Implant silicon sani
Ciao fetelor! Am cerut acum cateva zile pareri despre dr. Chioibas Raul. Nu am primit raspuns, poate nu sunt fete aici care s-au operat la el.
Ideea este ca am de ales intre 2 doctori ( Chioibas si au Siclovan), 2 proceduri diferite (pensa Elmann sau interventie clasica) si 2 tipuri de proteze ( Polytech sau Mentor). Despre Siclovan am citit mult, dar vroiam să știu si de Chioibas pareri.
Fiecare dintre optiuni are avantaje si dezavantaje.
Nu sunt hotărâtă deloc
Exista un grup de facebook unde se discuta augmentarea mamara ? Poate am noroc acolo. Multumesc frumos.
Ideea este ca am de ales intre 2 doctori ( Chioibas si au Siclovan), 2 proceduri diferite (pensa Elmann sau interventie clasica) si 2 tipuri de proteze ( Polytech sau Mentor). Despre Siclovan am citit mult, dar vroiam să știu si de Chioibas pareri.
Fiecare dintre optiuni are avantaje si dezavantaje.
Nu sunt hotărâtă deloc
Exista un grup de facebook unde se discuta augmentarea mamara ? Poate am noroc acolo. Multumesc frumos.
Buna EMS, da a facut Daniela un grup pe fb unde suntem cateva fete si discutam, implant mamar este. Sau ne poti lasa aici fb tau si te adaugam.
Despre doctori...eu nu te pot ajuta cu pareri deoarece nici nu stiam de ei, poate sunt alte fete :)
Despre doctori...eu nu te pot ajuta cu pareri deoarece nici nu stiam de ei, poate sunt alte fete :)
Buna, EMS! Nu iti recomand Chioibas, defapt tu trebuie sa simti daca te-ai lasa pe mana unui doctor sau nu. Am fost la el la consult si sincer nu m-a convins deloc. Am plecat total dezamagita. Imi spunea ca nu promite perfectiune, plus de asta am vazut multe cazuri nefericite. Cat despre proteze alege Mentor sau Arion sunt nr. 1!!!
La Siclovan am vrut sa merg, insa in cele din urma am ales alt doctor deorece nu vreau proteze anatomice. Pupici
La Siclovan am vrut sa merg, insa in cele din urma am ales alt doctor deorece nu vreau proteze anatomice. Pupici
Gege90
Am dat friend request, astept sa fiu primită în grup. Multumesc frumos.
AnnaBeautty
Multumesc de raspuns. Incerc sa iau cea mai buna decizie.
Am dat friend request, astept sa fiu primită în grup. Multumesc frumos.
AnnaBeautty
Multumesc de raspuns. Incerc sa iau cea mai buna decizie.
Plus de asta nu mi-a placut comportamentul lui, iar cand l-am intrebat daca exista posibilitatea peste un an sa se spargă sau sa pățească ceva implantul ce garantie am... mi-a spus ca in loc de 4000 euro voi plati 3000 euro, nu mi s-a parut deloc normal! Abia am asteptat sa ies pe usa.
AnnaBeauty serios? :O :)) ce hal de doctori, este prima data cand aud. Mie mi-a spus doctorul meu ca am garantie la interventie 10 ani si la implante pe viata. Cum sa zici "imi dai 3000 in loc de 4"?
AnnaBeautty
Da, stiu ca firma producatoare iti poate trimite alte proteze in anumite conditii, dar intervenția o plătești din nou.
Stiu ca Polytech are garantie 10 ani pt contractura capsulara de grad II sau IV la orice model, 15 ani la rotirea implantului (doar Microthane) si garantie pe de-a lungul vietii pt orice model daca implantul se rupe din cauza defectului de productie. Asta înseamnă că in roate cazurile de mai sus producatorul le înlocuieste gratis. Exista si pe site-ul Polytech formularul de înscriere prin care poti beneficia de garantie.
Dar intervenția de înlocuire se plătește la medic.
Nu stiu insa care e politica cu garantia la Mentor.
O sa caut sa vad.
In ceea ce priveste interacțiune cu dl.dr. Chioibas la consult...Am stat o ora si jumatate la discuții, masuratori etc. A fost dispus i s-a straduit să răspundă la orice intrebare, usor arogant, dar nu pot sa zic ca a fost chiar rau.
Doar ca nu prea am simtit eu ca e ce trebuie. Nu s-a creat acel "feeling" de încredere...
Da, stiu ca firma producatoare iti poate trimite alte proteze in anumite conditii, dar intervenția o plătești din nou.
Stiu ca Polytech are garantie 10 ani pt contractura capsulara de grad II sau IV la orice model, 15 ani la rotirea implantului (doar Microthane) si garantie pe de-a lungul vietii pt orice model daca implantul se rupe din cauza defectului de productie. Asta înseamnă că in roate cazurile de mai sus producatorul le înlocuieste gratis. Exista si pe site-ul Polytech formularul de înscriere prin care poti beneficia de garantie.
Dar intervenția de înlocuire se plătește la medic.
Nu stiu insa care e politica cu garantia la Mentor.
O sa caut sa vad.
In ceea ce priveste interacțiune cu dl.dr. Chioibas la consult...Am stat o ora si jumatate la discuții, masuratori etc. A fost dispus i s-a straduit să răspundă la orice intrebare, usor arogant, dar nu pot sa zic ca a fost chiar rau.
Doar ca nu prea am simtit eu ca e ce trebuie. Nu s-a creat acel "feeling" de încredere...
Am intrebat cat costa in caz de ceva o alta intervenție... daca mi se sparge implantul sau orice se intampla cu el si a spus destul de clar ca intervenția este 4000, iar daca trebuie înlocuit voi plati 3000 euro. Nu mi s-a parut normal plus de asta am simtit ca in caz de vreo eroare, in cazul in care nu voi fi multumita dupa operatie nu ma va ajuta. Eu zic sa mergi la cine simti tu, sa te uiti pe intervenții, numarul lor, studiile medicului, firea lui ca om etc. Mult succes si sani frumosi!
Salut, care trebuie sa fie specializarea de baza a unui doctor ce efectuează operații de implant mamar. Ați merge la doctori ce au diploma cu alta specializare? Care din următorii doctori au specializarea de baza pentru intervenții implant mamar:Stan, Ionescu, Porumb, Călin Dobos, Totir. Merci
Toti doctorii pot fi verificati in registrul medicilor din Romania, pe site https://regmed.cmr.ro/registrul-medicilor. Scrieti numele medicului si va apare daca este sau nu specializat pe ceea ce doriti si daca are voie sa activeze in domeniu sau nu.
OK, m.am hotărât sa fac operația de implant mamar la începutul lunii octombrie. Calea de acces va fi prin axila. În afara de medicii Șerban Porumb și Călin Dobos, medici care operează și prin axila, îmi puteți recomanda și alți doctori(de preferat în București).
Între implanturile mentor și b lite ce ați alege? Netede sau texturate? Merci
Între implanturile mentor și b lite ce ați alege? Netede sau texturate? Merci
Buna dragelor ! Am hotarat sa imi fac implant deoarece am alaptat si sanii mei mici de la mama natura arata oribil. Am optat pentru dr Rachad Hassan. Ce parere au fetele ce s-au operat la el? Sunt multumite de rezultat si daca va nemultumeste ceva. Va pup
Buna Tyna ! Eu m-am operat acum 3 săptămâni la dr Rachad si am fost super multumita atat de el cat si de rezultat, asistente, clinica. Pe langa ca s-au purtat toti foarte frumos iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor inca tinem legatura la fel ca si inainte de operatie, cand am nevoie de o informatie, ii scriu pe whatsapp si imi raspunde imediat, indiferent ca e duminica sau marti...ceea ce am apreciat la el.
Clinica este foarte curata, camerele la fel, ai toaleta in camera, tv, aer conditionat, iti asigura si mancarea, primesti o bustiera postoperatorie inclusa in pret, la consultatiile de dupa operatie si fire a fost totul ok, firele sunt reabsorbabile, cicatricile subtiri cam cat o unghie si mici. Daca as mai face vreodata o alta interventie, cu drag m-as intoarce la el :) poti intra si pe grupul de pe facebook, unde vei vedea rezultate ale mai multor fete, la diferiti doctori. Grupul se numeste 'implant mamar'
Clinica este foarte curata, camerele la fel, ai toaleta in camera, tv, aer conditionat, iti asigura si mancarea, primesti o bustiera postoperatorie inclusa in pret, la consultatiile de dupa operatie si fire a fost totul ok, firele sunt reabsorbabile, cicatricile subtiri cam cat o unghie si mici. Daca as mai face vreodata o alta interventie, cu drag m-as intoarce la el :) poti intra si pe grupul de pe facebook, unde vei vedea rezultate ale mai multor fete, la diferiti doctori. Grupul se numeste 'implant mamar'
Multumesc mult de informatie... tot caut grupul si nu il gasesc. Poti pune un link? Multumesc
Buna! Tot caut de ceva vreme si nu gasesc niciunde nici o parere despre Dr.Micluta Dan (Arad).
Sunt programata la dansul pt ridicare si implant si as vrea sa aflu pareri de la cele care au optat pt acest doctor. Multumesc :)
Sunt programata la dansul pt ridicare si implant si as vrea sa aflu pareri de la cele care au optat pt acest doctor. Multumesc :)
Buna. Va rog sa ma adaugati si pe mine pe grupul de pe facebook. Aeerdna sihc
Buna fetelor! Va mai amintiti de mine ? :) am aproape 7 luni, am fost la controlul de 6 luni. Surpriza!!! Trebuie retus la sanul drept! Ridicare, mai exact ! Abia acum la 6 luni si -a dat acordul medicul meu pentru o alta interventie. Nu stiu daca va mai amintiti. Am lifting la un singur san si am cam tras o cu sanul drept. Cauza ? Faptul ca dreptul nu a avut lifting implantul s a asezat acolo unde a vrut Maria Sa ;) Pe 9 octombrie am operatia de retuș. Am inteles ca va fi cu anestezie locala. Stiu ca a facut o fata Alexandra un retus, sau careva dintre voi ati putea sa mi spuneti cum se simte in timpul interventiei, este suportabil ? Mentionez ca nu se intervine asupra implantului. Va pup pe toate !
Apropo, vreau si eu pe facebook!
Apropo, vreau si eu pe facebook!
Fetele cu bebei cum a fost dupa operatie? Baietelul
meu are 2 ani si sunt foarte ingrijorata cum va fi dupa operatie, el fiind foarte atasat de mine. Ati intampinat probleme? Cum a fost cu imbratisarile? V-au lovit? Am milioane de ganduri :(
meu are 2 ani si sunt foarte ingrijorata cum va fi dupa operatie, el fiind foarte atasat de mine. Ati intampinat probleme? Cum a fost cu imbratisarile? V-au lovit? Am milioane de ganduri :(
CaMy4 grupul se numeste "Implant mamar" are in fata numelui 2 inimioare, eu l-am cautat de am zăpăcit si nu imi iesea la căutări. Probabil din cauza inimioarelor :)))
M-a adaugat Gege90 dupa ce i-am zis cum ma gaseste pe fb.
M-a adaugat Gege90 dupa ce i-am zis cum ma gaseste pe fb.
Tyna dupa operatie o sa cam stai in pat cam 1 saptamana. Nu o sa poti ridica copilul cam 1 luna.
Multumesc pt raspuns. Astept sa imi impartasiti cum ati trecut peste aceasta perioada cu copii :*
Buna fetelor!
CaMy4, eu am avut interventia de implant
mamar efectuata sub anestezie locala + sedare. Nu am simtut absolut nimic, am dormit pe tot parcursul operatie. Singura diferenta a constat in faptul ca nu am fost intubata iar functiile vitale nu au fost preluate de catre aparate. Sper sa te ajute raspunsul si succes in obtinerea rezultatului dorit.
CaMy4, eu am avut interventia de implant
mamar efectuata sub anestezie locala + sedare. Nu am simtut absolut nimic, am dormit pe tot parcursul operatie. Singura diferenta a constat in faptul ca nu am fost intubata iar functiile vitale nu au fost preluate de catre aparate. Sper sa te ajute raspunsul si succes in obtinerea rezultatului dorit.
Tot eu vin cu o intrebare... a lucrat domnul dr rachad hassan la clinica swiss estetix? Am vazut aceeasi poza inainte si dupa si pe siteul swiss estetix si la domnul dr rachad pe pagina clinicii dumnealui.
Am aflat si raspunsul... dr rachad colaboreaza cu swiss
Tyna, eu am 2 fetite chiar! Cea mare are 4 ani si 4 luni iar cea mica 2 ani si 5 luni. In prima saptamana le am dus la bunici. Acum suntem cu totii acasa, ele si au reluat activitatile la gradi chiar daca eu am mai stat cateva zile in concediu. Le am explicat dinainte ca nu le voi mai putea lua in brate, dar le pot iubi stand in fund si ele se aseaza usor pe mami. Cea mare a inteles, insa cea mica nu prea pricepe exact ce si cum. Mama este la noi si va mai sta inca vreo saptamana. Sunt momente destul de grele in care cea mica are nevoie sa o iau in brate dar eu nu pot, dar s a invatat micuta si o cere pe bibi, mama mea. Succes! Sanatate multa si recuperare usoara!
Buna ziua, din pacate nu reusesc sa gasesc grupul de pe FB. Ma poate adauga cineva? Irina Oprea, in poza de profil aparem eu, sotul si fiul nostru. Multumesc!
Buna Minunat ! Am incercat eu sa caut insa nu te gasesc, nu gasesc decat fete cu copilul dar nu si cu sotul. Grupul este asa : are doua inimioare rosii in fata si cuvintele "implant mamar", poate il gasesti
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51Despre marirea de sani
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 22fire pe sani
- 27implant silicon sani
- 10dureri de sani - lateral
- 6am 18 ani si am mastita la sanul stang dar mie imi este frica sa nu am cancer
- 12Implanturi mamare
- 4sinii prea mari
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 10Silicoane sani, detalii
- 1tumora mamara dreapta
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 3pete rosii pe sani
- 4lifting mamar va rog sa-mi recomandati un doctor bun
- 1Marire sani si scolioza?
- 0Areole iritate, rosii! Ajutor!
- 1Mastopexie cu implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: