Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 308430853086 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
13-05-2019, ora 21:07
Trandafirroz
Nu este medic/terapeut
Trandafirroz
M am mai linistit si eu un pic. Pe mine m a stesat asimetria, forma lor care se schimba zilnic. Aproape ca plangeam cand ma uitam la ei. Si eu am mancarimi destul de tare. Si o usoara usturime pe cusaturi. Ii simt foarte tari uneori. Si intepaturi rare.
0
13-05-2019, ora 21:19
Simin18
Nu este medic/terapeut
Simin18
Fetelor, și eu ma operez miercuri... am mari emoții
Eu nu voi putea sa rămân in clinica după operație, credeți ca o sa fiu capabilă sa urc in mașina și sa fiu dusa acasă?? Am cam o ora jumate pana acasă... sper sa fie ok...
Îmi este f frica de cum o sa ma simt când ma trezesc.
0
13-05-2019, ora 21:31
Ecaterinao
Nu este medic/terapeut
Ecaterinao
Nu cred că ai să poți plus drum cu curbe si tăieturi sub sân...
Doctorul și-a dat ok?
0
13-05-2019, ora 22:57
Criss8899
Nu este medic/terapeut
Criss8899
Simi 18 de ce vrei sa te risti sa pleci acasa tocmai dupa o operatie cu anestezie generala cand poatr ai nevoie de tuburi drenaj..pot aparea sangerari.sau alte lucruri..primele 24 de h de aceea sunt vitale si trebuie sa fi supravegheata !Proce program ai avea lasa-l deoparte si fa asa cum trebuie.Eu unde am sa ma operez dr meu ma va tine 2 zile tocmai pentru ca nu sunt din localitate si vrea el sa vada ca totul este bine apoi plec acasa !
1
13-05-2019, ora 23:16
Simin18
Nu este medic/terapeut
Simin18
Sunt de acord, dar clinica unde ma operez nu oferă supraveghere după(e o clinica privată in Danemarca )...defapt da, dar au prețuri ieșire din comun. Mi-au recomandat sa îmi iau o camera la un hotel apropiat, așa am făcut pana la urma. Sper sa fie ok și sa am o recuperare ușoară. Fetele care s-au operat acolo spun ca au dureri minime după operație.
0
13-05-2019, ora 23:26
Dandoon
Nu este medic/terapeut
Dandoon
Fetelor, ca o mica paranteza...si-a facut careva lipoaspiratie clasica sau liposuctie asistata cu laseru, pt. gusa ? Cum sunt rezultatele? Cat v-a costat?
0
14-05-2019, ora 00:04
Dandoon
Nu este medic/terapeut
Dandoon
Laserul*
1
14-05-2019, ora 07:01
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Dandoon, eu am lipoaspiratie la picioare dar am inteles ca durerea e mai mica la zone mai mici, cum ar fi gusa. Rezultatele mele sunt wow, nu sunt mai slaba in kg ci remodelata. Nu s-a depus grasime in locurile de unde am scos, ma gandesc ca de asta te temi. Despre cost nu am idee, din pacate.
1
14-05-2019, ora 07:22
Sra1993
Nu este medic/terapeut
Sra1993
eu dupa 3 ore de la rinoplastie (anestezie generala), am plecat acasa. Asa era practica acolo... Dar dupa operatia de augmentare nu cred ca as fi avut nici o sansa. Am avut nevoie de multe perfuzii in primele 24 ore.
0
14-05-2019, ora 08:10
Roxana.B
Nu este medic/terapeut
Roxana.B
Neața! Nu am mai scris de ceva timp dar va urmăresc zilnic.Felicitari fetelor operate de curând si refacere ușoară.
Eu am 4 luni de la operatie si deja ma simt ca si cand asa m-as fi născut.Sanii mei arată f natural, s-au mai înmuiat, si nu mai am nici un fel de disconfort.
De luni vreau sa incep sa ma duc la sala.Fetele operate mai de mult, voi cand ati inceput sa lucrați si partea de sus a corpului? O sa sun si medicul ca Il intreb cand am voie, dar eram curioasă cum a decurs la voi.
0
14-05-2019, ora 08:16
Crisa8
Nu este medic/terapeut
Crisa8
Elena, mult succes pentru maine! Va fi mai usor decat ti-ai imaginat :)
0
14-05-2019, ora 08:16
Alanna_
Nu este medic/terapeut
Alanna_
Buna tuturor fetelor! Am fost operata acum 3 săptămâni și a fost perfect totul. Îs curioasa cât trebuie sa mai port bustiera asta cu banda asta inconfortabila? Adică după 3 săptămâni pot sa tai banda și sa port doar bustiera? Mai ales ca doctorița mi-a zis sa țin banda larga fiindcă nu vrem sa coboram nimic! Îmi vine sa o tai! Haha
0
14-05-2019, ora 08:19
Alanna_
Nu este medic/terapeut
Alanna_
Apropo, tocmai mi-am făcut cont și sunt curioasa dacă informațiile despre operația mea apar la profil?
0
14-05-2019, ora 08:23
Alanna_
Nu este medic/terapeut
Alanna_
Ami, eu am fost operata pe 23 Aprilie și ieri am ridicat bebița de 11 kile in brațe și când am atins sânul drept ma durea. In fine, o sa încerc sa stau liniștita de acum încolo, fiindcă nu am avut nicio problema pana acum. Dar m-am trezit dimineața și nu ma mai durea nimic. Trebuie sa evitam efortul, chiar dacă suntem încăpățânate și vrem sa grăbim procesul de vindecare. Graba strica treaba, așa ca hai sa fim vreo 3 luni așa cum am vrea sa fie partenerii noștri de viața cu noi. Adică sa ne purtam foarte gentil. Mereu vrem asta de la ei, așa ca putem sa dam și noi viteza de la 10 la 2 vreo 3 luni. Poate o sa devenim mai romantice! Haha
0
14-05-2019, ora 08:33
Crisa8
Nu este medic/terapeut
Crisa8
Buna Alanna! Se vad informatiile de la profil! Ma bucur de rezultatul tau frumos!
0
14-05-2019, ora 08:35
12elena
Nu este medic/terapeut
12elena
Merci Cris! Sunt emotionata pt maine! Va tin la curent.

Alana, se vad informațiile și poza de profil. Eu zic sa asculti medicul, cat ti-a spus sa tii, atât sa porti banda. :)
0
14-05-2019, ora 10:13
Alanna_
Nu este medic/terapeut
Alanna_
Elena, am vrut sa întreb aici întâi. Dar o sa o intreb pe doctorița. Oricum, cred ca îs deja perfecti și banda asta doar ma deranjează când respir, adică tot timpul! :))))
0
14-05-2019, ora 10:21
Alanna_
Nu este medic/terapeut
Alanna_
Eu nu înțeleg de ce trebuie sa masăm sânii. Doctorița nu mi-a zis sa ii masez, nu as face-o nici dacă Mi-ar zice cred :))) Nu suport sa ii ating încă. Sunt fericita ca pot sa fac dus fără bustiera și ma mulțumesc cu puținul pana pot sa ma laud cu ‘munca’ mea Haha.
In concluzie, întrebarea mea este dacă masajul sânilor se face in funcție de persoana?
0
14-05-2019, ora 10:21
Sra1993
Nu este medic/terapeut
Sra1993
Alanna, mie initial imi spusese 12 zile banda dar nu am mai rezistat si mi-a dat-o jos doctorul in a 5-a zi.
0
14-05-2019, ora 10:28
Ami_Anca
Nu este medic/terapeut
Ami_Anca
Alanna eu imi fac masaj zilnic din prima saptamana mie imi face bine si chiar imi trecea starea aia de 'bolovani', e adevarat la inceput nu imi placea deloc nu imi venea sa dau jos bustiera sti senzatia nu
1
14-05-2019, ora 10:31
Alanna_
Nu este medic/terapeut
Alanna_
Și scuze ca scriu atât de mult, dar am stat și v-am citit 3 săptămâni după operație, și acum ca nu am murit și totul este Ok cu mine, am atâtea întrebări! Cum se poate sa ‘revin la viața’ alt om? Tot acest proces este minunat, nici nu știu cum sa îl descriu. De 3 săptămâni ma simt de parca as fi un robot. Cred ca m-am uitat la prea multe filme, dar simt ca am puteri supranaturale acum cu sânii perfecti. Și nu o sa îmi cer scuze și pentru entuziasmul prin care trec zilnic de la operație. Pur și simplu mi se oprește respirația când dau bustiera jos și ma uit in oglinda. Sunt absolut uimita de tehnologie și de doctori și de tot și sunt foarte recunoscătoare pentru ca aceasta opțiune exista. Ma face sa vreau sa trăiesc fericita toată viața fără niciun impediment. Of of of. Cel mai greu este sa ai bebe și sa stai mai mult singura cu ea după aceasta intervenție. Am un dor nebun sa o iau in brațe. Chiar la vreo doua săptămâni după operație, eram afara la plimbare cu ea și cu cățelul, iar după vreo ora a venit la mine și a zis ‘in brasi’. Am înnebunit de emoții sa o aud vorbind și sa o înțeleg! Doamne cât o iubesc, deși ea mi-a ‘distrus’ țațele mele faine Haha. Oricum, ma bucur ca a făcut asta, pentru ca altfel nu as fi făcut operația asta și as fi avut sânii medii spre mici toată viața și nu Mi-ar fi plăcut. Back to the story, când am auzit-o spunând ca vrea sa o iau in brațe, m-am aplecat și am luat-o in brațe cu niște emoții atât de profunde, ca aproape mi-au dat lacrimile ( oare mi-au dat lacrimile? Habar nu am, cine își mai amintește in așa momente? Haha). Recuperare ușoară tuturor celor operate recent și mult succes celor ce urmează sa facă acest pas! Pupici xoxo
1
14-05-2019, ora 10:41
Alanna_
Nu este medic/terapeut
Alanna_
Sra, tu ai avut aceeași bustiera ca a mea, de la marena? Ai tăiat banda după 5 zile? Imaginează-ti ca nici eu nu mai pot, și tu ai 100 cc in plus fata de mine!
0
14-05-2019, ora 10:53
Sra1993
Nu este medic/terapeut
Sra1993
Am aceeasi bustiera de la marena doar ca banda era separata, doar a dat-o jos. Am vazut pe site-ul lor ca exista mai multe modele.

Nici eu nu imi masez sanii... abia daca ma dau cu gel. Nu mi-a zis nimic dr. In legatura cu asta. Cand simt ca se fac bolovani imi schimb pozitia si se relaxeaza muschii.
0
14-05-2019, ora 10:57
Ecaterinao
Nu este medic/terapeut
Ecaterinao
Alanna eu stau așa exilată, fii-miu are aproape 18kg și stă la soacră-mea, am fost numai în vizită. Mă simt atât de vinovată...
De la masaj se înmoaie sânii, nu mai sunt pietroi.
1
14-05-2019, ora 11:41
Daisey1
Nu este medic/terapeut
Daisey1
Bună fetelor am pus și eu o poză nouă făcută de aseară după ambele operatii am pus in jur de 8 kg pe mine ceea ce ma bucură și asa eram super slabă
1
14-05-2019, ora 11:43
12elena
Nu este medic/terapeut
12elena
Am pus poza, fetelor! Ca sa stiti de la ce plec! E grav de tot, niciodată nu mi s au parut atat de urati si asimetrici sânii mei, ca acum, o zi înainte de operație!! I am trimis si sotului poza si a zis ca ei nu-s așa strambi, tin eu mâinile aiurea :)) ma mir ca nu a divorțat până acum :)))
Am 2 copii, alaptati 3 ani in total.
Sper zilele următoare să fac upgrade la poza si sa fiu la fel de încântată ca voi de noii sani!
Va pup fetelor! Sa imi țineți pumnii maine.
0
14-05-2019, ora 11:48
12elena
Nu este medic/terapeut
12elena
Arată perfecți sânii tai, Daisey!
Dar m-ai speriat cu kilogramele :)) sper sa nu fie valabil și la mine ca eu am deja vreo 8 pe plus, încă 8 si ma fac cat un munte! No Thanks!
0
14-05-2019, ora 11:50
Ecaterinao
Nu este medic/terapeut
Ecaterinao
Elena nu iti faci ridicare? Că nu mai știu.
0
14-05-2019, ora 11:59
12elena
Nu este medic/terapeut
12elena
Ecaterinao, da cu ridicare dar doar lifting periareolar.
2
14-05-2019, ora 12:08
alexandracristina197
Nu este medic/terapeut
alexandracristina197
Eu am slabit dupa operatie. Vreo 4 kg. Din cauza durerii si starii de voma nu mancam mai nimic
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 308430853086 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •