Implant silicon sani
3000 euro, îți rămân și bani de un city break după operație :)
Multumesc Desire, stii cum suntem.noi femeile cu cat mai mare cu atat mai bine dar incep sa ma obisnuiesc cu ei.Nu am.simtit nimic Mari la scoaterra stripurilor, pur si simplu de dezlipeste el.Nu e dureros
Buna fetelor, sunt noua pe acest forum, proaspat operata de cateva zile. In primul rand felicitari pt rezultatele frumoase si multa bafta viitoarelor aspirante! :) am si eu o nedumerire in legatura cu banda aceea compresoare. Sunt medici care o recomanda si atii care nu. Mie personal nu mi-a fost recomandata in mod special. As dori parerile celor care nu au folosit asa ceva, daca sunt multumite de cat au ciborat sanii in mod natural. Multumesc!
Adnana 13, depinde de cat de sus sunt sânii și mai ales depinde de poziția sfârcurilor. Daca sfarcurile sunt pozitionate spre polul inferior și privesc in jos, trebuie sa porți banda compresiva cat de strâns, pentru ca, odată cu coborârea implanturilor, urca sfarcurile și se centrează exact in mijlocul sânului.
In caz contrar, daca vei dori sa porți o bluza sau o rochie fără sutien și sfarcurile sunt spre partea de jos, va părea ca sânii sunt lăsați.
Deci depinde unde au sânii mai mult volum, in partea de sus (porți banda), sau in partea de jos (nu porți banda).
In caz contrar, daca vei dori sa porți o bluza sau o rochie fără sutien și sfarcurile sunt spre partea de jos, va părea ca sânii sunt lăsați.
Deci depinde unde au sânii mai mult volum, in partea de sus (porți banda), sau in partea de jos (nu porți banda).
Eu am scris ca asa era pe vremea mea, cu comenzi, si se faceau si inca se fac 5-6 operatii pe zi unde m-am operat eu. Ceea ce inseamna mult, deoarece curatarea blocului operator impune un timp si standarde.
Eu ce am vrut sa zic ca mi se pare de necrezut este treaba cu “incercatul” mai multor marimi in timpul operatiei. Am explicat de ce :)
Eu ce am vrut sa zic ca mi se pare de necrezut este treaba cu “incercatul” mai multor marimi in timpul operatiei. Am explicat de ce :)
Buna fetelor. Maine intru in operatie si domnul dr a spus ca o sa puna implantul dual plane 2. Mai este vreo fata care are implantul pozitionat asa?
Buna! Fetelor da ți mi un sfat..eu am 4 luni de la operație și sânii mei n au mai coborât deloc, port și banda și degeaba.. doctorul mi a zis ca îmi face un retuș dacă nu vor cobori.la 4 luni trebuia sa coboare dar îs așa de la început..nu știu ce sa fac..sa merg tot la el sa mi facă retusul acela și nu plătesc nimic sau sa merg la alt doctor..mi e frica ca rezultatul nu v a fi bun..eu alta operație nu mai vreau sa am:(
Lia92, mie-mi place mult poza ta de la avatar, se vad foarte bine sanii. pot sa intreb la ce medic te-ai operat?
Lia, eu vad o poza cu tine intinsa, ai si una stand in picioare? Deoarece in poza ta sanii sunt sus, dar cred ca din cauza pozitiei.
La 4 luni trebuie sa coboare, intr-adevar.
Eu nu am purtat banda, n-am facut masaj, dar sanii au coborat normal.
La 4 luni trebuie sa coboare, intr-adevar.
Eu nu am purtat banda, n-am facut masaj, dar sanii au coborat normal.
Abiana, cu siguranță va fi bine! Eu am mers la dr Rachad asa... ca mi a inspirat incredere din ceea ce am vazut pe net. Si la consultație a fost exact cum spui si tu. Am zis: gata, asta e! Nu mai merg la niciun alt medic! I a inspirat incredere si sotului meu, care na, a fost cu mine la consultație! Iti raspune imediat pe wap, orice intrebare...cand ai operatia?
Eu am 425. Dr a zis 375-400, dar eu am plusat la 425, sa fieee, daca intra!!! A zis ca nu i problema si asa am si facut. Succes!!!
Eu am 425. Dr a zis 375-400, dar eu am plusat la 425, sa fieee, daca intra!!! A zis ca nu i problema si asa am si facut. Succes!!!
Mulțumesc Anee si Crisu29, abia aștept mâine!!
Am pus alta poza și din picioare, nu știu dc se vede cea veche
Buna Alexandra am pus poza la profil sa vedeti cum au iesit, e a doua operatie prima am facut o in arad la doctorul Dan Micluta pe care nu il recomand deloc am avut 375 de grame sub mușchi si mia facut niste sani foarte urati pentru ca a poziționat buzunarul prea jos iar sani mei arătau ciudat aveam sfarcurile prea sus si orice sutien luam mie imi ieșeau sfarcurile afara deci nu recomand iar acum m-am operat din nou după 11 ani la doctorul Totir pe 13 februarie si sunt foarte încântată de ceea ce a ieșit
Geaninaa ft frumosi sanii tai, si forma si faptul ca sunt apropiati, arata ft bn, cat ai de la operatie si ce marime?
Fetelor voi simtiti niste denivelari pe margini, intre sani ? Ca si cum ar fi prea lat implantul pt san si sta strans /inghesuit. Eu daca pipai sanii pe margini simt denivelari sau goluri.
Multumesc, am aproape 3 saptamani si am implanturi motiva 510 grame
Buna fetelor! Si eu simt niste mici denivelari sub sani, langa cicatrici...este normal? Vor dispărea în timp? Multumesc!
Eu simt intre sani, pe conturul sanilor, ca si cum sta implantul indoit sau inghesuit acolo
Fetele cu sani mai vechi, care este senzatia, se simte ca este ceva in plus sau îi simtiti ca si cum sunt ai vostri? Maine voi avea si eu sani.
Jur, m au luat toate gandurile!
.Daca o sa simt ca am ceva in plus, daca nu o sa pot alerga, daca.!
Ma uimesc singura la cât îmi fâsâie mintea! :)
Jur, m au luat toate gandurile!
.Daca o sa simt ca am ceva in plus, daca nu o sa pot alerga, daca.!
Ma uimesc singura la cât îmi fâsâie mintea! :)
Minunat ! Am avut de ales parca dintre mentor 500 sau 550aLa cu Cip și l-am ales pe ăla, are una din voi siliconul ăla ?
Camy, eu ii simt ca si cum ar fi ai mei. Mult mai grei inainte de menstruatie, ii car cam greu ))) dar in restul lunii sunt ok si fac parte din mine
Neata fetelor. Azi intru si eu in randul tzatoaselor. Va multumesc ca sustineti forumul care m-a ajutat enorm.
LuizaF bafta multa, asteptam sa ne scrii dupa op.Pana la urma ce ai ales si unde te operezi?
LuizaF, doamne ajuta sa fie bine! Eu mâine la ora 13:00 am operația...abia aștept sa trec cu bine și sa ma văd cu sani
Am ales dr amit beedasy, implant rotund 375 de la mentor. Va multumesc
Luiza, multa bafta! Te asteptam sa ne dai un semn, cand te simti in stare, sa stim cum te simti! Pup!
Alexandra_ multumesc din suflet! Imi este teama sa nu simt ca am ceva acolo, dar cred ca sunt paranoia! :)
Am si primit telefon de la clinica sa mi faca instructajul pentru maine dimineața: sa nu bei apa, sa nu mananci, sa nu iei medicamente...nu ti trebuie nimic la tine. samd :) Și eu mi am pregatit un gentoi zici ca plec in in junglă! :)))
Alexandra_ multumesc din suflet! Imi este teama sa nu simt ca am ceva acolo, dar cred ca sunt paranoia! :)
Am si primit telefon de la clinica sa mi faca instructajul pentru maine dimineața: sa nu bei apa, sa nu mananci, sa nu iei medicamente...nu ti trebuie nimic la tine. samd :) Și eu mi am pregatit un gentoi zici ca plec in in junglă! :)))
Camy, nu ti mai face atatea ganduri, va fi foarte bine! Eu i am simtit din prima zi ca si cum ar fi ai mei, de la mama natura. Eu eram programata la ora 14. Medicul mi a zis ca pe la 6 dimineața as putea manca ceva.. chiar daca fac analizele acolo... Si am mancat o banana, am băut și apa... La 12, 30 m au operat. Nu am avut nimic, nimic! Ce grețuri, varsaturi... Aveam o foameee si sete... Nu ca as fi mâncăcioasa, dar asta era senzatia. Si am mancat si baut apa dupa operatie.. Depinde de fiecare, nu ti mai face griji.
Bafta multa mâine, îți tinem pumnii!!
Bafta multa mâine, îți tinem pumnii!!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6novynette-sani
- 6sfarcuri ascunse
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 14implant silicoane
- 3sani lasati si moi
- 7cancer am aflat ieri
- 3Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
- 3Marirea sanilor
- 4Augumentare Mamara
- 0Micşorarea mameloanelor
- 1Marire sani si scolioza?
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 1Operatie de augmentare mamara
- 0Probleme dupa implantul mamar sau nu
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
- 0Implant mamar Dr Ion Zegrea
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: