Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 303830393040 ..... 3218 3219 Înainte ›
4
20-03-2019, ora 12:20
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
Gata si controlul de 14 zile! Am scapat de fire! Este totul in regula cu sanul drept, are o reactie mai intarziata de vindecare, nu are lichid, nu prezinta contractura. deci : tot inainte! Asteptam calm vindecarea si forma finala! Pup!
0
20-03-2019, ora 17:21
Blue5
Nu este medic/terapeut
Blue5
Cami ai facut eco ca sa ti spuna ca nu ai lichid?
0
20-03-2019, ora 18:16
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
Nu, m a palpat pe toate partile si suspect, nu ma durea nimic! Durerea o am doar cand ma ridic din pat, dimineata in special este mai acuta. Peste zi foarte insesizabil. Daca apar modificari gen durere mai persistenta, mi a spus dr sa l anunt
0
20-03-2019, ora 19:46
Blue5
Nu este medic/terapeut
Blue5
Lexy pt linistea ta vorbeste cu dr sau mergi direct la eco
0
20-03-2019, ora 19:59
alexandracristina197
Nu este medic/terapeut
alexandracristina197
eu zic ca e normal sa te doara sanii, in special atat de curand de la operatie si mai ales dimineata cand te ridici din pat, si pe mine am dor inca. Daca dr tau a zis ca e ok asa este :)
1
20-03-2019, ora 20:00
alexandracristina197
Nu este medic/terapeut
alexandracristina197
pe mine inca ma mai dor dimineata dar in primele 3 saptamani erau foarte tari si incordati dimineata, parac aveam 2 pietroaie pe piept
1
20-03-2019, ora 21:22
Julespff
Nu este medic/terapeut
Julespff
Dupa o luna si 2 saptamani eu inca imi mai simt sanii tari dimineata si la frig am observat ca se intaresc, oare cat timp o sa mai fie asa?
0
20-03-2019, ora 22:13
Magda90
Nu este medic/terapeut
Magda90
Buna seara, fetelor! Am schimbat poza, colaj cu inițial, o săptămana, doua saptamâni. Astazi am doua saptamâni, sunt tare bleaga cu mobilitatea si din astea, dar cred ca fiindcă ma protejez asa mult, nu am deloc dureri nici măcar disconfort... am inceput de ieri sa ma dau cu contractubex, țin minte ca am citit mai in urma de tot discuțiile despre cicatrizante, însă nu mai stiu care era părerea generală despre contractubex... sunt mulțumită de aplicare, se usucă repede, dar as trece la
altceva daca am feedback ca e mai eficient, gen ProSil sau celelalte...

Va pup! Seara frumoasa sa aveți... <3
0
20-03-2019, ora 22:24
SorinaGiuga
Nu este medic/terapeut
SorinaGiuga
Buna fetelor,

In curand o sa am si eu o interventie de marire a sanilot mai exact pe 18 Mai. Operatia are loc in Anglia, am avut deja intalnirea cu consultantul si cu medicul, mi-a fost recomandata ca marime 275 si 300 mg spuandu-mi ca se vor comanda amandoua si in ziua operatiei pot decide. Sunt tare nehotarata eu sunt marimea 6, (155cm si 46kg) nu mi-am dorit sani mari insa nu vreau nici abia vizibili. Din experienta voastra ce imi recomandati?
0
20-03-2019, ora 22:49
ludiana
Nu este medic/terapeut
ludiana
Buna seara fetelor.
Acum 2 ani mi-am schimbat implanturile. Am implanturi anatomice mentor de 330 submuscular.
Cand stau pe spate simt ca imi cade lateral implantul drept si simt o greutate ca si cum ar fi o piatra. In plus distanta dintre sani cand stau pe spate e de 4 degete bune.
Sunt curioasa daca a avut cineva problema aceasta. Sau asa se simte cand stai pe spate. Tin sa precizez ca, înainte de aceste implanturi am avut timp de 9 ani implant rotund si nu am avut aceasta senzație.
Se poate sa se fi deplasat implanturile in lateral? Sau oare sunt prea mici? Tare ma bate gândul ori sa le schimb sau sa le scot definitiv.
0
20-03-2019, ora 23:11
Abiana
Nu este medic/terapeut
Abiana
Iudiana, nu stiu ce sa zic dar banuiesc ca in 2 ani ti-ai facut controale, un eco ceva si daca totul e ok dpdv medical probabil e doar buzunarul sanului de vina sau e o senzatie, esti mai sensibila la sanul ala sau nu stiu, poate fetele operate mai demult ( peste 1 an ) ar putea sa raspunda la aceasta intrebare.Cat despre distanta dintre sani, din cate stiu, implantul o pastreaza asa cum sunt sanii, daca sanii erau departati de la natura, tot departati vor fi si cu implant; sau poate ma insel eu.
0
20-03-2019, ora 23:20
Abiana
Nu este medic/terapeut
Abiana
SorinaGiuga, daca atat ti s-a recomandat inseamna ca atat e posibil.Totusi, e bine sa mai consulti si alte pareri, nu doar un singur medic.Daca 300 e maximul, mergi pe el.Oricum 300cc sunt mici din punctul meu de vedere, acum Dr fireste ca stie mai bine ce e ok pt tine.Ca si comparatie.si eu am 1.60, 50 kg si o sa imi pun saptamana viitoare 400cc.Dr a zis 380-400.73 sub sani, nu mai tin minte peste cat.. era..oricum putin.O sa pun poze cu detalii dupa operatie sa isi faca si alte fete o idee.Pe mine m-a ajutat enorm forumul.Pupici
2
20-03-2019, ora 23:41
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Iudiana, si eu am aceeasi senzatie, sanii insa nu sunt departati, dar sunt tari cu toate ca am Motiva, si ghici ce..am aflat zilele trecute ca am contractura capsulara la ambii sani..eco mi-am facut aiurea ca am avut 3 zile intepaturi la sanul stang..
1
20-03-2019, ora 23:49
mimos
Nu este medic/terapeut
mimos
Cagt timp ai de la operatie Amee?
Eu am 2 luni si ii am la fel de drepti si sus ca la inceout..fetele care au ceva timp ca si mine sau mai mult, cand vor incepe sa se lase ? arata de parca abia m am operat:(
0
21-03-2019, ora 00:05
Blue5
Nu este medic/terapeut
Blue5
Iudiana si ce faci acum? Te opereaza iar pt contractura?
0
21-03-2019, ora 00:08
alexandracristina197
Nu este medic/terapeut
alexandracristina197
Fetelor, dar contractura cum se depisteaza ?la eco ?
0
21-03-2019, ora 00:26
AditzaYannis
Nu este medic/terapeut
AditzaYannis
Buna seara fetelor, pe 8 Aprilie ma voi opera și eu la domnul doctor Rachad Hassan, as vrea sa va întreb și eu păreri! Mie domnul doctor mi-a recomandat 535 ultra high profile sau 480 high profile, nu înțeleg diferența dintre ultra și high, la ce se referă mai exact? Sunt nedumerită in alegere... cine s-a mai operat la domnul doctor cum i-au rămas cicatricile?!
0
21-03-2019, ora 00:39
cristina89cc
Nu este medic/terapeut
cristina89cc
Multumesc mult pt raspunsuri si sfaturi! Cred ca voi merge la consultatii la ambii medici si sper sa ma decid atunci. Seara faina!
2
21-03-2019, ora 00:48
alexandracristina197
Nu este medic/terapeut
alexandracristina197
Aditza este vorba de proiectie, de cat de bombat este implantul, cum se vad sanii din profil.
1
21-03-2019, ora 03:55
AlecsandraK
Nu este medic/terapeut
AlecsandraK
eu sunt operata la Nae Sorin implant + lifting total
1
21-03-2019, ora 06:24
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Mimos, am 1 am si 7 luni de cand am facut prima operatie si 1 an de la a doua dar la a doua nu mi-a umblat decat la piele.Contractura da, se depisteaza la eco, eu dupa cate am citit nu as avea decat gradul 1 sau 2
0
21-03-2019, ora 11:46
ludiana
Nu este medic/terapeut
ludiana
Blue5 nu stiu, pe joia viitoare mi-am facut programare la eco si voi vedea daca e sau nu contractura sau nu ma pot obișnui eu cu sânii poziționat submuscular. Oricum mi se pare cel putin ciudat sa simt ca o greutate il lateral doar pe sanul drept cand stau întinsă pe spate. Si ciudat mai simt iar in momentul cand incordez pieptul
0
21-03-2019, ora 12:30
Lexy25
Nu este medic/terapeut
Lexy25
Iudina, cel mai bine vorbește cu mediul tău.
Și eu când stau pe spate am o distanță mai mare între sâni și ei cad in lateral.
0
21-03-2019, ora 13:24
Ecaterinao
Nu este medic/terapeut
Ecaterinao
Bună fetelor! Am stabilit și eu data operației, pe 24 aprilie. Mi-a spus dr. că va fi nevoie să rămân la Cluj 8-10 zile postoperator. Am început numărătoarea inversă.
1
21-03-2019, ora 13:33
A_ME87
Nu este medic/terapeut
A_ME87
Bafta multa, eu m-am operat tot la Cluj si sunt din Bucuresti. Am stat 6 zile in total. Miercuri am avut seara consultatie inainte de operatie sa stabilim toate detaliile, joi operatie, vineri, sambata si luni consulturi post operatorii si luni dupa amiaza am plecat spre casa. Apoi m-am mai dus la 3 saptamani la control si mai merg la 3 luni.
0
21-03-2019, ora 14:35
Daniimcriss
Nu este medic/terapeut
Daniimcriss
Fetele cu sala, am aproape 2 luni, vreau sa ma duc la sala, nu mai pot sa stau acasă, turbez :)) la banda voi cum faceți!? Înclinat? Aveți și viteza? Eu când ma duceam alergam de nebuna.. Acum nu știu cum o sa ma descurc, faceți și stepper și scări? Picioare și fund faceți cu greutăți?
1
21-03-2019, ora 14:53
Lexy25
Nu este medic/terapeut
Lexy25
Eu am 3 luni și am început sa merg la sala de vreo doua săptămâni. Fac picioare și fund cu greutăți destul de mari, însă nu am am făcut brate, piept, spate încă..îmi e cam teama. Și așa a început sa ma doară un san in lateral și îmi e puțin frica sa nu fie de la greutăți, cu toate ca nu prea cred
0
21-03-2019, ora 14:59
Daniimcriss
Nu este medic/terapeut
Daniimcriss
La partea de sus nu ma bag prea curând. :))
0
21-03-2019, ora 15:18
beatrice130
Nu este medic/terapeut
beatrice130
Bună fetelor! Am o întrebare. Am fost ieri la consultație pt implant mamar. Intervenția vs fi luna aceasta. Dar încă nu sunt hotărâtă la forma. Medicul mi-a recomandat 375-400 motiva ergomix. Mi-e frica sa nu se lase și sa arate urat. Rotunde am văzut după 10ani și arata super bine.
0
21-03-2019, ora 17:22
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Buna, fetele care v-ati operat de curand, ati luat ketonal 150mg sau ketonal 500 mg?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 303830393040 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •