Implant silicon sani
Desiree10 investigati o sa fac dar eu stiu ce senzatie am si plus ca sanul drept pare deplasat sfarcul numai sta drept. Sanul stang il simt bine niciun deranj. Dar cel drept ma doare il simt mult mai greu este un foarte mare discomfort si nu cred ca trebuie sa astept parerea medicului sa stiu ca implanturile mele trebuie schimbate. Pentru ca imi dau seama ca este o problema. Si vad diferenta dintre sanul stang si cel drept. De aceea mi-am permis sa ma programez direct pentru schimbarea implanturilor. Si la palpare se poate simte siliconul deformat foarte moale si toate astea numai la sanul drept. Cand o sa merg la doctor o sa va spun exact despre ce e vorba
Fetolor care a-ti avut fire resorbabile si unul singur de la un capat la altul al operatie, cum sa procedat cu acel fir, a fost scos, taiat, a durut?
Fetiliiii!!!! Gata, joi pe 28 la analize, pe 4 la ultimul control siiiiii...pe 7, o sa am.țâțllles!;) :) Doamne ajuta sa mi iasa analizele cum trebuie, la ce palpitatii am de doua saptamani.dau toate aparatele peste cap! :)))
Despre implantul spart nu poti sa-ti dai seama, doar un medic la ecografie poate vedea. Iar despre faptul ca nu pastreaza legatura cu pacientii, nu stiu ce sa zic, oricand sun, sunt primita la control fara sa platesc ceva si nu am fost tratata urat niciodata. Nu fac reclama, zic doar despre experienta mea.
Si nu mai dezinformati lumea, implantul nu se sparge asa usor, a pus chiar dr Radu Ionescu o filmare pe instagram cat de rezistente sunt.
Plus ca exista o garantie a implantului, se poate lua legatura cu firma producatoare.
Imi pare rau dar eu vad ca fiind reclama negativa si atat
Plus ca exista o garantie a implantului, se poate lua legatura cu firma producatoare.
Imi pare rau dar eu vad ca fiind reclama negativa si atat
Am precizat ca inca nu stiu exact ce este daca este spart eu spun ce simt. Inca nu am mers la control in mai ajung in romania. Daca eu am probleme si sunt operata la el cum vi sa imi zici tu mie reclama proasta? Daca asta este experienta mea si prin asta trec alooo. Sa nu fii tu cumva pe mana cu dobos. De ce ma acuzi pentru ca spun prin ceea ce trec ? Daca cineva nu ma crede si vrea sa afle mai multe eu pot vorbi si pe camera pe fb sau wpp. Nu sunt aici sa fac reclama proasta doar mi-am spus experienta si o recomandare daca se poate multumesc
Te rog sa-ti controlezi limbajul. Eu nu am nepoliticoasa cu tine. Multumesc pt intelegere
Buna fetelor, se apropie ziua cand ar trebui ca stripurile de pe taieturi sa cada(de bunavoie) dar nu dau nici un semn ca s ar intampla prea curand, voi cum ati procedat? Le ati dezlipit voi ?Ma gandesc ca nu ar fi.prea placut, sa nu zic dureros :((
Coco eu mi le-a dezlipit la 10 zile după ce mi-a scos firele pt că nu ai vrut sa cadă. Nu am simțit absolut nimic pt că zona este amorțită. De atunci am început să dau și cu Stratamed.
Shee se taie doar capetele firelor și nu simți absolut nimic.
Coco ele mie o sa mi le scoata dr stripurile.La 2 sapt ma chemat la scos.Nu stiu daca ti le poti da singura.
Crisu eu am fost la controlul de 2 saptamani si atunci mi a zis in 10 zile sa mi le scot eu sau.vor cadea singure, , , si dupa sa folosesc stratamed..la Stan Vitalie am fost.operata, , presupun ca depinde de fiecare dr...
Pai scoatele tu atunci si incepe sa fol crema ca sa sa se cicatrizeze frumos.
Da Crisu, asta o sa fac, mai am 3 zile pana sa le scot...
Buna fetelor.Am aproape patru săptămâni de la operație.Totul e Ok dar ma mănâncă foarte tare operațiile.Voi ați dat cu ceva?Si voi cât ați purtat corsetul?Eu nu îl mai suport deloc.
Mulțumesc !
Mulțumesc !
Fetele care ati avut vibrația /scârțâitul la un San, cam cât V a ținut?
Fetele, eu am 6 zile si ma mănâncă rau operatiile. Vi s a întâmplat asa?
Fetelor, pe operatie trebuie dat cu stratamed, e anti prurit (mâncărime), vindeca frumos, cititi prospectul pe net. Se recomanda a se da imediat după operație, sa nu înceapă sa se vindece cu cicatrici cheloide.
Buna fetelor. Pe 6 am operatia dar parca incep sa racesc. Ce asi putea lua in afara de paracetamol si ceaiuri ?
Luiza, nurofen raceala si gripa cred ca e ok. Nu are nicio substanta interzisa inainte de operatie. Si in plus, mananca multe portocale, ceaiuri, pune si ghimbir in ceai pt ca ajuta. Incearca sa te protejezi cat mai mult.
Daniicris si eu am scartait la un san si imi face in cap asa. Si simt ca am 2 mingii pe piept. E a 8 zi la mine.Ieri si azi am bagat munca 12 ore, as fi dat orice pt un pat sa stau intinsa:-((
Si eu simt scartaieli intr un san. Am inteles ca e ok atunci cand scartaie /se aud bolboroseli, inseamna ca se aseaza implantul
Desiree 10 si eu am mancarimi atat la operatii cat si pe sani uneori. E normal, se intinde pielea, se intind muschii si se cicatrizeaza operatiile.
Ramayana.maya, mie dr mi-a recomandat crema dupa ce imi da omnistripurile jos si atele. Vineri, la aproape 2 sapt de la operatie.
Ramayana.maya, mie dr mi-a recomandat crema dupa ce imi da omnistripurile jos si atele. Vineri, la aproape 2 sapt de la operatie.
Mulțumesc Shee! Pe mine abia acum ma dor operatiile. In primele zile nu am avut nimc. Ieri toată ziua m au durut.
Scârțâit si bule de aer mi a zis dr ca voi avea, sa nu ma sperii pt ca este normal.
Scârțâit si bule de aer mi a zis dr ca voi avea, sa nu ma sperii pt ca este normal.
Luiza, ai grija ce iei sa nu contina aspirina. Aspirina eate interzisa inaintea operatiilor pentru ca e vaso dilatatoare si poate provoca hemoragie la operatie. Paracetamol simplu, quix in nas si oscilococcinum stiu ca sunt bune, cam ca in sarcina. Sanatate multa si bafta la operatie.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sanii prea mari afecteaza sanatatea?
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 2am un san umflat
- 7Mana umflata dupa operatie
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 3m-am lovit la sanul stang si ma doare, iar cand il ating simt ceva tare
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 2cresterea rapida a sanilor
- 21proteza san stang
- 5Mancarime mamelon
- 1Marire sani
- 5Oare am cancer mamar?
- 2implant mamar
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 0Probleme dupa implantul mamar sau nu
- 1Buna fetele, ajutati ma cu o parere va rog - marire la sani
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: