Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 309130923093 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
18-05-2019, ora 01:20
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Eu m am ingrasat pt injectarea de grasime proprie. Da, are efect pozitiv pt valuri, am implant Mentor
0
18-05-2019, ora 01:23
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Si dupa injectare devii Milka, dar se trage grasimea relativ repede. Eu aveam niste ugere, noroc ca au devenit normale intre timp
2
18-05-2019, ora 01:24
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Alexinna, eu am motiva si nu am rippling..i-am controlat in toate pozitiile posibile:)))
0
18-05-2019, ora 06:20
Alanna_
Nu este medic/terapeut
Alanna_
Eu nu am avut dureri după operație, fiindcă nu am avut lifting. Dar nu înțeleg ce dureri ați avut voi după cezariana? Eu am fost atât de ocupată cu copilul după ce am născut, ca am uitat complet ca sunt operata.
1
18-05-2019, ora 06:23
Alanna_
Nu este medic/terapeut
Alanna_
Trebuie sa fiți mai puternice fetelor. Din interior controlați tot. Nu băgați in seama durerile. Eu am luat morfina după ce mi-am pus silicoane. Nu înțeleg cum sa te lase doctorul in dureri...
0
18-05-2019, ora 06:30
Alanna_
Nu este medic/terapeut
Alanna_
Elena, a fost tare asta: ‘urăsc sa stau după timp’. Pai cred ca asta înseamnă sa fii mama in general, trebuie răbdare multă. Dacă ai trecut ușor prin cezariana, asta o sa fie la fel de ușoară. Trebuie sa te gândești ca cezariana ti-a adus o comoara, deci a meritat. Eu macar nu am traumele după o naștere naturală, aia m-ar fi marcat mai tare cred eu. După ce o sa înduri durerile și disconfortul de acum, o sa ai niște sâni minunați. Nici macar nu e vorba de copil aici, ai făcut acest ‘sacrificiu’ pentru tine, iar tu ești cea mai importantă. Atunci când tu ești fericita, și copiii și soțul o sa fie la fel.
0
18-05-2019, ora 06:35
Alanna_
Nu este medic/terapeut
Alanna_
Alexandracristina, nici eu nu am grăsime. Poate sa îmi dea maică-mea? :))))) ea are și țațe ‘destule’ :))) As avea nevoie de grăsime in fund sincer. E pătrat fundul meu de la dormit pe spate...
0
18-05-2019, ora 06:40
Alanna_
Nu este medic/terapeut
Alanna_
Voi cum v-ați împăcat cu sala de Fitness după ce ați născut? Eu nu am fost de când am născut și e oribil sentimentul. Nu am cu cine sa o las, așa ca exersez și eu când îmi amintesc acasă. Am lăsat fetița la sora mea intr-o zi și a zis ca a făcut febra musculară la brațe și a zis ca nici nu a ținut-o in brațe prea mult. Am ras de am spart. Cum sa zică ea asta? Pai și eu ce sa mai zic la 47 de kile și 1.70??? Sunt fibra fiindcă nu simt durere și am început sa o iau in brațe de la 10 zile după ce mi-am pus silicoane. Depinde recuperarea foarte mult de cum îți trăiai viața înainte de operație.
0
18-05-2019, ora 08:20
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
Madyblue, cand ajungi la control? Daca ajungi inaintea mea, eu merg pe 4 iunie, te rog sa mi spui si mie ce ti spune dr tau despre senzatia aceea cand te apleci! Si eu simt greutatea siliconului, mai mult la sanul drept, cel nelinistit :) plus ca la mine pare mai mobil fata de cel stang! Mi am pus din nou bustiera ca o luase si la vale! Vad ca si a mai revenit acum sau poate nu mi dau eu seama si a mai coborat si stangul.
1
18-05-2019, ora 08:51
AninaH
Nu este medic/terapeut
AninaH
Cristina.A cam la vreo 4 saptamani a inceput sa se desprinda. In ceea ce priveste cicatricile, una arata super bine e subtire, momentan rosiatica. Si cealalta e uratica..dupa cum s-a prins la loc. Abia de ieri nu o mai tin pansata.dar nu ma panichez, se vindeca ea.
0
18-05-2019, ora 08:54
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
Alexandra_lex, stiu ca tu ai apelat la injectare cu grasime, poti, te rog, sa mi spui un pret estimativ? Ma interesa si pe mine pentru cearcane. Am inteles ca pretul se calculeaza in functie de cate zone injectezi, asa este?
0
18-05-2019, ora 09:40
Madyblue
Nu este medic/terapeut
Madyblue
Camy joi merg la control, aceeasi senzatie am si eu dreptul e stabil cand ma aplec in fata iar la stangul ii simt greutatea, va anunt, sper sa nu fie vesti rele
0
18-05-2019, ora 09:51
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
Doamne ajuta Mady sa fie bine si sa fie doar o etapa! Stii ce mi se pare ciudat ca pana la o luna jumatate am fost super ok cu forma lor si toate senzatiile, apoi zici ca am inebunit, îi vad si ma simt in fel si chip! Probabil ca am renuntat la bustiera partial si asta sa fi afectat sau nu stiu ce sa mai zic... Pup si astept rezultatul tau
0
18-05-2019, ora 10:37
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Camy, din cate am auzit, pt cearcane extrag grasime cu anestezie locala. Din start costul trebuie sa nu fie mare. Stiam de cateva sute de euro. Da, platesti in functie de zonele “lucrate”. La mine au fost 4 zone + transfer grasime in sani si initial am vrut si in cearcane, daca tot dormeam, dar pt ca am fata rotunda, mi a fost frica de rezultat si nu i am mai zis medicului.
0
18-05-2019, ora 10:44
Ami_Anca
Nu este medic/terapeut
Ami_Anca
Fetelor eu chiat daca is slaba macar aveam fundul bombat acum e plat mai am putin si intru in depresie
0
18-05-2019, ora 10:52
Madyblue
Nu este medic/terapeut
Madyblue
O sa fie bine camy, timpul le rezolva pe toate ideea e sa nu ne impacientam cand ni se pare ceva in neregula totusi este vorba de o operatie si un corp strain in interiorul noatru, sa fim optimiste ( sper sa dea rezultate) :))
0
18-05-2019, ora 10:53
Dandoon
Nu este medic/terapeut
Dandoon
Buna, Allana,

Ai abordat un subiect care ma macina. Ceum ai facut cu copilul in perioada de recuperare? Ma reer la zilele critice? Eu nu Stiu ce sa fac.. nu am cu cine sa il las :(. Al tau cati ani are?
1
18-05-2019, ora 10:53
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
Alexandra, am deschis si eu subiectul pentru cearcane cu medicul meu, zicea de anestezie totala dar nu am intrebat pretul decat la acid. Nici nu stiu de unde poate sa mi scoata grasime ca din fund nici nu ma gandesc :))), acolo mai am ceva! Cand i am spus sotului ca o sa mi pun grasime din fese in ochi a zis ca gata, am plecat cu sorcova! :))))
2
18-05-2019, ora 10:56
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
Asa este Mady! Dr mi a zis sa stau linistita ca trecem prin tot felul de senzatii ciudate dar ce sa te faci cand vrei perfectiunea!?!?
0
18-05-2019, ora 10:59
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Sigur se face si locala anestezia. Stiu femei care asa au facut. Depozite mici de grasime pe abdomen sau pe lateral, solduri, brate etc cantatitatea nu trebuie sa die mare
1
18-05-2019, ora 11:19
12elena
Nu este medic/terapeut
12elena
Dandoon, eu am doi copii 6 și 3 ani, sunt acasă amândoi in perioada de recuperare a mea. Il am si pe soț și pe mama la mine si ma ajuta. Lor le-am explicat că am buba si in principiu au înțeles. Fetița care e mai mică, cere sa doarmă seara cu mine dar pricepe ca eu abia ma tin pe picioare și nu am cum sa ma asez cu ea in pat. Plus ca ma poate lovi.
Ei sunt înțelegători, dar tu ai nevoie de ajutor acasă. Cineva sa ii imbrace, sa le faca baie, sa le gateasca, etc. Primele zile nu poti sa faci asa ceva. Eu sunt a 4a zi si tot imobilă ma simt. Si inca simt durere desi a trecut greul. Dar eu zic sa nu iti faci griji in privinta lor.
0
18-05-2019, ora 12:35
Crisu29
Nu este medic/terapeut
Crisu29
Ami anca aceiasi problema am intampinat si eu ca tn, dupa 2 sapt de stat pe spate fundul meu era batut cu lopata, am.zis ca fac un soc, ma gandeam mi am pus tate si raman fara fund, scap de o grija si dau de alta.si eu fund am, dar se aplatizase total.Dupa ce o sa incepi sa dormi pe o parte isi revine incet, incet.stai fara grija.
0
18-05-2019, ora 12:41
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Nu stiu, mie fundul nu mi s a aplatizat nici macar 1 zi ))) desi de cand mi am pus sani, dorm numai pe spate, asa m am obisnuit (si mi a fost f usor dupa lipo sa dorm asa pt recuperare)
Inca trec prin momente in care nimeni nu ma crede ca fundul e natural 100% ))))
0
18-05-2019, ora 15:23
Ami_Anca
Nu este medic/terapeut
Ami_Anca
Acuma nu va suparati pe mine dar nu trebuie sotii sa stie toate cate ne facem, cel putin asa cred eu cu cat stiu mai putin cu atat mai bine
2
18-05-2019, ora 19:53
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
Asa este nu trebuie sa stie totul, dar cum explici ca ai vanatai pe fund:)))))si ti au disparut si cearcanele? :)))Te ai lovit la fund si ti s au umflat ochii? :))))
0
18-05-2019, ora 19:57
Ecaterinao
Nu este medic/terapeut
Ecaterinao
:)))) ai alunecat pe scări și ai descoperit un ser sau o cremă minune
0
18-05-2019, ora 19:57
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
:)))))mor
1
18-05-2019, ora 20:03
12elena
Nu este medic/terapeut
12elena
Si cum scoti mii de euro din casa fara sa stie bărbatul? Acum ca te duci si iti faci un tratament de hidratare la moaca și ei nu se prind, e una. Dar sa iti creasca dosul peste noapte intamplator in aceeasi zi in care au disparut 4mii de euro din cont..nu prea merge. :)))
0
18-05-2019, ora 20:05
Dandoon
Nu este medic/terapeut
Dandoon
12Elena, ai mei sunt si mai mici... In prezent, 2 ani 11 luni si 9 luni :)))
Sotul fara posibilitate de concediu...vine seara, la 8... sungura varianta, pitica la mama, baiatul sa înceapă
gradi :)))
3
18-05-2019, ora 20:09
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
12Elena, am o varianta! :))) " iubitule, am vrut sa ti fac un cadou si m au atacat unii, am fugit, m am impiedicat si am cazut cu fundul in urzici, ochii îi am asa bulbucati de la atata plans si buzele tot de la urzici sunt asa creponate, am facut reactie alergica...mai grav este ca mi au furat banii de cadou..." :)))
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 309130923093 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •