Implant silicon sani
Exact tot vom fii dependente dar macar putem alege daca sa purtam sau nu
Bună fetelor! Joi am programata operația. Mi-e foarte frica de recuperare având în vedere ca am un băiețel de 2 ani. După cât timp îl voi putea ridica în brate? Mulțumesc
Miky, depinde cum are locuri disponibile. Am avut de ales intre a doua zi sau la 2 saptamani de la consultatie. Asa avea locuri libere in agenda atunci.
Super atunci ma gandeam ca trebuie sa astepti mai mult apropo de recuperare cum ati facut va dat medicul medical sau v-ati luat concediu ?
Din ce stiu nu se da medical pt operatii estetice. Doar daca ai vreo pila :))
Beatrice, eu l am ridicat pe baiat (4, 6luni) dupa apx 2 luni, iar atunci am fost nevoita ca a cazut si l am ridicat. Il mai ridic si acum dar foarte putin il tin, insa resimt imediat incordarea si mici dureri ale mușchiului. Incearca sa eviti cat mai mult daca ai putea!
Buna fetelor! Numai sani frumosi pe aici.Ai mei sunt deja parte din mine, parca ii am din totdeauna.Am început să îmi cumpăr si sa port sutiene. As proba toate sutienele din magazine daca as putea :))
Arkkana, sincer mie mi se pare ca sânii tai sunt putin cam mari pt corpul tau, sunt ff apropiați, si probabil de aceea si ai problem cu ei.Posibil cu timpul, după ce se va mai lasa pielea vor arata mult mai bine.E doar o parere.
Eu datorită operației am dezvatat-o pe cea mica de luati in brate.I-am explicat că am buba si nu imi da voie dr sa o mai iau in brate.(4 ani) Acum am inceput sa o mai ridic cand si cand si nu mai simt nici un disconfort.
Arkkana, sincer mie mi se pare ca sânii tai sunt putin cam mari pt corpul tau, sunt ff apropiați, si probabil de aceea si ai problem cu ei.Posibil cu timpul, după ce se va mai lasa pielea vor arata mult mai bine.E doar o parere.
Eu datorită operației am dezvatat-o pe cea mica de luati in brate.I-am explicat că am buba si nu imi da voie dr sa o mai iau in brate.(4 ani) Acum am inceput sa o mai ridic cand si cand si nu mai simt nici un disconfort.
Am schimbat si eu poza de profil. Sper ca se vede!
Beatrice130, eu Miercuri am 2 saptamani de la operatie si am un baietel de 2, 7 ani..singura mea problema e dorul de a-l strange tare tare in brate acum, l-as lua in brate..si tot asa..dar e foarte intelegator ca mami are buba..O sa treaca repede, o sa vezi...si daca ai si ajutor e ok..El merge la cresa plus sta tati mult cu el( si ei ca baietii) Dar...na, cine va fi hot mommy??:))) Curaj fetele ! Recuperarea nu e bau-bau! Eu aveam niste ganduri...horror as zice..ca nu ma mai trezesc din anestezie, ca voi fi dependenta de cineva, ca va durea groaznic ca na e muschi...si asteptam durerea aia horror si nimic..era din ce in ce mai bine..presiunea o simti, e normal, bolovani pe piept simti, dar bolovani ne-am dorit ca de pietricele eram satule:))))...e normal...dar totul este bine!! Curaj fetelor!
Abiana aceleași gânduri negre le am și eu mai ales ca mai sunt 2 zile. Mi-e frica de tot ce înseamnă ac dar mai ales de anestezia totala. Cred ca va fi foarte greu cu cel mic, este cam dependent de mine.
Anestezia, de care imi era cel mai frica..m-am dus acolo razand...spunandu-le ca abia asteptam sa dorm ca eram cam obosita :)) habar n-am cand s a taiat filmul..oricum important e ca m-am trezit neasteptat de bine..fara ameteala, voma...Am baut apa si am mancat -banana e sfanta la voi, trust me! Nu faceti pe curajoasele, chiar daca va simtiti bine NU mergeti singure la baie si chemati asistenta, pe mine m a certat ca m am dus singura, dar eram ok si credeam ca trebuie sa cer ajutor doar daca ma simt aiurea..insa colega mea de salon..a cazut de 3 ori jos...mergea singura pentru ca zicea ca se simte bine si o certau ca i se facea rau...Iar atunci cand mergi, ii ziceau privirea doar inainte si respiri profund.Eu nu am avut nimic, chiar ma miram la cate ganduri imi facusem..inainte...deci...cele care urmati ganditi-va doar la rezultat !
nu vreau sa sperii pe nimeni dar eu am avut dureri groaznice primele 10 zile si am depins in totalitate de prietenul meu. Daca nu era el, ma puneam in pat si acolo ramaneam, moarta de foame, vomitata toata si pisata pe mine :)))si a spalat toate pacatele:)))
ma bucur sa aud de fete care se recupereaza usor, asa speram si eu inaintea operatie citind pe aici, dar n am avut noroc :)))
ma bucur sa aud de fete care se recupereaza usor, asa speram si eu inaintea operatie citind pe aici, dar n am avut noroc :)))
Eu am intrat la anestezie foarte speriata, pentru ca la cezariene am fost intepata de 2 ori (fiecare cezariana) ca sa prinda o data, si ii spuneam anestezistei ca imi este frica ca nu prinde bine anestezia, stiam ca o sa dureze in jur de 5 ore operatia si imi era ft frica sa nu ma trezesc in mijlocul operatiei de durere. Dar nu a fost asa, m-am trezit putin buimaca, am vomitat saliva si mi-a fost greata cateva ore dar dupa nu am mai avut nimic. La baie doar insotita de asistente ptr ca ma lua ameteala cand ma ridicam. Dureri sincer nu am avut doar presiune si disconfort.
Bebelina mea de 1, 6 luni parca a stiut ca nu am voie sa o ridic si chiar daca era invatata doar cu mine si statea numai in brate, imediat ce am ajuns acasa venea doar sa ma pupe si fugea la taica-su dupa.
Asa ca fetelor nu va fie frica, merita merita merita !
Bebelina mea de 1, 6 luni parca a stiut ca nu am voie sa o ridic si chiar daca era invatata doar cu mine si statea numai in brate, imediat ce am ajuns acasa venea doar sa ma pupe si fugea la taica-su dupa.
Asa ca fetelor nu va fie frica, merita merita merita !
Am schimbat poza cu un colaj, inainte de implant, dupa implant si dupa retus. Momentan astept sa se aseze si stangul. Se vede?
Alexandracristina, in aceeasi situatie am fost eu. Daca pleca in oras sa cumpere ceva nu indrazneam sa raman intinsa in pat. Cam 3 sapt am depins de partenerul meu.
Roxana B nu te contrazic...posibil sa fie mari implanturile pt mine si de aici complicatia. Bine ca nu am ales maximul recomandat. Eu initial luasem in calcul minimul dar pana la ora operatiei m.am razgandit si am mers intre min si max.
Roxana B nu te contrazic...posibil sa fie mari implanturile pt mine si de aici complicatia. Bine ca nu am ales maximul recomandat. Eu initial luasem in calcul minimul dar pana la ora operatiei m.am razgandit si am mers intre min si max.
De anestezie imi era si mie frica, cand mi-au dat injectia ma gandeam: "uite ca la mine nu functioneaza, am ramas treaza" si. s-a rupt firul, m-am trezit in salon.
Eu am reusit singura sa merg la baie, dar asistenta era langa mine :) prima noapte am vomitat foarte mult, nu m-am putut opri pana nu am primit ceva medicament pentru asta.
Beatrice, eu am o fetita de 2, 6 ani. La 5 sapt de la operatie inca nu o ridic, nu as putea sa ramana singura cu ea o zi intreaga.
Luiza se vede schimbarea, arata mult mai bine acum. In rest cum esti? Ca dupa prima operatie sau mai bine?
Eu am reusit singura sa merg la baie, dar asistenta era langa mine :) prima noapte am vomitat foarte mult, nu m-am putut opri pana nu am primit ceva medicament pentru asta.
Beatrice, eu am o fetita de 2, 6 ani. La 5 sapt de la operatie inca nu o ridic, nu as putea sa ramana singura cu ea o zi intreaga.
Luiza se vede schimbarea, arata mult mai bine acum. In rest cum esti? Ca dupa prima operatie sau mai bine?
Luiza, se vede poza, ti a reusit retusul, ma bucur pentru tine! Acum sunt super ok sanii! Pup
Despre recuperare: sunt extrem de ipohondra, am terorizat asistentele si chiar si dl doctor s-a întrebat de ce nu vreau sa ma externez (am mai rămas in spital încă doua zile), însă totul a fost incredibil de bine. Am avut teama îngrozitoare de anestezie, dar nici nu imi amintesc nimic. Dupa ce m-am trezit nu am avut nicio durere, fara ameteala sau voma, doar am dormitat in pat... am avut un singur episod in prima noapte, cand pentru mai puțin de 5 minute am simțit ca ma arde mușchiul drept sub san. Mi-au făcut asistentele calmant si a dispărut repede senzația. Nu m-am ridicat singura din pat timp de 2 saptamâni, am avut pe cineva in permanenta langa mine. Am încercat sa ma ridic din abdomen (inainte de operatie am ajuns cu seriile la 300 abdomene / zi tocmai ca sa fie bine :)))), dar am simțit ca tine ceva si am renunțat de tot. Repet, nu am avut dureri deloc, Ba chiar nici presiune sau alt disconfort, dar asta poate sa fie din 3 motive: 1. Care e si părerea doctorului: țesuturile nu au fost solicitate, pt ca mărimea implantului a fost rezonabila. 2. Părerea mea: m-am menajat total, practic nu m-am mișcat deloc decât pana la baie si înapoi vreo doua saptamâni. 3. Părerea prietenilor mei: eram mult prea absorbită si concentrata pe disconfortul creat de faptul ca nu puteam sa respir (am avut in același timp si rinoplastie).
Recuperare ușoară fetelor si curaj aspirantelor!!! Va pup
Recuperare ușoară fetelor si curaj aspirantelor!!! Va pup
Fusei si eu la control. Pot sa renunt la bustiera ziua dar sa dorm noaptea cu ea. In sfarsiiit ca nu o mai suportam sa o port non stop :)))
Multumesc fetelor. Desi a trecut doar o saptamana de la retus sunt foarte bine, nu am dureri, nici presiune nici disconfort. Ma trezesc dimineata uneori cu sanii pietroi dar cred ca este normal ca ma trezesc cu amandoi asa nu doar cu unul, si inca simt taieturile uneori, dar cred ca este de la bustiera ca apasa acolo.
Va pup, iar fetele ce sunt proaspat operate sau urmeaza va doresc la toate recuperare ca a mea :*
Va pup, iar fetele ce sunt proaspat operate sau urmeaza va doresc la toate recuperare ca a mea :*
Buna fetelor se mai opereaza cineva maine la World Estetica?
Buna fetelor. Inainte de operatie si dupa am tot citit ce ati scris aici si ati fost de mare ajutor. Dar acum am o problema si vreau sa stiu daca sunt fete care au patit la fel. Am 3 luni de la operatie si unul din sani este inca umflat (o jumate din el). Celalalt este moale si perfect. Doctorul mi-a recomandat sa folosesc crema antiinflamatorie. Imediat dupa ce o folosesc e ok, dar dupa revine tare. O sa ajunga si acest san normal?:-(
AndreeaBG... Buna, eu am aproape 7 saptamani de la intervenție și la un efort mai brusc imi simt sanul stâng ca se incordeaza ... dreptul parca il am de o viata ;)
Imi plac foarte mult cum se așează acum... parca au mai prins si un pic de volum , imi plac ca nu am spatiu între ei și cu un sutien se așează super
Mameloanele sunt centrate exact cum le doream
Imi plac foarte mult cum se așează acum... parca au mai prins si un pic de volum , imi plac ca nu am spatiu între ei și cu un sutien se așează super
Mameloanele sunt centrate exact cum le doream
Mari sunt super sanii, noi ne am operat cam in aceeasi perioada si mereu ma uit la ce postezi sa vad cum te simti :)
Mari 2727 se vad. Arata ft bn. Si eu il simt pe stangul putin mai incordat.Dar eu banuiesc dc, pt ca ma sprijineam in mana stanga in cot cand ma ridicam din pat.La marime sau forma nu se observa adica sunt egali cu totul doar ca sunt eu mai mult constienta de el.
Multumesc fetele
Tateleeeee mari sau mici sunt ale noastre oricum si ar trebui psihic sa incercam sa ii acceptăm.clar sunt mai super fata de ce aveam înainte. da, poate ca mergeau un pic mai mari dar la mine a fost maxim plus un pic in plus de la mine :))))
Tateleeeee mari sau mici sunt ale noastre oricum si ar trebui psihic sa incercam sa ii acceptăm.clar sunt mai super fata de ce aveam înainte. da, poate ca mergeau un pic mai mari dar la mine a fost maxim plus un pic in plus de la mine :))))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cancer de san
- 16probleme ale sanilor
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 3din cauza alaptatului am un san mai mare si unul mai mic
- 50Nodul la san
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 10dureri de sani - lateral
- 3durere a sanilor
- 4Implant mamar la 18 ani
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 10Silicoane sani, detalii
- 2sini prea mari
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 1Marire sani
- 5Oare am cancer mamar?
- 2Buna am 2 saptamani de la operatie de implant mamar !!
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 0despre Sani
- 0Implanturi rotunde sau anatomice
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: