Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 306430653066 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
19-04-2019, ora 13:29
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Site-ul are erori, de ex Constantin Stan aparea ba fara drept, ba cu drept, ba iar fara drept si tot asa. Si daca el nu are drept de practica, totusi e f vechi in meserie ;) va spun sigur pt ca eu am verificat in mai multe perioade mai multi medici
0
19-04-2019, ora 14:06
Seren
Nu este medic/terapeut
Seren
Prefer eroarea sistemului decât probleme de sănătate...

Fiecare face ceea ce crede.

Totuși, pentru a lua decizia corectă, nu strică puțină atenție. Este vorba despre corpul nostru la urma urmei...
0
19-04-2019, ora 14:08
LuizaF
Nu este medic/terapeut
LuizaF
Fetelor voi aveti sanii perfect simetrici?
0
19-04-2019, ora 14:39
alexandracristina197
Nu este medic/terapeut
alexandracristina197
Eu parca am unul putin mai sus dar se vede doar daca i studiez mult
0
19-04-2019, ora 15:24
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Eu oricum nu cred in parerile de pe internet, lucrez intr-un domeniu in care oricine poate scrie orice (turism).
In cazul de fata, sunt multe metode prin care te poti informa direct. Fiecare se opereaza unde vrea, este adevarat.
2
19-04-2019, ora 15:50
Ecaterinao
Nu este medic/terapeut
Ecaterinao
Corpul uman nu are nimic simetric: partea stângă cu dreapta
0
19-04-2019, ora 16:11
LuizaF
Nu este medic/terapeut
LuizaF
Stiu ecaterinao. De asta intreb fetele daca dupa implant doctorul a reusit sa faca sanii cat mai simetrici sau au ramas cu diferente.
0
19-04-2019, ora 16:12
Ecaterinao
Nu este medic/terapeut
Ecaterinao
Mă gândeam că întrebi la modul general. Sunt blondă, scuză-mă :))
0
19-04-2019, ora 17:32
A_ME87
Nu este medic/terapeut
A_ME87
Asimetria cred ca daca o aveai inainte si ti-a pus aceeasi marime la ambii sani se va vedea in continuare. Poate fiind mai mari si asa fermi sa sesizezi tu mai bine. Eu am marimi diferite la stg si la dr si acum imi par simetrici. Dar se observa inainte de operatie daca te uitai atent ca e o diferenta, mi-a aratat doctorul pe poza, caci eu nu am stat sa ma stidiez prea mult :))
0
19-04-2019, ora 19:02
Daniela19-10
Nu este medic/terapeut
Daniela19-10
Ecaterinao, am inteles bine ca dr tau nu iti face si lifting?
0
19-04-2019, ora 21:05
Crisa8
Nu este medic/terapeut
Crisa8
Fetelor, cele care aveti implant submuscular, e adevarat ca atunci cand va incordati muschii pectorali se deplaseaza si implantul? Eu cochetez foarte mult cu ideea implantului submuscular, dar m-ar deranja acest aspect. Va multumesc pentru raspunsuri
1
19-04-2019, ora 21:31
Ecaterinao
Nu este medic/terapeut
Ecaterinao
Daniela 19-10 Imi fac lifting +implant. Nu se pune problema doar de implant. Nu se vede poza? Se pot juca copiii în grădină cu ei
0
19-04-2019, ora 21:33
Daniela19-10
Nu este medic/terapeut
Daniela19-10
ba da se vede...nu stiu de ce am inteles asa, chiar ma miram.La cine te operezi si cand?
1
19-04-2019, ora 22:14
Ecaterinao
Nu este medic/terapeut
Ecaterinao
Luni la dr. Ivan Ovidiu, la Cluj
0
19-04-2019, ora 23:02
Daniela19-10
Nu este medic/terapeut
Daniela19-10
Mult succes!Eu marti ma operez!
0
20-04-2019, ora 08:28
Ecaterinao
Nu este medic/terapeut
Ecaterinao
Succes și ție so recuperare ușoară!
0
20-04-2019, ora 08:55
Madyblue
Nu este medic/terapeut
Madyblue
Succes fetelor care urmati sa va operati!
0
20-04-2019, ora 09:36
Daisey1
Nu este medic/terapeut
Daisey1
Ecaterinao succes du-te fără frică in legătură cu diferențele si eu am avut o diferență mică de mărime între sâni unul
Mai mare unul mai mic altul mai jos altul mai sus sincer și acuma este vizibil câteodată nu se vede deloc câteodată dreptul o ia razna și observ foarte tare sau poate este în capul meu :)
2
21-04-2019, ora 00:03
Abiana
Nu este medic/terapeut
Abiana
Cand m-am operat...am intrebat dr: sigur mi-ati pus 400??? Ca imi pareau asa mici...cu toate ca...erau inflamati..si citind pe aici ca dupa sunt mai mici...zic aoleu; raman cu nimic..pai parca de la nimic plecasem?!:)))) dar, usor usor...se aseaza, muschiul observ ca pe masura ce se relaxeaza...lasa implantul sa isi arate "valoarea"...arata altfel si din ce in ce mai proeminenti...deci da, devin mult mai frumosi...cam dupa aproape o luna la mine...acum incep sa vad schimbari in bine.Deci, daca la inceput nu arata prea bine, nu va speriati...in timp rezultatele apar, la fiecare in mod diferit/ dupa un timp diferit.Un singur lucru va spun celor neoperate inca, NU veti regreta o secunda!
1
21-04-2019, ora 05:13
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
Cu siguranta nu veti regreta! La o luna jumatate totul este normal, nu simt ca am implant. Toate simptomele care parca mai ieri ma speriau, au disparut complet. Stiti, acum fo trei saptamani va spuneam ca am un punct sub areola, era pielea foarte stransa, a disparut, clar, a fost un fir care s a topit! Imi era foarte teama ca voi ramane cu sanul pocit. Uite ca medicul a avut dreptate: "Rabdare, totul va fi perfect!" si asa este! Succes fetele, veti incepe un nou capitol in viata voastra!
0
21-04-2019, ora 06:56
S0nia
Nu este medic/terapeut
S0nia
Fetelor îmi cer scuze cabpana acum nu v am scris, dar a fost o recuperare mai grea și îmi era frica sa stau ft mult pe telefon.azi este a 4 a zi de la operație, cel puțin im cazul meu durerile au crescut cu fiecare zi mai mult, azi durandu ma cel mai rău.pana in a câta zi te doare și te înțeapă ? Sau măcar din a câta zi incep sa se mai atenueze durerile ?ca aseară parca și ketonalul refuza sa își mai facă treaba.de fel sunt o persoana rezistenta, am mai făcut și operația de rinoplastie (credeam ca aceea a fost o operație cu o recuperare grea, dar clar asta o întrece pe aceea)recunosc ca ma așteptam sa doară mai puțin.va rog pe cele care urmează sa va operați sa nu va descurajati, durerile diferă de la persoana la persoana, poate am fost eu mai puțin norocoasa din punctul asta de vedere.oricum de-abia aștept momentul in care nu voi mai simții dureri și ma voi putea bucura de operația asta.cu dormitul pe spate incep încet încet sa ma obișnuiesc :) știu ca o sa merite tot chinul acesta, dar totuși fetelor pana când v a durut pe voi :d?
0
21-04-2019, ora 07:52
Crisa8
Nu este medic/terapeut
Crisa8
Draga Sonia, eu inca nu m-am operat, dar din ce am tot citit, primele 5 zile sunt mai grele. Si apoi durerea dispare destul de abrupt. Adica repede. Sper sa treci usor prin aceasta a 5-a zi si de maine sa fie mult mai usor pt tine. Rezultatul iti place?
0
21-04-2019, ora 08:18
alexinna
Nu este medic/terapeut
alexinna
Hey!. Asa este Sonia, primele zile sunt mai grele si chiar pe la a 4a, a 5a durerile sunt cele mai nasoale. Eu in a 5a zi mi am pus intrebarea "ce m o fi apucat sa mi fac asta cu mana mea" dar trec:) durerile scad treptat iar noi ne obisnuim cu implantul.
Fetelor, dupa 4 luni e normal ca sanii sa se simta inca amortiti? Cu o usoara durere la apasare? Eu inca nu ii simt in polul inferior. Offf.
Ps nici dupa 4 luni stresul de "am stricat ceva, vay ce e asta, parca arata ciudat" nu dispare:)
0
21-04-2019, ora 09:08
Madyblue
Nu este medic/terapeut
Madyblue
Neata fetelor, am 11 zile de la operatie si sanul drept cand il palpez ma doare un pic mai tare decat stangul, si durerea se duce pana la jumatea spatelui, in primele Zile am fortat mana dreapta mai tare cand incercam sa ma ridic, imi e teama putin sa nu fi facut o greseala si sa fi “stricat “ ceva pe acolo, miercuri merg la controlul de 2 saptamani sper sa nu fie nimic grav. E posibil sa fie si din cauza dormitului pe spate ca si spatele ma doare rau mai ales dimineata cand ma trezesc, a mai patit cineva asa?
0
21-04-2019, ora 10:51
alexandracristina197
Nu este medic/terapeut
alexandracristina197
Mady, pe mine la un moment dat ma durea spatele mai rau decat sanii :)) si eu am avut un san care ma durea mult mai rau decat celalalt si ma durea cu tot cu mana pana in varful degetelor. Sa ti de cineva cu Voltaren gel pe spate si umeri
0
21-04-2019, ora 12:57
Madyblue
Nu este medic/terapeut
Madyblue
Ms alex de sfat, ma simt putin mai bine ca nu sunt singura careia un san o doare mai tare decat celalat, o sa incerc si cu voltaren poate se mai amelioreaza durerile de spate :(
0
21-04-2019, ora 13:28
beatrice130
Nu este medic/terapeut
beatrice130
Astăzi am 10 zile de la operație pana acum nu am avut dureri. Nu a trebuit sa iau nici antiinflamatoare însă de ieri sub sânul drept simt ca o înțepătura când ma mișc. Astăzi parca este tot mai des simțită durerea. De la ce sa fie oare?
0
21-04-2019, ora 17:12
alexandracristina197
Nu este medic/terapeut
alexandracristina197
Eu am 2 luni si inca ma mai dor sanii sau simt intepaturi din cand in cand, e normal
0
21-04-2019, ora 23:12
Draculina
Nu este medic/terapeut
Draculina
Ecaterinao, multă bafta pe mâine!! Am emotii pt tine!!!Abea aștept sa văd cum a decurs totul! Pupici
0
22-04-2019, ora 00:07
Lia92
Nu este medic/terapeut
Lia92
Fetele care au ridicare și au câteva luni, cum arată cicatricile voastre in jurul areolei?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 306430653066 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •