Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 314631473148 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
02-10-2019, ora 11:03
Daisey1
Nu este medic/terapeut
Daisey1
Bună minunat exact aceeași tehnica de reducere a durerilor o folosește și domnul Ivan eu sunt operată la dânsul la prima operație nu am simtit nici o durere doar presiunea aceea nu am mai acceptat calmante absolut nimic pentru că durerea practic nu exista am rezistat eroic unui drum cluj-hunedoara nu am simtit absolut nimic deși inainte să plec de la clinică imi făceam probleme că o să simt fiecare groapă cu mâna pe inima îți spun că nu există dureri doar acea presiune pe piept
1
02-10-2019, ora 11:39
alexandracristina197
Nu este medic/terapeut
alexandracristina197
High profile inseamna ca implantul e mai bombat. Asa am si eu.Forma ti o recomanda dr in functie de sanii tai. Eu am avut rotunzi, rotund mi a pus. In principiu o sa stai o noapte acolo, te sfatuiesc sa nu pleci in ziua operatiei. Cat despre tehnica aia nu stiu ce sa ti spun, eu am fost operata fara si chiar am avut dureri.
0
02-10-2019, ora 12:35
Hunny28
Nu este medic/terapeut
Hunny28
Vai fetelor, un an întreg am așteptat să văd comentarii legate de micșorarea sânilor și operații făcute de dl de ivan.cititnd comentariile acum mă simt mai liniștită mai ales pt profesionalismul dl dr.eu am cupa G (75 G), 161 cm și 63 kg, și mi-a spus că nu e necesar silicon.pt că glanda mamara este plină, este tare( grea) și nu ar avea rost sa mai pună silicon.Mi-a mai zis că din sânul stâng trebuie să taie 12 cm și din dreptul 10 și voi ajunge la.cupa.C-D.Nu mă tem de operația in sine.Ma tem de rezultatele finale.Daca n-o sa îmi placă? Acum as avea mai multe întrebari dacă sunteți drăguțe sa îmi răspundeți: cum decurge operația și trezirea de după?te trezești singura sau te trezesc ei? Cat durează operația? V-a fost greață după?cum a fost operația la voi? După cât timp ați făcut duș?1000 de intrebari pt că mă apucă agitația.
1
02-10-2019, ora 12:46
Minunat
Nu este medic/terapeut
Minunat
Multumesc Daisey, deci zici ca si Dr.Ivan foloseste pensa Ellman? Nu l-am intrebat sincer.
0
02-10-2019, ora 12:54
Daisey1
Nu este medic/terapeut
Daisey1
Bună tuturor deci treaba este așa din anestezie te vor trezi ei vei sta puțin la terapie intensivă apoi cand numai ești amețită vei coborî in salon însoțită de o asistentă, Duș se poate face din a 2 zi dar să lasi acele benzi ce le lipește el (eu nu am avut curaj să fac așa repede) de greață nici vorbă nu a fost la mine asisetentele mi-au explicat că fumători au un fel de mucus in gât și de aceea nu simțim greață după intubare operația la mine doar implant a durat cam 30 de minute imediat am fost trează dupa aceea am început sa plang ca eu vreau acasă că eu nu suport să stau internată daca eu mă simt bine ce trebuie să stau eu o noapte acolo:)))eu niciodată nu am fost internată vei avea o telecomandă langa pat și tot timpul vei avea asistente la dispozitie tv, w-lan mâncare de fiecare dată când ceri ceai dimineața vei putea bea și o cafea.In momentul in care ajungi la clinica vei fi trimisă la dus vei primi sapun antibacterian prosop chilotei de unica folosinta plus o cămașă din aia cu fundu gol :)) și un halat trebuie sa iti perii dinți in profunzime cu 10 minute inainte de operație timp de 2 3 minute
2
02-10-2019, ora 13:16
Hunny28
Nu este medic/terapeut
Hunny28
Deci nu trebuie sa îmi duc eu pijamale sau altceva? Ce trebuie sa iau cu mine de acasă?
1
02-10-2019, ora 16:07
Daisey1
Nu este medic/terapeut
Daisey1
pijamale poți sa iti iei dar nu o sa le folosesti deloc este foarte cald acolo vei dormi in cămașa aia si cu bustiera poti sa iti iei eventual o pereche de pantaloni scurți cu tine
1
02-10-2019, ora 20:05
Vns24
Nu este medic/terapeut
Vns24
Hunny28 si eu am aceeasi problema.. imi este frica de rezultatul final
0
02-10-2019, ora 23:38
Gege90
Nu este medic/terapeut
Gege90
Buna I.Oana !
1. "High Profile" se refera la implant cu profil inalt/mai bombat
2.Intre implanturile rotunde si cele anatomice am ales rotunde deoarece, dupa cateva cautari pe google/youtube si discutii cu doctorul am aflat ca cele anatomice se pot rasuci mai usor si vor capata un aspect ciudat ceea ce la rotund nu ar fi observabil in cazul unei rasuciri, iar forma mi-a placut mai mult decat la cele anatomice :)
3. Da, poti face analizele si operatia in aceeasi zi insa eu am preferat sa fac analizele inainte pt a fi sigura ca este totul in regula, le poti face oriunde altundeva in afara de clinica unde de operezi, nu este obligatoriu sa le faci la ei.
4. Analizele sunt cele normale de sange si o ecografie mamara, iar in ziua interventiei iti vor face ei si un EKG
5.Eu am optat pt Mentor rotund, fiind printre cei mai vechi pe piata am avut mai multa incredere si plus ca iti ofera o garantie pe viata pt implanturi.
6.Depinde ce hotaraste doctorul.
7. Mie mi-a recomandat doctorul inca din a doua zi dupa interventie sa incep sa ma plimb prin casa, sa incep sa fiu activa pe cat se poate.
8. Eu m-am operat la dr Rachad Hassan si sunt super multumita
10. Am fost la o saptamana la consultatie, la doua saptamani pt fire si urmeaza la 3 luni la consultatie
Cat despre preturi si programare.asta poti afla doar de la doctorul la care intentionezi sa te operezi.
Mult succes in alegerea facuta !
0
03-10-2019, ora 00:44
Elenadd
Nu este medic/terapeut
Elenadd
Buna fetelor. Am implantul de 6 luni aproape, însă durerea la sanul drept persista..nu mereu, cel mai mult cand nu port bustiera sau sutien. Mai ales daca misc sanul ma doare. Este normal? Si cicatricile, parca nj se mai albesc odata, le vad roz mereu :( Multumesc
1
03-10-2019, ora 01:02
Alexandra.5
Nu este medic/terapeut
Alexandra.5
Buna tuturor, nu - mi vine sa cred ca postez iar pe forum dupa atatia ani, haha :) Am fost operata in 2010 la dl dr Ovidiu Ivan si urmeaza sa am o a doua operatie de inlocuire luna viitoare.
Cu sanii nu am avut probleme pe parcursul anilor, insa am avut 2 bebei aproape unul dupa altul si m am ales cu un implant spart de aceea si inlocuirea. Ma voi opera tot la Ivan, un doctor serios, imediat cum am descoperit ca am implantul spart ( eram insarcinata in 4 luni cu al doilea bebe ) i - am scris si m a lamurit si m - a asigurat ca nu prezinta probleme / m a sfatuit ce sa fac / nu fac, pana acum cand bebe are deja 5 luni si putem schimba implanturile.
Sunt putin pe dinafara dupa atatia ani, ce implanturi sa aleg, Motiva sau Mentor, care vi se par mai ok?
Multumesc
0
03-10-2019, ora 07:03
alexinna
Nu este medic/terapeut
alexinna
Hey. Ieri am avut dureri destul de mari de sani, ca o presiune/arsua in sani. Sunt operata acum 9 luni cu implant. Am cam dormit in ultima perioada pe burta, cu doua perne sub cap pentru a nu le presa prea tare. Am si carat cateva obiecte mai grele, iar perioada este foarte agitata pentru mine. Am facut la 6 luni eco pt a fi linistita, dar se pare ca o iau de la capat:)) Se mai regaseste cineva in aceste simptome? Poate fi de la vreme? Sau alte Idei? :)))
3
03-10-2019, ora 09:22
Alexandra.5
Nu este medic/terapeut
Alexandra.5
Buna Alexinna!
Si eu am mai avut dureri in anumite perioade la sani, dar imi amintesc ca aveam si inainte sa imi pun implanturi ( inainte de menstruatie, efort etc). Daca durerile nu persista eu zic sa nu te ingrijorezi, menajeaza - te pe cat posibil de efort iar daca devin insuportabile cere un sfat de la doctor.
0
03-10-2019, ora 10:35
Hunny28
Nu este medic/terapeut
Hunny28
Vns te tin la curent dupa ce ma operez eu.Am inceput sa imi fac AMR-ul! am 100% incredere in dr Ivan, este un medic f cautat, se spune ca e cel mai bun, avand in vedere ca mi-au scris fete care au venit tocmai din constanta pt el.sunt sigura ca va fi bine totul si ca voi avea sanii mult visati!
0
04-10-2019, ora 01:36
Rosy Kinter
Nu este medic/terapeut
Rosy Kinter
Buna fetelor, am si eu programare la Dl Dr Ivan pt data de 28 oct pt consultatie.Pe scurt, am fost operata acum 4 ani la Bv, implant anatomic de 345. Inca de la inceput nu am incantata de aspectul sanilor, fiind departati si nu aratau deloc ok, lasati oarecum, eu aveam deja piele destula, deci incapea un implant si mai mare dar am zis sa ascult de sfatul doctorului.Complexata sunt si acum, dupa 4 ani, niste sani f mici pt corpul meu, lasati, departati, cand ma aplec, cade si pielea asa inestetic.Inainte sa fac marele pas, m am decis sa consult parerea a doi doctori si anume Dr Ivan si Dr Totir.Sper sa am intr o zi sanii mult visati, cu V ul acela frumos, ridicati si mari! Succes tuturor!
1
04-10-2019, ora 08:02
Hunny28
Nu este medic/terapeut
Hunny28
Ieri m-au sunat și pe mine de la clinica pt confirmarea operației.mi-au spus ce nu am voie, ora la care trebuie sa fiu acolo.Eu fiind cântăreața am întrebat dacă voi fi intubată și dacă vor fi afectate corzile vocale.mi-au zis că nu voi fi însă dl doctor ivan îmi recomanda sa nu cant o perioada de timp.Voi întrebă mai multe atunci.Mi-au mai spus că în jur de 2 ore va dura operația.
1
04-10-2019, ora 09:21
Minunat
Nu este medic/terapeut
Minunat
Alexandra, cand dr.Ivan mi-a vorbit despre inlocuire a zis ca refacere dupa a doua operatie e mult mai rapida, deja buzunarul e format si doar il umple. Doua saptamani de repaos si esti ca noua.
1
04-10-2019, ora 09:23
Minunat
Nu este medic/terapeut
Minunat
Hunny, eu chiar astept vesti de la tine dupa operatie, poate ai curiozitatea de a intreba daca foloseste pensa Ellmane :) vreau sa stiu cam tot, inclusiv cum o sa ti se para drumul catre casa, eu am de parcurs un drum de vreo 5 ore. Operatie usoasa sa ai!
0
04-10-2019, ora 10:31
AlysaAy
Nu este medic/terapeut
AlysaAy
Buna feteler, va rog sa imi spuneti ce parere aveti de doctorul Ciceo Mircea pentru implant mamar.
Multumesc!
Sau pe cine mai recomandati inafara de Ivan Artis
0
04-10-2019, ora 16:46
Stetco alina dina
Nu este medic/terapeut
Stetco alina dina
Lucian fodor Cluj
0
04-10-2019, ora 23:23
Tya28
Nu este medic/terapeut
Tya28
Buna fetelor! Sunt printre voi fete care au fost operate de domnul doctor Sorin Nae? As avea operația programată in data de 28 octombrie, dar parca ma cam ia cu panica... presupun ca e normal sa îmi fac 1000 de gânduri înaintea operației, nu?
0
05-10-2019, ora 00:04
Ami_Anca
Nu este medic/terapeut
Ami_Anca
Tya e normal eu nu am dormit cu noptile inainte de operatie, dar trece totul important sa fii hotărât ca vrei asta
0
05-10-2019, ora 11:55
Scoo
Nu este medic/terapeut
Scoo
Buna fetele, da dr.Ivan foloseste pensa aceea miraculoasa.Mentor sau Motiva?poate cineva sa-mi spuna despre Motiva?sunt programata in Noiembrie si nu stiu ce sa aleg
0
05-10-2019, ora 12:20
Mihaela Gabrielaa
Nu este medic/terapeut
Mihaela Gabrielaa
Va pup fetelor.
Sunt noua in rubrica aceasta vin din rubrica de rinoseptoplastie iar acum imi doresc enorm de mult silicoane. As vrea sa aflu si eu cat mai multe informatii inainte de a face pasul. In primul rand recomandari pt.doctori din Bucuresti de preferat, specializati in implant silicoane, cat v-a costat pe voi operatia si este cineva din grup care a indraznit sa isi puna implant in Anglia va rog?!? Fetelor v-am tot citit comentariile si ma sperie putin contractura capsulară. Ce inseamna mai exact si cat de des intalnita este aceasta problema??
Va Multumesc anticipat si multa, multa bafta tuturora!!!! Xxx
0
05-10-2019, ora 12:38
Elena2020
Nu este medic/terapeut
Elena2020
Eu l-am ales pe domnul Stan Vitalie pentru implanturi. Mi-am făcut programare in Decembrie. Operația va costa 3.000€.Am căutat f mult pana m-am hotărât.. Sunt foarte multe fete operate la el si mi au plăcut f mult rezultatele Te așteptăm și pe grupul “ implant mamar “
0
06-10-2019, ora 00:03
Mihaela Gabrielaa
Nu este medic/terapeut
Mihaela Gabrielaa
EderaVzy multumesc frumos pentru mesaj, multa multa bafta la operatia ce va urma!!!
Am tot cautat grupul insa, nu stiu de ce nu l-am putut gasi?!? Ma puteti adauga voi va rog??
Pe Facebook sunt Mihaela Gabriela Badaruta. Multumesc frumos
0
06-10-2019, ora 10:53
_Barbie
Nu este medic/terapeut
_Barbie
Buna fetelor :) in 11 octombrie am programata interventia la Zetta. Se opereaza cineva atunci la clinica? Poate bem un ceai de emotii, sau de fericire (nu cred ca e voie alcool). Puteti sa imi spuneti ce trebuie sa imi duc cu mine? Prosop, pijamale, periuta de dinti..? Multumesc si multa sanatate:)
1
06-10-2019, ora 20:43
Elena2020
Nu este medic/terapeut
Elena2020
Ti am dat cerere de prietenie. Eu sunt Edera Vzy și am poza intr o rochie mov alături de soțul meu. După ce accepți te pot Adaugă
0
06-10-2019, ora 20:53
irinaaniri
Nu este medic/terapeut
irinaaniri
Buna fetelor, m-am operat la Stan Vitalie acum 11 zile si m-am chinuit foarte rau cu banda elastica, mi-a facut rani la subrat dar tot am purtat-o aproape non stop, dar de vreo 2 zile am mai stat si fara ea timp de cateva ore, am programare la scos fire abia peste o saptamana si tot atunci mi se va spune daca mai este necesar sa o port sau nu, chiar nu mai suport banda, simt ca ma sufoca mai ales noaptea, nu prea as mai vrea sa o port. Vroiam sa intreb este cineva care nu a purtat- o ?
0
07-10-2019, ora 01:15
Mihaela Gabrielaa
Nu este medic/terapeut
Mihaela Gabrielaa
EderaVzy,
Multumesc din suflet, ti-am acceptat cererea de prietenie.. astept cu nerabdare sa ne vedem pe grup!
Xxx
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 314631473148 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •