Implant silicon sani
am pus o poza, aparent cand dai click pe ea se incarca aia de voiam sa o pun eu zilele trecute. ce sa zic...f dubios :))
de asemenea...tocmai mi-am dat seama ca acum am trecut de 70 kg, cu silicoane cu tot. La naiba :))
de asemenea...tocmai mi-am dat seama ca acum am trecut de 70 kg, cu silicoane cu tot. La naiba :))
Felicitariiiii Nicole. Sanii tai sunt superbi, fara exagerare. Fetele care va puneti in curand, mergeti pe maxim, nu veti regreta! Mulțumesc mult feteleee. Voi fi sincera, cand ma vazui pe masa le zisei ca eu nu mai vreau ca fug de acolo, haha. Apoi ma linistira si imi zisera sa ma gândesc la ceva frumos ca aia imi voi aminti cand ma trezesc, ma gandii la îngerașul meu de copilas si adormii, ma trezii in salon fara dureri, totul ok. Incercai sa mănânc dupa 2h dar mi se facu rau, aproape vomitam, apasai butonul, veni dra asistenta si ma lasa pe pat in jos, aveam langa mine recipient sa vomit dar scapai. Apoi acum o jumătate de ora reusii sa pap pieptul de pui si piure si gata, sunt super, baui patru pahare cu apa. Ma ajuta dra asistenta sa ma ridic si mersei la baie, nu simtii dureri. Nu mi se administrara calmante de la 12 de dupa operatie pentru eu nu cerui, nu simtii dureri. O sa vreau diseara înainte sa adorm, sa fiu sigura ca nu am dureri sa ma trezesc. O sa rog sa imi introducă somnifer ca parca nu imi e somn deloc, asa am procedat si cu cezariana. Doctor nota 10, personalul asemenea. Recomand cu drag!
Va mulțumesc mult pentru toate sfaturile oferite!
Ana, recuperare usoara. Abia astept sa-ti vad rezultatul. Ai scapat
Nicoleeeee, ce frumoși sunt! Sa i stăpânești sănătoasă!
Ana, ce ma bucur ca ai trecut cu bine! Sper sa fie așa și la mine!
Noapte usoara!
Ana, ce ma bucur ca ai trecut cu bine! Sper sa fie așa și la mine!
Noapte usoara!
Pupici fetele. Va fi foarte bine si la voi, aveti incredere! Eu nani nani
Mulțumesc mult Nicole și tuturor fetelor. Simt ca nu mai am răbdare pana pe 3, aștept cu sufletul la gura. Cred ca voi merge pe maximul de 470.
M am speriat puțin când mi ai spus niște prietene ca recuperarea este foarte grea și durerile sunt ft mari, dar la cag îmi doresc...nu e nimic sa ma facă sa ma răzgândesc.
Recuperare ușoară fetelor deja operate!
M am speriat puțin când mi ai spus niște prietene ca recuperarea este foarte grea și durerile sunt ft mari, dar la cag îmi doresc...nu e nimic sa ma facă sa ma răzgândesc.
Recuperare ușoară fetelor deja operate!
Hei. Stati linistite ca timpul trece repede. Va recomand maximul si nu veti regreta. Cu recuperea depinde de organismul fiecăreia dar mie nu mi se pare grea deloc. Singurul inconvenit ar fi ridicatul din pat unde trebuie sa fii ajutata. Orice alte întrebări aveti, va sunt la dispoziție. Adaugai fotografie cand eram pe pat in clinica dupa ce imi schimba pansamentul. O sa revin cu alte poze. Pup
Sa-ti trăiască “comorile”, Ana! :))))))
Sunt curioasa cum vor arată cicatricile.
Pup. Sănătate!
Sunt curioasa cum vor arată cicatricile.
Pup. Sănătate!
Mulțumesc mult :* sper ca vor arata ok, mi-a promis ca le face mici sa ma vindec frumos. O sa fac zilele viitoare poze din fata. Acum imi e frica sa dau bustiera jos, ma gândesc sa se mai cicatrizeze..
Ana, ai facut si lifting sau doar marire? Cum te simti? Cum dormi? Ce pastile iei pt dureri? Creme pt cicatrizare ti-a recomandat?
Buna fetelor! Ce părere aveți despre dr Delbani de la clinica Arcalife?
Buna Liana, tocmai am adaugat si o poza după ce m a masat sotul cu lioton gel. Nu am avut nevoie de lifting, pentru cicatrizare stratamed. Si calmante am mai multe: tavanic, omez, zaldiar, eubiotoc. Daca ai alte întrebări, te ajut fara probleme. Simt o presiune pe sani si mi se invineti intre ei, cam astea sunt simptomele. De dormit nu știu ce voi face, aseara am cerut o pastila, am înțeles ca nu mi s ar da la farmacie asa ceva deci stau la filme pana ma ia somnul si ma bag intre perne, alta solutie nu vad...
Ms pt raspuns Ana. Eu nu-ti vad pozele, doar poza cu consultatia 3D. Cum fac sa le vad si pe cele cu operatia?
Nu știu de ce nu se incarca... Incercai de 2x. O sa mai insist
Daca iti las numarul, imi poti trimite pe whats up? Ma intereseaza rezultatele acestui medic, daca tot urmeaza sa ma operez la dansul.
Fetelor, in ce a constat bagajul vostru? Cum am zis, eu ma operez la dr Vitalie și încercam sa mi fac o lista cu “bagajelul”. Ne puteți da niște sugestii, fetele deja operate?
Buna !
Eu m-am operat la domnul Hassan dar bagajul e cam același peste tot.
Eu am avut așa :- pijama ( deșii dădea și de la clinica dar am vrut sa ma simt “ ca acasă “)
- periuța de Dinți și pasta
-elastic de par
- analizele
-portofelu
- apa ( deșii îți dau și de acolo, nu știu ce am avut in cap )
- telefonu cu încărcătorul ( deșii am dormit mai mult și nu l-am folosit )
Papuci îți dau de acolo, la baie ai de spălat pe mâini pe fata, prosop. Cam asta e
Recuperare ușoară !
Eu m-am operat la domnul Hassan dar bagajul e cam același peste tot.
Eu am avut așa :- pijama ( deșii dădea și de la clinica dar am vrut sa ma simt “ ca acasă “)
- periuța de Dinți și pasta
-elastic de par
- analizele
-portofelu
- apa ( deșii îți dau și de acolo, nu știu ce am avut in cap )
- telefonu cu încărcătorul ( deșii am dormit mai mult și nu l-am folosit )
Papuci îți dau de acolo, la baie ai de spălat pe mâini pe fata, prosop. Cam asta e
Recuperare ușoară !
Buna fetelor, va urmaresc de foarte mult timp si ma bucur ca am gasit acest forum.
Imi doresc de foarte multi ani sa imi pun implant mamar, insa tot timpul a intervenit altceva, care de fiecare data m-a facut sa dau inapoi, faptul ca trebuie sa iti alegi medicul dar si complicatiile care pot aparea pe parcurs.
Inca nu an fost la o consultatie, sunt din Bucuresti as vrea in toamna sau la inceput anulul viitor sa merg sa vad 2-3 medici, insa acum sunt usor dezamagita si de virusul asta care ne strica toate planurile...Nu va este teama sa va operati tinand cont de ceea ce se intampla in prezent?
Imi doresc de foarte multi ani sa imi pun implant mamar, insa tot timpul a intervenit altceva, care de fiecare data m-a facut sa dau inapoi, faptul ca trebuie sa iti alegi medicul dar si complicatiile care pot aparea pe parcurs.
Inca nu an fost la o consultatie, sunt din Bucuresti as vrea in toamna sau la inceput anulul viitor sa merg sa vad 2-3 medici, insa acum sunt usor dezamagita si de virusul asta care ne strica toate planurile...Nu va este teama sa va operati tinand cont de ceea ce se intampla in prezent?
Am 1, 68 inaltime, 53 de kg cupa este 75b, am alaptat un an si am sanii lasati, eu as opta pentru domnul Totir ei domnul Nae, amandoi mi-au lasat o impresie buna din ce am citit pe acest forum dar si din rezultatele lor.
Fetele mai vechi de implant ma sfatuti sa aleg, eu as merge pe rotund din teama de a nu se rasuci cum stiu ca se intampla cu anatomicul dar si din ceea ce am auzit la voi si am mai citit ca suprafata texturata favorizeaza aparitia limfomului cum se intampla tot la anatomic, ce nu am specificat este ca imi doresc un san natural, nu am avut niciodata ce sa pun in sutien si nu vreau sa ies in evidenta dar pe de alta parte simt ca intru in depresie de fiecare data cand trebuie sa ies din casa si tb sa imi pun obligatoriu un sutien ca sa se vada o forma de san... ma intelegeti voi
Fetele mai vechi de implant ma sfatuti sa aleg, eu as merge pe rotund din teama de a nu se rasuci cum stiu ca se intampla cu anatomicul dar si din ceea ce am auzit la voi si am mai citit ca suprafata texturata favorizeaza aparitia limfomului cum se intampla tot la anatomic, ce nu am specificat este ca imi doresc un san natural, nu am avut niciodata ce sa pun in sutien si nu vreau sa ies in evidenta dar pe de alta parte simt ca intru in depresie de fiecare data cand trebuie sa ies din casa si tb sa imi pun obligatoriu un sutien ca sa se vada o forma de san... ma intelegeti voi
Imi doresc de foarte mult timp sa pot impartasi cu cineva frustrarile pe care le am in aceasta privinta, si acum profit ca sa spun ce am pe suflet, sper sa nu va plictisesc! va pup si imi sunteti foarte dragi chiar daca nu va cunosc, impartasim aceleasi nemultumiri in privinta sanilor si pt mine este de ajuns. pentru ca pot sa spun ca iti afecteaza in mod indirect viata, personalitatea, felul in care te privesti in oglinda.
Bunaaa! Maria bagajul nu trebuie sa contina prea multe lucruri, in general acolo ai tot ce iti trebuie, cam tot ce a enumerat Elena este valabil, fara stres, o sa fie totul ok
Buna Elly! Iti înțeleg perfect frustrarile pentru ca si eu le-am avut si probabil aproape toate femeile care apelează la implanturi. Eu te sfătuiesc sa mergi pe implant rotund pentru ca am inteles ca este cel mai ok desi eu am implantul de doar 2 zile iti zic din experienta mea ca par foarte naturali, zici ca sunt sanii mei. O sa incerc sa intru de pe laptop sa actualizez poza de profil
Elly, sunt in aceeași situație și te înțeleg. Când ma voi hotărî, la cei 2 medici pe care i-ai enumerat as merge și eu, plus dr Martin elena.
Ana266, multumesc pentru sfat da voi merge pe implantul mentor rotund din ce am cititt de la fete daca este facut buzunarul putin mai mare el se aseaz ca si unul anatomic plus ca mai reducem din riscurile postoperatorii.
Felicitari pentru alegerea facuta si in special pentru curaj este foarte important mai ales ca nu ai multe persoane care te sustin..cum este cazul meu...
Cum a fost cu vizitele in plina stare de alerta, ai primit pe cineva? sunt analize suplimentare din punctul asta de vedete? care este atmosfera in clinica?
Felicitari pentru alegerea facuta si in special pentru curaj este foarte important mai ales ca nu ai multe persoane care te sustin..cum este cazul meu...
Cum a fost cu vizitele in plina stare de alerta, ai primit pe cineva? sunt analize suplimentare din punctul asta de vedete? care este atmosfera in clinica?
Claudela, ma bucur ca nu sunt singura si ca impartasim aici aceste ganduri pe care le-am dus cu noi jumatete din viata ca sa zic asa...
Referitor la doctori cred ca este foarte inportanta alergerea corecta si sa simti ca te intelege si ca te va ajuta si dupa nu doar inainte de operatie.
Este ok si dr Elena Martin din ce am citit aici si am si vazut pe youtube un filmulet insa pe primele locuri la o consultatie vor fi cei doi enumerati mai sus, asa am simtit eu. Cand vrei sa incepi sa mergi la consultații?
Eu eram hotărâtă să.merg prin septembrie-octombrie că să am timp de gândire până la anul dar parcă nu îmi vine până nu se mai liniștește lumea cu virusul asta...
Referitor la doctori cred ca este foarte inportanta alergerea corecta si sa simti ca te intelege si ca te va ajuta si dupa nu doar inainte de operatie.
Este ok si dr Elena Martin din ce am citit aici si am si vazut pe youtube un filmulet insa pe primele locuri la o consultatie vor fi cei doi enumerati mai sus, asa am simtit eu. Cand vrei sa incepi sa mergi la consultații?
Eu eram hotărâtă să.merg prin septembrie-octombrie că să am timp de gândire până la anul dar parcă nu îmi vine până nu se mai liniștește lumea cu virusul asta...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 13Sani mici
- 3chisturi la sani
- 11nodul la san
- 14ridicare sani
- 13implanturi mamare, doctor totir?
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 9Vreau sani mari
- 0pastile de marire a sanilor (help)
- 37Cancer mamar la 87 de ani.Va rog dati-mi niste indrumari.
- 10Silicoane sani, detalii
- 7Rog interpretare analiza imunohistochimie
- 0Areole iritate, rosii! Ajutor!
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 1Mastopexie și implant mamar
- 1Implant silicon dr Ovidiu Ivan Cluj - pareri/info preturi
- 1Mastopexie cu implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: