat dar s au egalizat in timp..iar dif. care a existat intre ei inainte ramane si dupa, mai mare nu are cum sa fie!!
Alexia..nu cred sa te refuze..decat daca ai avea pb psihice or smth..ceea ce evident nu e cazul. poate doar dc nu ti convine ce iti propune el..desi majoritatea sunt deskisi cat d cat la negocieri
0
25-01-2010, ora 18:09
0544
Nu este medic/terapeut
0544
iti tin pumnii vio
ce bine de tine ca scapi de emotiile asteptarii.
sa ne povestesti cum a fost
0
25-01-2010, ora 19:36
vio74
Nu este medic/terapeut
vio74
mersi de incurajari, , , maine sa scap cu bine si sincer va povestesc apoi cum a fost, , sper sa fie destul de 395 anatomic, , ca acum chiar nu am aproape de loc si chiar vreau sa am si eu sanii, , sa scap odata de acest complex, , , eu sunt si inalta 1, 72 si am 83 kg, , , de aceeA cred ca mi-a recomandat 395 ca am si torace lat...sa se vada ceva sper, , , , , , , , , sper sa nu fie mici ca mor la cati bani dau, , , , , , , 3000 euro cu tot, , faarra bustiera care am gasit eu ceva cat de cat mai acceptabil la pret, ei imi of ceva cu 200 euro.va pup
0
25-01-2010, ora 20:02
oana80es
Nu este medic/terapeut
oana80es
MULTA BAFTA VIO, TE ASTEPTAM SA NE POVESTESTI CUM A FOST.EU TOT 3000 AM DAT SI BUSTIERA A FOST GRATIS
1
25-01-2010, ora 20:12
ius
Nu este medic/terapeut
ius
Totul va fii bine, Vio, sunt sigura!!!
Delia, cel stang oricum era mai mare, dar fiind lasati nu imi mai aduc aminte daca diferenta era asa de mare(nu cred).acum se vede destul de mult.sper sa isi revina cat de cat si defirenta sa nu fie asa de vizibila.
aaaahhhhh, dupa ce m-am linistit ca mi s-au mai desumflat acum am alte nelinistiri...sper sa se termine totul cu bine!!
0
26-01-2010, ora 11:08
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
O sa fie totul fff bine Ius lasa ca vezi tu!! da ti timp pt ca ai multe modificari inainte, in timp se aseaza si se egalizeaza ei frumos..garantez eu care maine implinesc un an de la op :).

tu la ce dr ai fost?
0
26-01-2010, ora 12:02
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
fetelor ce mult ati scris de cand nu am mai intrat, fetele care si-au pus foto pe forum aratati super.abia astept si eu sa fac un an sa arat si eu asa:)
0
26-01-2010, ora 12:43
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Aly esti o dulce! o sa vezi ca in cateva luni o sa arati si tu mega bomba! se skimba f mult sa stii!
0
26-01-2010, ora 12:48
ius
Nu este medic/terapeut
ius
Sper sa fie asa, Delia, si bineinteles la multi ani!!!!(pt ziua de maine)...nu cred ca iti dai seama cat de mult ajuti cu sfaturile tale.Si inca o data ma voi linisti si voi mai astepta..
Eu am fost la dr marinescu.Un om calm si un dr bun..(puteti intra pe site cele interesate).Si fata de altii destul de ieftin, eu platind doar 2200.
0
26-01-2010, ora 17:01
aaa.andra
Nu este medic/terapeut
aaa.andra
pe 22 am hotarat impreuna sa ma opereze...sa imi fac un pic de curaj, k am niste emotii...de sambata cand am fost la cosultatie, ma gandesc 24 din 24 la asta, nu dorm noaptea de ganduri, am slabit 2 kg k nici nu prea mananc de atatea ganduri...iar acum o problema...sunt racita ffff rau, iau antibiotic.:-(((((((
0
26-01-2010, ora 17:35
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
super Ius...daca ai avut un dr bun nu ai de ce sa iti faci vreo grija ca nu va fi f bine! capul sus si ms de urari :-). ajut anytime si cu toata placerea din experienta mea :*:*
0
26-01-2010, ora 18:02
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
delia spune-mi te rog daca s-a vazut diferente in fiecare luna, adica este diferenta intre cum sunt acum si cum erau acum 6 luni de exemplu?stii ca eu am problema aia cum ca nu-mi prea coboara proteza, al naibi marek asta ca le impinge destul de sus si ma chinui eu acum sa coboare:).nu mai pot de dragul vostru fetelor ce sani super aveti
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 293031 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •