Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 315931603161 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
28-02-2020, ora 11:18
Rachel_35
Nu este medic/terapeut
Rachel_35
E perfect normal să simți frică. Eu eram pe masa de operație, așteptam să își facă anestezicul efectul și gândeam doar ”Doamne, ce caut eu aici, și de bună voie??? Nu e târziu să mă răzgândesc!” Cât mă bucur acum că nu am zis ”stop” :) Am cei mai frumoși sâni și se merită totul.
0
28-02-2020, ora 22:45
Elena2020
Nu este medic/terapeut
Elena2020
Bună !
E normal sa-ți fie teama. Eu înainte de operație eram total pe alta planeta, parca nu realizam ce urmează sa fac. In seara dinaintea operației am avut câteva momente de :” ce dracu fac ?” Și pentru o secunda am dat înapoi. L-am avut pe soțul meu cu mine care m-a susținut de la început pana in prezent. Toată perioada recuperării a fost aici și a fost super. Când am ajuns la spital, parca eram beata, noroc cu al meu ca a prins informațiile. Am avut de ales între 450-535, m-am gândit vreo doua ore și am ales mărimea mare.
Eu am avut o recuperare grea, dar nu regret nimic. Te simți altfel ! Nu credeam ca voi ajunge in punctul asta, din cauza durerilor aveam senzația ca nu voi mai fii niciodată eu. Ei bine au trecut doua luni jumate și fac aproape tot ce făceam înainte. S-au Așezat super, au ieșit peste Așteptările mele. Sunt geniale deci le iubesc. Merita tot. Merita dureri, merita timpul de așteptare pana se aseaza cât de cât, merita stresul la orice înțepătura. E cu totul și cu totul altceva.
0
03-03-2020, ora 22:25
elizza86
Nu este medic/terapeut
elizza86
Buna! Fetelor, eu am 1 an si jumatate de la operatie si as vrea sa stiu daca sanii vostri se lasa pe laterale cand stati pe spate. Ai mei efectiv cad in lateral, ca niste sani naturali si arata foarte urat. Pe langa asta, sub sani se simt niste galme horror. Am fost azi la control si medicul sustine ca arata super, desi a fost de acord ca ar trebuie sa reintervina sa faca ceva ca sa nu mai alunece asa in parti. Costul pt interventie, cu alt implant este de 1500€. Interventia initiala, fiind de 3000. Acum va intreb pe voi... Credeti ca este normal sa achit din nou jumatate din interventie sau este vina medicului ca sanii nu stau la locul lor si buzunarul nu a fost facut corect. Relatia mea cu dr este una foarte buna, l am ales pt ca am avut maxima incredere in el, dar azi am ramas masca cand mi-a cerut 1500€ pt ceva ce a recunoscut si el ca nu arata ok. Voi cum ati proceda?
0
04-03-2020, ora 09:44
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Buna! La ce dr te-ai operat? Zici ca arata ca sanii naturali? Asta nu mi se pare nimic urat sau rau. Dar probabil nu e normal, stie mai bine dr-ul. Tu ai mers pe sugestia lui privind marimea?
0
04-03-2020, ora 09:46
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Ai rspectat toate indicatiile doctorului post operatie?
0
04-03-2020, ora 17:58
Ela4
Nu este medic/terapeut
Ela4
Buna fetelor, m-am hotarat si eu sa-mi pun silicoane intrucat sanii mei sunt foarte mici insa nu ma pot hotari la ce doctor.Internetul e plin de pareri pro si contra.Va rog ajutati-ma cu recomandari pentru Bucuresti si Sibiu!
1
05-03-2020, ora 10:43
SARA2015
Nu este medic/terapeut
SARA2015
Bună! Astăzi am făcut o săptămână de la operație, doctorul meu, mi-a recomandat max 330 anatomic și am mers pe mâna lui. Am avut o săptămână dificilă, presiunea pe sâni, durerea de spate. Sunt curioasă dacă sânii se mai maresc sau rămân așa, am impresia că sunt cam micuți
1
05-03-2020, ora 21:17
Elena2020
Nu este medic/terapeut
Elena2020
Buna !
Eliza eu am 2 luni jumătate de la operație și nu s au lăsat deloc in laterale.
Ela eu m am operat la domnul Hassan, sunt f mulțumită
Intrați pe grupul “ Implant mamar “ și găsiți acolo f multe fete active care va pot Răspunde la întrebări. Puteți citii experiențe și recenzii
0
05-03-2020, ora 21:19
Elena2020
Nu este medic/terapeut
Elena2020
Sara, ai mei au crescut f mult in volum. Prima săptămâna vs acum ? Total altceva ! Parca sunt alți sâni. Răbdare și iar răbdare ! Asta e cheia in perioada următoare. Recuperare ușoară !
0
06-03-2020, ora 10:03
Rachel_35
Nu este medic/terapeut
Rachel_35
Eliza, nici mie nu mi se pare ok. Nu cred că este normal să cadă în lateral, ca să nu mai vorbim despre gâlmele pe care le simți sub sâni. Este clar ceva ce a făcut greșit și nu e ok ca tot tu să plătești pentru ceva ce el nu își asumă responsabilitatea.

Ela 4, eu am intrat pe acest forum, m-am uitat la pozele fetelor și am ales sânii care îmi plăceau cel mai mult. Am văzut medicul care i-a făcut și am mers la sigur. Acum am exact sânii pe care mi i-am dorit.

Sara, dacă medicul ți-a recomandat maxim această mărime, cu siguranță este cea care se potrivește corpului tău așa încât să arate natural și să nu creeze probleme mai târziu. Sunt multe fete care au ales mărimi mult mai mari decât era ok pentru ele și se plâng de implantul care pur și simplu iese în exterior și este inestetic. Am văzut chiar eu 2 cazuri și într-adevăr nu sunt ok deloc. În plus, o săptămână este extrem de puțin. Sânii mei nu seamăna deloc acum (la 1 lună și 1 săptămână) cu sânii de acum o lună.
1
07-03-2020, ora 15:50
Izu89
Nu este medic/terapeut
Izu89
Buna fetelor și la mulți ani de luna florilor și a femeilor ! Sunt noua aici pe forum dar am citit intr-o noapte cred ca jumătate din mesajele de aici.
Doresc și eu sa recurg la operația de mărire sâni dar, îmi este absolut groaza de durerea de după. Dacă mi-ar putea spune cineva ce ma așteaptă și mai ales dacă ați găsit variante de a tine durerea sub control as fii profund recunoscătoare ! Eu sunt groaznica de durere, ma doare și dacă mi se ia sânge, ca sa înțelegi cât sunt de sensibilă... Îmi e frica și sa nu fac vreun atac de panica dacă sunt dureri atât de îngrozitoare, nu prea știu la ce fel de dureri ma înham. Sper sa nu para ca exagerez... sunt foarte panicoasa la dureri.
De asemenea as dori sa mi Spuneti dacă exista vreo posibilitate intr-o săptămâna sa ma intorc la birou, având o munca de birou și cu puțin personal nu prea putem sa ne luam liber mult. Nu fac mare lucru dar trebuie sa fiu prezenta...
Și dintre cele care s-au operat, pe cine ați recomanda intre dr Youseff Chawi și dr Rachad Hassan. Nu ma pot decide! Va foarte mulțumesc!!!
0
08-03-2020, ora 14:34
Joa0490
Nu este medic/terapeut
Joa0490
Bună, fetelor!

Sunt nouă pe aici. :D M-am programat și eu pentru augmentare mamară la Dr. Elena Martin. Voiam să vă întreb dacă e vreuna dintre voi dacă s-a operat la ea? Pentru mine a fost dragoste din prima clipa, mai aveam programare la dr. Radu Ionescu dar am anulat.

A început numărătoarea inversă până la operație și mor de emoții. Oare am ales doctorul bun? Oare o sa iasă fix cum imi imaginez? Sunt prea mari? Prea mici?

Ce sfaturi aveți sa imi dați?
Va pup și mulțumesc!
0
08-03-2020, ora 15:55
Rebecca.Oana
Nu este medic/terapeut
Rebecca.Oana
Buna, fetelor! O primăvara frumoasa și voua !
Izu, amândoi sunt foarte buni din ce am inteles de la fetele ce le-au fost paciente. Acum rămâne la aprecierea ta, la care te vei opera.

Va recomand sa stați linistite, timpul trece repede, o sa fie greu la început. După 1-2 luni sunt sigura ca o sa fiti bucuroase de pasul acesta. Mie mi-a placut rezultatul încă din prima zi. Nu va poate garanta nimeni 100% ca vor ieși perfecti. Ba chiar medicul meu mi-a spus ca mici diferențe pe care doar eu le voi sesiza, vor fi. Ei bine nu sunt din fericire. O zi frumoasa, fetelor !
0
09-03-2020, ora 19:21
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Buna fetelor! Hai ca am revenit si eu cu informatii. Vineri am facut o saptamana de la operatie, la dr Youssef Chawi. Sunt multumita de rezultat, dar mi ar fi placut totusi putin mai mari. Asta o zic acum, la o saptamana de la operatie. Cand se aseaza poate n o sa mai fiu de parerea asta. Ce voiam sa intreb: cu cat trece timpul si ei se aseaza frumos, si mai coboara, par mai mici sau mai mari? Ca unele fete zic ca la inceput par mai mari ca sunt umflati, altele zic ca dupa ce se aseaza si capata forma finala par mai mari, ca se mai desumfla si partile care erau umflate pe langa si ies ei mai mult in evidenta. Referitor la dureri, operatie si perioada de recuperare: eu faceam atacuri de panica de vreo 15 ani. Numai cand ma gandeam la anestezie totatla ma luau palpitatiile, ma gandeam la cele mai rele variante. Dar m a linistit f mult anestezista, mi a zis ca e o operatie destul de usoara, de 40-60 min. Mi a dat un xanax inainte de operatie si am fost zen, sau aproape zen :)) M sm trezit frumos in salon, nu imi amintesc sa ma fi strigat ei, sau perioada cat am stat la post-operator(30 minute parca se sta). Nu am avut stari de greata, si seara m am dus la baie singurica. A doua zi m au externat, am fost ok jumatate de zi, fara dureri ca imi facusera calmante inainte de pkecare. Dupa amiaza m au apucat niste dureri suportabile. M a durut din a doua zi dupa -amiaza, pana a 4a zi, o durere care o asociez cu durerea de coaste, ca atunci cand iti rupi coastele. Dar aceasta durere o simteam doar cand stateam pe spate, la somn. Eu eram obisnuita sa dorm pe burta, cel mai rau a fost cu dormitul. Simteam presiune si din cauza faptului ca faceam atacuri de panica in prima noapte am crezut ca ma sufoc, ca nu pot trage aer in piept, ca nu intra.Pana cand mi am adus aminte ce a zis dr ita in spital, ca respiratul e involuntar, si nu m am mai concentrat le respiratie deloc, m am relaxat. Am realizat ca daca n am patit nimic in timpul operatiei, n o sa patesc nici dupa.Deci curaj, mergeti la un dr care va inspira incredere si nu va puneti sani cat pepenii, respectati indicatiile medicului si veti avea de castigat. :)
0
09-03-2020, ora 22:54
Rebecca.Oana
Nu este medic/terapeut
Rebecca.Oana
Eu am fost multumita de mărime din clipa in care i-am văzut. După 3-4 săptămâni mi s-au diminuat ca mărime, mușchiul relaxându-se, chiar și asa tot îmi plăceau maxim. Și eu eram curioasa de mărirea lor ulterioară, dacă se va întâmpla și in cazul meu. Ei bine, acum pot confirma și eu acest fapt. Și eu am observat ca au prins volum in polul inferior, s-au mai marit, cred ca se datorează relaxării mușchiului, astfel implantul nu mai este presat și par mai mari. Puteți sa va monitorizați cu un cm la interval de 1-2 săptămâni. In primele săptămâni or sa se diminueze asa ca nu va speriați.
0
09-03-2020, ora 23:01
Rachel_35
Nu este medic/terapeut
Rachel_35
In cazul meu sanii sunt mai mari si muuult mai frumosi la o luna decat in prima zi. Nu puteam lua o decizie mai buna! Ma simt atat de increzatoare in mine si mai feminina. Intr-adevar, primele zile sunt mai grele, dar apoi, pe zi ce trece este mai bine.
1
09-03-2020, ora 23:26
Joa0490
Nu este medic/terapeut
Joa0490
Azi am fost la ultimul control înainte de operație la dr. Martin. E GE-NI-A-LA. Luni am operația, cred ca merg pe implant Mentor 300-325. Abia aștept rezultatul final
0
09-03-2020, ora 23:55
Rebecca.Oana
Nu este medic/terapeut
Rebecca.Oana
Joa, succes și recuperare ușoară !
0
10-03-2020, ora 13:33
Desiree10
Nu este medic/terapeut
Desiree10
Joa, multa bafta!!!
Izu89 daca ti doresti sa ai sani, treci peste orice durere! Depinde de fiecare organism... Dar merita fiecare clipa de durere!!!
1
10-03-2020, ora 14:21
Joa0490
Nu este medic/terapeut
Joa0490
Mulțumesc, fetelor! Mi-a mai trecut frica, acum sunt doar nerăbdătoare Dacă mai aveți întrebări, sa imi scrieti, știu ca e greu sa treci printr-o astfel de intervenție și sa nu ai cu cine vorbi. Am ales și eu totul singura.
3
10-03-2020, ora 21:51
Elena2020
Nu este medic/terapeut
Elena2020
Buna ! Mușchiul se relaxează și sânii prind volum. Ai mei nu spui ca sunt aceeași sâni ( in primele săptămâni - acum la 3 luni ). Se aseaza, sunt mult mai frumoase decât la început.
Aveți încredere și răbdare.
Vor fii bomba in scurt timp
0
11-03-2020, ora 08:38
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Multumesc !
0
11-03-2020, ora 08:44
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Se unde imi pot achizitiona bustiere? Am una singura si nu o pot da jos s o spal...
0
11-03-2020, ora 15:19
ma
Nu este medic/terapeut
ma
Pareri despre domnul dr Chawi youssef ?
0
11-03-2020, ora 17:39
Joa0490
Nu este medic/terapeut
Joa0490
Fetelor, având un vedere epidemia Covid-19, e vreuna care își va anula operația?
0
11-03-2020, ora 17:39
Joa0490
Nu este medic/terapeut
Joa0490
@ma, am auzit numai de bine despre dr. Chawi.
0
11-03-2020, ora 20:16
Rachel_35
Nu este medic/terapeut
Rachel_35
Sue, si eu sunt interesata sa imi mai iau o bustiera. Fetelor, ne puteti ajuta cu sugestii?
0
11-03-2020, ora 20:37
Raisa1988
Nu este medic/terapeut
Raisa1988
Buna fetelor!
Sunt noua pe forum, v-am descoperit destul de recent si am citit ceva postari :)
Imi pare rau ca nu v-am descoperit inainte de operatie, poate acum as fi fost mai multumita de rezultat :(
M-am operat in luna noiembrie si inca din primele zile am observat o asimetrie a mameloanelor si a sanilor. Am fost la control si mi s-a spus sa am rabdare ca va fi ok, sunt inca umflata. Am avut...
La al2lea control (la 3 sapt de la operatie) i-am mentionat doctorului acelasi lucru. Am primit acelasi raspuns... sa am rabdare.. am avut...
Dar acum, la 3-4 luni de la operatie, problema s-a accentuat. Asimetria este extrem de evidenta si ma deranjeaza foarte tare.
Am fost la control si mi-a recomandat masaj pt 3 luni, zi de zi cu Arnigel. Mi-a spus ca in cazul in care nu e ok dupa 3 luni, imi va face retus, dar nu a vrut sa discutam in amanunt despre ce presupune.
Este cineva care a facut retus? Ce presupune? Ma refer si la interventie si la disconfort si la costuri.. orice informatie mi-ar fi de mare folos.
Ma simt extrem de dezamagita...
Mi-am dorit enorm interventia si nu sunt deloc multumita de rezultat, desi am primit fooooarte multe recomadari cu privire la doctor si la clinica. Si dimensiunea mi se pare foarte mica pt corpul meu. Am 1, 66 si 70 kg, iar implantul este Arion de 425.
Ma puteti ajuta, va rog?
0
11-03-2020, ora 21:26
Joa0490
Nu este medic/terapeut
Joa0490
Raisa, la ce doctor te-ai operat? Nu am mai cunoscut pe nimeni care sa fi făcut retuș :(
0
11-03-2020, ora 21:34
Raisa1988
Nu este medic/terapeut
Raisa1988
Momentan nu vreau sa ii dau numele.
Este un medic cunoscut.
Sper ca ma va ajuta si isi va asuma responsabilitatea...
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 315931603161 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •