Implant silicon sani
Simin18 nu trebuie să iti faci probleme până acum nu am auzit nici o fata să se plângă că sunt mari din contra mai mici da și în poza par mult mai mari decat in realitate
Am adăugat poza noua la un an și 5 luni de la a 2 operatie
Am schimbat poza de profil. Aveam in dulap un costum de baie care era enorm de mare pentru mine si acum la o luna dupa operatie ma strange. :) abia astept sa treaca timpul sa pot merge la mare, piscina etc.
Blair si Daisey ce sani misto aveti.sa ii purtati sanatoase.Abia ast si eu sa probez primul costum de baie.Inca nu am facut o mai prelungesc putin asteptarea.Ce e clar e ca sutienele nu mai imi vin.Yuhuuu
Fetele, mor de mancarimi dupa ce ma dau cu contractubex, este normal?
si pe mine ma mananca taieturile dupa ce mi dau cu cicatrizant
Fetele care au 3/4 luni cum sunt cicatricile? La mn la dreptul o am putin mai jos, nu exact sub san...
Buna. Am schimbat poza de profil, colaj cu inainte/dupa 9 luni jumate. In poza par mai mari dar 425 Motiva chiar nu e mare asa ca recomand sa puneti maximul admis! Bafta!!
Buna fetele. Foarte foarte frumosi sanii.
Dupa cat timp nu ati mai simtit cicatricile?
Dupa cat timp nu ati mai simtit cicatricile?
Buna fetelor! Văd și eu fete operate de Dr Ivan ovidiu și ma bucur tare mult, arată super bine sâni voștri... abea aștept sa merg și eu pt schimbare!!! Recuperare ușoară la toate!
Fetele, am o saptamana astazi de la operatie si balonarea tot o am..plus ca am iesit de 3 ori la baie de o saptamana.La voi cele care ati avut acest simptom dupa operatie, la cat timp ati scapat si ce v-a ajutat? Eu am luat laxacutin, cam degeaba.
Abiana eu am iesit la 11zile... am baut multe ceaiuri curatarea colonului... lapte... iaurturi... si acum am 16 zile si nu prea ies... de la 57 kg am 61.4 kg...
Abiana, și eu am fost super balonata și m a ajutat ceaiul verde chinezesc antiadipos!! Prima data am ieșit a 4 a zi de la operație ( am încercat un supozitor ), apoi la 2 zile și abia după 2 săptămâni m am reglat ! Dar din a 4 a zi am tot băut ceai.. la mine a funcționat super bine!!
Buna fetelor! Luni ma operez si eu la dna dr Brezeanu din Bucuresti. Am emotii mari.. binenteles!
Si eu trebuie sa aleg intre anatomic Mentor 400 si 425.. sunt indecisa... nu prea am tesut momentan dar totusi nu as vrea sa am sanii foarte mari. Ci un look natural..
Am 1.72 si 68 kg.
Tin sa mentionez ca m-a ajutat foarte mult forumul asta si ca sunteti niste fete foarte de treaba! Va multumesc!
Seara frumoasa si tineti-mi pumnii!
Si eu trebuie sa aleg intre anatomic Mentor 400 si 425.. sunt indecisa... nu prea am tesut momentan dar totusi nu as vrea sa am sanii foarte mari. Ci un look natural..
Am 1.72 si 68 kg.
Tin sa mentionez ca m-a ajutat foarte mult forumul asta si ca sunteti niste fete foarte de treaba! Va multumesc!
Seara frumoasa si tineti-mi pumnii!
Buna Ana... anatomic nu sunt cu deplasare? medicul meu nu le-a recomandat... eu am mentor 400 rotund si nu aveam sani... tesut si arata ok... nu sunt chiar mari mari. Initial imi puse 425 si nu i se inchidea operatia... Mult succes scumpa!
Eu am sani tuberosi... rotund nu arata bine in cazul meu. Am nevoie sa imi umple spatiul de sub sfarc!
Multumesc ! Sa fie cu succes :)
Multumesc ! Sa fie cu succes :)
Alexandracristiana, pe mine ma mananca non stop, nu pot merge pe strada ca trebuie sa ma scarpin, este groaznic, am renuntat sa ma dau dimineata si folosesc in schimb uleiul bio oil, alta viata! Cred ca este o reactie alergica, altfel nu mi explic, mancarimile sunt groaznice, plus ca ma trezeam scarpinandu-ma de fata cu persoanele cu care interactionez, mai mare jena! :)))
Macarimile ma omoara si pe mine. Pe spate am deja rani, parca s-a fi plimbat o pisica pe spatele meu. Pe sani si operatie ma abtin, nu am curaj sa ma scarpin daaaaaar spateleeee praf.
Camy din pacate si eu m-am trezit ca ma scarpin de fata cu alti oameni. destul de aiurea.
Camy din pacate si eu m-am trezit ca ma scarpin de fata cu alti oameni. destul de aiurea.
Eu am folosit bio oil si am scapat de mâncărimi. Încercați ca este foarte bun.
buna fetelor! am si eu o intrebare: am 6 saptamani de la operatie si sanii mei se unfla in partea de sus daca stau fara bustiera.. e normal?
... Si eu ma trag de bustiera de fata cu lumea, far sa mi dau seama!!
Buna fetelor! Am nevoie de parerea voastră. Am încărcat și o poză sper ca se vede. A pățit cineva asa ceva ca dupa doua luni de la operatie sa aiba un san mai sus si unul mai jos? Oare asa va rămâne? Nu as vrea sa ajung la retus. Recuperare grabnică celor operate de curând!!!
Abiana si eu am avut pb cu balonarea aprox 6 saptamani, am luat probiotice si a ajutat si multe fructe ca sa iesi afara si multa apa, minim 2 l pe zi. Mie mi-a si intarziat ciclul 3 saptamani
Buna fetelor, cu mancarimi eu nu mai am probleme cam de cand mi-a taiat firele si ma dau cu Stratamed. Foarte rar mai simt mici senzantii de mancarimi la cicatrici. Intrebati medicul, e cel mai bine, sa nu aveti o reactie alergica.
Cele care urmeaza sa va operati, optati ptr maximul admis, nu ve-ti regreta. Daca rasfoiti forumul mai in urma, toate fetele operate fac aceeasi recomandare.
Anna, ascultati medicul sau mai poti cere o parere, in ziua de azi si cel anatomic e f asemanator cu cel rotund. Si cazuri de rotire de cele mai multe ori s-au descoperit cand pacienta a dorit sa le schimbe, nu era vizibil. Deci riscurile sunt tot mai mici. Au evoluat mult. Mult succes!
Arkkana, sanii se tot modifica pana la 6 luni, chiar si un an. In poza postata se vede o diferenta si de marime, nu doar de pozitionare. Deci e posibil unul din sani inca sa mai fie imflamat. Ai rabdare pana la consultatia de 3 luni si consultate cu medicul tau. Si eu am aproape 2 luni si abia acum simt ca sa relaxat si sanul stang care a fost mai rebel, cand mai sus, cand mai jos, cand mai tare, cand mai umflat, etc.
O zi superba fetelor!
Cele care urmeaza sa va operati, optati ptr maximul admis, nu ve-ti regreta. Daca rasfoiti forumul mai in urma, toate fetele operate fac aceeasi recomandare.
Anna, ascultati medicul sau mai poti cere o parere, in ziua de azi si cel anatomic e f asemanator cu cel rotund. Si cazuri de rotire de cele mai multe ori s-au descoperit cand pacienta a dorit sa le schimbe, nu era vizibil. Deci riscurile sunt tot mai mici. Au evoluat mult. Mult succes!
Arkkana, sanii se tot modifica pana la 6 luni, chiar si un an. In poza postata se vede o diferenta si de marime, nu doar de pozitionare. Deci e posibil unul din sani inca sa mai fie imflamat. Ai rabdare pana la consultatia de 3 luni si consultate cu medicul tau. Si eu am aproape 2 luni si abia acum simt ca sa relaxat si sanul stang care a fost mai rebel, cand mai sus, cand mai jos, cand mai tare, cand mai umflat, etc.
O zi superba fetelor!
Multumesc Shee! Sper sa isi revina si sa nu ramana asa ca rezultat final. Într-adevăr simt o diferență si la palpare. Sânul care e mai jos e mai moale si il pot ridica cu mâna pe când celălalt stă fix si e tare. Zi faina fetelor! Va pup
Arkkana nu vreau sa te sperii dar la o luna dupa operatie am facut retus la sanul stang. Se vede si in poza ca aveam cusatura de sub san mult mai jos decat la dreptul. Acum astept sa fac 2 saptamani sa imi dea dr pansamentele jos sa vad rezultatele. Doctorul tau ce spune?
Luiza nu a zis mai nimic. Doar mi-a recomandat sa port banda între sani adik in pozitie verticala gen sa apese pe un san dar sa ridice pe celălalt. Am purtat-o 2 zile ca mai mult imi dădea disconfort. Sper sa nu ajung la retus si sa se îndrepte cu timpul.
Arkkana, si eu am sanul drept putin mai mare, este mai inflamat, dar am abia 6 săptămâni. Trebuie sa avem răbdare, ei tot se vor aseza...
Înainte ii tot analizam zilnic si nu vedeam nici o schimbare, acum insa la cateva zile, si se vede schimbarea. Pe zi ce trece se fac mai frumosi, iar eu sunt incantata de rezultat. Uneori mai am si junghiuri, dureri, insa.. trec cu vederea, mai durează până ne vindecam.
Mie dr mi a spus sa port bustiera 24/24 timp de 2 luni, apoi inca 2 luni doar noaptea, insa am vazut ca Roxanei i a recomandat 2 luni jumate 24/24, si eu care credeam ca la mine este mult!! Nu stiu cum va fi fara, parca imi pica sanii!!
Înainte ii tot analizam zilnic si nu vedeam nici o schimbare, acum insa la cateva zile, si se vede schimbarea. Pe zi ce trece se fac mai frumosi, iar eu sunt incantata de rezultat. Uneori mai am si junghiuri, dureri, insa.. trec cu vederea, mai durează până ne vindecam.
Mie dr mi a spus sa port bustiera 24/24 timp de 2 luni, apoi inca 2 luni doar noaptea, insa am vazut ca Roxanei i a recomandat 2 luni jumate 24/24, si eu care credeam ca la mine este mult!! Nu stiu cum va fi fara, parca imi pica sanii!!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 19De un an imi curge un san
- 51Despre marirea de sani
- 13umflaturi la san
- 3marirea sanilor
- 3m-am lovit la sanul stang si ma doare, iar cand il ating simt ceva tare
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 9Vreau sani mari
- 0pastile de marire a sanilor (help)
- 63Micsorare de sani
- 1Marire sani
- 1Masajul dupa implantul mamar
- 1Mastopexie și implant mamar
- 1Implant silicon dr Ovidiu Ivan Cluj - pareri/info preturi
- 0Recomandare Dr. Simona Manea
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: