Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 301730183019 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
03-03-2019, ora 03:34
AlecsandraK
Nu este medic/terapeut
AlecsandraK
Am schimbat poza, am o luna și 3 sapt. Ce părere aveți?
0
03-03-2019, ora 07:46
Smo1308
Nu este medic/terapeut
Smo1308
Alecsandra ai niste sani superbi, eu am aceeasi operatie ca tine dar am o luna abia. Voiam sa te intreb daca la tine au capatat deja forma finala
1
03-03-2019, ora 10:45
Bianca.C
Nu este medic/terapeut
Bianca.C
Alecsandra, ți-am mai spus și îți spun și aici, sânii tai sunt perfecti și mari așa cum ii voiai, ai răbdare să capete forma finala! Te pupppp
P.S: in 4 zile intru și eu in operație, v-oi intra in “rândul țâțoaselor”, pana la urma nu mai îmi bat capul cu mărimea, am să mă decid înainte sa ma ducă in sala de operație :))
0
03-03-2019, ora 11:12
Crisu29
Nu este medic/terapeut
Crisu29
Fetele care au operatii mai vechi, cat v-au tinut durerile pe voi.Eu maine fac 2 sapt si inca ma.mai dor, nu rau sa nu fac nimic dar le simt, simt si taieturile si mici usturimi.
0
03-03-2019, ora 11:24
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Eu am mai spus, nu am avut dureri, nu am luat calmante acasa, dupa 1 saptamana munceam de mama focului. Asta dupa operatie. Dupa injectarea cu grasime, ridicam bratele din prima secunda cand m-am trezit din anestezie. Si nici dupa nu am avut vreo senzatie ciudata.
1
03-03-2019, ora 11:32
Crisu29
Nu este medic/terapeut
Crisu29
Alexandra probabil tu ai fst operata cu pensa ellman ai fost o norocoasa.Noi fetele operate clasic cred ca ne doare un pic mai tare
0
03-03-2019, ora 11:46
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Da :( se pare ca e o diferenta la durere.
Bine, ma alatur voua cu durerile de la lipoaspiratie. Acolo chiar am avut dureri groaznice, asa ca va inteleg si va spun doar sa aveti multa rabdare si sa va ganditi ca totul trece.
0
03-03-2019, ora 12:16
A_ME87
Nu este medic/terapeut
A_ME87
Si eu sunt ca si alexandra, nu am avut dureri, nu am luat de loc calmante acasa, si nu am fost operata cu pensa ellman, sau eu nu le pot numi dureri, tine de organism. Senzatie de usturime am si eu si mici junghiuri trecatoare, dar am inteles ca ar fi de la nervisorii care au fost taiati si incep sa isi revina. Eu mai mult ma chinui cu balonarea, arat ca in 5 luni de sarcina, si cu niste migrene groaznice, dar sper sa treaca si astea cat de curand. Sanatate multa fetelor!!!
0
03-03-2019, ora 13:22
Ramayana.Maya
Nu este medic/terapeut
Ramayana.Maya
Fetele, pentru usturimi, mâncărimi, cicatrizare frumoasa, STRATAMED. Din primele zile.
1
03-03-2019, ora 13:32
Crisu29
Nu este medic/terapeut
Crisu29
Ramayana din pacate nu se poate din primele zile pt toata lumea pt ca eu am stripuri pe operatie care a trebuit sa le tin 2 sapt, abia maine le dau jos, abia astept pt ca sunt tare curioasa cum arata operatia, taietura, locul etc.
0
03-03-2019, ora 14:04
AlexandraIonela
Nu este medic/terapeut
AlexandraIonela
Și eu abia astept sa mi le dea jos, am 6 zile de la operație, încă ma deranjează dreptul, imi tot sa junghiuri si eu o durere constanta de ieri, azi e putin mai ok dar aseara abia am dormit.Parca imi sta pe creier cand vad tăieturile alea acolo :)))
0
03-03-2019, ora 14:13
Mari2727
Nu este medic/terapeut
Mari2727
Crisu29... eu iti urmăresc postarile, avem acelasi doctor si operație:))))... numai ca tu ai 4 zile avans. asa ca vezi ce scri ca sa ma incurajezi :)))))
Si eu sunt pe calea cea bună... incepe sa se duca presiunea si apare disconfortul la tăieturi dar nu durere
Mai avem un pic de așteptat până iesim la decolteu ;)))
1
03-03-2019, ora 15:18
Crisu29
Nu este medic/terapeut
Crisu29
Mari 2727 sunt pe calea cea buna oricum, dimineata e un pic mai greu pt ca ma trezesc cu ei tensionati parca ii strange cineva.Pe parcursul zilei se mai relaxeaza si imi este mai bine, simt asa ca o febra musculara mai puternica dar in schimb au aparut usturimile unde sunt taieturile si pe interior parca radiaza un pic usturimea, nu e cva de nesuportat dar o simti, de aceea abia astept sa imi dea stripurile jos ca sa incep sa dau cu crema sa dispara si senzatia asta, vreau sa ma obisnuiesc mai rpd cu ei.In rest de forma aspect sunt ft multumita, sunt egali, rotunzi, au coborat cat trebuie, nu a fost nevoie de banda elastica.
0
03-03-2019, ora 16:22
KataKr
Nu este medic/terapeut
KataKr
Crisu29, aceleași simptome le am și eu acum! Cât ai tu de la operație ?
0
03-03-2019, ora 16:30
Crisu29
Nu este medic/terapeut
Crisu29
Katakr maine fac 2 sapt.Pe 18 feb m am operat.
0
03-03-2019, ora 16:34
alexandracristina197
Nu este medic/terapeut
alexandracristina197
Fetelor, eu am 9 zile si nu mai am nici un fel de durere de vreo 2 3 zile. Doar daca fac miscari bruste din maini poate sa simt vreo jena. Ma mananca putin taieturile si ma enerveaza bustiera asta, in rest sunt ok. Sanii arata bine doar ca sunt in gat, de apropiat s au apropiat fata de poza de profil, de coborat n au coborat mai deloc.
0
03-03-2019, ora 17:28
KataKr
Nu este medic/terapeut
KataKr
A, super @Cris! Eu 10 zile azi !
@alexandraCristina, eu încă resimt ca o febra musculară..spatele ma doare destul de tare, mai ales dacă stau mai mult timp in picioare ! Și au început și la mine mâncărimile sub bustiera.. nu mi dau seama dacă s au mai apropiat, încă ii simt umflați..un sân, mai imflanat decât celălalt.. începe sa se amelioreze și tusea..deci din ce in ce mai bine. Momentan nu mi a zis nimic doctorul de creme.. doar lioton gel pt vânătăi și o crema hidratanta pe sâni.. marți ma duc la control !
0
03-03-2019, ora 17:32
KataKr
Nu este medic/terapeut
KataKr
Cu mobilitatea brațelor cum sunteți ? Încă nu m am spălat singura pe cap..
1
03-03-2019, ora 17:52
alexandracristina197
Nu este medic/terapeut
alexandracristina197
Eu m am spalat singura dar mi a tinut dusul prietenul meu, am si parul foarte foarte lung si n am vrut sa ma fortez prea mult. In rest deschid si usi, mai apuc cate o sticla, imi prind parul etc, n am treaba
1
03-03-2019, ora 18:12
Mari2727
Nu este medic/terapeut
Mari2727
Cum stati cu ieșirile afara la aer mai rece. mi.se incordeaza sanii de mor zici ca se dezlipesc :))) bine ca vine un pic de căldură de maine..
1
03-03-2019, ora 18:14
LuizaF
Nu este medic/terapeut
LuizaF
Fetelor care ati fost operate la zetta ce ati avut in bagaj?
0
03-03-2019, ora 18:20
KataKr
Nu este medic/terapeut
KataKr
Super @Alexandra!
@Mari, am mai auzit partea cu incordatul la frig și la alte prietene, eu n am sesizat alta schimbare la rece !
1
03-03-2019, ora 18:20
Crisu29
Nu este medic/terapeut
Crisu29
Luizaf pijamale cu nasturi, si papuci de casa, in rest mancare iti dau ei, dar nu o sa poti sa mananci dupa oprratie, calmantele care o sa le ai in perfuzie te fac sa vrei doar sa dormi, degeaba am avut eu sticksuri, banane si alte rontaieli ca m am intors cu ele acasa.
1
03-03-2019, ora 18:34
FlaviaM
Nu este medic/terapeut
FlaviaM
Buna fetelor!saptamâna trecută am foat la controlul de 1 luna de lascoaterea firelor și dr mi a recomandat sa fac masaj 15 min pe zi timp de 1, 2 luni pana revin la control pentru asezarea implanturilor...vouă vi s-a recomandat masaj?
0
03-03-2019, ora 18:48
AlecsandraK
Nu este medic/terapeut
AlecsandraK
fetelor. e posibil sa imi iasa un fir prin piele la o luna si 3 sapt ? nu vreau sa fiu paranoia sa ii scriu medicului
0
03-03-2019, ora 19:39
Anne♡
Nu este medic/terapeut
Anne♡
Buna Alecsandra, eu am aproape 3 luni si am aceeasi operatie ca si tine, si la fel mi-a iesit un fir prin piele de ceva timp si e tot acolo, nici eu nu am intrebat medicul, tot astept.poate vine vreo schimbare, daca nu o sa il intreb, poate e normal:))
1
03-03-2019, ora 19:52
Anne♡
Nu este medic/terapeut
Anne♡
Buna FlaviaM eu am aproape 3 luni, dar medicul meu nu mi-a recomandat sa-mi fac masaj, numai in cazul in care as avea dureri...acum depinde de fiecare medic.!
0
03-03-2019, ora 20:03
AlexandraIonela
Nu este medic/terapeut
AlexandraIonela
Nici eu nu suport sa stau afara la aer rece, se încordează si ma dor tare.Am 6 zile, am facut astăzi dus in sfarsit, m am spălat singura la cap fără probleme.
1
03-03-2019, ora 20:53
Amburicea
Nu este medic/terapeut
Amburicea
FlaviaM, cred ca dr a considerat ca ai nevoie de asta. Mie nu mi-a recomandat si din cate stiu maj operate de el nu au facut masaj...
0
03-03-2019, ora 21:51
Ewe26
Nu este medic/terapeut
Ewe26
Buna, fetelor! Intentionez sa fac si eu aceasta operatie la dr Totir. Imi puteti spune, va rog, cele care ati facut mai recent operatia, cat a costat si cat de repede ati fost programate? Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 301730183019 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •