Implant silicon sani
Daniela GR, eu am mers dupa 2 luni, dar cu plasturi peste cicatrici. Nu s a intamplat nimic, cat despre înțepături, da, si eu am. Am 3 luni, si sanul drept ma inteapa cateodata in zona cicatricilor, simt ca si cum m ar durea coasta
Haideti ca o sa stresez cu intrebari)). Plasturii peste cusatura pana cand le ati tinut? Eu o sa imi scot firele peste o saptamana, dupa sa mai pun plasturii?
Mie mi a spus sa tin plasturii cateva zile, i am scos după 2 zile si nu am avut pb, doar că la mine nu a supurat absolut nimic, aveam plasturii curați în permanență, de asta i am si scos..daca e vreo scurgere, supureaza, mai bine ii tii.
Ruxi, pop. Ms de raspuns! Tu cat timp ai avut grija sa nu pui presiune in brate? Eu am 6 zile de la operatie si inca nu ma folosesc de brate cand ma ridic din pat. De masajul sanilor stii ceva? La cat timp se poate face? Ms.
Eu cam la 12 zile mi am folosit mainile cand ma ridicam din pat. Masaj eu n am facut, mi a zis dr sa fac masaj doar daca tin neaparat, dar nu mi am batut capul
Nici eu nu am facut, mai puneam asa mana pe ele si le apropiam, nu e musai să faci..eu m am cam folosit de brate, nu am facut efort, dar de la inceput m am sprijinit pe ele cand ma dădeam jos din pat, deschideam uși, dulapuri, nu am avut incotro...
Bună fetelor, am 4 zile de la operație, sunt cât de cât ok. A doua și a treia zi am avut dureri groaznice, problema de care nu scap este balonarea și crampele, ați întâmpinat aceasta problema?
Euuu... sunt operata de 5 zile si sunt groaznic balonataaaa, am dat vina pe vacanta din Ro. Nu am patit niciodata sa fiu asa balonata, zici ca s in 4 luni, iar eu eram plata. Sa fie de la operatie??
Sigur de la anestezie ceva, ma gândesc, eu zici ca sunt în 6 luni și ls fel înainte de operație eram plata, am luat Espumisan și degeaba. Sunt umflata parca și în lateral, gen spre spate, ma gândesc ca e normal la ce tăieturi am eu, zici ca sunt Frenkeistein...
De la anestezie sunteți așa. Încercați să evitați sarea pe cât posibil și beți cât mai multă apă, ceaiuri, mâncați supe.
Mulțumesc mult pentru răspuns, la sare nu m-am gândit, supe, apa, ceaiuri am băut, oricum beau f multă apă după operație, mai multa decât înainte...
Ecaterinao arata superb sânii tai, în poza ai doar 5 săptămâni de la operație? Sper sa se așeze și ai mei, momentan sunt urâți rău
De la anestezie.. si eu am fost vreo 2 sapt
Si eu tot 2 saptamani am fost balonata. O sa treaca :)
Sara Iustina dureri in capul pieptului chiar si in spate am avut si eu, cat despre mancarime e procesul de vindecare
Daniela! Eu mâine am 7 săptămâni de la operatie la o săptămâna mi-a scos firele și mi-a lăsat bandaj pe care după 3 zile l-am dat jos la dus și mi-a zis sa nu-mi mai pun nimic doar sa ma dau cu prosil! Și vreau să-ți zic ca mi sau vindecat de minune se vede doar câte-o linie subțire!
Fetele am schimbat iar poza. ( 4 luni jumatate)Doamne urati sani am avut! Consider ca dr. meu a facut arta din fleoșcaiturile mele :)))
M au lasat usturimile, si a revenit si sanul, nu mai este pleostit ! Pe cuvantul meu daca mai inteleg ceva. Asa ciudate manifestari... !Mai am si programare la eco.degeaba cred !
M au lasat usturimile, si a revenit si sanul, nu mai este pleostit ! Pe cuvantul meu daca mai inteleg ceva. Asa ciudate manifestari... !Mai am si programare la eco.degeaba cred !
Ma gandesc ca sunt la menstra... Oare sa fie asta cauza manifestarilor aiurea ? S ar putea.!
Si cand nu eram operata ma deranja sanul drept si se umfla ca nebunu si ma durea grav
Stiti de ce spun asta ? Pentru ca acum 3-4 saptamani s a manifestat identic si apoi si a revenit, prea s a repetat episodul...
Si cand nu eram operata ma deranja sanul drept si se umfla ca nebunu si ma durea grav
Stiti de ce spun asta ? Pentru ca acum 3-4 saptamani s a manifestat identic si apoi si a revenit, prea s a repetat episodul...
Ms, Draculina. Din ziua a 4 a ma mananca cusaturile de mor, semn ca se vindeca, oare cat o sa ma mai manance ca mi vine sa lesin. Acum am 6 zile.
Buna fetelor!
E timpul sa mai contribui si eu cu câteva sfaturi, ca ma simt cu musca pe căciula ca nu am mai intrat pe forum:
1. Balonare dupa operatie / scaun inexistent: am scăpat repede cu un ceai de la farmacie, Sollievo - dar trebuie băut doar o săptămana, nu mai mult (o cana seara inainte de culcare, dimineata sigur mergi la baie orice ar fi). Am avut neapărată nevoie de asa ceva, ca nu am mai fumat de la operatie (nici nu stiu cum as fi putut, ca am avut si rino si aveam nasul etanș).
2. Cicatrici - am folosit contractubex vreo doua luni, dar dupa ce s-a terminat (da, ma dădeam destul de des, fiindcă fac doua-trei dușuri pe zi) am făcut pe naiba-n patru sa fac rost de ProSil (deși credeam ca e supraevaluat). Nu este, chiar are cu totul si cu totul alt efect, cicatricile se comporta mult mai bine acum, s-au subțiat si culoarea e mai frumoasa.
3. Greutatea :))))) Am intrat in operatie cu 51 kg (la 1.78, deci subnutrita), acum tot 51 kg am, cu implant de 340. Sunt sigura ca am mai slăbit, nu reușesc sa pun si eu un kg doua ca tot omul :((((
4. Bustiera / susținere - la consultul de 3 luni (de fapt aproape 4 au fost la mine) dr a insistat sa port sutien ca sa nu coboare aiurea, dar nu imi găsesc nimic :((( am doar unul singur care ii susține si încadrează perfect si e fara burete, dar cu sârme. Ma duc maine in Baneasa si iau toate magazinele la puricat, as vrea sa găsesc si eu ceva balconette sau din astea, ca e vara si e păcat de ei sa ii acopar :)))
Recuperare ușoară, fetelor, nu va forțați cu nimic, merita sa stati linistite câteva saptamâni ca sa nu va faceți apoi procese de constiinta ca sunt inegali sau aveți dureri doar in unul etc. Astea sunt inerente oricum, dar măcar sa nu dați vina pe voi însele. Va pup puternic <3
E timpul sa mai contribui si eu cu câteva sfaturi, ca ma simt cu musca pe căciula ca nu am mai intrat pe forum:
1. Balonare dupa operatie / scaun inexistent: am scăpat repede cu un ceai de la farmacie, Sollievo - dar trebuie băut doar o săptămana, nu mai mult (o cana seara inainte de culcare, dimineata sigur mergi la baie orice ar fi). Am avut neapărată nevoie de asa ceva, ca nu am mai fumat de la operatie (nici nu stiu cum as fi putut, ca am avut si rino si aveam nasul etanș).
2. Cicatrici - am folosit contractubex vreo doua luni, dar dupa ce s-a terminat (da, ma dădeam destul de des, fiindcă fac doua-trei dușuri pe zi) am făcut pe naiba-n patru sa fac rost de ProSil (deși credeam ca e supraevaluat). Nu este, chiar are cu totul si cu totul alt efect, cicatricile se comporta mult mai bine acum, s-au subțiat si culoarea e mai frumoasa.
3. Greutatea :))))) Am intrat in operatie cu 51 kg (la 1.78, deci subnutrita), acum tot 51 kg am, cu implant de 340. Sunt sigura ca am mai slăbit, nu reușesc sa pun si eu un kg doua ca tot omul :((((
4. Bustiera / susținere - la consultul de 3 luni (de fapt aproape 4 au fost la mine) dr a insistat sa port sutien ca sa nu coboare aiurea, dar nu imi găsesc nimic :((( am doar unul singur care ii susține si încadrează perfect si e fara burete, dar cu sârme. Ma duc maine in Baneasa si iau toate magazinele la puricat, as vrea sa găsesc si eu ceva balconette sau din astea, ca e vara si e păcat de ei sa ii acopar :)))
Recuperare ușoară, fetelor, nu va forțați cu nimic, merita sa stati linistite câteva saptamâni ca sa nu va faceți apoi procese de constiinta ca sunt inegali sau aveți dureri doar in unul etc. Astea sunt inerente oricum, dar măcar sa nu dați vina pe voi însele. Va pup puternic <3
Eu am aproape 1 luna si tot asa sunt ca un balon exact asa cum ziceai una din fete, si in lateral parca, cel putin daca mai si mananc ceva ma umflu si mai mult.Eu ma gandesc ca este si de la bustiera asta ce imi sugruma mijlocul...
Pe mine tot sanul stang ma supara, dreptul fiind mai mic nu are niciun fel de compartment ciudat...
Pe mine tot sanul stang ma supara, dreptul fiind mai mic nu are niciun fel de compartment ciudat...
Acum ca am mâncat doua feliuțe de piept de pui la grătar parca explodez, nu am găsit ceaiul sollievo dar am găsit capsule, încerc cu ele. Am găsit un ceai laxativ de la Fares, e groaznic
Am 6 zile de la operatie si inca din a 4 a zi lesin de mancarimi in zona taieturii, ok, se vindeca, dar cat vor dura aceate mancarimi?
Eu am patru zile de la operație și încă nu am mâncărimi, deloc...
Magda90, daca vrei sutien misto si fara sarme, cauta la Oysho. Au putina intaritura in cupe si sunt foarte comode. Spor!
Daniela, pe mine m-a mancat in zona taieturilor pana prin saptamana 2.
Alinam1989 da, am 5 săptămâni în poza de la profil, nu am mai schimbat-o. Acum am 3 luni. Mulțumesc! Recuperare ușoară!
Si eu am avut mancarimi in zona taieturilor. La un moment dat chiar simteam ca am macarimi si in interiorul sanului, alea au fost chiar naspa :))
Fetelor voi după cat timp ati stat pe burta ? Eu am 2 sapt de la operatie si de putut pot sa stau, dar am inteles ca nu e indicat
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 51Despre marirea de sani
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 14implant silicoane
- 4Afectiuni ale sanilor de patru ani
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 9Vreau sani mari
- 3durere a sanilor
- 0Dr.Ina Isac, implant mamar?
- 2Mastoza chistica
- 7Rog interpretare analiza imunohistochimie
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 1Marire sani
- 0Dr Grecu sau E. Turcu ?
- 0Implant mamar - recomandare medic Cluj
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: