Implant silicon sani
Sunt pe aici fete care s au operat la începutul lunii August? Eu luni fac 3 săptămâni, exista o schimbare clară in bine, dar tot sunt un disconfort la sânul stâng, este și mai umflat și puțin mai tare și parca ma “tine”, nu găsesc alt termen acum:))) și nu am foarte multa forța in brate...voi cum sunteti, fetelor?
Eu am făcut o săptămâna de la operație și simt la fel ca tine tot la stângul simt un junghi din când in când și este mai umflat
Ms pt raspuns Beatrice. Eu am pus poza de pe telefon si a mers daca spus ca o vezi.
Liana nu stiu cum ai reusit ca mie mi spune ca formatul nu este acceptat eu am iphone si probabil daia sau nu inteleg de ce..
Servus! Sunt noua pe forum. Este 5:20 și după vreo 3 ore de citit de internet daca cineva se mai confrunta cu balonări, am ajuns pe acest forum. M-am operat de 3 zile, iar recuperarea mi se pare groaznica. Am nevoie de ajutor sa ma pot ridica din pat deoarece nu ma descurc singura. Voiam sa va întreb dacă vouă vi s-au umflat picioarele și mâinile. Mi se pare ca sunt umflată și la față, iar de balonare nici nu mai spun. Eu m-am umflat și sub braț către spate, iar bustiera îmi creează niște urme profunde pe spate (când ma scarpina cineva pe spate e divin)
Buna fetelor. Revin si eu dupa 3 saptamani de la operatie, cu vesti bune. Sanii imi plac enorm, si sper sa ramana asa. Am scapat de pansamente de 2 zile, si abia acum pot sa ii admir. Ma consider norocoasa, pentru ca am avut parte de o recuperare foarte usoara. Nu pot spune ca am avut dureri, ci mai degraba ceva asemenator cu o febra musculara, in primele zile. Am tot amanat operatia, pentru ca imi era foarte frica. In ziua operatiei, chiar am vrut sa renunt. Acum regret ca nu am facut operatia mai demult, dar sincer, ma asteptam sa fie muult mai greu.
Alice 09, eu am facut operatia in Bucuresti, la clinica Apolo, la d-na dr. Brezeanu. Cum spuneam, sunt foarte multumita, si extrem de recunoscatoare d-nei dr, pentru tot. Daca vrei sa te operezi in Bucuresti, ti-o recomand cu incredere.
Saptamana viitoare voi fi si eu plecata cateva zile la mare. Desigur ca nu voi sta la soare, si nici nu voi face nici un efort. Credeti ca e vreo problema daca voi renunta cateva ore pe zi la bustiera?
Alice 09, eu am facut operatia in Bucuresti, la clinica Apolo, la d-na dr. Brezeanu. Cum spuneam, sunt foarte multumita, si extrem de recunoscatoare d-nei dr, pentru tot. Daca vrei sa te operezi in Bucuresti, ti-o recomand cu incredere.
Saptamana viitoare voi fi si eu plecata cateva zile la mare. Desigur ca nu voi sta la soare, si nici nu voi face nici un efort. Credeti ca e vreo problema daca voi renunta cateva ore pe zi la bustiera?
Buna patricia tocmai am venit de la mare la o luna jumde operatie si doctorul mi a spus ca pot da bustiera jos cateva ore insa este indicat sa nu stai la soare f mult deoarece cicatricile vor ramane colorate. In schimb poti sta cateva ore in costum de baie.. asta este ce mi a spus mie doctorul
Sorina e normal:))) si eu am patit la fel eram umflata bustiera imi facea numai urme ma manca era groaznic si cu balonarea am patit la fel deja aveam o sapt nu iesisem la toaleta eram groaznic de naspa si am luat niste laxative naturiste. Ai voie sa iei pe baza de plante si incearca sa mananci mai usor gen iaurt supe etc.. :* iar tu abea ai 3 zile de la operatie esti umflata pt ca astea sunt efectele adverse ale anesteziei nu te ingrijora:*
Buna. Avem fete aici operate la dr Emanuel Albu? As vrea sa citesc experienta voastră sa vad rezultate
Buna fetelor, va urmaresc de ceva timp si tin sa va multumesc pentru informatii, incurajari si in general pentru ca va impartasiti experientele. Operatia mea e pe 7 octombrie si sincer, abia astept! La fel ca si voi, m-am confruntat mereu cu diverse complexe si probleme. Am citit despre cremele si gelurile pe care le folositi, de unde le cumparati pe acestea? Imi va da medicul reteta? Si bustiera de unde o luati? De la clinica la care va operati? Eu ma operez in Bucuresti la Dr Cristina Brezeanu, despre care am auzit doar lucruri pozitive. Multumesc mult!
Buna fetelor, ce stiti despre dl dr popescu marius care operează la clinica zetta?
Am văzut decât vreo cateva fete care s au operat la el dar care erau super mulțumite..
Am văzut decât vreo cateva fete care s au operat la el dar care erau super mulțumite..
Buna fetelor! Cât timp se poarta banda elastică ?
Rux27 medicu iti va da reteta cu medicamentele care treb sa le iei pt dureri si niste foi cu ce ai voie sa faci si cu ce nu tot pe acea foaie va scrie ce creme iti poti cumpara. Asa am primit eu in general sunt contratubex stratamed strataderm cicatridina spray etc iar ca sa te ungi pe sani imediat dupa operatie este crema cu arnica speciala pt detensionarea sanilor pt ca ii vei simtii f umflati sau tensionati sa zic asa..
Ddy17 am auzit ca e un medic bun.. si el a fost in vizorul meu inainte sa ma operez si am vazut ca pune bine si par f naturali m am uitat la diverse poze
Andreea265 banda normal se poarta 2 sapt insa dupa 2 sapt ii dai poze medicului cu sanii si el decide daca mai trebuie sa o porti sau nu. Spre exemplu eu a trebuit sa o port o luna deoarece sanu meu stang a fost umflat in partea de sus
Ddy dr Marius Popescu opereaza la clinica Estetico si au o oferta acum 2400, pune marimi mici.
Andreea 265 banda mi s a spus sa o port 2 saptamani dar la o saptamana am fost la control si sanul meu drept care era mai sus coborase si dr a zis sa arunc banda.
Nu ma deranjează mărimile mici, nu vreau sa imi pun mai mult de 300. Vreau doar sa stiu doar daca are "scheleti in dulap"
Revin și eu cu un update: am slăbit 4kg în 8 zile... Am avut zeci de afte în gură și în gât din cauza antibioticelor. De astăzi am început și eu sa port bandă și o să o port pana în ziua 14. Pot spune ca abia dupa o săptămână am rămas cu niște dureri decente, nu mai sunt balonata și umflată, dar în continuare nu îmi simt sfarcurile
Cu toată recuperarea asta grea... Tot recomand și susțin pe oricine își dorește să facă pasul asta!
Când îmi dau bustiera jos stau și ma uit în oglindă și nu-mi vine sa cred ca în sfârșit am sâni
Cu toată recuperarea asta grea... Tot recomand și susțin pe oricine își dorește să facă pasul asta!
Când îmi dau bustiera jos stau și ma uit în oglindă și nu-mi vine sa cred ca în sfârșit am sâni
Buna Sorina, stiu ce zici de privitul in oglinda
Am facut si eu alergie la antibiotic pe fata, gat, brate, piept bubite plus altele.Apoi am verificat si avea 4 pagini fata verso efecte adverse si contraindicatii.
Am facut si eu alergie la antibiotic pe fata, gat, brate, piept bubite plus altele.Apoi am verificat si avea 4 pagini fata verso efecte adverse si contraindicatii.
Mona05 sunt bine multumesc. Greul a trecut demult. Un mic regret ca nu am pus mai mult
Ce crema ați folosit pentru cicatrici? Mie doctorul mi a recomandat stratamed.
Buna din nou fetelor. As vrea sa ma operez la sfârșitul lunii. Problema este ca nu am zile de concediu, CM nu pot sa imi iau.. As avea doar 3 zile si un weekend. Eu la birou nu depun niciun fel de efort, stau doar 8 ore pe scaun si cam atat, dau mailuri si vorbesc la telefon. De dus la birou si de adus se ocupa soțul meu. Credeti ca ar fii ok? Ati putea sa imi detaliati si mie pe zile cum v ati simtit? Ca sunt foarte multe pagini aici pe forum si reusesc sa gasesc..
Din ce am citit eu pe forum, depinde de organismul fiecăruia. Unele fete au avut dureri mari, au stat la pat, altele au simțit ca o febra musculara, ca de sala. Depinde și ce fel suporți durerea..
Mona, nu mai știu cât ți-ai pus..
Mona, nu mai știu cât ți-ai pus..
Ddy17, eu am avut intervenția joi, vineri m-am externat, iar de miercuri am început serviciul (asa mi-am luat concediul înainte de intervenție, dar ar fi putut începe liniștită și mai repede dpdv fizic, dar nu am prea reușit sa dorm în primele nopți și eram doar obosită). Eu am avut dureri mai mari în primele zile, dar după a 4-5 a zi simțeam dureri doar atunci când mă ridicam din pat sau când ridicam mâinile (eu m-am operat acum 11 zile) și nu mi-a fost greu sa reîncep treaba.
Ssorinaa multumesc mult de raspuns, ma gandesc ca eu mai mult de 300ml nu imi pun. Din ce am observat la implanturile mari e recuperarea mai grea..tu cat ti ai pus?
Ddy17, eu mi-am pus 305 formă anatomică și sunt foarte mulțumită de rezultat deoarece nu am vrut să fie atât de evidenti. Cred ca 5 zile îți sunt suficiente să te refaci și sa te întorci la muncă
Bună fetelor am făcut în urma cu o luna operație de lifting si implant la dr Hassan dar am la un San un fir care a ieșit la suprafață chiar la intersecție la aoreola, oare sa il tai sau sa îl smulg cu penseta? Ce ma sfătuiți? Mulțumesc
Ddy17, la ce medic te operezi? Ai fost la dl marius popescu la consultatie?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 20Cancer san stadiul II
- 8cresterea sanilor
- 14sani mariti natural
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 3marirea sanilor
- 27implant silicon sani
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 3durere a sanilor
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 4implant mamar
- 0Implanturi mamare
- 1Marire si ridicare de sani
- 2IMPLANT MAMAR
- 0Am nevoie de pareri si ajutor
- 2Implant silicon la 42 ani
- 0Implant mamar
- 1Mastopexie cu implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: